Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

30.12.2011




 SaLuSa 30 Δεκεμβρίου 2011

Είναι μια εποχή που διαπιστώνετε ότι έχετε τη δυνατότητα να φέρετε απεριόριστη αγάπη στη ζωή σας, και εμείς στέλνουμε αυτή την ενέργεια σε όλες τις ψυχές της Γης. Έχουμε δεσμευτεί να σας δώσουμε κάθε βοήθεια για να πετύχετε μια τέτοια κατάσταση ύπαρξης που θα σας προετοιμάσει για την Ανάληψη. Ο ρόλος σας είναι να αναγνωρίζετε και να είστε δεκτικοί σε τέτοιες ενέργειες, και να τις χρησιμοποιείτε στην καθημερινή σας ζωή. Αυτό απαιτεί ένα νέο τρόπο σκέψης, αφού οι περισσότερες ζωές επί του παρόντος ελέγχονται από το εγώ, που λειτουργεί για την ιδιοτέλεια σας. Είναι η τελική πρόκληση που είναι και το πιο δύσκολο να ξεπεραστεί, αλλά μπορείτε να το κάνετε, και θα νιώσετε χαρούμενοι που είστε σε πλήρη έλεγχο.

Οι σκοτεινοί αρχίζουν σταδιακά να υποκύπτουν στην ήττα τους και χάνουν περισσότερη δύναμη κάθε μέρα που περνάει. Βλέπουν τα παγκόσμια κινήματα για ειρήνη καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν την αξία του να ενώνονται, και να πετυχαίνουν τους στόχους τους, όπως δείχνουν καθαρά οι αριθμοί. Οι σκοτεινοί πάντα φοβόταν την ημέρα που οι άνθρωποι θα αφυπνίζονταν στον αληθινό εαυτό τους, και τη δύναμη που κατέχουν. Ο φόβος δεν είναι πλέον το ισχυρό όπλο που ήταν, και το Φως οδηγεί τους ανθρώπους μέσα από περιόδους αβεβαιότητας δίνοντάς τους τη δύναμη να τις ξεπεράσουν. Γεγονότα που πρόκειται να συμβούν και είναι ουσιαστικής σημασίας για την πρόοδό σας, κινούνται σε ένα στάδιο ετοιμότητας για την υλοποίηση του επόμενου βήματος. Αυτό σημαίνει ότι οι εξελίξεις μέσα στο έτος 2012 δεν θα αργήσουν και θα είναι σχεδόν μια διαδοχή αλλαγών, η μία μετά την άλλη.

Εσείς είστε τα χρήσιμα μέσα για την επίτευξη των αλλαγών στη ζωή σας και όπως το βλέπουμε, το λιγότερο θα είναι να μην απογοητευτείτε σε καμία περίπτωση. Περιμένατε πολύ καιρό να αρχίσει το ταξίδι της επιστροφής προς τις υψηλότερες διαστάσεις και μετά βίας παρατηρείτε ότι έχει ήδη αρχίσει. Ωστόσο, σε αυτή τη χρονιά που έρχεται οι αλλαγές θα επιταχυνθούν αρκετά εντυπωσιακά και ιδιαίτερα όσον αφορά τα επίπεδα συνείδησή σας. Θα φέρει την αποδοχή του ενός από τον άλλο πέρα από φυλετικές ή πολιτιστικές διαφορές, και αυτό θα βοηθήσει επίσης να έρθετε όλοι κοντά. Οι άνθρωποι είναι στην ουσία ευγενικά Όντα και ειρηνικά από τη φύση τους.

Εμείς στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία έχουμε μεγάλη δραστηριότητα τώρα, αφού αρχίζουμε να εμπλεκόμαστε πιο άμεσα σε ζητήματα που λαμβάνουν χώρα στη Γη. Διασφαλίζεται ότι οι σύμμαχοί μας προχωρούν με ένα ρυθμό που είναι απαραίτητος για να επιτευχθούν οι πρώτες μεγάλες αλλαγές. Εμείς από την άλλη συνεχίζουμε τις δραστηριότητές μας για τον καθαρισμό της ατμόσφαιρας και συνεχίζουμε τον αυστηρό έλεγχο σε οποιαδήποτε ενέργεια αποσκοπεί να ξεκινήσει ένας άλλος πόλεμος. Με τον αποκλεισμό των πυρηνικών έχουμε ξεκινήσει μια ειρηνική περίοδο, η οποία τελικά θα επιφέρει την απομάκρυνση και την καταστροφή όλων των πολεμικών όπλων. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοια πράγματα στις ανώτερες διαστάσεις, και ούτε σκέψεις με οποιοδήποτε είδος επιθετικότητας.

Η ανάγκη για ειρήνη είναι πρωταρχική στο μυαλό πολλών ανθρώπων, και αυτή η ισχυρή ενέργεια είναι ο συντελεστής για την επίτευξη της. Όπως βλέπουμε τη Γη σας γίνεται φανερό ότι τα πλέγματα του Φωτός είναι τώρα εξαιρετικά ισχυρά και σηκώνουν τη Γη στις υψηλότερες δονήσεις, καθώς τα όμοια έλκονται. Η διαδικασία της Ανάληψης προχωράει και οι Σκοτεινοί δεν μπορούν πλέον να την αναστείλουν. Οι ημέρες τους τελείωσαν και λίγο μένει να τους μαζέψουμε και να τους βάλουμε κάπου που η εξουσία και η επιρροή τους δεν θα μπορούν να παρεμβαίνουν σε εσάς. Το όνειρό τους για παγκόσμια κυριαρχία, έχει πλέον αντικατασταθεί από ένα άλλο για παγκόσμια ειρήνη, σαν αποτέλεσμα του οράματος που προβάλλεται από εσάς.

Θα υπάρξουν περίοδοι δυσκολίας και ταλαιπωρίας για σας καθώς ο ιστός ελέγχου των σκοτεινών διαλύεται. Αυτό θα έχει άμεση σχέση με τις οικονομικές και νομισματικές αλλαγές, αλλά να είστε βέβαιοι ότι οι σύμμαχοί μας είναι πλήρως ενημερωμένοι και έτοιμοι να δράσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι κυβερνητικές αλλαγές δεν θα προκαλέσουν πολλά προβλήματα, καθώς θα υπάρχει συνέχεια και έλεγχος όσο πραγματοποιούνται. Η ανακοίνωση της Αποκάλυψης φυσικά θα οδηγήσει σε μεγάλη συζήτηση, και θα επιφέρει πολλές αποκαλύψεις σχετικά με αυτά που σας είχαν κρύψει τουλάχιστον τον τελευταίο αιώνα. Αυτό με τη σειρά του θα οδηγήσει σε εκτεταμένες αλλαγές εισάγοντας οφέλη και νέες τεχνολογίες που θα έπρεπε να χρησιμοποιείτε ήδη. Μόλις θα μπορούμε να εργαστούμε ανοιχτά μαζί σας, θα σας δώσουμε τα οφέλη του προηγμένου συστήματος μας παρακολούθησης της Γης σας σε ότι αφορά τις φυσικές αλλαγές.

Να σας θυμίσουμε ότι οι βασικές αλλαγές δεν θα πραγματοποιηθούν παρά μόνο μετά την Ανάληψη, όταν αυτοί με ανώτερη συνειδητότητα θα πάρουν τις θέσεις τους σαν νέα Γαλαξιακά Όντα. Θα γίνετε τελικά όπως εμείς, θα απολαμβάνετε τις ίδιες ευκαιρίες, και θα έχετε την εμπειρία της απόλυτης ευτυχίας. Ό, τι εμπειρίες και να πρέπει να περάσετε μέχρι να ανεβείτε, μην σταματάτε να εστιάζετε στο μέλλον και δεν θα σας φανεί τόσο δύσκολο. Όσοι από εσάς είστε καλά ενημερωμένοι, θα είστε η εμπροσθοφυλακή του Εργατών του Φωτός που θα βοηθήσουν τους άλλους να καταλάβουν τι συμβαίνει. Μόλις τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι σε θέση να μιλούν ελεύθερα από τη λογοκρισία και άλλα στοιχεία ελέγχου, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είναι η κύρια πηγή πληροφοριών σας.

Έτσι, τα πάντα είναι έτοιμα για πραγματικά γρήγορες αλλαγές και εμπειρίες, που θα σας φέρουν σε ένα σημείο στο οποίο θα έπρεπε να βρίσκετε ήδη. Έτσι, θα πετύχετε τα νέα επίπεδα σε στάδια, και να είστε καλά προετοιμασμένοι για το επόμενο μεγάλο βήμα προς τα εμπρός που είναι η Ανάληψη. Θα είναι κάτι σαν μια κούρσα σε ανεμοστρόβιλο μόλις αρχίσει, αλλά συναρπαστική για κάποιον που είναι ενημερωμένος. Πολλές ψυχές που μόλις αφυπνίζονται θα βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση και δικαιολογημένα θα φοβούνται. Αυτό είναι αναμενόμενο όταν σας βγάζουν ξαφνικά έξω από το συνηθισμένο περιβάλλον σας προς το άγνωστο. Ωστόσο, οι άνθρωποι σύντομα θα καταλάβουν ότι εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας έχουμε αναλάβει το καθήκον να σας κάνουμε να δείτε με ασφάλεια τις αλλαγές. Φυσικά μερικές ψυχές θα έχουν επιλέξει να αφήσουν τη Γη πριν από την Ανάληψη, αλλά δεν στερούνται την ευκαιρία να αναληφθούν και μπορούν να το κάνουν άμεσα από τα Αστρικά Βασίλεια.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και αν και δεν λειτουργούμε με τον γραμμικό σας χρόνο, καταλαβαίνουμε ωστόσο τον τρόπο με τον οποίο βασίζεστε σε αυτή τη μέθοδο υπολογισμού. Έχουμε την αίσθηση μιας ανάσας ανακούφισης ανάμεσά σας καθώς είστε έτοιμοι να μπείτε στο έτος 2012, με κάθε προσδοκία υλοποίησης των υποσχέσεων που σας δόθηκαν. Αν υπήρχε ποτέ μια βεβαιότητα πως τα πράγματα θα προχωρήσουν όπως αναμένεται, τότε είναι σωστή όσον αφορά το έτος 2012. Είμαστε ευχαριστημένοι με όλους σας αφού θέλουμε να εξυψωθείτε στο πνεύμα και να προχωρήσετε γεμάτοι ελπίδα και χαρά. Μακάρι τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα και η διαδρομή σας να είναι γεμάτη Αγάπη και Φως.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.



Translator: Vasiliki


Translations

Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://galacticchannelings.com/










First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου