Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

16.12.2011





 SaLuSa 16 Δεκεμβρίου 2011

Η πίστη μπορεί πραγματικά να κινήσει βουνά αν ενωθείτε αρκετοί από εσάς, και καθώς προχωράτε μέσα στην τελευταία χρονιά προς την Ανάληψη, θα γίνει ακόμη πιο ισχυρή, πολύ περισσότερο από την τωρινή σας ικανότητα. Ναι Αγαπημένοι μας, έχετε μπει σχεδόν σε μια κούρσα, που όμως είναι πολύ επιθυμητή και θα εκπληρώσει τις επιθυμίες σας να ανεβείτε. Θα υπάρχει συνολικά μία μίξη εκπλήξεων, έτσι προετοιμαστείτε να αναθεωρήσετε οποιεσδήποτε μακροχρόνιες πεποιθήσεις σας. Κάποιες εμπειρίες θα περιλαμβάνουν τις αλλαγές στη Γη και ο τόπος που κατοικείτε, θα καθορίσει πόσο θα εμπλακείτε. Είναι πιο πιθανό ότι οι γνωστές σεισμογενείς περιοχές θα είναι στο κέντρο τέτοιων δραστηριοτήτων, αλλά όπως θα ξέρετε οι επιπτώσεις γίνονται συνήθως αισθητές αρκετά μακριά από αυτές. Οτιδήποτε και αν συμβεί, θα λαμβάνονται προφυλάξεις για να προστατευτείτε, αλλά είναι ευθύνη σας να είστε προνοητικοί και προετοιμασμένοι.

Σε επίπεδο συνειδητότητας, γίνεται ένας διαχωρισμός, αφού αυτοί του φωτός ανεβάζουν συνεχώς τις δονήσεις τους, ενώ αυτοί που παραμένουν στις χαμηλότερες δονήσεις συνήθως αγνοούν την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται. Είναι όμως αλήθεια ότι αν προσπαθούν υποσυνείδητα να κατανοήσουν καλύτερα το νόημα της ζωής θα έχουν βοήθεια. Σίγουρα θα γίνουν πολλές ανακοινώσεις όπου θα αναφέρεται ξεκάθαρα τι συμβαίνει και ποια είναι η δική μας ανάμιξη. Η παρέμβαση μας είναι αναγκαία και θα ανταποκριθεί στα άμεσα προβλήματα σας που χρειάζονται επίλυση. Επιταχύνουμε τις τελευταίες κινήσεις των συμμάχων μας για να παρουσιαστούμε στην ιδανική ευκαιρία και να προχωρήσουμε με το σχέδιο μας να σας αποκαλύψουμε την αλήθεια για μας.

Χρησιμοποιήστε τις γιορτές που έρχονται για να δώσετε επάξια στον εαυτό σας ένα διάλειμμα από τα καθημερινά προβλήματα που απασχολούν το μυαλό σας. Σκεφτείτε θετικά και ζήστε μέσα στο Φως που έχετε δημιουργήσει γύρω σας. Να είστε κεφάτοι και νοιώστε τη χαρά που συνοδεύει τη διαπίστωση ότι μετά από μία φαινομενικά μακρά και επίπονη εμπειρία, βλέπετε πέρα από την πόρτα που ανοίγει για το έτος 2012. Εκεί βλέπετε σπινθηροβόλο Φως να δείχνει το δρόμο για την ολοκλήρωση σε όλη του τη δόξα, και εσείς θα είστε ιππαστί στην κορυφή αυτού του κύματος. Όλα είναι έτοιμα και η Γαλαξιακή Ομοσπονδία έχει πάρει τις θέσεις της, έτσι ώστε να διεκπεραιώσει αυτή την αξιοθαύμαστη μέχρι τώρα αποστολή. Εμείς με τον εκτεταμένο κύκλο ζωής, έχουμε παρακολουθήσει την πρόοδο σας για χιλιάδες χρόνια και μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό σας γι’ αυτά που θα σας αποκαλυφθούν σύντομα. Θα μας γνωρίσετε σε μια αληθινή σχέση σαν τους αδερφούς και τις αδερφές του Φωτός. Στο σημείο αυτό θα αρχίσουμε να εμφανιζόμαστε σε σας και να συναντιόμαστε με αυτούς που έχουν να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο μαζί μας στο άμεσο μέλλον.

Οι Σκοτεινοί εξακολουθούν να αποτελούν ενόχληση αλλά η δύναμη τους έχει ελαττωθεί πάρα πολύ, και χωρίς τις πολλές υπόγειες βάσεις τους έχουν πολύ μικρή κάλυψη. Θα συνεχίσουμε να απομακρύνουμε αυτούς που αποτελούν απειλή για την Γη και τους ανθρώπους της. Σε όχι πολύ καιρό θα πρέπει να παραδεχτούν ότι υποστηρίζουν μια χαμένη υπόθεση, αφού η δομή και η εξουσία τους έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Να είστε βέβαιοι ότι ξέρουμε πολύ καλά ποιοί είναι πίσω από τις προσπάθειες να μας δημιουργηθούν προβλήματα, και δεν θα καθυστερήσουν το σχέδιο μας, το οποίο σύντομα θα εμφανιστεί στη ζωή σας. Τώρα ο χρόνος είναι τόσο λίγος που σκοπεύουμε να αρχίσουμε την αποστολή μας μέσα στον επόμενο μήνα, αφού επειγόμαστε να αρχίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Να είστε βέβαιοι ότι θα μπει σε εφαρμογή μόλις τεθούν όλα τα κομμάτια στη θέση τους.

Καμία από τις εμπειρίες που είχατε μέχρι τώρα δεν θα μπορεί να συγκριθεί με την περίοδο που έρχεται. Μπαίνετε σε μια καινούρια εποχή όπου πολλές από τις δουλειές της καθημερινής ζωής δεν θα γίνονται πλέον από τον άνθρωπο. Όσες θα μπορούν να αυτοματοποιηθούν θα ανατεθούν σε ρομπότ ή προγράμματα Η/Υ. Μόνο ειδικές ανάγκες θα εξυπηρετούνται από ανθρώπους, και ακόμη και τότε θα υποβοηθούνται από αυτοματισμούς. Η θέση σας είναι να επιβλέπετε τις λειτουργίες, διασφαλίζοντας ότι οι στόχοι επιτυγχάνονται στα απαιτούμενα χρονικά πλαίσια. Τα μεγαλύτερα πρότζεκτ θα παρακολουθούνται από τα πλοία μας, στα οποία κάποιοι από εσάς θα επιβιβαστείτε γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό. Ο χρόνος σας θα γεμίζει επιτέλους με δημιουργική εργασία και όχι με τις παλιές συνήθειες απασχόλησης, και θα είστε πιο παραγωγικοί. Η εργασία για το καλό όλων των ανθρώπων θα είναι κοινός τόπος, εφόσον καταλαβαίνουν ότι η Ενότητα που τους φέρνει μαζί εξαρτάται από το να μοιράζεις Φως και Αγάπη.

Αυτή η αίσθηση της επιθυμίας για ενότητα θα γίνεται ακόμη πιο δυνατή καθώς περνάει ο καιρός, και είναι ήδη εμφανής όταν ενεργείτε με μια φωνή για να ξεπεράσετε την άρνηση των δικαιωμάτων σας. Η ορμή θα γίνεται ακόμη πιο ισχυρή και δεν θα μπορεί κανείς να την εμποδίσει να πετύχει τους στόχους της. Είναι όλα μέρος των φυσικών αλλαγών που γίνονται σαν αποτέλεσμα των έντονων ενεργειών που περικυκλώνουν την Γη σας. Κανείς από σας δεν μπορεί να αποφύγει κάποια αντίδραση σ’ αυτές τις ενέργειες, και οι εργάτες του Φωτός θα τις ενσωματώσουν στην Ύπαρξη τους χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτοί όμως που δεν έχουν αφυπνιστεί ακόμη αισθάνονται άβολα εξαιτίας τους και είναι πολύ πιθανόν να τους δημιουργούν σύγχυση.

Όλα έχουν να κάνουν με την ενέργεια, γιατί σε τελευταία ανάλυση περί αυτού πρόκειται, και αν το δούμε έτσι μπορούμε να κατανοήσουμε πιο εύκολα τι συμβαίνει τώρα. Όσο πιο υψηλές είναι οι δονήσεις σας τόσο περισσότερο γίνεστε Όντα της ενέργειας και χάνετε εκείνη τη βαριά αίσθηση που υπάρχει στις χαμηλότερες δονήσεις. Αποκτάτε επίσης μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων μέσα από τις δημιουργικές δυνάμεις της σκέψης. Μπορείτε για παράδειγμα να αλλάξετε την εμφάνιση του σώματος σας με τη θέληση σας και να εμφανιστείτε σε οποιονδήποτε όπως ακριβώς θέλετε. Μπορεί να είναι χρήσιμο όταν θέλετε να εμφανιστείτε με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να σας αναγνωρίσουν. Πρέπει να έχετε στο νου σας ότι σας έχουν γνωρίσει με διάφορες εμφανίσεις, μέσα από εκατοντάδες ζωές. Όπως σας έχουμε πει πρόσφατα, στο τέλος δεν θα έχετε ανάγκη από κάποια μορφή όπως την καταλαβαίνετε, γιατί θα είστε Όντα τους Φωτός.

Όσα περισσότερα καταλαβαίνετε για την ύπαρξη στα ανώτερα βασίλεια, τόσο περισσότερο θα αντιλαμβάνεστε ότι Μητέρα Γαία διαφέρει πολύ από εκεί από όπου ήρθατε. Έχει αποδειχτεί όμως, μια πολύ ωφέλιμη εμπειρία και ξέρατε ότι θα σας έδινε μια θαυμάσια ευκαιρία για να προχωρήσετε με την πνευματική σας εξέλιξη πιο γρήγορα απ’ ότι θα μπορούσατε να πετύχετε με άλλο τρόπο. Αντιμετωπίσατε όλοι σας την πρόκληση της δυαδικότητας και τώρα, για να το πούμε έτσι, είναι καιρός να βάλετε τα πόδια σας ψηλά και να ξεκουραστείτε. Οι εμπειρίες σας τώρα θα ευθυγραμμίζονται περισσότερο με τις εκφραζόμενες επιθυμίες σας και επιλέγετε εσείς ποιες θα είναι αυτές.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και χαίρομαι που είμαστε τόσο κοντά στην Αποκάλυψη, με την οποία θα δοθεί η ευκαιρία να αποκαλυφτούν τόσο πολλές πληροφορίες για μας. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.



Translator: Vasiliki


Translations

Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://galacticchannelings.com/



First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου