Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Hellenic -- Salusa, 21 Αυγούστου 2015





Salusa, 21 Αυγούστου 2015

Έχοντας διαβάσει για τις σημαντικές αλλαγές που λέγεται ότι θα συμβούν στα τα τέλη του Σεπτέμβρη, τον πλησιάζετε σιγά και προσεκτικά. Ξέρουμε ότι αρκετοί από εσάς περιμένετε με ανυπομονησία να δείτε τι θα συμβεί, όταν θα κινηθείτε μέσα από το υψηλότερο και αγνότερο πεδίο ενέργειας. Σε κάθε περίπτωση συνίσταται σύνεση, καθότι σας παρέχεται πληροφόρηση με τις καλύτερες των προθέσεων και με καλή τη πίστη, μόνο που κάποιες φορές οι περιστάσεις αλλάζουν. Ίσως την αλλαγή αυτή να τη βιώσουν αρκετοί, ενώ πολλοί είναι σίγουροι πως μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρξουν και πύλες που θ’ ανοίξουν και θ’ ανατείνουν τη συνειδητότητα της Ανθρωπότητας. Δε θα εκπλαγούμε ιδιαίτερα σχετικά με ό,τι συμβεί, αφού οι αλλαγές είναι προγραμματισμένες να συμβούν πολύ σύντομα. Σίγουρα θα ακολουθήσουν περισσότερες καθώς θα εδραιώνεται η Νέα Εποχή. Παρόλα αυτά, να μην περιμένετε και πάρα πολλά στα γρήγορα, καθότι χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά και ειδικότερα για την κατανομή των πόρων. Ακόμα και με τα δικά μας δεδομένα, θα απαιτηθεί αρκετός χρόνος μέχρι να φτάσουν αυτοί σε όλους σας, κι όλο αυτό θα θεωρηθεί ως ένα δικό σας εξαίρετο κατόρθωμα. Έχουμε σχεδιάσει καλά τα πράγματα για την ώρα αυτή και έχουμε προετοιμαστεί επίσης για όσα έπονται.


Κατά τα δικά σας δεδομένα οι πόροι που έχουμε είναι ανεξάντλητοι γι’ αυτά που θέλουμε να κάνουμε, γι’ αυτό να ‘στε σίγουροι ότι θα κάνετε τεράστια βήματα αφότου τα πράγματα πάρουν το δρόμο τους. Πρόκειται γι’ αυτά που σας έχουν υποσχεθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια για τα οποία εμείς έχουμε ζητήσει την υπομονή σας. Στο μεταξύ, κρατούμε υπό έλεγχο τους σκοτεινούς όπως κάνουμε εδώ και χρόνια. Εξηγούμε πως αναφορικά με τη δυνατότητά μας να αποτρέψουμε έναν ακόμα Παγκόσμιο Πόλεμο, το έχουμε κάνει, γιατί αυτός θα είχε σημάνει κάποια στιγμή στα τέλη του περασμένου αιώνα. Όπως σας έχουμε εξηγήσει και παλαιότερα, πρέπει ν’ αφήνουμε σε κάποιες καταστάσεις να εξελίσσονται κανονικά. Δε γίνεται να επεμβαίνουμε στις συνέπειες των πράξεών σας, εκτός και εάν οι Υψηλότερες Αρχές το επιτρέπουν.

Κάποιοι από εσάς ανησυχείτε για την οικογένεια ή τους φίλους σας που φαίνεται να μην έχουν επίγνωση για τη σημαντικότητα των καιρών του τέλους. Σας ζητάμε, με τον καλύτερο τρόπο, να μην ανησυχείτε καθότι όλες οι ψυχές θα βρίσκονται ακριβώς εκεί που θα ‘πρεπε να είναι κατά την έναρξη της Ανάληψης. Δε μπορείτε να τους αλλάξετε το μέλλον τους, αφού έχουν ήδη πάρει τις αποφάσεις τους παρόλο που δεν τις θυμούνται. Με τις δονήσεις σας θα βρεθείτε στο σωστό μονοπάτι για τη συνεχιζόμενη εξέλιξή σας, καθώς θα ανακαλύπτετε το δρόμο σας πίσω στο Φως. Να ξέρετε ότι όλες εκείνες οι ψυχές που δυσκολεύονται ν’ αναταθούν έχουν λάβει κάθε βοήθεια για να αφυπνιστούν στην αλήθεια. Αντιμετωπίστηκαν με αγάπη και καλοσύνη κατά πώς είναι όλες οι ψυχές. Για εκείνους από εσάς που ξέρετε ότι είσαστε έτοιμοι ν’ αναληφθείτε, σας ζητάμε να βοηθάτε όπου χρειάζεται, αφού θα μπορείτε να κρίνετε ποιο επίπεδο πρέπει να χρησιμοποιήσετε. 


Εάν δε συμβαίνει ήδη, πιστεύουμε πως σύντομα πολλοί θα ‘νοιώστε’ τις αλλαγές στις δονήσεις, αλλά ακόμα κι αν δε συμβεί αυτό, δε σημαίνει και πως δε θα ωφεληθείτε από αυτές. Θα πρέπει να θυμόσαστε πως ως συλλογικότητα είσαστε φτιαγμένοι από ψυχές που βρίσκονται σε διάφορα επίπεδα εξέλιξης. Αυτός είναι και ο λόγος που η εξέλιξη επάνω στη Γη προσφέρει έναν συντομότερο τρόπο προόδου. Αποτελεί όμως ταυτόχρονα και δίκοπο μαχαίρι, καθότι μπορείτε να εξοκείλετε και πιο εύκολα. Εάν δε νοιώθετε έτοιμοι να αναληφθείτε μην επιπλήττετε τους εαυτούς σας γιατί έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας να προοδεύσετε, αφού στην πραγματικότητα χρόνος δεν υπάρχει. Όλα βρίσκονται μέσα στο Τώρα, που σημαίνει ότι μπορείτε τελικά να πάτε μπρος ή πίσω στο χρόνο. Θα το καταλάβετε ευκολότερα αυτό όταν θα μπείτε μέσα στις υψηλότερες διαστάσεις. Θα σας απαντηθούν στ’ αλήθεια πολλά από τα ερωτήματα που τώρα έχετε.   

Η ‘Μεγάλη’ Αφύπνιση συμβαίνει τώρα και καθώς περνάει ο καιρός όλο και περισσότερες ψυχές θα ανταποκρίνονται στις εισερχόμενες υψηλότερες δονήσεις. Θα αποκτήσετε πράγματι σταδιακά επίγνωση των αλλαγών και θα χαρείτε που ανυψωθήκατε έξω από τις χαμηλότερες. Τελικά σαν αποτέλεσμα θα υπάρξει διαμοιρασμός των πανίσχυρων ενεργειών, κάτι που θα οδηγήσει στην έλευση  ακόμα περισσότερου Φωτός επάνω στη Γη, κι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το Φως να κυριαρχήσει. Παρόλα αυτά, θα πρέπει εμείς να σας παροτρύνουμε για να υποστηρίξετε το Φως με πληρότητα και να κάνετε αυτό που σας αντιστοιχεί για να διασφαλίσετε τη διάπλατη διασπορά του. Να κρατάτε πάντοτε την προσοχή σας στο σκοπό σας και να μη φοβόσαστε ό,τι και να συμβαίνει τριγύρω σας.


Να θυμόσαστε ότι έχετε εργαστεί για αιώνες βιώνοντας τη ζωή μέσα στη χαμηλότερη διάσταση, γνωρίζοντας ότι τελικά θα έχετε την ευκαιρία ν’ ανυψωθείτε ξανά. Η ώρα αυτή είναι τώρα και βασιζόμαστε στους Εργάτες του Φωτός για να φέρουν σε ύπαρξη τις νέες ενέργειες. Μπορείτε στα σίγουρα να προοδεύσετε πολύ γρηγορότερα τώρα που έχει μειωθεί σοβαρά η δύναμη των  ιλλουμινάτι. Έχουν χάσει τόσο πολύ τη δύναμή τους που δε μπορούν πια να πετύχουν το σχέδιό τους για τον έλεγχο του πληθυσμού της Γης, υποβιβάζοντάς τον σε κατάσταση σκλάβων. Μπορείτε συνεπώς να συνεχίσετε με τα σχέδιά σας για ετούτη τη ζωή, γνωρίζοντας ότι κατέχετε μια καταπληκτική ευκαιρία για να πετύχετε.  

Θα μπορείτε σύντομα να αναγνωρίζετε τα Γαλαξιακά Όντα που έχουν ενσαρκωθεί επάνω στη Γη από τις πράξεις και τα λόγια τους. Θα εκφράζονται με τη δουλειά τους πιο ανοιχτά, ξέροντας ότι είναι σχετικά ασφαλείς να αναγνωριστούν γι’ αυτό που πρεσβεύουν. Όταν συνευρίσκονται οι Εργάτες του Φωτός η δύναμή τους αυξάνει στο διπλάσιο ή ακόμα περισσότερο, και σχηματίζουν μια τρομερή ομάδα που συνεχίζει να μεγαλώνει διαρκώς. Θα ανακαλύψετε ανάμεσά τους τους ηγέτες σας οι οποίοι θα μοιραστούν την προηγμένη γνώση τους μαζί σας. Με τη σειρά τους αυτοί θα βοηθηθούν από Ανώτερα Όντα που επίσης θα τους παρέχουν το πλεονέκτημα μιας πιο προηγμένης γνώσης. Βλέπετε συνεπώς πως άπαξ και τα πράγματα αρχίσουν να επιταχύνονται, θα υπάρξουν αντίστοιχα και γρήγορα επιτεύγματα. 

Ο Γαλαξίας περίμενε σημάδια που θα έδειχναν ότι η Γη ανατείνεται, και χάρη στη δική σας αφοσίωση έχει γίνει αποδεκτή αυτή η πρόοδος που καταφέρατε, με μια εγγυημένη και συνεχιζόμενη επιτυχία. Όλα βαίνουν καλά κατά το Μέγα Σχέδιο, γι’ αυτό μην αφήνετε τις αρνητικές δημοσιεύσεις ή πράξεις να μειώνουν με κανένα τρόπο την αποφασιστικότητά σας για την επιτυχία του έργου σας. Εκεί όπου τα πράγματα δείχνουν να επηρεάζονται από πράξεις αρνητικές, να θυμόσαστε ότι δεν είναι όλα κατά πώς μοιάζουν επιφανειακά. Κάποιες φορές τα αποτελέσματα είναι καρμικές καταστάσεις πράξεων που τελέστηκαν πολύ πίσω στο παρελθόν. Αναλογιστείτε απλά πως εκτελείται εκμάθηση απαραίτητων μαθημάτων τα οποία πρέπει να ξεκαθαρίσουν, γιατί δε γίνεται να τα κουβαλήσετε μαζί σας μπροστά. Η Νέα Εποχή είναι μια εποχή κάθαρσης η οποία θα εγγυάται ότι όλα τα μαθήματα έχουν έρθει σε ολοκλήρωση κι ότι έχουν τελειώσει. 

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey.


Webpage: Tree of the Golden Light.

Μετάφραση: Con Tanidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου