Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Hellenic -- SaLuSa, 5 Δεκεμβρίου 2014



SaLuSa, 5 Δεκεμβρίου 2014

Χαιρόμαστε πάρα πολύ να παραμερίσουμε και να επιτρέψουμε στον Μιχαήλ να σας στείλει ένα ακόμα μήνυμα στη θέση του δικού μας. Η πληροφόρηση που αποστέλλεται θα πρέπει να ανεβάσει σημαντικά τη διάθεσή σας, καθώς για πάρα πολύ καιρό περιμένατε ένα μήνυμα ανάτασης το οποίο θα επεδείκνυε καθαρά το ξεκίνημα πολλών και ευπρόσδεκτων αλλαγών επάνω στη Γη. Οι αλλαγές που έρχονται είναι πολλές, και η προετοιμασία γι’ αυτές έχει ήδη γίνει. Αυτό σημαίνει ότι πολύ λίγος χρόνος θα σπαταληθεί για την αλλαγή της τρέχουσας πολεμικής σας κατάστασης και της δυσαρμονίας που υπάρχει, προς μια διαφορετική κατάσταση που θα αναγγέλλει τον ερχομό της αγάπης και της ειρήνης επάνω στη Γη. Σας έχουμε πει συχνά ότι οι αλλαγές αυτές έρχονται, και επιτέλους το σήμα που θα έχετε θα είναι καθαρό και θα τις επαληθεύει. Εκείνοι που θα αρνούνται να πιστέψουν σε αυτό που θα συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους θα είναι ακόμα πολλοί, όμως η άρνηση δεν αποκρύπτει το γεγονός ότι η νέα Εποχή έχει αρχίσει.

Κοιτάζοντας πίσω θα δείτε ότι κρατήσαμε το λόγο μας, σύμφωνα με τον οποίο η Γαλαξιακή Ομοσπονδία εργάζονταν για τη διασφάλιση της διατήρησης της παγκόσμιας ειρήνης. Οι μικροί πόλεμοι καθώς και άλλες εξεγέρσεις θα κοπάσουν τελικά, και θα έρθει ο καιρός που θα είναι αδύνατο να ξαναπραγματοποιηθούν παρόμοιες πράξεις. Οι δονήσεις αυξάνουν σταθερά και θα ‘ναι τόσο υψηλές στο μέλλον για να μπορούν να υλοποιούνται τέτοιες αρνητικές εκδηλώσεις. Αγαπημένοι Μας, η μάχη μεταξύ του σκότους και του Φωτός έχει σχεδόν τελειώσει, και θα δείτε μέσα στις μέρες σας να απομακρύνονται οι υπαίτιοι που σας διέλυαν ώστε να μη δύνανται πλέον να καθυστερούν τις αλλαγές. Οι πράξεις αυτές θα εκπληρώσουν τις υποσχέσεις που σας έχουν γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό, και ευχαριστούμε όλους αυτούς που στάθηκαν σταθερά στο πλευρό μας αρνούμενοι να εξοκείλουν από το δρόμο τους.

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, είναι δική σας η ευθύνη να βοηθήσετε τους άλλους με τις αλλαγές και να τους οδηγήσετε στο δρόμο του Φωτός. Εμείς, μαζί και με άλλες ομάδες που εργάζονται για το Φως, δε θα πάψουμε τις προσπάθειές μας για τη διασφάλιση της επιτυχίας στην πρόοδό σας, και να σας προφυλάσσουμε από οποιαδήποτε παρέμβαση τύχει από οπουδήποτε. Τα πράγματα έχουν ήδη προχωρήσει τώρα και όπως πάντοτε βασιζόμαστε σε όλους τους εργάτες του Φωτός, ώστε με επιμέλεια να συνεχίσουν το έργο τους. Έχοντας φυσικά φτάσει σε ένα τέτοιο ζωτικής σημασίας σημείο αναφορικά με την πρόοδο της Ανθρώπινης Φυλής, η κάθε προσπάθεια χρησιμοποιείται προκειμένου αυτή να συμβάλει στην εξέλιξή σας, πηγαίνοντάς την ένα τεράστιο βήμα εμπρός. Είναι όντως αρκετά εμφανές ότι πολλές ψυχές αντιλαμβάνονται ότι κάτι πολύ θετικό συμβαίνει, παρότι αγνοούν το πώς αυτό θα υλοποιηθεί. Δυστυχώς τα πρακτορεία των ειδήσεών σας επηρεάζονται ακόμα από τους υποτελείς των σκοτεινών, και δε μαθαίνετε την αλήθεια για του τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Όμως τα καλά νέα δε γίνεται να αποκρύπτονται επ’ άπειρο, και θ’ αρχίσουν να διαρρέουν παρά τις μεθόδους καταστολής που χρησιμοποιούνται.

Όπως πάντα, μέρος της αποστολής μας είναι να περιπολούμε τους ουρανούς σας εξασφαλίζοντας πως δε θα υπάρξουν απρόσκλητοι επισκέπτες, ή τυχόν απόπειρες τοποθέτησης όπλων στο Διάστημα τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας. Η Γη σας βρίσκεται σε καραντίνα εδώ και πάρα πολλά χρόνια ώστε να διασφαλίζεται ότι κανένας άλλος πολιτισμός δε θα παρέμβει ή δε θα επηρεάσει την πρόοδό σας. Κάποιες φορές κρίθηκε αναγκαίο να επιτραπεί κάποια προσέγγιση, μόνο όμως για να δοκιμαστούν οι αντιδράσεις σας. Αυτό σας βοήθησε να κατανοήσετε το Σύμπαν και τις άλλες μορφές ζωής που υπάρχουν παντού. Οι πολιτισμοί που προηγούνται σε εφυΐα από εσάς είναι πάρα πολλοί, όμως καθώς εξελίσσεστε θα έχετε και εσείς την ευκαιρία να αυξήσετε επαρκώς τα επίπεδά σας. Σ’ αντίθεση με το να σας κατακρατάμε πίσω, θέλουμε ως Φύλακές σας να σας βοηθήσουμε να προοδεύσετε όσο το δυνατόν γίνεται γρηγορότερα και να επιστρέψετε στα επίπεδα που κατείχατε πρότερα.

Αναφορικά με τις θεάσεις των σκαφών μας, εκτός και εάν μπορείτε να ταυτοποιείτε τις διαφορετικές πηγές από όπου αυτά προέρχονται, αυτές μπορεί να σας μπερδεύουν. Οι σκοτεινοί σας έχουν προοδεύσει πλέον τόσο που μπορούν να σχεδιάζουν και να κατασκευάζουν σκάφη παρόμοια με τα δικά μας, που πέρα από τα σύμβολα που έχουν μερικά από αυτά, κατά τα άλλα μοιάζουν αρκετά. Αυτό μπορεί να οδηγεί σε συμβάντα που θεωρούνται ότι τα προκάλεσαν οι εξωγήινοι, όταν στην ουσία οι υπαίτιοι είναι οι ίδιες οι μαύρες οι επιχειρήσεις σας. Ξέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που προκάλεσαν περιστατικά έχοντας κατά νου να κατηγορήσουν εμάς. Δε μπορούμε να παρέμβουμε όμως στις επιλογές των πράξεών σας, εκτός κι αν το μέγεθός τους είναι τέτοιο που να βάζει σε κίνδυνο το σχέδιο που υπάρχει για το Ηλιακό σας Σύστημα.  Παρόλα αυτά, εσείς δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το μέλλον σας γιατί αυτό έχει διασφαλιστεί, και είσαστε έτοιμοι να εισέλθετε στις ενέργειες της Νέας Εποχής.

Η Μητέρα Γη έχει επίσης αρχίσει να υλοποιεί αλλαγές, καθώς και αυτή κινείται προς τη Νέα Εποχή. Δουλειά της είναι να καθαρίσει τη Γη και να την αποκαταστήσει στην πρότερη παρθένα της κατάσταση κι αυτό θα συμβεί με τον καιρό, αφού και αυτή ανυψώνεται μέσω των νέων δονήσεων. Οπότε βλέπετε ότι υπάρχει μεγάλη δράση προς όφελός σας για την τελική γαλήνια και ικανοποιητική ύπαρξή σας. Εγκαταλείπετε τις χαμηλότερες δονήσεις για τα καλά και σας παρέχεται κάθε βοήθεια για την ανύψωσή σας. Όταν ξεκινήσατε το ταξίδι σας πριν από αιώνες, ήσασταν χαρούμενες ψυχές αποφασισμένες να επωφεληθούν στο μέγιστο από τις ευκαιρίες που σας δίνονταν βιώνοντας τις χαμηλότερες δονήσεις. Ξέρατε ότι ποτέ σας δε θα σας εγκατέλειπαν και ότι η πρόοδός σας θα παρακολουθούνταν στενά, και ότι όταν θα έρχονταν η ώρα  θα σας βοηθούσαν να επιστρέψετε στο Φως. Η ώρα αυτή έχει τώρα έρθει και έχει γίνει ήδη πρόοδος, ενώ εμείς ήμασταν πάντοτε μαζί σας και σύντομα θα γίνει πραγματικότητα η συνάντησή μας πρόσωπο με πρόσωπο για μια φορά ακόμα.  

Μοιραζόμαστε τη χαρά και τη σκέψη να ξανασυναντηθούμε, και παρότι χαιρόμαστε και εμείς δε βιώνουμε εντούτοις ακραία συναισθήματα όπως εσείς. Τα συναισθήματά μας περιστρέφονται γύρω από την Συμπαντική Αγάπη η οποία μας επιτρέπει να αισθανόμαστε τα βάθη της ευτυχίας που φέρνει μαζί της. Δεν είναι εύκολο να το εκφράσουμε αυτό με τις λέξεις σας, καθώς δεν έχουν την επάρκεια να παρέχουν την έκφραση που απαιτείται. Παρόλα αυτά όμως, όταν θα βρεθείτε στην παρουσία μας θα γνωρίζετε αναμφίβολα  ότι είμαστε Όντα Αγάπης, γιατί θα το αισθάνεστε αυτό. Είναι μια κατάσταση ύπαρξης όπου η γαλήνη και η ευτυχία ενώνονται σε ένα, κι αυτό θα είναι και δικό σας όταν θα εξελιχθείτε σ’ ένα πλήρως ανεπτυγμένο Ον.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και χαίρομαι που μπορώ να επεκτείνω την κατανόησή σας για τους καιρούς στους οποίους έχετε τώρα εισέλθει. Χαρείτε τους κι αφήστε πίσω τις χαμηλότερες δονήσεις.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.
Mike Quinsey.

 Μετάφραση: Con Tanidis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου