Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

14:03:2014 + Mike Quinsey

MIKE'S BIO

Αγαπητοί μου φίλοι,

            Συνεχίζω τη διαύλιση μηνυμάτων από τον SaLuSa, ανακάμπτοντας από μια πολύ απογοητευτική περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας χάλασε εντελώς ο υπολογιστής μου. Παρότι μπορούσα να δέχομαι τα μηνύματά σας, δεν είχα τον τρόπο να σας πω ότι δε μπορούσα να σας απαντήσω ή να στείλω μηνύματα από τον SaLuSa. Αν και έχω χάσει σχεδόν όλα μου τα αρχεία και τους φακέλους, είμαι πίσω και πρέπει να ξαναστήσω το SKYPE, καθώς και το Front Page και κάποιο πρόγραμμα FTP.

            Πιστεύω πως με ό,τι έχει γίνει σίγουρα θα έχω χάσει κάποια στοιχεία συνδρομητών, γιαυτό σας παρακαλώ τυπώστε το μήνυμά μου από την ιστοσελίδα. Από τον περιηγητή σας στο διαδίκτυο τυπώστε δίνοντας:

            Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που μου έγραφε όταν δεν είχα υπολογιστή. Θα ήθελα να δεχθείτε τις ευχαριστίες μου για το ευγενικό σας ενδιαφέρον για μένα. Είμαι καλά και ευελπιστώ η νέα αυτή χρονιά να είναι συναρπαστική και να  φέρει σε καρποφορία τις τόσες πολλές υποσχέσεις που έχουν δοθεί. Εάν έχουν χαθεί τα στοιχεία σας, θα ήθελα να σας θυμίσω πώς να ξαναγραφείτε Μέλη στα μηνύματά μου. Για να εγγραφείτε στα μηνύματα, δώστε την παρακάτω διεύθυνση στο διαδίκτυοetfirstcontact@et.treeofthegoldenlight.com – και μετά Πατήστε πάνω στο σύνδεσμο: Εγγραφείτε στο Δέντρο των Εβδομαδιαίων Μηνυμάτων του Χρυσού Φωτός (Subscribe to Tree of the Golden Light Weekly Message). Θα εμφανιστεί  μια λίστα Μελώνπάτε στο τέλος της σελίδας στο «Εγγραφή στη Λίστα Αλληλογραφίαςetfirstcontact@et.treeofthegoldenlight.com» (“Membership to the Mailing List etfirstcontact@et.treeofthegoldenlight.com”) και προσθέστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (Email) δύο φορές όπως τη ζητάει. Πατήστε στο πλήκτρο «Αποστολή» (“Send”) και αν τα έχετε καταφέρει επιτυχώς θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης.

            Ο Steve Beckow είχε στείλει ένα αίτημα για δωρεές, ώστε να καλυφθεί το κόστος των ανταλλακτικών και της επισκευής του υπολογιστή μου. Ευτυχώς η επισκευή δεν κόστισε πολύ οπότε και εγώ δε διεκδικώ τις δωρεές αυτές, όμως εκφράζω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη για τη γενναιοδωρία και τα καλά σας λόγια. Ευχαριστώ πάρα πολύ τα παρακάτω άτομα που έκαναν δωρεά, και τους συνιστώ να τη ζητήσουν πίσω ή να περιμένουν να τελειώσει ο μήνας οπότε αυτόματα θα τους αποσταλεί πίσω. Τα άτομα αυτά είναι:   

               Eileen Storey – Lucinda Randolph – James Doolittle – Fern Rancourt – Charles Osborn – Frank Bienert – Steve Reusing – Matt Muckelroy – Gillian Hopkinson – Harrigan Logan καθώς και μία από το Hope Trust.
             
               Με Αγάπη και Φως - Mike Quinsey.SaLuSa,  14 Μαρτίου 2014

Αγαπημένοι μουτραβολογείστε από δω και από εκεί μέχρι που απογοητεύεστε και  σαστίζετεΑυτό οφείλεται στο ότι συμβαίνουν πάρα πολλά ταυτόχρονακαι από τη θέση που είστε σας είναι δύσκολο να ξέρετε προς τα πού οδηγούν όλα αυτάΠαραμείνετε σταθεροί στη θέση και στο μονοπάτι σας και συνεχίστε να διαχέετε το Φωςκαθώς τώρα αυτό χρειάζεται περισσότερο από ποτέΠάρα πολύς κόσμος είναι σε σύγχυση και ανησυχεί  για το μέλλονκαι αυτό δεν εκπλήσσει τη στιγμή που τόσα πολλά αλλάζουνεΟι καιροί αυτοί επίσης δίνουνε την ευκαιρία στους σκοτεινούς και τις συμμορίες τους να συμβάλλουν στη σύγχυσηαφού σύντομα θα πρέπει να παραδεχθούν ότι τελείωσε ο χρόνος τουςΌντωςκαταλαβαίνουν ότι χάνουν τη δύναμη και την επιρροή τουςΌλα αυτά αποτελούν μέρος των αλλαγών που συμβαίνουν παντού επάνω στον πλανήτη σαςκαι θα συνεχιστούν μέχρι να εδραιωθεί η Νέα Εποχή.


Μην ανησυχείτεγιατί είμαστε παρόντες και θα διασφαλίσουμε τα πράγματα έτσι ώστε  να μη ξεφύγουν στα άκρα οι αναμετρήσειςενώ δεν υπάρχει δε καμία κουβέντα για πόλεμοκαι αυτό ισχύει εδώ και αρκετό καιρό

 Είμαστε επίσης προετοιμασμένοι για κάτι που προσμέναμε εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνιακαι αυτό είναι η επιστροφή σας στο ΦωςΘα υπάρξουν παγκόσμιοι εορτασμοί στη συνειδητοποίηση ότι οι σκοτεινοί δεν έχουν πλέον καμία δύναμη για να επεμβαίνουν στην πρόοδό σαςή να αποτρέπουν την εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας ειρήνηςΝα νιώθετε προνομιούχοι που σας δίδεται η ευκαιρία να είσαστε παρόντες κατά τη διάρκεια των αλλαγών αυτών που επιτελούνταιΜπορείτε επίσης να συγχαρείτε τους εαυτούς σαςγιατί αυτή την ευκαιρία την κερδίσατεΌλοι όσοι είναι παρόντες επάνω στη Γη και εργάζονται για το Φως έχουν ένα σημαντικό ρόλο να παίξουνκαι μην ανησυχείτε εάν σας φαίνεται ότι δεν κάνετε τίποτε ιδιαίτεροΟ κάθε εργάτης του Φωτός θα παίξει το δικό του ρόλο στη διάχυση του Φωτόςτο οποίο είναι ήδη σε θέση υπεροχήςΘα αναπολείτε πίσω στους καιρούς αυτούς με υπερηφάνεια για τη συμβολή σαςκαι θα χαιρόσαστε που ανήκατε στην ομάδα που ανέλαβε την πρόκληση αυτή.

Οι Τραπεζίτες που αποκαλύφτηκαν για αυτό που πραγματικά είναιαισθάνονται λιγοστή ή καθόλου ντροπή για την απληστία και τον απερίσκεπτο τζόγο με τα χρήματα που τους εμπιστευτήκατεΗ υπεροψία και το θράσος τους με τα χρήματα των άλλων δεν έχει όριακαι παρότι αισθάνονται ασφαλείςτα ίδια τα θεμέλια των τραπεζών καταρρακώνονταιΠριν όμως συμβεί αυτό θα γίνουν διάφορες αλλαγές όπου θα χρησιμοποιήσουν την πείρα τουςΜιλάμε για καιρούς που ακόμα μέλλονται και καθώς θα τους διαβείτε θα γίνει προφανές πως δε χρειάζεται πλέον το νομισματικό σύστημαΣτο τέλος οι τράπεζες θα εξαφανιστούν ολοκληρωτικάαφού δε θα έχουν κανένα ρόλο σε μια κοινωνία δίχως χρήματαΩς Φυλή ήδη ανατείνετε συλλογικά τη συνειδητότητά σας προς τα υψηλότερα επίπεδακαι οι εισερχόμενες ενέργειες θα σας οδηγήσουν γρήγορα μέσα στην επόμενη διάστασηΕκείνοι που θα επιλέξουν διαφορετικό μονοπάτι θα μετακινηθούν προς ένα κατάλληλο επίπεδο ή μέροςγια να συνεχίσουν τα εξελικτικά τους βιώματαΌλοι θα βρεθούν ακριβώς εκεί που θα πρέπει να βρίσκονταιανάλογα με το στάδιο εξέλιξής τους και τις εμπειρίες που χρειάζονται.

 Να αναφέρουμε ότι όλοιδίχως εξαιρέσειςέχουν ένα πλάνο στη ζωή τουςφτιαγμένο  έτσι ώστε να τους ωφελήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ενσάρκωσή τουςΑυτό έχει φτιαχτεί κανονικά με τη δική σας συναίνεση και ξέρετε ποια μέρη του δεν είναι διαπραγματεύσιμακαθώς αυτά είναι ουσιώδη στην εξέλιξή σαςκαι που συχνά έχουν φύση καρμικήΣτα σίγουρα οι ζωές θα χαραμίζονταν αν ήτανε τυχαίεςγι’ αυτό πρέπει να υπάρχει πλάνο στη ζωή που να σας πηγαίνει παραπέραΕάν αποτύχετε να πετύχετε τους στόχους στους οποίους συμφωνήσατε δεν υπάρχουν αντεγκλήσεις εναντίων σαςαφού μπορείτε πάλι ν’ αναλάβετε τις προκλήσεις αυτές σε μια επόμενη ζωήΓι’ αυτό μην ανησυχείτε εάν συνειδητοποιείτε ότι αποτύχατε σε κάποια πτυχή στο πλάνο της ζωής σας.

Για πολλούς από τους εργάτες του Φωτός η ζωή αυτή θα είναι η τελευταία σας μέσα στις χαμηλότερες διαστάσεις, και σίγουρα θα το διαισθάνεστε ότι έτσι είναι. Μετά από τόσο καιρό μέσα σε αυτές, οι ψυχές πήρανε όση βοήθεια μπορούσανε για να αναταθούνε. Όντως, είχατε βοήθεια σε όλες σας τις ζωές, όμως όταν η δόνηση είναι απελπιστικά χαμηλή, το Φως δυσκολεύεται να διεισδύσει μέσα στο σκότος. Παρόλα αυτά, κάθε ψυχή θα καταφέρει να κάνει κάποια πρόοδο και την οικοδομεί μέχρι να βρεθείτε σταθερά μέσα στο Φως. Κάποιοι από αυτούς που είναι τριγύρω σας, θα σας φανεί ότι έχουν παγιδευτεί μέσα στις χαμηλότερες ενέργειες, και ότι ζούνε τις ζωές τους χέρι-χέρι με τους σκοτεινούς. Μη βιάζεστε να τους καταδικάσετε, γιατί δε μπορούνε οι άλλες ψυχές να ξέρουνε την ακριβή φύση των πλάνων των δικών τους ζωών. Υπάρχουν περιπτώσεις που προκειμένου κάποιες ψυχές του Φωτός να υπηρετήσουν το Φως, να πρέπει να φορέσουν αυτό το μανδύα.  Είναι καλό να κατακρατείτε την κριτική, ή καλύτερα να μην έχετε καμία.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και χαίρομαι που επιστρέφω μετά το τραύμα που βίωσε ο Michael. Να θυμόσαστε πως ό,τι μοιάζει με εμπειρία που έχει χαραμιστεί θα έχει πάντοτε κάποια αξία και ότι υπάρχουν αναπόφευκτα μαθήματα που πρέπει να μάθετε παντού τριγύρω. Χαιρόμαστε που σε τέτοιες περιπτώσεις αντιδράτε συνεχίζοντας να εργάζεστε μέσα στο Φως και διατηρείτε ήρεμη και μετρημένη προσέγγιση στα προβλήματά σας. Σίγουρα δεν είσαστε μονάχοι σας στην αντιμετώπιση των δυσκολότερων καιρών, όμως οι προκλήσεις είναι δικές σας για να τις αντιμετωπίσετε. Δεν μπορούμε να το κάνουμε εμείς για εσάς, γιατί αλλιώς θα χάνονταν η ευκαιρία σας να ανυψώσετε τις δονήσεις σας. Παραμείνετε εστιασμένοι μέσα στο Φως, ξέροντας ότι το ταξίδι σας μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις φτάνει στο τέλος του. Σας αφήνω μ’ όλες τις ευχές και την αγάπη μου.

 Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey.


   Μετάφραση: Con Tanidis  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου