Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

11:04:2014




SaLuSa, 11 Απριλίου 2014


Ερχόμαστε πάλι να σας πούμε για τα ζητήματα που σύντομα  φτάνουν σε αποκορύφωση, καθώς συνεχίζουν να θεμελιώνονται σταθερά επάνω στη Γη η Αγάπη και το Φως. Οι αλλαγές αυτές οφείλουν κάποιο ποσοστό τους στον καθένα από εσάς, και καλωσορίζουμε την αποφασιστικότητά σας προς την επίτευξη μιας συνολικής επιτυχίας. Συνεχίζουμε αδιάκοπα να παρακολουθούμε τα γεγονότα επάνω στη Γη και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα πάνε κατ’ ευχήν. Παρότι όλα είναι κεκαλυμμένα, επιτελείται πολύ μεγάλη πρόοδος. Όσοι από εσάς παρακολουθείτε τις αναφορές μας διαμέσου διαφόρων πηγών, βλέπετε την εικόνα που προβάλει και που απεικονίζει το πόσο μεγάλη πρόοδος έχει γίνει.

Πάνε πολλά χρόνια τώρα που το σκάφος μας βρίσκεται κοντά στη Γη, διασφαλίζοντας το γεγονός  ότι σας προσέχουμε. Κάποιες φορές πρέπει να επιτρέπουμε να έρχονται σε πέρας διάφορες καρμικές καταστάσεις, επιτρέποντας έτσι σε πολύ κάρμα να καθαρθεί. Κάποιοι κοιτάνε την καταστροφή στη Συρία, καθώς και το μεγάλο χαμό σε ζωές και αναρωτιούνται εάν όλα αυτά ήταν απαραίτητα. Θα απαντούσαμε «ναι», γιατί η κατάσταση αυτή απελευθερώνει πάρα πολύ κάρμα, και επιτρέπει στις ψυχές να κινηθούν μπροστά. Η καταστροφή μοιάζει να είναι μαζική, έχετε όμως υπόψη σας ότι αυτό που ξεκαθαρίζει είναι οι αρνητικές ενέργειες. Με την άφιξή μας επάνω στη Γη, που αποτελεί γεγονός και που θα ανακοινωθεί μέσα στο σύντομο μέλλον, θα δουλέψουμε μαζί σας για να καθαρίσουμε τις κατεστραμμένες από πολέμους περιοχές,  ενώ σας διαβεβαιώνουμε ότι θα εξαφανιστεί κάθε ίχνος τους και όλα θα αποκατασταθούν στην αρχική τους ομορφιά. 


Μπορούμε να μετασχηματίσουμε περιοχές πίσω στην αρχική τους κατάσταση εφόσον αυτό είναι απαραίτητο, και αυτό μέσα σε κλάσμα δευτερολέπτου. Οι καιροί αυτοί θα είναι συναρπαστικοί και θα σας δικαιώσουν πλήρως  μετά από αιώνες θανάτου και καταστροφής. Μπορούμε με απόλυτο τρόπο να δηλώσουμε ότι τίποτε δε θα παρέμβει  στα σχέδιά μας στο να αποκαταστήσουμε τη Μητέρα Γη. Γι’ αυτό μην ανησυχείτε άσκοπα για το πώς θα γίνει η αποκατάσταση αυτή , γιατί με την τεχνολογία και την εμπειρία μας αυτό δεν είναι τίποτε για μας. Καιρό πίσω στο παρελθόν της η Γη ήταν ένας αληθινός Παράδεισος και έτσι θα ξαναγίνει. Ο Θεός διέταξε να δοθεί τέλος στους πολέμους και στην ανούσια καταστροφή που προκαλούν. Γι’ αυτό, και παρά τις προκλήσεις που έχετε ακόμα να ζήσετε, να θυμόσαστε πως θα δείτε και θα ζήσετε ένα καταπληκτικό επίλογο στον τελευταίο γύρο.

Λόγω της μεγαλύτερης ελευθερίας που έχουνε οι άνθρωποι της Γης να ταξιδεύουν, έχουνε μάθει για τα μυστήρια των άλλων φυλών και τελικά συνειδητοποιήσατε το πόσο πολύ μοιάζετε μεταξύ σας. Οι άνθρωποι επιζητούν ευτυχία και ειρήνη, και μονάχα οι σκοτεινοί ήτανε αυτοί που επίτηδες διατηρούσαν το κλίμα που οδηγούσε σε πολέμους και αναταραχές. Αυτό ήδη αλλάζει και με την ανάμειξη των διαφόρων Φυλών,  ο κόσμος συνειδητοποιεί πως στην πραγματικότητα υπάρχει μοναχά μια Φυλή επάνω στη Γη - η Ανθρώπινη Φυλή. Ταυτόχρονα, με τις ενσαρκώσεις για την εξέλιξή σας μέσα σε διάφορες χώρες, αποκτήσατε κατανόηση της διαφορετικότητας - ότι Όλα είναι Ένα. Μακροσκοπικά όλοι σας είσαστε Θεοί, όμως αυτό αποτελεί μια δυναμική για σας τη στιγμή αυτή, και θα έρθει ο καιρός που θα την αποδεχθείτε την αλήθεια αυτή.

Δεν είσαστε το σώμα σας, παρόλα αυτά αυτό είναι το όχημα που χρησιμοποιείτε για ν' αποκτήσετε εμπειρίες. Εντούτοις, με το θάνατο κινείστε προς μια υψηλότερη έκδοσή του που δε γερνάει και δεν υπόκειται στην ανηλεότητα του χρόνου. Στην πραγματικότητα θα είναι μια τέλεια έκδοση του προηγούμενου σώματός σας, αλλά με υψηλότερες δονήσεις. Το μέλλον θα είναι γεμάτο από πολύ ευχάριστες εκπλήξεις και όλοι σας θα έχετε τη δυνατότητα να βιώσετε την ελευθερία στο να ορίζετε το δικό σας μέλλον, και να διαλέγετε τις εμπειρίες σας. Ζώντας επάνω στη Γη και μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις είχατε τα πάνω και τα κάτω σας, και σύμφωνα με την ορολογία σας - αυτά είναι τα εντατικά σας για την Ανάληψη. Πουθενά αλλού δε θα μπορούσατε να εξελιχθείτε τόσο γρήγορα, και να έχετε τη σιγουριά πως υπάρχουν τόσες πολλές ψυχές που θα άλλαζαν οικειοθελώς πλευρά μ' εσάς.  Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά είσαστε αληθινά προνομιούχοι που έχετε την ευκαιρία να εξελιχθείτε μέσα στις χαμηλότερες διαστάσεις.

Να ξέρετε, παράλληλα, πως κουβαλάτε μονάχα ένα μικρό ποσοστό της γνώσης αυτού που αληθινά είσαστε. Είσαστε άκρως μεγαλύτεροι από ό,τι φαντάζεστε, και με τον καιρό θα "μεγαλώσετε" προς ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας. Είσαστε πάρα πολύ περιορισμένοι επάνω στη Γη και μέρος της πρόκλησής σας ήταν να βρείτε τον πραγματικό σας εαυτό. Άπαξ και αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι η συνειδητότητά σας είναι περιορισμένη, παρότι αυτή δεν έχει όρια, γρήγορα θ' αρχίσετε να εξελίσσεστε με ρυθμό ταχύ. Σας τα λέμε όλα αυτά γιατί ήρθε η ώρα να μαθευτεί η αλήθεια. Γι' αυτό μπορείτε να βάλετε όσο ψηλά θέλετε τον πήχη στις επιδιώξεις σας καθώς δεν υπάρχει πρακτικά τίποτε αδύνατο όσον αφορά την εξέλιξή σας.

Το να είσαστε Άνθρωποι είναι από μόνο του μια αξιοσημείωτη εμπειρία, φανταστείτε πώς μπορεί να είναι το να είσαι Άγγελος. Πραγματικά, πώς θα ήταν να είσαι στο δεξί χέρι του Θεού, σε κατάσταση αγνής τελειότητας. Είσαστε τόσο πολύ χωμένοι μέσα στις χαμηλότερες διαστάσεις για να μπορέσετε να "αισθανθείτε" πώς μπορεί να είναι μέσα στις υψηλότερες, θα το έχετε όμως και αυτό με τον καιρό. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως δεν υπάρχει ανάγκη να περιορίζετε τις φιλοδοξίες σας, αφού όλες οι ψυχές οδεύουν αργά πίσω στη Θεότητα.  Μπορεί να έχουμε μεγάλες προσδοκίες από εσάς σχετικά με όλα αυτά, θέλουμε όμως να σας κάνουμε να συνειδητοποιήσετε ότι οι δυναμικές σας είναι άπειρες.


Επιστρέφοντας πίσω στη Γη ξανά κάντε ό,τι μπορείτε για να βοηθήσετε τις άλλες ψυχές στο ταξίδι τους. Ούτως ή άλλως είσαστε όλοι σας "Ένα" και σε διαφορετικά στάδια του ταξιδιού σας πίσω στην εστία. Μοιραστείτε τη γνώση σας όπου ξέρετε ότι θα την αποδεχθούν και θα την κατανοήσουν, μην καταπιέζετε όμως μιαν άλλη ψυχή γιατί κάποιες φορές αρκεί να βοηθήσετε στην αφύπνισή της με μόνο  μια φευγαλέα πρόταση ή ιδέα. Βαθιά μέσα της κάθε ψυχή γνωρίζει την Αλήθεια, η οποία όμως έχει καλυφθεί ή κρυφτεί επίτηδες ώστε να επιτραπεί η επικέντρωση επάνω στις απαραίτητες εμπειρίες. Γι' αυτό ποτέ σας να μην θεωρείτε ότι η γνώση ή η εφυΐα αποτελούν ενδείξεις για το στάδιο της εξέλιξης μιας ψυχής.

Είμαι ο SaLuSa, και ανυπομονώ να σας συναντήσω επάνω στη Γη και να μπορέσω να βοηθήσω να επιταχύνετε την πρόοδό σας. Θα έχετε μεγαλύτερη διαφώτιση για το τι σας επιφυλάσσει το μέλλον, και εμείς μπορούμε να σας παρέχουμε κάποιες γρήγορες ματιές. Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες που αληθινά θα σας φανούν θαυματουργές, και γι' αυτό μπορούμε να αντιμετωπίσουμε γρήγορα τα προβλήματα που έχετε επάνω στη Γη. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να αποκαταστήσουμε τον πλανήτη στην αρχική του κατάσταση. Οι πηγές μας είναι πρακτικά άπειρες, και μπορούμε να καλέσουμε εκατομμύρια σκάφη εάν τα χρειαστούμε. Σας περιμένουν μεγάλοι καιροί μπροστά, και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα σας προσκαλέσουμε να τους μοιραστείτε μαζί μας. Γι' αυτό πορευθείτε μπροστά έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη, γιατί όλα θα πάνε όχι μόνο σύμφωνα με τις δικές σας προσδοκίες, αλλά και παραπέρα. Σας αφήνω με την αγάπη και τις ευλογίες μου.

Σ' ευχαριστώ SaLuSa.
Mike Quinsey.


 Μετάφραση: Con Tanidis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου