Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

MATTHEW ON NORWAY SPIRAL




Για σε όλους!

Νομίζω ότι πλέον θα έχετε ακούσει για το απίστευτο φαινόμενο Φώτος ορατό στον ουρανό την Νορβηγίας χθες(θα επισυνάψω φωτογραφίες).

Σήμερα ο Jean Hudon, από το earthrainbownetwork.com έγραψε πολύ ενδιαφέροντα σχόλια για αυτό και ζήτησε επίσης στην Suzi Ward, μητέρα του Matthew, την γνώμη του.

Αυτό είναι το μήνυμα του Jean:

Χαίρε σε όλες τις ψυχές!!


Κάτι απίστευτο έγινε σήμερα, 9 Δεκεμβρίου 2009, το όποιο γνωρίζω ότι είναι ένα ισχυρότατο σημάδι ριζικών αλλαγών που έρχονται και θα αλλάξουνε βαθιά τον κόσμο και την εμπειρία μας ζωής, με πολλούς τρόπους, κυρίως για αυτούς από μας που προσεύχονται , διαλογίζονται και ζητάνε από την καρδιά και την ψυχή τους να εφαρμοστούνε αυτές οι αλλαγές στον κόσμο για το ύψιστο καλό όλον των ανθρώπων.


Δέχτηκα πολλά
E-Mail σήμερα για αυτό το γεγονός στην Νορβηγία το πρωί, όπου ο Πρόεδρος Barack Obama αύριο αναμένεται να εκφωνήσει τον μονόλογο στον οποίο αποδέχεται το Νόμπελ της Ειρήνης. Πάρα πολλοί άνθρωποι είναι κατενθουσιασμένοι για το τί σημαίνει αυτό το φαινόμενο. Για να μάθετε αμέσως τι είναι, διαβάστε το «Spiral UFO puts Norway in a spin» και δείτε τα 84 άρθρα που το αφορούν.


Μετά που διάβασα όλες αυτές τις πληροφορίες, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας κάτι το οποίο είχα μοιραστεί χθες μόνο με λίγες αδελφές ψυχές και που δεν εννοούσα αρχικά να μοιραστώ σε μεγαλύτερη κλίμακα. Αλλά αυτό που έγινε σήμερα δεν είναι τυχαίο κατά εμού και θα μπορούσε κάλλιστα να συνδεθεί με κάτι που άκουσα την περασμένη Κυριακή στην διάρκεια του μαζικού διαλογισμού.....έτσι περιέγραψα την χθεσινή εμπειρία:


"έγινε ξαφνικά, από το πουθενά..... την περασμένη Κυριακή προς το τέλος του διαλογισμού, ενώ η ψυχή μου ήτανε υψηλά συντονισμένη με τον Δημιουργό, μαζί με άλλες ψυχές για να καλωσορίσουμε την ψυχική μας οικογένεια από μακριά, μια φωνή μπήκε στην συνείδηση μου και δήλωσε με σιγουριά: «Είσοδος Εγγυημένη
I» όπου άμεσος κατάλαβα να είναι η απάντηση από την μεγαλύτερη γαλαξιακή μας οικογένεια που επιβεβαίωνε ότι έχουμε αφυπνιστεί μαζικά, σε τέτοιο αριθμό και ποιότητα που είμαστε έτοιμοι για μια ολική επαφή και μια συγχώνευση με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία – επίσης επισήμανε ότι η διαδικασία μαζικής ανάληψης προχωρεί καλά. Είχε γίνει ένα μεγάλο βήμα.......»


Βέβαια αν κάποιος βίωσε κάτι ανάλογο στην διάρκεια του διαλογισμού της Κυριακής, θα ήθελα πολύ να το μάθω....


¨Ήταν πολύ σημαντικό αυτό το συναίσθημα για να περιμένει. Αποφάσισα λοιπόν να στείλω αμέσως προς τα έξω αυτό το Ιδιαίτερο μήνυμα στο άρθρο Turning Tide of History #30: REACHING CRITICAL MASS FOR REAL GLOBAL CHANGE(σημαντική προσέγγιση του πλήθους για αληθινή αλλαγή) . Παρακάτω θα βρείτε επίσης μια πολύ ωραία συμβουλή από τον David Spangler –κοίτα Ειρήνη στην Γη - ο οποίος μας συνιστά να τον υπερφωτίσουμε όλοι στην διάρκεια της ομιλίας του την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στις μια το μεσημέρι στο Οσλο, ώρα Νορβηγίας.

Αν δεν μπορέσετε να συνδεθείτε με διαλογισμό στην διάρκεια της ομιλίας του, μπορείτε να προβάλλετε το φώς προς αυτή την στιγμή ακόμα κε μετά για να υποστηρίξετε την εξάπλωση Φωτός που λαμβάνει χώρων τώρα σταθερά.
Στο τέλος, ζήτησα στην
Suzy Ward, την άποψη του Matthew σχετικά με αυτές τις όμορφες εξελίξεις και έστειλε την παρακάτω απάντηση:

Ο Matthew λέει ότι είναι το πιο σημαντικό σημάδι από τα αδέλφια μας από τις άλλες διαστάσεις. Ήρθε ο καιρός να ανακοινωθεί η παρουσία τους και αυτοί που δεν το θέλουν, δεν θα μπορέσουν πλέον να δώσουνε καμία ερμίνα για’ αυτό το απίστευτο σημάδι. Η ολική σπείρα αντιπροσωπεύει την άθραυστη συνοχή όλον των ψυχών από την στιγμή της αρχής της ύπαρξης μας στο Φώς – το έντονο Φώς στο κέντρο –και η μπλε σπείρα προς την Γη, είναι η ισχυρότερη απόδειξη μέχρι σήμερα της επιθυμίας τους να συνδεθούμε συνειδητά μαζί τους, με το ίδιο πνεύμα με το οποίο οι ίδιοι έχουν έρθει. Ο χρόνος και ο τόπος είναι πολύ σημαντικά, και έχουν επιλεγεί για να μαρκάρουνε την απονομή του Νόμπελ για την Ειρήνη στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Obama, για το όραμα του και την αφιέρωση του στο να κατακτηθεί η παγκόσμια ειρήνη και να μας δείξουν ότι είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να πετύχουμε αυτόν τον στόχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου