Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

04-DECEMBER-2009 SALUSA


H υγεία και η σωστή ιατρική περίθαλψη αποτελούν για τους περισσότερους ανθρώπους μία βασική ανάγκη. Σε χώρες όπως την Αμερική, η ιατρική περίθαλψη εξαρτάται από τα χρήματα, αλλά χάρη στον πρόεδρο Obama αυτό το καθεστώς αρχίζει και αλλάζει, για να βοηθηθούν τα άτομα οικονομικά πιο αδύναμα. Μια σωστή κοινωνία ώμος δεν θα δεχότανε τέτοια διάκριση. Η σωστή περίθαλψη είναι ιδιαίτερα απαραίτητη εκεί που οι άνθρωποι εκτίθενται στη ρύπανση και δέχονται επίθεση από επιβλαβείς χημικές ουσίες στα προϊόντα και τα τρόφιμα. Οι βιομηχανίες που εμπλέκονται έχουν να ξεπληρώσουν ένα χρέος , όπου η αμέλεια τους και η απίστευτη χρήση χημικών ουσιών έχουν προκαλέσει ασθένεια και θάνατο. Δίστιχος, ο νόμος προστατεύει συχνά τους παραβάτες, παρά τα θύματα.

Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε Αγαπητοί μου ?Υπάρχουν θεραπείες για πολλές γνωστές αρρώστιες. Κε ώμος μερικές κρατιούνται σκόπιμα στο σκοτάδι, διότι οικονομικά συμφέρει η θεραπεία να είναι μακροπρόθεσμη. Αναφερόμαστε λοιπόν στα φάρμακα που σίγουρα έχουν σώσει ζωές αλά κε στις παρενέργειες που πολλές φορές είναι χειρότερες από την ίδια την ασθένεια. Πάρτε για το παράδειγμα τον καρκίνο, μάστιγα των σύγχρονων κοινωνιών σας. Υπάρχουν διάφορες αποδεδειγμένες θεραπείες, όμως το βάσανο και ο θάνατος ακόμα συνεχίζουν. Οι Φυσικές θεραπείες θεωρούνται αναξιόπιστες και καταβάλλονται προσπάθειες για να περιοριστεί η χ ρήση τους.

Αγαπητοί μου, όλο αυτό θα αλλάξει. Όχι μόνο όλες οι θεραπείες θα τεθούν στην διάθεση σας αλλά και άλλες καινούργιες, που δεν έχουνε σχέση με την χειρουργεία, θα σας διδαχτούν από μας.

Να ξέρετε ότι θα ανέλθετε με τα φυσικά σας σώματα τα όποια ήδη αλλάζουν. Θα είναι σώματα που δεν αρρωσταίνουν, προσφέροντας ένα όμορφο κε υγιές μέλλον. Αφορά το δικό σας επίπεδο δόνησης. Όσο πιο υψηλό είναι τόσο πιο αγνό και υγιές θα είναι και το σώμα. Πολλοί είναι οι παράγοντες που έχουν σχέση με αυτό όπως το επίπεδο της συνείδησής σας, η συμπεριφορά σας και ο σεβασμός για το σώμα σας. Ο φόβος της αρρώστιας είναι όντος πρόβλημα για πολλούς ανθρώπους διότι συχνά οι ίδιοι καταλήγουν ακριβός εκεί που φοβούνται. Ο Νόμος της έλξης είναι αρκετά απλός: προσελκύουμε αυτό στο όποιο εστιάζουμε. Θα γνωρίζετε ότι ο φόβος είναι ένα όπλο των σκοτεινών δυνάμεων και το χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν το χάος. Δεν έχουν σταματήσει ακόμα τις ανώφελες προσπάθειές τους να αποτρέψουν την αναπόφευκτη κατάρρευση της αυτοκρατορίας τους.

Κοιτάξτε λοιπόν μπροστά σας, στις θετικές αλλαγές που αρχίζουν και κυριαρχούν και που θα ανασχηματίσουν τις κοινωνίες σας. Επικεντρωθείτε στο τί θέλετε, όχι στο τι δεν θέλετε. Βοηθήστε αυτούς που πιστεύουνε ότι επακόλουθα του τέλους του κύκλου της δυαδικότητας θα είναι η καταστροφή και ο θάνατος. Έτσι τρέφετε ο φόβος και τα χειρότερα μπορούν να ακολουθήσουν. Το τέλος δεν θα είναι η εκπλήρωση των προβλέψεων όπως απεικονίζεται στην Αποκάλυψη. Δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτε άλλο παρά τον ίδιο τον φόβο και ότι ό καιρός του τέλους πρέπει να καλωσοριστεί ως απελευθέρωση από τον κύκλο της δυαδικότητας. Οι φυσικές αλλαγές πρέπει φυσικά να συνοδεύσουν την κάθαρση και την αποκατάσταση της Γης. Εντούτοις θα γίνουν με τέτοιο τρόπο ώστε οι κίνδυνοι για σας να είναι ελάχιστοι.

Οι ανησυχίες και οι ελπίδες σας μπορούν είτε να στραφούν προς τον παλαιό τρόπο ζωής, είτε προς αυτό που προβλέπεται να ακολουθήσει τον ερχομό της New Age . Απελευθερωθείτε από το παλαιό διότι δεν υπάρχει χώρος γι’ αυτό μέσα σας αλλά ούτε πάνω στην καινούργια Γη. Το μέλλον είναι η απάντηση στις προσευχές σας για μια κοινωνία αγάπης που βασίζετε στο να δίνουμε και στην φροντίδα. Εκείνοι που θα αντισταθούν στην αλλαγή αυτή λόγω του εγωισμού τους, μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν διότι έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να σταματήσουν την πρόοδο αυτών που έχουν επιλέξει την άνοδο. Στους επόμενοι μήνες θα πραγματοποιηθούν πολλές αλλαγές κε όταν αυτές οι αλλαγές ξεκινήσουν θα κατανοήσετε ότι οι υποσχέσεις που σας δοθήκαν γίνονται πραγματικότητα. Ήσασταν πολύ υπομονετικοί και ικανοί μπροστά σε εμπειρίες που σας κούρασαν και δοκίμασαν την εμπιστοσύνη σας, οπός είχε προβλεφτεί στον ερχομό της Ανάληψης.

Ήμασταν φύλακές σας, αλλά και αγγελιοφόροι του Δημιουργού. Έχετε ενημερωθεί για το πώς ο χρόνος του τέλους είναι απαραίτητος για να κλείσει ένας κύκλος. Είναι μια εμπειρία χαρούμενη, που μας ανυψώνει, ‘όχι μια εμπειρία θανάτου και καταστροφής. Το σκότος εξασθενεί. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία μαζί με άλλες ανάμεσα στις υψηλότερες σφαίρες, είναι υπεύθυνοι για την ολοκλήρωση, όπως διάταξαν οι Λόρδοι του Karma. Έχετε δημιουργήσει τον τρόπο με τον οποίο θα πάρετε τη θέση σας στις τελικές ημέρες επάνω στην παλαιά Γη, και τα συνεχώς αυξανόμενα επίπεδα συνείδησής σας διευκολύνουν την ανάληψη σας. Θα είναι μια εξαιρετικά συναρπαστική εμπειρία, και θα μάθετε περισσότερο για αυτήν την διαδικασία στον σωστό χρόνο.

Το ανθρώπινο είδος φημίζεται για την ευελιξία του και την δύναμη χαρακτήρα, και μέσα στην καρδιά σας υπάρχει συμπόνια για τους όμοιους σας. Με την ευκαιρία που θα σας δοθεί σύντομα, παλιές διαφορές θα εξαφανιστούν. Νιώθετε ότι ανήκετε σε ΜΙΑ Φιλί και η πρόοδος έρχεται όταν υπάρχει ομαδική προσπάθεια. Πολλές φορές έχετε απειληθεί από μεγάλους κίνδυνους και έχετε αποδείξει ότι μπορείτε να δουλέψετε ειρηνικά ενωμένοι. Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να ζήσουν εν ειρήνη και ευτυχία. Αυτός ο στόχος θα επιτευχθεί μέσω των αλλαγών που προγραμματίζονται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα, με μία σωστά μελετημένη προσέγγιση.

Είμαι SaLuSa από τον Sirius και σας αφήνω με πολλά πράγματα να σκεφτείτε, και με τη γνώση ότι κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να ανακουφίσουμε τα βάσανα στη Γη. Σας υπηρετούμε με μεγάλη αγάπη , και σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να διαδώσουμε το Φως .

Σας ευχαριστούμε SaLuSa,
Mike Quinsey.


Translator: Stella
Email:



Galactic Federation by Mike Quinsey

http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm


www.galacticchannelings.com - All languages stated above

http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS UPDATED
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA UPDATED
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLISH
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*
http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8 – JAPANESE

http://gfingreeck.blogspot.com/ - GREECK - NEW

Galactic Federation by SHELDAN NIDLE

http://www.paoweb.com - ENGLISH

www.galacticchannelings.com - All languages stated above

http://gfbysheldannidle.blogspot.com - DUTCH

http://spirit-messages.blogspot.com – SPANISH

http://sheldaninswedish.blogspot.com – SWEDISH – NEW

http://www.oneness-web.jp/pao/index.htm - JAPANESE

http://www.paoweb.org/de/pages/index.html - GERMAN

http://www.costanza2003.org – ITALIANO

http://www.unitynet.nl/ ~NEDERLANDS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου