Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Hellenic -- SaLuSa, 7 Αυγούστου 2015






SaLuSa,  7 Αυγούστου 2015


Αγαπητοί μας, τα πράγματα επάνω στη Γη αρχίζουν να παίρνουν μορφή και με τρόπο τέτοιο που πολύ σύντομα θ’ αρχίσετε να βλέπετε την κατεύθυνση προς την οποία οδεύει η Ανθρωπότητα. Από τη σύγχυση και την αβεβαιότητα, θα προβάλουν σημάδια θετικά που θα επιβεβαιώνουν ότι οι αλλαγές που μορφοποιούνται είναι για το καλύτερο. Θα αντιληφθείτε ότι διαδραματίζεται μια ‘κάθαρση’ κι ότι πολλά από αυτά που ήδη βλέπετε από το παλιό κατεστημένο θα αλλάξουν ή θα απομακρυνθούν. Όλο αυτό υποβοηθείται από τις πολλές ψυχές που έχουν αφυπνιστεί προς την αλήθεια και διεκδικούν απαλλαγή από τα δεσμά των σκοτεινών. Μειώσανε τις ζωές σας, στερώντας σας το γενέθλιο δικαίωμά σας. Ο Θεός σας χάρισε ελευθερία κι αυτή θα αποκατασταθεί προκειμένου η Νέα Εποχή να μπορέσει να εκπληρώσει τις υποσχέσεις που σας έγιναν. Παράλληλα, υπάρχουν διάκριτα σημάδια με τα οποία πολλοί από εσάς πιάνετε την αλήθεια της ύπαρξής σας και τους ένδοξους καιρούς που έπονται. Θα χρειαστεί καιρός μέχρι αυτοί να εκδηλωθούν πλήρως, κι εμείς από την πλευρά μας θα σας παρέχουμε ακλόνητες ενδείξεις σχετικά με την κατεύθυνση προς την οποία οδεύετε προκειμένου να κρατάτε στο μυαλό σας έναν στόχο θετικό. Οι προσπάθειές σας υποστηρίζονται από πολλές ομάδες στο παρασκήνιο, βοηθώντας σας να πετύχετε. Αυτά που συμβαίνουν είναι τόσα πολλά και βλέπουμε πόσο πολύ μπορούν να σας μπερδεύουν,  μπορείτε όμως να μην αποσπάστε τόσο εάν διατηρήσετε την προσοχή σας στις θετικές πτυχές του μέλλοντός σας. Η τεράστια κλίμακα αυτών που πρέπει να γίνουν μπορεί να σας καταβάλει, όμως εμείς προετοιμαζόμασταν για όλο αυτό εδώ και πάρα πολλά χρόνια και τα πράγματα θα πάνε πιο γρήγορα εφόσον μπορέσει να γίνει η αρχή. Η κάθαρση των ‘σκουπιδιών’ σημαίνει για εσας περιόδους δυσφορίας, αλλά ελπίζουμε πως μέχρι τότε ότι θα έχετε αφυπνιστεί ως προς την ανάγκη αυτών των πεπραγμένων. Με το πώς έχουν τώρα τα πράγματα είναι ήδη προφανές ότι η Ανθρωπότητα πρέπει να προχωρήσει και να προετοιμαστεί για τις επερχόμενες αλλαγές που εντέλει είναι για το δικό σας όφελος. Θεωρούμε τους καιρούς αυτούς συναρπαστικούς γιατί ήδη αντικρίζουμε το αποτέλεσμα, το οποίο θα δείτε και εσείς εφόσον ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Θέλουμε να σας κρατάμε ενήμερους για ό,τι συμβαίνει, αλλά θα πρέπει ακόμα να προσέχουμε μέχρι να τεθούν πραγματικά οι σκοτεινοί εκεί όπου δε θα μπορούν πλέον να επηρεάζουν την εξέλιξή σας.


Επιβλέπουμε όλα όσα συμβαίνουν επάνω και έξω από τη Γη σας, συνεχίζοντας να διασφαλίζουμε τη μη παρέμβαση στην πρόοδό σας, παρακολουθώντας όλους τους επισκέπτες που είτε θέλουν να σας παρατηρήσουν ή να έρθουν σε επαφή μαζί σας. Το τι ακριβώς σημαίνει αυτό έχει σχέση με το κάρμα που προκύπτει από τις πρότερες πράξεις σας, και όπως ‘τα όμοια έλκονται’ επιτρέπουμε αντίστοιχα τα γεγονότα. Δε γίνεται να ιδιοποιούμεθα το Συμπαντικό Νόμο ή να γλυτώνουμε από τις συνέπειες εφόσον το κάνουμε. Ναι, μπορούμε να παρέχουμε συμβουλές, αλλά η τελική απόφαση είναι δική σας. Πάρα πολύ καιρό πριν ο Δημιουργός σας έδωσε την ελεύθερη βούληση, και ο παράγοντας αυτός προσέδωσε στη Ράτσα σας ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους άλλους. Έχουμε αναφέρει στο παρελθόν ότι οι εμπειρίες που όλοι σας έχετε μαζέψει θα σας ωφελήσουν ιδιαίτερα στη μελλοντική σας εργασία, κι ότι όπου μπορείτε να τις μοιραστείτε θα γλυτώσετε τις αντίστοιχες ψυχές από το να τις περάσουν οι ίδιες. Θα ανακαλύψετε ότι το ‘μοίρασμα’ είναι ένα χαρακτηριστικό που διέπει όλες τις ανεπτυγμένες Ράτσες και πάει χέρι με χέρι με την υποστήριξη που σας παρέχεται στο μονοπάτι της εξέλιξής σας. Τα όσα σας έχουμε πληροφορήσει, προς το παρόν βρίσκονται πολύ πέρα από την κατανόηση των περισσοτέρων ψυχών, αλλά πρέπει να φέρετε τους σπόρους της γνώσης και να ‘σαστε έτοιμοι όταν θα βιώσετε την εξελικτική επέκταση.  Πολλοί από εσάς έχετε ήδη αρχίσει να πιάνετε την αλήθεια κι αυτό έχει ανοίξει τα μάτια σας απέναντι στο πραγματικό σας δυναμικό. Μέχρι σήμερα σας κρατούσανε πίσω επίτηδες, όμως τώρα υπάρχει τόση πολλή διαθέσιμη πληροφόρηση, που δε μπορούν να το κάνουν άλλο πια. Είσαστε τρομερά μεγαλύτεροι απ’ αυτό που φαντάζεστε κι αυτό θα αλλάξει σύντομα στο μέλλον καθώς η συνειδητότητά σας επεκτείνεται. Οι σκοτεινοί ήλπιζαν ότι θα μπορούσαν να σας κρατάνε πίσω έως ότου μπορέσουν να σας σκλαβώσουν ολοκληρωτικά, αλλά τώρα είναι αργά και δεν υπάρχει περίπτωση ν’ ανακτήσουν τα σχέδιά τους. Ίσως να παραμένουν ως αγκάθια στα πλευρά σας, όμως η επιρροή τους είναι φθίνουσα και προορισμένη να αφανιστεί. 


Ψευδείς επιθέσεις λαμβάνουν μέρος ακόμα επάνω στη Γη, αλλά δε θα επιτραπεί σε αυτές να παρέμβουν στην πρόοδό σας, ενώ η φύση τους είναι περισσότερο καρμική. Η μεγαλύτερη προς το παρόν απειλή για εσάς είναι η πίεση στο νόμισμά σας με την αναταραχή να μη βρίσκεται μακρυά. Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε στη λήψη αποφάσεων αλλά ο τελικός λόγος ο οποίος θα μετρήσει είναι ο δικός σας. Οι αλλαγές είναι σίγουρα αναπόφευκτες καθότι είναι προφανές ότι το παλιό σας νομισματικό σύστημα είναι μονόπλευρο και ωφελεί στην πραγματικότητα μονάχα αυτούς που βρίσκονται στην κορυφή του τραπεζικού κόσμου. Θα καλωσορίσετε ένα δίκαιο σύστημα διανομής και οι τράπεζες θα οργανωθούν εκ νέου έχοντας ένα πιο διαχειρίσιμο μέγεθος το οποίο θα λογοδοτεί στον κόσμο. Πολλές από τις απαιτούμενες αλλαγές βρίσκονται ‘σε σειρά’ υλοποίησης καθώς έχουμε από καιρό ταυτοποιήσει το αίτιο των προβλημάτων σας. Να είσαστε σίγουροι ότι στην τελική αναμέτρηση δε θα παραλειφθεί κανείς σ’ ό,τι αφορά την αναδιανομή των χρημάτων σας. Εντούτοις, όλα αυτά πρόκειται να σας οδηγήσουν προς έναν νέο τρόπο ζωής όπου δε θα απαιτούνται πια τα χρηματικά συστήματα, αλλά μην ανησυχείτε γι’ αυτό καθότι είναι κάτι μελλοντικό.



Ξέρουμε ότι αρκετοί από εσάς καταλαβαίνετε πως στην πραγματικότητα όλα βρίσκονται μέσα στο Τώρα, και πως όταν φτάσετε ένα σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο δύναμης στη σκέψη σας, θα μπορείτε να μετακινείστε πίσω και μπρος στο χρόνο. Οι σκοτεινοί διαθέτουν τέτοια άτομα που μπορούν να λειτουργήσουν σε αυτό το επίπεδο και με λίγη σκέψη δεν είναι δύσκολο να φανταστείτε γιατί το πράγμα αυτό τους προκαλεί ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά όμως, δεν τους επιτρέπεται να ταξιδέψουν όπου θα ήθελαν και οι δραστηριότητές τους παρακολουθούνται διαρκώς, και δε διαθέτουν την ελευθερία που φαντάζονται για να πράττουν κατά πώς θέλουν. Με τις τεχνολογίες που διαθέτουμε και με τις οποίες μπορούμε να βλέπουμε διαμέσου της συμπαγούς ύλης καταλαβαίνετε πως έχουμε και την αυτοπεποίθηση του ότι δεν υπάρχει μέρος όπου μπορούν να μας κρυφτούν. 

Θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί στα συμπεράσματα που βγάζετε μετά τη θέαση σκαφών στους ουρανούς, καθότι οι σκοτεινοί διαθέτουν τη στιγμή αυτή δικά τους σκάφη που αναγνωρίζονται ελάχιστα. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να μας αποδοθούν εσφαλμένα κάποια περιστατικά. Φυσικά όμως γνωρίζετε ότι βρισκόμαστε στους ουρανούς σας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και πως δε συνέβη τίποτε που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απειλητικό ή επιβλαβές προς τα εσάς. Ποτέ μας δε σας δώσαμε λόγο να μας φοβάστε και προσέχουμε να μην οδηγούμαστε σε πράξεις οι οποίες θα μπορούσαν να σας ανησυχήσουν. Στην πραγματικότητα, και μέσα στο χρόνο, έχουμε ενεργήσει περιστασιακά έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε να μη σας παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα το οποίο δεν αποτελούσε μέρος του κάρμα σας. Κάποια μέρα, όχι και τόσο μακρυά στο μέλλον, θα μας δείτε και θα μας συναντήσετε ως φίλους σας που είμαστε, και θα βαδίσουμε μαζί προς ένα μέλλον που μας προσκαλεί και που μας υπόσχεται τόσα πολλά.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και πάντοτε χαίρομαι να βρίσκομαι σε επαφή μαζί σας προσμένοντας να αποκαλύψω τους συναρπαστικούς καιρούς που έπονται, και βοηθώντας στις προετοιμασίες για το μέλλον σας το οποίο θα έρθει για τους περισσότερους από εσάς στις ζωές σας. Κάποια μέρα, όχι και πολύ μακρυνή, θα συναντηθούμε ανοιχτά και τότε θα μπορούμε να δουλέψουμε άμεσα μαζί, όταν θα έχετε επιστρέψει στο προηγούμενο επίπεδο της επίτευξής σας. Τόσο καιρό υπηρετούσατε και εργαζόσασταν σκληρά για να βρείτε το δρόμο σας πίσω στο Φως. Πλέον βρισκόσαστε επάνω στο μονοπάτι αυτό και τίποτε δε μπορεί να εμποδίσει την εκπλήρωσή σας, κι εμείς από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία θα είμαστε μαζί σας.



Σ’ ευχαριστώ SaLuSa.


Mike Quinsey.


Μετάφραση:Con Tanidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου