Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

04:04:2014SaLuSa, 4
Απριλίου 2014

Χαιρόμαστε, που μαζί με τον Μάικ, μπορούμε να σας ξαναστέλνουμε μηνύματα. Υπάρχουν μαθήματα ακόμα και μέσα από τις αντιξοότητες, που αποτελούν πραγματική δοκιμασία για την ικανότητά σας να παραμένετε εστιασμένοι ανεξάρτητα από το τι αντιμετωπίζετε. Τα προβλήματα που είχε ο Μάικ του φάνηκαν αιώνας αλλά επιτέλους τα έχει ξεπεράσει και μπορείτε να προσβλέπετε σε μια περίοδο με συναρπαστικές εξελίξεις. Στην πραγματικότητα η καθυστέρηση αυτή δεν είχε καμιά επίπτωση. Όπως πάντοτε, συμβαίνουν τόσα πράγματα δίχως να τα γνωρίζετε, και αυτό γίνεται προκειμένου να προστατευτούν αυτοί που εμπλέκονται στις αλλαγές. Το Φως εκτείνεται αιώνια και η αφύπνιση των τόσων πολλών ψυχών βοηθάει αμέριστα στη σταθερή εγκαθίδρυσή του επάνω στη Γη.  Η διαδικασία του διαφωτισμού  συνεχίζει με ταχύ ρυθμό, και οι σκοτεινοί δε δύνανται πλέον να καθυστερήσουν τον ερχομό του. Πολλοί από εσάς κάνατε ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι, όμως θα δείτε ότι άξιζαν η ενέργεια και ο κόπος που καταβάλατε. Μόνοι σας φτάσατε έως εδώ με τη δική σας αποφασιστικότητα, και βρισκόσαστε πλέον στον τελευταίο γύρο πριν την Ανάληψή σας.  


Οι αλλαγές είναι ραγδαίες και υπάρχει τουλάχιστον η αποδοχή ότι ευθύνονται για τις κλιματικές αλλαγές που βιώνετε. Οι σημαντικές αλλαγές συνεχίζονται και θα συνεχιστούν μέχρι να επιτευχθεί ένα πιο εύκρατο κλίμα. Ταυτόχρονα, ο πλανήτης θα συνεχίζει να αποτοξινώνεται σε θάλασσα και σε στεριά. Αυτές οι δουλειές δεν είναι δύσκολες με την τεχνολογία που έχουμε, και σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα η Γη θα αποκατασταθεί στην αρχική της κατάσταση. Θα μπουμπουνίζει και θα μαίνεται καθώς θα ανταποκρίνεται στις αλλαγές, και όταν αυτές θα έχουν ολοκληρωθεί θα καταλαγιάσει για να μπορέσετε να ζήσετε ήρεμα μαζί της. Όλες οι αλλαγές αυτές είχαν προφητευτεί αιώνες πριν, και ήτανε πάντοτε γραμμένο ότι θα μαρτυρούσατε το υπέροχο σχέδιο που είχε η Μητέρα Γη για τον εαυτό της, ώστε να απαλλαγεί από όλα όσα δε θα έχουν θέση επάνω στη νέα Γη.

Δίχως να μπορείτε να αντιληφθείτε το υπόβαθρο πολλών από τα γεγονότα που επηρεάζουν τις καθημερινές σας ζωές, τα πράγματα μοιάζουν σα να έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Εντούτοις, μπορεί να δει κανείς μακροσκοπικά ότι οι ευεργετικές ενέργειες αυξάνονται επάνω στη Γη, και ότι χτίζουν τα θεμέλια για τη νέα. Είναι αλήθεια ότι βιώνετε την αλλαγή των πραγμάτων που προφητεύτηκαν πριν από πάρα πολύ καιρό. Παρόλα αυτά, θα είναι και περίοδος σύγχυσης, μέχρι να μπορέσετε να δείτε και να αντιληφθείτε ότι οι αλλαγές αυτές είναι θετικές και ωφέλιμες για το μέλλον σας. Έχετε συνεισφέρει πάρα πολύ στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί, και σας χαιρετούμε και σας τιμούμε όλους σας που τα φέρατε εις πέρας. Τα καταφέρατε μπροστά στην αντίσταση που βρήκατε από τους σκοτεινούς. Το ξέραμε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν δυνατό, εντούτοις όμως αυτό εξαρτιόνταν από την αποφασιστικότητα που είχατε απέναντι στο σκοπό σας. Η θέση σας θα γίνει σταδιακά ευκολότερη και ο δρόμος εμπρός θα γίνει προφανής. Εμείς φυσικά κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας εμψυχώνουμε και να σας βοηθούμε στο ταξίδι σας.

Τη στιγμή αυτή είμαστε κοντύτερα στη Γη από ποτέ άλλοτε, και παρατηρούμε τα γεγονότα για να διασφαλίσουμε πως δε θα υπάρξει καμία περαιτέρω παρέμβαση σε αυτούς που εργάζονται για το Φως. Όσο, περισσότεροι από εσάς, συνηθίζετε στο Φως, βρίσκετε τρόπους για να ωφελείτε ακόμη περισσότερο κόσμο από,τι πριν. Δε χρειάζεται να βάζετε όρια στον εαυτό σας και αν το επιθυμείτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Φως προς όφελος όλης της Γης. Όντως, η Μητέρα Γη χρειάζεται την υποστήριξή σας καθώς αυτή διαχειρίζεται τις αλλαγές που θα της επιτρέψουν να ανυψωθεί μέσα στις υψηλότερες διαστάσεις. Με τον καιρό οι δονήσεις θα γίνουν ακόμη υψηλότερες, και η ζωή θα γίνει μια μαγευτική εμπειρία καθώς θαπολαμβάνετε την παντοτινή ειρήνη και αρμονία. Στο τέλος θα απογίνετε Κοσμικά Όντα και θα μπορείτε να ταξιδεύετε μέσα στο Σύμπαν εφόσον το επιθυμείτε. Δεν υπάρχει τέλος μπροστά στις διάφορες εμπειρίες που μπορείτε να έχετε, και ως Όντα του Φωτός θα απελευθερωθείτε  από τις απαιτήσεις στις οποίες υπόκειστε τώρα μέσα στο βαρύτερό σας σώμα.  Ξέρουμε ότι κάποιοι από εσάς ανησυχείτε που θα χάσετε την επαφή με τους φίλους και τις οικογένειές σας, σας διαβεβαιώνουμε όμως ότι η επικοινωνία με οποιαδήποτε ψυχή επιθυμείτε δεν είναι παρά μια σκέψη μακρυά σας.

Προς το παρόν εργαζόμαστε για ναπαλύνουμε τις εντάσεις επάνω στη Γη που δημιουργούνται από τα γεγονότα στην Ουκρανία. Θα διασφαλίσουμε ώστε να μη ξεφύγουν τα πράγματα, και σας εγγυούμαστε ότι θα διατηρηθεί η ειρήνη. Ο καιρός των μεγάλων πολέμων έχει περάσει, και προσπαθούμε να κατευθύνουμε μακρυά τις αρνητικές ενέργειες με τρόπο που να μη βλάπτεται κανείς. Αναμφίβολα θα έχετε προσέξει ότι επίσης αλλάζει και η πολεμική μηχανή, και τελικά η δύναμη και το υλικό θα τεθούν για ειρηνική χρήση. Κάποιοι θα επιχειρήσουν να κρατηθούν πάνω στην κραταιότητα του στρατού, όμως εις μάτην καθώς έχει ήδη θεσπιστεί η παύση των πολέμων. Και μαζί με ένα νέο νομισματικό σύστημα θα επιστρέψει η ευημερία και θα σηματοδοτήσει την αρχή της νέας ειρηνικής εποχής.

Ως μεμονωμένα άτομα μπορείτε να επιβεβαιώνετε τους τριγύρω σας για τον ερχομό της ολικής ειρήνης νωρίτερα απ’ ό,τι το περιμένει κανείς. Θα μας δοθεί έτσι η ευκαιρία να επισκεφτούμε επίσημα τη Γη και να σας μεταφέρουμε μέσα στη Νέα Εποχή. Έχουμε συναντηθεί πολλές φορές μυστικά με επισήμους, και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να είναι ασφαλές για εμάς ν’ αποκαλύψουμε την παρουσία μας. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούμε να περπατάμε ανάμεσά σας δίχως να δεχόμαστε επίθεση από εκείνους που δε δέχονται τις επερχόμενες αλλαγές. Αυτού του είδους οι ψυχές θα τοποθετηθούν σ’ έναν καινούργιο δρόμο, προσαρμοσμένο σε μια διάσταση κατάλληλη ως προς την κατάσταση της συνειδητότητας και του σημείου εξέλιξής τους.   Να’ στε βέβαιοι ότι όλοι θα βρουν ένα κατάλληλο μέρος μέσα στο Σύμπαν, τέτοιο που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν με τις εμπειρίες εκείνες που χρειάζονται για να εξελιχθούν. Δεν υπάρχει καμία πίεση προς εκείνους που ταλανίζονται μέσα στις χαμηλότερες διαστάσεις, αφού είναι αναπόφευκτο ότι στο τέλος θα ανυψώσουν τις δονήσεις τους, και θ’ ακολουθήσουν εκείνους που έφυγαν πριν από αυτούς.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και σας ειδοποιώ ότι θα υπάρξει κάποιο χάος, όμως εάν κοιτάξετε καλύτερα θα δείτε ότι αναδύει το αχνάρι του καλωσορίσματος. Το Φως είναι πλέον η ενέργεια που κυριαρχεί και που επεκτείνετε προς όλες τις περιοχές, γι’ αυτό να μην αμφιβάλλετε καθόλου για τη βεβαιότητα ενός θαυμαστού μέλλοντος.  Το έχουν διατάξει οι υψηλότερες ουράνιες δυνάμεις που αποφασίζουν για το μέλλον σας, και που εγγυώνται ότι θα έχετε ολοκληρωτική χαρά και ευτυχία.


Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey   Μετάφραση: Con Tanidis  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου