Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

12.12.2011





 SaLuSa 12 Δεκεμβρίου 2011

Η αναμονή έχει κρατήσει πολύ και έχει γίνει ένα μέτρο της πίστης σας και της ικανότητας σας να εστιάζετε σε όλα όσα είναι από το Φως, γιατί υπάρχουν πολλοί αντιπερισπασμοί συμπεριλαμβάνοντας και τις πηγές που έχουν αναλάβει να δημιουργούν σύγχυση στον κόσμο. Όμως, έχετε γίνει πιο σοφοί και ικανοί να διακρίνετε τι είναι πραγματικά από το Φως. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείες από ακολουθίες γεγονότων που θα σας φέρουν στην Ανάληψη. Αυτό που είναι σημαντικό είναι καταλάβετε ότι ό,τι και αν συμβεί, ο απώτερος σκοπός είναι η ανάληψη, και ο τρόπος που θα φτάσετε εκεί δεν είναι θέμα για διαφωνίες και έριδα ανάμεσα σας. Είναι σίγουρα προς το συμφέρον σας να δώσετε περιθώρια για διαφορές, αφού οποιαδήποτε στιγμή τα σχέδια και το χρονοδιάγραμμα μπορεί να τροποποιηθούν. Αυτό το ξέρετε πολύ καλά αλλά πρέπει και να καταλάβετε ότι οι αλλαγές είναι κάποιες φορές απαραίτητες για να συντονίσουμε τις δραστηριότητες μας. Καθώς οι Σκοτεινοί αναγκάζονται να παραδοθούν, αφήνουν μία σειρά από αποτυχημένες προσπάθειες να προκαλέσουν αταξία. Είμαστε αποφασισμένοι να μπλοκάρουμε όλες αυτές τις προσπάθειες και τώρα έχουμε την θεϊκή άδεια να χρησιμοποιήσουμε πιο ισχυρά μέσα για να το πετύχουμε. Παρόλα αυτά είμαστε πολύ προσεκτικοί έτσι ώστε να μην εμπλέξουμε αθώους ανθρώπους.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, μόλις μπείτε στο έτος 2012 θα υπάρχει πολύς σκεπτικισμός και μερικές φορές εχθρικά σχόλια σχετικά με το τι θα φέρει. Οι προφητείες των Μάγια θα χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τα πιστεύω των εμπλεκόμενων ατόμων, και όπως ξέρετε πολλοί θα ερμηνεύουν τους τελικούς καιρούς σαν το τέλος του κόσμου. Το τελευταίο πράγμα που θα θέλαμε να δούμε είναι αυτή την ιδέα να ενεργοποιείται και να δημιουργεί έναν παράγοντα φόβου ανάμεσα σας. Μπορεί να ταιριάζει σε κάποιους που ήδη πιστεύουν στο τέλος σαν μια τιμωρία του Θεού για το κακό πάνω στη Γη. Θέλουμε να τονίσουμε όμως ότι δεν θα υπάρχουν μαζικές καταστροφές και απώλεια ζωής σε μεγάλη κλίμακα. Δεν είναι αυτό το σχέδιο, και αφού ο Θεός είναι μόνο Αγάπη, είναι ξεκάθαρο ότι δεν απέσυρε σε καμία περίπτωση αυτή τη Θεϊκή Αγάπη. Είστε όλοι σας σπίθες του Θεού και ότι και να συμβεί θα παραμένετε πάντα αθάνατοι.

Με τους τελικούς καιρούς θα γίνει ένα «ξεκαθάρισμα» αφού οι ψυχές κατευθύνονται σε ένα μονοπάτι που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν να εξελίσσονται στο επίπεδο των δονήσεων που βρίσκονται ήδη. Δεν θα υπήρχε περίπτωση για όφελος, αν οι ψυχές τοποθετούνταν σε μια διάσταση με την οποία δεν θα ήταν συμβατές σύμφωνα με το επίπεδο συνειδητότητας τους. Έτσι μην ανησυχείτε για τις άλλες ψυχές, και να έχετε στο μυαλό σας ότι όλοι θα βρουν τελικά το δρόμο που δεν θα παραβιάζει την ελεύθερη βούληση τους. Ξέρατε πριν ενσαρκωθείτε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα και εργάζεστε προς αυτό, γι’ αυτό κανείς δεν θα απογοητευτεί. Αντιλαμβανόμαστε ότι πολλοί θα ήθελαν να διατηρήσουν τους γήινους δεσμούς και σχέσεις, και παρόλο που ο σύνδεσμος της αγάπης θα παραμείνει, θα πρέπει να δοθούν άδειες ώστε να έχει κάθε ψυχή την ελευθερία της βούλησης. Οι άνθρωποι δίνουν πολύ έμφαση στους όρκους του γάμου, που ερμηνεύονται κατά τρόπο ότι κάποιοι θέλουν να τους ανήκει ή να κατέχουν μια άλλη Ύπαρξη.

Οι άνθρωποι έρχονται κοντά, έτσι ώστε οι σχέσεις τους να δημιουργήσουν τις εμπειρίες που θα τους ωφελήσουν όλους, και από τη μια ζωή στην άλλη θα αλλάξουν αναγκαστικά. Έτσι Αγαπημένοι μας, προσπαθήστε να είστε ευγνώμονες σε όλες τις ψυχές που ταξίδεψαν μαζί σας στη δυαδικότητα και να ξέρετε ότι όλοι σας μάθατε από τις εμπειρίες σας. Επίσης, να έχετε στο μυαλό σας ότι σε κάποιο βαθμό θα έχετε παίξει όλοι κάποιο ρόλο σαν Σκοτεινοί. Όλοι είπαν ότι κανείς δεν θα διαπιστώσει ότι ήταν περισσότερο άγιος από κάποιον άλλο και για το λόγο αυτό θα μπορούσατε να πείτε ότι είστε σε επικίνδυνο έδαφος όταν κρίνετε μια άλλη ψυχή. Τελικά όλες οι ψυχές θα βρουν το Φως και την Αγάπη και δεν θα τους μείνει καρμική υποχρέωση από προηγούμενες ζωές. Σε κάποιο επίπεδο ακόμη και οι αναμνήσεις θα σβηστούν, όταν πλέον δεν εξυπηρετούν κάποιο χρήσιμο σκοπό. Να θυμόσαστε ότι θέλατε να ζήσετε την εμπειρία της δυαδικότητας και να δοκιμάσετε τον εαυτό σας στις χαμηλότερες δονήσεις στις οποίες προβλέπονταν ότι θα πέσετε. Έχοντας ολοκληρώσει τον χρόνο σας, δεν υπάρχει πλέον λόγος να παραμένετε μ’ αυτές τις εμπειρίες σας, γιατί θα έχετε αποδείξει την ικανότητα σας να τις ξεπεράσετε.

Η πραγματική σας κατοικία είναι στις υψηλότερες διαστάσεις, να ζείτε σε πλήρη αρμονία και να έχετε μια χαρούμενη και ευτυχισμένη ζωή. Η ψευδαίσθηση των χαμηλότερων διαστάσεων είναι δική σας δημιουργία και έχοντας ολοκληρώσει τον σκοπό της θα εξαφανιστεί με το να ξανά απορροφηθεί στην ανυπαρξία. Η ανάληψη είναι μια διαδικασία με Συμπαντικές αναλογίες και θα συμβεί σαν μεμονωμένο γεγονός. Χωρίς την Ανάληψη της Γης, η διαδικασία δεν θα ολοκληρωθεί και αυτό σας λέει πόσο σημαντικός είναι ο πολιτισμός σας αυτή τη στιγμή. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί σας δίνεται τόση βοήθεια και γιατί επιλεγήκατε να είστε πάνω στη γη αυτή την εποχή. Είστε οι εκλεκτοί, οι οποίοι ήταν γνωστό ότι θα πετύχουν και όσο δύσκολο κι αν είναι να γίνει αποδεκτό – οι Σκοτεινοί είναι επίσης ένα μέρος αυτής της επιλογής.

Στην πραγματικότητα σας έχετε ζήσει την ψευδαίσθηση αλλά οι εμπειρίες ήταν καταπληκτικά αληθινές, και όταν θα κλείσει η αυλαία και τελειώσει, όλοι σας θα ευχαριστήσετε τους συμπαίκτες σας και θα προχωρήσετε. Έτσι η Αποκάλυψη παραμένει ένα σημαντικό κομμάτι των μέσων που θα μας φέρουν όλους κοντά, και θα εκφράσουμε την ψευδαίσθηση με έναν τρόπο που να μπορείτε να καταλάβετε. Θα σας επιτρέψει να δείτε πόσο ευάλωτοι ήσασταν στις χαμηλότερες ενέργειες. Πώς οι Σκοτεινοί έκλεψαν την ελευθερία σας κάτω από τις μύτες σας και πώς το πέτυχαν. Αυτές οι αποκαλύψεις θα είναι απαραίτητες για να σας απελευθερώσουν από αυτές τις ενέργειες μια για πάντα.

Ήδη πολλοί από εσάς ζείτε τη ζωή σας σε υψηλότερη δόνηση, και μπορείτε να προχωρήσετε με ασφάλεια μέσα στο ναρκοπέδιο της δυαδικότητας αλώβητοι. Έχετε αποβάλλει τα προσαρτήματα που μαζέψατε από πολλές ζωές και που πλέον δεν εξυπηρετούν κάποιο σκοπό για σας. Η δυνατή θέληση φυσικά είναι απαραίτητη για να ανεβείτε σε μια υψηλότερη δόνηση, όπως συχνά σας έχουμε πει, και μόλις εκφραστεί αυτή η πρόθεση θα λάβετε άπλετη βοήθεια. Μέρος της αποστολής μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι όσο το δυνατόν περισσότερες ψυχές θα προχωρήσουν στην Ανάληψη. Η αποκάλυψη της αλήθειας για τις εμπειρίες σας είναι μέρος της θεραπείας για την απώλεια της μνήμης του πραγματικού σας εαυτού. Να είστε ταπεινοί και να δεχτείτε ότι όσο έξυπνοι και αν είστε έχετε εξαπατηθεί όπως όλοι οι άλλοι. Οι Σκοτεινοί υπήρξαν έξυπνοι και εξαιρετικά ύπουλοι, και δούλεψαν υπομονετικά για να καταλάβουν εσάς και τον κόσμο σας. Λογάριαζαν όμως χωρίς τη δική μας επιρροή και αυτή των Αναληφθέντων Δασκάλων σας που επισκέφτηκαν τη Γη και έσπειραν αυτούς τους σπόρους του Φωτός που άνοιξαν τα μάτια σας.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και ένα μέρος της αποστολής της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, αλλά οι υπηρεσίες μας σε σας δεν τελειώνουν ποτέ. Σας αγαπάμε και θαυμάζουμε τον τρόπο με τον οποίο ανεβήκατε ξανά.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.



Translator: Vasiliki


Translations

Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://galacticchannelings.com/





First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου