Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

14-DECEMBER-2009 SALUSA


Υπάρχει μια ιεραρχία από κάτω τους η οποία εκτελεί τις αποφάσεις τους, και εντοπίζει άτομα που πληρούν ότι ζητείται. Οι σπουδαίοι αρχηγοί έχουνε πολλούς ιδιαίτερους οδηγούς όπως πολλές ψυχές που ήρθαν στην ζωή με ένα συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό τους.


Οι περισσότεροι από σας καλωσορίζετε τις γιορτές διότι σας δίνετε η δυνατότητα να ξεφύγετε από τα προβλήματα που σας απασχολούν σε καθημερινή βάση. Η αλήθεια είναι ότι αν γνωρίζετε τον αυθεντικό λόγο αυτών των αλλαγών, αξίζει να γιορτάζετε την κάθε μέρα διότι η χαρά σας προέρχεται από το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Οι αλλαγές δεν σας προκαλούν φόβο, αντίθετος αναμένετε την ολοκλήρωση τους. Η επικοινωνία μαζί σας έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και συχνά αναγκαστήκατε να αλλάξετε τις προσδοκίες σας ανάλογα με τις δικές μας αλλαγές σχεδίων. Ένα πράγμα όμως έχει μείνει σταθερό: η διαδικασία της Ανάληψης που θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2012.

Αγαπητοί μας, να ξέρετε ότι το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρο, ότι και να γίνει. Μόνο ο Δημιουργός μπορεί να αλλάξει το πεπρωμένο της ανθρωπότητας και καμία προσπάθεια εκ μέρους του σκότους θα αντιστρέψει τον δρόμο προς την ολοκλήρωση αυτού ου κύκλου. Αυτοί που ανήκουνε πραγματικά στο Φώς θα ανυψωθούν όπως προαναγγέλθηκε στις ανώτερες διαστάσεις. Θα έχουμε προσγειωθεί πολύ νωρίτερα από τότε στην Γη, και θα έχουμε συζητήσει τα σχέδια μας με τους Γήινους συμμάχους μας. Ο χρόνος φεύγει πολύ γρήγορα τώρα αλλά μόλις μπείτε στην θετική πορεία των πραγμάτων, η ταχύτητα του θα είναι απίστευτη. Μόλις οι “illuminati” (οι ισχυροί) δεν θα διήκουνε πια, θα μπορείτε να κάθεστε ήρεμα στα σπίτια σας ξέροντας ότι η απειλή της ευημερία σας έχει χαθεί για πάντα. Οι άνθρωποι θα χαμογελάνε και μια περίοδος παραγωγικότητας και θετικότητας θα έχει ξεκινήσει. Οι υποσχέσεις μας θα πραγματοποιηθούνε.

Οι πολιτισμοί θα γίνουν μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας όταν θα βρίσκονται σε ένα επίπεδο φωτός που θα αποδεικνύει την αφοσίωση τους στον Δημιουργό. Θα υπηρετούνε τους άλλους με ανιδιοτέλεια γνωρίζοντας ότι οι πιο φωτισμένοι πρέπει να βοηθάνε τους άλλους προς αυτήν την κατεύθυνση καθένας θα επιλέξει τον δικό του τρόπο προσέγγισης σε αυτό, και έχετε όλο τον χρόνο για να γνωρίσετε τις πολλαπλές διαστάσεις. Η εσωτερική σας ανάγκη θα σας οδηγεί πάντα μπροστά και θα παραμείνετε για όσο καιρό χρειαστείτε για την πρόοδο της εξέλιξης σας. Όσο μετακινήστε προς τα πάνω, υπάρχει μια ένωση αδελφών ψυχών η οποία σας ενισχύει και σας βοηθά να κατανοήσετε.

Η ζωή είναι ξεκάθαρη αρκεί να είναι βασισμένη στην Αγάπη και στο Φώς. Δεν είναι δύσκολο λοιπόν να βρισκόμαστε σε αυτήν την αναστάτωση που οι αλλαγές δημιουργούν, αν επικεντρωθούμε στο αποτέλεσμα τους. Αφήστε ότι δεν σας ανήκει διότι δεν μπορεί να σας επηρεάσει αν δεν το προσελκύσετε. Να είσαστε συνειδητοί έτοιμοι και ευαίσθητοι για να παίρνετε σωστές αποφάσεις.

Η επόμενη χρονιά θα μας δώσει πολλές ευκαιρίες για να απαλλαχτούμε από το παλαιό καθεστώς, χωρίς πισωγυρίσματα. Η συνείδηση είναι πολύ ψηλά και μας δύνεται η δυνατότητα να κατανοήσουμε βαθειά την καινούργια αντίληψη κυρίως όσο αφορά την ευημερία μας. Ο καινούργιος τρόπος σκέψης αγκαλιάζει την υψίστη πνευματική κατανόηση ότι ο καθένας είναι προστάτης του άλλου. Για πολύ καιρό δεχτήκατε την ιδέα ότι ο καθένας είναι για τον εαυτόν του. Αυτό μπορεί να ισχύει σε ‘ένα συγκεκριμένο επίπεδο αλλά δεν έχουμε γεννηθεί όλοι ίδιοι και με τιε ίδιες ευκαιρίες στην ζωή. Παίζουμε ώμος όλοι μας ένα ρόλο και σε μια σωστή και δίκαιη κοινωνία, όλοι θα έπρεπε να μοιράζονται τα καλά της.

Κοιτάζοντας την πρόσφατη ιστορία σας θα δείτε ότι κυριάρχησε ο πόλεμος και ότι κανένα πολιτικό σύστημα δεν ικανοποίησε τις ανάγκες σας. Μια σκέτη αποτυχία. Όταν όμως αυτοί που σας αντιπροσωπεύουν είναι φωτισμένοι, θα υπάρξει ένας διαφορετικός και λειτουργικός τρόπος οργάνωσης. Στις ανώτερες διαστάσεις πάντα υπάρχουνε ψυχές ανώτερης συνείδησης. Ακόμα και τώρα παρακολουθούνε την Γη και περνούν αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον σας. Υπάρχει μια ιεραρχία από κάτω τους η οποία εκτελεί τις αποφάσεις τους, και εντοπίζει άτομα που πληρούν ότι ζητείται. Οι σπουδαίοι αρχηγοί έχουνε πολλούς ιδιαίτερους οδηγούς όπως πολλές ψυχές που ήρθαν στην ζωή με ένα συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό τους.

Εδώ είσαστε λοιπόν, στην αρχή μίας σπουδαίας περιόδου αλλαγών και ανάληψης των ανθρώπων προς το Φώς. Το πώς θα φτάσετε μέχρι το Φώς είναι επιλογή σας αρκεί να το κάνετε. Μην χάσετε ποτέ τον στόχο σας και την καλή σας πρόθεση διότι αυτή θα προσελκύσει τις ευκαιρίες που ψάχνετε. Μερικές φορές αυτό που ευχόμαστε μπορεί να μην έρθει άλλα να ξέρετε ότι είναι το σωστό σε σχέση με το δικό σας στάδιο ανάπτυξης.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σύριο, και αν αναρωτιέστε για το δικό μας επίπεδο ανάπτυξης, θα σας πω ότι έχουμε κατακτήσει Κοσμική συνείδηση. Δεν νιώθουμε ανώτεροι σας διότι το Εγώ εδώ και πολύ καιρό έχει ισορροπήσει στην ψυχή μας. Είμαστε ταπεινοί και δεν θα το τολμούσαμε ποτέ να ανυψώσουμε τους εαυτούς μας πάνω από την ψυχή σας. Και εσείς θα ακολουθήσετε αυτόν τον δρόμο και η ανταγωνιστική σας πλευρά θα κοπάσει. Η θέληση σας θα γίνει η οδηγός σας για το καλό όλον μαζί με την Αγάπη άνευ όρων.

Ευχαριστώ SaLuSa.
Mike Quinsey.



Translator: Stella
Email:sg@stellagalanti.com



Galactic Federation by Mike Quinsey

http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm


www.galacticchannelings.com - All languages stated above

http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS UPDATED
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA UPDATED
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLISH
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*
http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8 – JAPANESE

http://gfingreeck.blogspot.com/ - GREECK - NEW

Galactic Federation by SHELDAN NIDLE

http://www.paoweb.com - ENGLISH

www.galacticchannelings.com - All languages stated above

http://gfbysheldannidle.blogspot.com - DUTCH

http://spirit-messages.blogspot.com – SPANISH

http://sheldaninswedish.blogspot.com – SWEDISH – NEW

http://www.oneness-web.jp/pao/index.htm - JAPANESE

http://www.paoweb.org/de/pages/index.html - GERMAN

http://www.costanza2003.org – ITALIANO

http://www.unitynet.nl/ ~NEDERLANDS



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου