Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Hellenic -- SaLuSa, 14 Νοεμβρίου 2014



SaLuSa, 14 Νοεμβρίου 2014

Δε θα επιτραπεί σε τίποτε να σταματήσει την προέλαση του Φωτός, μέχρι αυτό να περιλάβει όλες τις πτυχές των ζωών σας. Ως τότε οι σκοτεινοί θα έχουνε μείνει πίσω, έχοντας αποφασίσει για το μέλλον τους μέσω των πράξεών τους. Όλες οι ψυχές θα βρεθούν εκεί που θα ‘πρεπε να βρίσκονται βάση των έργων και των προθέσεών τους. Κανένας δε θα ξεφύγει από τις συνέπειές τους, όμως αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι τα λάθη θα σας στερήσουν την ανάληψη. Σημασία έχει η πρόθεσή σας, και κάποιες φορές παρότι έχετε τις καλύτερες προθέσεις κάνετε ακόμα λάθη. Εάν πήρατε την απόφαση ν’ ακολουθήσετε το Δρόμο του Φωτός, θα έχετε βοήθεια καθοδόν και εκτός και εάν αποσπαστείτε και παρεκκλίνετε, θα καταφέρετε να φτάσετε στο στόχο σας. Η πρόοδος ορίζεται από το επίπεδο των δονήσεών σας, οι οποίες σε δεδομένο σημείο θα επιφέρουν την Ανάληψή σας.

Συνεχίζουμε ν’ ακολουθούμε την πρόοδό σας μέσα στη Νέα Εποχή, και παρακολουθούμε στενά τις δραστηριότητες των σκοτεινών ατόμων. Σε ορισμένους τομείς έχουνε γίνει όσο πιο επικίνδυνοι μπορούσανε να γίνουν καθώς παλεύουν έναν χαμένο αγώνα, ο έλεγχός μας όμως είναι επαρκής ώστε να διασφαλίζουμε πως δε μπορούν να παρακωλύσουν ή να σταματήσουν την πρόοδο που γίνεται. Η μοίρα σας έχει ήδη γραφτεί, και σύντομα θα ξέρετε δίχως καμία αμφιβολία προς τα πού κείτεται το μέλλον σας. Αργά αλλά σίγουρα οι αντιπρόσωποί μας επάνω στη Γη λαμβάνουν τις θέσεις τους, εξασφαλίζοντας  την επιτυχία. Έτσι κατέστη δυνατή η διασφάλιση πως τα γεγονότα θα ωφελήσουν αυτούς που εργάζονται για το Φως, περιορίζοντας ή προλαμβάνοντας όσους αντιτίθενται από το να παρέμβουν. Οι πράξεις αυτές είναι πλέον επιτρεπτές, τώρα που έχετε προοδεύσει επαρκώς και επιδεικνύετε καθαρά τις προθέσεις σας ν’ ακολουθήσετε το δρόμο της Ανάληψης.

Ζητάμε από τα άτομα του Φωτός να κρατήσουν το δρόμο τους, και να μην αμφιταλαντεύονται ή να αμφιβάλλουν για το αποτέλεσμα. Βρισκόσαστε ήδη επάνω στο μονοπάτι που οδηγεί στην επιτυχία και καθώς περνάει ο καιρός αυτό ραγδαία μεγαλώνει, και αφυπνίζονται ολοένα και περισσότερες ψυχές  προς το σκοπό τους. Οι περισσότεροι εργάτες του Φωτός είναι μέρος αυτού που θα λέγαμε σιωπηρή πλειοψηφία, οι οποίοι συνεχίζουν ανέμελα την εργασία τους άσχετα με το τι συμβαίνει τριγύρω τους. Η δύναμή τους πηγάζει από την πανίσχυρη δύναμη του Φωτός που αυτοί είναι και η οποία αφυπνίζει πολλές άλλες ψυχές τριγύρω τους. Υπομείνατε δοκιμασίες και βάσανα για πάρα πολλούς αιώνες, τώρα όμως θα θερίσετε τα έπαθλα των κόπων σας. Το Φως αυξάνεται εκθετικά και το αποτέλεσμα θα είναι παγκόσμιο. Ίσως ακόμη οι αλλαγές να μην είναι προφανείς, με τον καιρό όμως θα γίνει φανερό ότι μια νέα ενέργεια έχει επικρατήσει επάνω στη Γη.

Τα μέσα ενημέρωσης βρίσκονται ακόμα κατά πολύ υπό έλεγχο, το Διαδίκτυό σας όμως έχει μεγαλώσει τόσο που έχει γίνει χρυσορυχείο πληροφόρησης, απ’ όπου μπορείτε να μαθαίνετε πάρα πολλά. Φυσικά οι σκοτεινοί το γνωρίζουν αυτό και τοποθετούν μέσα του ψευδή πληροφόρηση, εσείς όμως μπορείτε ν’ αναγνωρίζετε αυτού του τύπου τους ιστότοπους. Έχετε ήδη αρκετές επώνυμες πηγές και ιστότοπους τους οποίος μπορείτε να εμπιστεύεστε και που είναι καλά γνωστοί. Οι σκοτεινοί θα επιχειρήσουν να σας μπερδέψουν με ψευδή στοιχεία, με επιμέλεια όμως μπορείτε να τ’ αναγνωρίζετε αυτά. Στην πραγματικότητα το ποσό της πληροφόρησης που διατίθεται είναι τεράστιο, εσείς όμως μπορείτε να ξεχωρίζετε αυτά που διέπονται από το Φως.  

Τα περιστατικά που συμβαίνουν επάνω στη Γη και που παρακινούνται  από αυτούς που θέλουν να παραπλανήσουν τον κόσμο είναι πολλά. Κυκλοφορούν εσφαλμένες φήμες με αποτέλεσμα να επιφέρουν σύγχυση, μπορείτε όμως πλέον να ταυτοποιείτε τα συμβάντα αυτά από το τι αντιπροσωπεύουν. Οτιδήποτε αφορά το Φως αντέχει στο χρόνο και στέκει δυνατό, γι’ αυτό να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας περισσότερο από οτιδήποτε. Περιστασιακά θα κάνετε και λάθη, όμως μαθαίνετε από αυτά και συνεχίζετε. Η δοκιμή για το πώς τα πάτε έγκειται στο βαθμό που μπορείτε να μένετε ανυποψίαστοι για τα όσα συμβαίνουν τριγύρω σας. Κρατηθείτε πλήρως επικεντρωμένοι και γερά επάνω στο μονοπάτι σας, και δε θα επηρεαστείτε από καμία απόπειρα των σκοτεινών να σας εξοκείλουν. Όσο προχωράει ο καιρός θα διαπιστώστε ότι τα ζητήματα γίνονται ολοένα και ευκολότερα στην αντιμετώπισή τους, και ότι οι πιθανότητες που αυτά έχουν να σας δημιουργήσουν προβλήματα λιγοστεύουν.

Καθώς πλησιάζετε στο τέλος της χρονιάς οι σκέψεις σας στρέφονται στο τι μπορείτε να αναμένετε από τη Νέα Χρονιά, κι αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι η πρόοδος που θα σας φέρει στην Ανάληψη θα γίνει αισθητή. Θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σας εξηγούν τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να κινηθείτε μέσα στις αλλαγές, οι οποίες θα έχουνε πλέον γίνει έκδηλες. Και καθώς η επιρροή των χαμηλότερων ενεργειών θα γίνεται ολοένα ασθενέστερη, εσείς θα προοδεύσετε σχετικά γρήγορα,  δίχως αυτές να σας επηρεάζουν. Με την αποκάλυψη της πραγματικής σας ιστορίας και το μέλλον σας διασφαλισμένο, θα έρθουν καιροί ευτυχίας και χαράς.  

Εξαιτίας των προσπαθειών των δικών μας και των εργατών του Φωτός, το μυαλό ολοένα και περισσότερου κόσμου ανοίγει σε σχέση με εμάς, παρότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι σίγουροι ή που ακόμα και φοβούνται μπροστά στο ενδεχόμενο να συναντήσουν επισκέπτες από άλλους πλανήτες, φοβούμενοι ότι έχουμε απώτερα κίνητρα. Παρόλα αυτά, με τον ερχομό της Διαστημικής Εποχής τα μυαλά αφυπνίστηκαν όσον αφορά την ύπαρξη άλλης ζωής. Κάποιες πηγές, όπως η Επιστημονική Φαντασία, μας απεικονίζουν ως όντα φοβερά που μόνο ενδιαφέρον έχουμε να καταλάβουμε τη Γη. Ησυχάστε γιατί δεν υπάρχει τέτοια απειλή και εμείς σας προστατεύουμε. Κατά καιρούς έχουνε αποτολμήσει πολιτισμοί από αλλού να έρθουνε μέχρι τη Γη, αλλά τους σταματήσαμε πριν επηρεάσουν το μέλλον σας. Οι καιροί του τέλους έχουν ήδη αποφασιστεί και υφίστανται στο ‘Τώρα’, έτοιμοι να πραγματωθούν. Δε χρειάζεται ν’ ανησυχείτε γιατί ο κύκλος αυτός κλείνει με ‘ευτυχές τέλος’, σύμφωνα με διαταγή του Θεού.

Καθώς λοιπόν συνεχίζονται οι αλλαγές επάνω στη Γη θα φαίνεται σα να έχει έρθει το τέλος, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι πατάτε σταθερά στα πρώιμα στάδια της Νέας Εποχής. Θα πρέπει να γίνει πολλή δουλειά για ν’ απομακρυνθούν τα ίχνη των παλαιών τρόπων, και να καλωσορίσετε τα οφέλη της Νέας Εποχής. Πολλά από αυτά υπάρχουν ήδη, αλλά κατακρατήθηκαν μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή όπου θα μπορούν ν’ ανακοινωθούν. Ήδη κατέχετε κάποιο όραμα για του τι μπορεί αυτά να είναι, ενώ θα σας παρέχουν προόδους σε πολλούς τομείς, όπως η μετακίνηση. Θα εκτοξευθείτε σε ένα μέλλον που θα υπερισχύσει της ανάγκης σας να χρησιμοποιείτε πόρους της Γης.  

Είμαι ο SaLuSa και χαίρομαι να σας παρέχω ματιές από το μέλλον που σύντομα θα γίνει η πραγματικότητά σας. Σας περιμένουνε τόσα πολλά που θα ανυψωθείτε προς μια εντελώς Νέα Εποχή.

Σ’ ευχαριστώ  SaLuSa.
Μετάφραση: Con Tanidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου