Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Hellenic -- SaLuSa, 28 Αυγούστου 2015



SaLuSa,  28 Αυγούστου 2015

Άνθρωποι της Γης, καθώς τα συστήματά σας καταρρέουν βιώνετε αναταραχές, και αποδεικνύεται  για ακόμα μια φορά η ανεπάρκειά τους στη διατήρηση ενός τρόπου ζωής αξιοπρεπούς και με σταθερότητα. Δυστυχώς έτσι πρέπει να έχουν τα πράγματα, καθότι εσείς είσαστε οι Κυρίαρχοι του πεπρωμένου σας με την ελεύθερη βούληση με την οποία χριστήκατε. Θα μπορούσανε όμως τα πράγματα να είναι τόσο πολύ πιο διαφορετικά εάν είχατε αποδεχθεί το ρόλο του φύλακα για τον Αδελφό σας, κι ότι Όλοι σας είσαστε Ένα μέσα στην Ανθρώπινη Φυλή.  Η απληστία και ο αυτό-πλουτισμός απέτρεψαν τις ψυχές από το να διαμοιράσουν ισάξια τον πλούτο του πλανήτη, κι αυτό οδήγησε σε μια κοινωνία δίχως ισορροπία. Δεν καταδικάζουμε αυτούς που εμπλέκονται, καθότι η Ανθρώπινη Φυλή έχει αποδεχθεί τα ποσοστά ελευθερίας ολονών. Εντούτοις, η εμπειρία αυτή παρείχε στους συμμετέχοντες τη γνώση μιας ζωής δίχως αγάπη, και δίχως Θεό, και απέδειξε ότι ο Άνθρωπος στερείται της γνώσης και της θέλησης να είναι ο Φύλακας του Αδελφού του. Συνεπώς κανένα βίωμα δε μένει δίχως να έχει τη θετική του πλευρά, αφού διδάχθηκαν μαθήματα που επιτάχυναν την εξέλιξή σας.


Είχατε πολλές ζωές κατά τις οποίες προσεγγίσατε τη ζωή με διάφορους τρόπους, και πέρα από περιστασιακές ανατάσεις, όλο αυτό δεν ήταν παρά ένα δύσκολο μάθημα γύρω από τη ζωή. Σίγουρα είχατε εμπειρίες από όλες αυτές τις προσεγγίσεις στις προκλήσεις και τα προβλήματα των ζωών σας, συνεχίσατε όμως να εξελίσσεστε και αρκετοί από εσάς έχετε προοδεύσει σημαντικά ώστε να μπορείτε να αναληφθείτε. Μένει να δούμε πότε θα μπορέσετε να αυξήσετε ικανοποιητικά τις δονήσεις, προκειμένου να λάβει χώρα η Ανάληψη. Η τέλεσή της είναι σίγουρη καθότι είναι το πεπρωμένο σας και το πεπρωμένο όλου του Σύμπαντος. Δε γίνεται να γίνει διαφορετικά κι αυτό έχει διαταχθεί από τις ανώτερες δυνάμεις που επιβλέπουν την εξέλιξη της Ανθρώπινης Φυλής.

Η ευκαιρία για ανάληψη δόθηκε σε κάθε ψυχή, και δόθηκε επίσης περισσή βοήθεια σ’ αυτές υποκείμενη στην ελεύθερη βούληση. Ορισμένοι είναι τόσο βαθιά χωμένοι μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις που δυσκολεύονται να προχωρήσουν, σας διαβεβαιώνουμε όμως ότι τους παρέχεται κάθε βοήθεια για να αναταθούν. Όμως, έρχεται η ώρα που ο κύκλος κλείνει κι αρχίζει ένας άλλος, κι αυτή η ενδιάμεση περίοδος σας δημιουργεί τα όσα μύρια προβλήματα. Τη στιγμή αυτή επιτελείται ένα τεράστιο ξεκαθάρισμα που ανυψώνει όλες τις πτυχές του Φωτός. Σύντομα θα έρθει η ώρα, που το Φως θα έχει ανέβει σε τέτοιο επίπεδο που κυριολεκτικά θ’ αφήσει πίσω τις χαμηλότερες δονήσεις. Αυτό σημαίνει πως όποια ψυχή δεν έχει αναληφθεί θα μετακινηθεί προς έναν άλλο κύκλο ο οποίος θα συνεχίζει να καλύπτει τις ανάγκες της. Όλα στο τέλος θα εξελιχθούν τέλεια, συνεπώς δεν υπάρχει ανάγκη ν' ανησυχείτε για το μέλλον κάποιας συγκεκριμένης ψυχής. Αγαπημένοι Μας, αναλογιστείτε το γεγονός ότι ο Θεός κείτεται σε μια κατάσταση πληρότητας και μιας ύστατης Αγάπης και Τελειότητας, και πως το σχέδιο του Θεού για τον Άνθρωπο είναι μια τελειότητα με σάρκα και οστά. 

Πριν προσφερθείτε εθελοντικά να βιώσετε τη δυαδικότητα και να πέσετε μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις, ξέρατε ότι θα ήτανε δύσκολα, αλλά ήσασταν επίσης σίγουροι ότι θα μπορούσατε ν’ αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις. Σε όλο σας το ταξίδι ξέρατε ότι θα είχατε βοήθεια για να αναταθείτε ξανά, και πως επίσης με την ελεύθερη βούληση θα μπορούσατε να βιώσετε κάθε πτυχή της δυαδικότητας. Γι’ αυτό λοιπόν ταξιδεύετε με την ταχύτητα εκείνη που ταιριάζει στις συγκεκριμένες σας ανάγκες, που αποτελεί και το λόγο του γιατί κάποιες ψυχές ‘καθυστερούν’ παραπίσω. Εκείνοι που αισθάνονται δυνατούς δεσμούς με την Ανθρωπότητα, θα επιστρέψουν μετά την Ανάληψή τους θέλοντας να βοηθήσουν τις χαμένες ψυχές να βρουν το δρόμο τους έξω από το σκοτάδι πίσω στο Φως. Η Μοναδικότητα όλων των ψυχών είναι αληθινά κατανοητή στο ανώτερο επίπεδο δόνησης, και κάποιοι θα παραμείνουν με αδελφική αγάπη για να τους υπηρετήσουν. Όπως αναμφίβολα αρχίζετε να συνειδητοποιείτε, η ενέργεια της Αγάπης είναι η ισχυρότερη των δυνάμεων μέσα στο Σύμπαν. 

Σε αυτούς τους καιρούς των αλλαγών, η συμβουλή μας προς εσάς είναι να κρατάτε απλά στο μυαλό σας το στόχο σας, και να προσπαθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο να αγνοείτε αυτά που συμβαίνουν τριγύρω σας. Κανένας στο επίπεδό σας δεν αντιλαμβάνεται πραγματικά τι συμβαίνει στ’ αλήθεια στο παρασκήνιο, κι όπως κι αν εμφανίζονται να είναι τα πράγματα να θυμόσαστε ότι όλες οι πράξεις του Φωτός αποβλέπουν τελικά προς όφελός σας. Μπορεί να νομίζετε ότι αυτά που έχουμε μπροστά μας είναι τεράστια για να μπορούμε να τα διαχειριστούμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.  Παρόλα αυτά, σας τονίζουμε πάλι ότι διαθέτουμε τεράστιες δυνάμεις του Φωτός που είναι έτοιμες να δράσουν. Επιπλέον, οι μέθοδοί μας είναι κατάτι πιο προχωρημένες απ’ ό,τι ήδη φαντάζεστε κι ότι μπορούμε να δράσουμε σχετικά σύντομα απέναντι σε οποιοδήποτε ζήτημα αντιμετωπίσουμε, καθώς οι πόροι που διαθέτουμε είναι άπειροι. Κύριο μέλημά μας όπως πάντα είναι η ασφάλειά σας και θα σας μεταφέρουμε αλλού εφόσον καταστεί ανάγκη, μην ανησυχείτε όμως γιατί δε διαβλέπουμε να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για μια τόσο δραστική ενέργεια. 

Ακόμα δεχόσαστε επισκέπτες από άλλους πολιτισμούς, όμως αυτές είναι συχνά βιαστικές επισκέψεις κατά τις οποίες συλλέγονται πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές μέσα στον πλανήτη σας. Η κατάστασή σας είναι ιδιαίτερα μοναδική, καθώς η προσωπική σας Ανάληψη προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού είναι η πρώτη φορά που θα γίνει κάτι τέτοιο με το υπάρχον φυσικό σας σώμα, που ακόμα και τώρα επηρεάζεται από τις υψηλότερες ενέργειες. Ίσως να μην το ‘αισθανόσαστε’ ότι συμβαίνει αυτό, αλλά ενδεχομένως να αισθανθείτε την αλλαγή μέσα στον εαυτό σας, όπου τελικά θα χαλαρώσετε και θα έχετε ηρεμία με όλους τους άλλους. Μπορείτε φυσικά να βοηθήσετε τους εαυτούς σας μένοντας ήρεμοι και επικεντρωμένοι στο Φως. Ίσως να διαβάζετε για διάφορες τρομερές καταστάσεις τριγύρω στον κόσμο, αλλά αυτό είναι αναπόφευκτο όταν επιτελείται κάθαρση. Συν του γεγονότος ότι ο Τύπος χαίρεται να υπερβάλει με τα πράγματα χρησιμοποιώντας υπέρμετρα συγκινητικές λέξεις. Οι σκοτεινοί επίσης χαίρονται να προκαλούν φόβο, αφού η ενέργεια αυτή τρέφει τις κατώτερες ενέργειές τους και προσελκύει έτσι περισσότερο κόσμο μέσα σε αυτές. Όλες οι ψυχές, ακόμα κι αν δεν έχουν ήδη φτάσει εκεί, θα κινηθούν σταδιακά σε θέση για να βιώσουν τους καιρούς του τέλους, ολοκληρώνοντας ταυτόχρονα τις καρμικές τους ανάγκες. Ορισμένοι από εσάς τις έχετε ήδη προσπεράσει τις θέσεις αυτές και προετοιμαζόσαστε να Αναληφθείτε. Ξεχάστε το τι συμβαίνει τριγύρω σας γιατί βρισκόσαστε στους συναρπαστικότερους των καιρών, παρότι κάποιοι που ενδίδουν στις πράξεις επάνω στη Γη δεν το πιστεύουν αυτό. Κάποια μέρα στο μέλλον θα κοιτάτε πίσω σε τούτη την περίοδο και θα χαίρεστε που αποτελούσατε μέρος αυτής της ιστορίας. Εσείς του Φωτός έχετε υπηρετήσει τους ανθρώπους σε πολλές περιστάσεις κι έχετε καταξιωθεί γι’ αυτό που καταφέρατε. Δε μας προκαλεί έκπληξη η επιτυχία σας, καθότι είχατε αρχικά επιλεχθεί για τη δουλειά αυτή λόγω της τεράστιας εμπειρίας σας. 


Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία είναι έτοιμη να λάβει οδηγίες για να μαζέψει τους σκοτεινούς, που δεν αποτελούν πια τη δύναμη που ήτανε. Αυτά που πλέον μπορούν να κάνουνε είναι πολύ περιορισμένα και είναι ανίκανοι να συνεχίσουνε με τα σχέδιά τους να καταλάβουνε τη Γη. Πράγματι, παρακολουθούμε και ελέγχουμε τα όσα γίνονται, προλαβαίνοντας τυχόν πράξεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εκτεταμένη ζημιά και απώλεια ζωών. Μπορεί κατά καιρούς να μπερδεύεστε, καθότι σύμφωνα με την κατανόησή σας θα υπάρχουν ακόμα επιθέσεις σε πολίτες, αλλά αυτές δεν είναι πάντοτε όπως φαντάζουν. Να θυμόσαστε ότι οι ιλλουμινάτι έχουν διεισδύσει μέσα σε πολλά Θεσμικά όργανα, και πως οι υποτακτικοί τους εκτελούν ακόμα τις κρυφές τους εργασίες, τις οποίες ήδη γνωρίζουμε. 


Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και χαίρομαι που ολοένα και περισσότερες ψυχές αφυπνίζονται και που αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι κάτι μεγάλο συμβαίνει επάνω στη Γη. Σύντομα θα συμβούν πράγματα που θα δείχνουν τι έρχεται. Να ξέρετε πως ο καθένας σας Αγαπημένοι Μας έχει μαζί του πολλούς που του παρέχουν καθοδήγηση, οπότε σας αφήνω με αυτές τις σκέψεις και με την αγάπη μου.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey.


Webpage: Tree of the Golden Light

Μετάφραση: Con Tanidis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου