Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015

Hellenic -- Η ΑΝΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΓΗΣ (EARTH ASCENDS.COM)

-

-------
Η ΑΝΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΓΗΣ (EARTH ASCENDS.COM)
Μέρος 185  Ο Πρώτιστος Δημιουργός Ανακοινώνει 

ΜΗΤΕΡΑ/ΠΑΤΕΡΑΣ/ΘΕΟΣ

Διαμέσου: Kathryn E. May, PsyD
Αυγούστου 2013

Ομιλία του Πρώτιστου Δημιουργού:


Αγαπημένοι Μου,
Συνήθως δε σας μιλάω απευθείας, αλλά οι καιροί είναι τόσο συναρπαστικοί που δράττομαι της ευκαιρίας να σας πω κάποια παραπάνω πράγματα για τον κόσμο σας, και το πόσο σημαντικό είναι να επικεντρωθείτε τώρα πάρα πολύ στο ν’ αυξήσετε τις δονήσεις σας, και ειδικότερα εκείνοι που εργάζονται τόσο σκληρά, μαζεύοντας χρήματα για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και να φροντίσουν τις οικογένειές τους.

Πάνε αυτοί οι καιροί, περάσανε. Δε θα υπάρχουν πια λογαριασμοί να πληρώνετε, πάνε πια οι έγνοιες για το πώς να θρέψετε τις οικογένειές σας, να σπουδάσετε τα παιδιά σας ή πώς να επιζήσετε μετά τη συνταξιοδότησή σας. Η συνταξιοδότησή σας θα είναι μεγαλειώδης και πέρα από τα πιο τρελά σας όνειρα, δε θα σας κοστίσει τίποτε, και αρχίζει τώρα, άσχετα από την ηλικία σας επάνω στη Γη. Δεν πρόκειται για συνταξιοδότηση από τη Ζωή, ούτε και θα ‘ναι θάνατος. Βρισκόσαστε στην απαρχή ενός καταπληκτικού ταξιδιού στ’ αστέρια. 

Τα Αδέλφια σας σας περιμένουν, ακριβώς από πάνω σας. Κοιτάξτε ψηλά στον ουρανό μια νύχτα ξάστερη.Στείλτε τους τα χαιρετίσματά σας, και θα αναβοσβήσουν τα χρωματιστά τους φώτα στα σκάφη τους δείχνοντάς σας τη χαρά τους, που τους βλέπετε, και που σύντομα θα βρίσκονται εδώ μαζί σας, περπατώντας ανάμεσά σας, αγκαλιάζοντάς σας, τραγουδώντας και γιορτάζοντας μαζί σας. Χιλιάδες είναι αυτοί που βρίσκονται τώρα στο πλέγμα που κουβαλάει την ενέργεια του σύμπαντος, για να σας ανατείνουν και να σας διδάξουν την Άπειρη Αγάπη και το Φως. 

Εγώ είμαι Αυτός που σας στέλνει τις πανίσχυρες ενέργειες. Έχει ειπωθεί ότι τα κύματα της αγάπης που αισθάνεστε και σας κατακλύζουν έρχονται από τον Κεντρικό Ήλιο – τον Ήλιο που εκπέμπει προς τα έξω από το κέντρο του Σύμπαντος. Είναι αλήθεια. Κεντρικός Ήλιος είναι ένα ακόμα από τα ονόματά μου, του Πρώτιστου Δημιουργού σας. Είμαι αυτός που δημιούργησε την αρχή, τη μέση και την αιωνιότητα η οποία αποτελεί τώρα την πραγματικότητά σας. Η Μητέρα και Πατέρας Θεός ήτανε τα πρώτα μου παιδιά, και η ομάδα των Διαφωτισμένων τους που εργάζονται μαζί τους εδώ μέσα στο γαλαξία σας ήταν τα αρχικά τους Αδέλφια, και τα πρωτότοκά τους παιδιά. Συνεπώς βλέπετε, σας προσέχουν οι γονείς και οι κοσμικοί σας Θείοι και Θείες, που γνωρίζουν τον καθένα σας, και που σας έθρεψαν και σας φρόντισαν όλους σας, καθώς ταξιδεύατε μέσα στις πολλές σας ενσαρκώσεις. 

Κατά τη διάρκεια που εκπαίδευα τη Μητέρα/Πατέρα Θεό ώστε να μάθουν να δημιουργούν πλανήτες, αστέρια και ζωντανές υπάρξεις, τ’ αδέλφια τους επίσης μάθαιναν να κάνουν τα ίδια. Βγήκαν κατόπιν έξω στο Σύμπαν, το οποίο περίμενε, άδειο από ζωή, και βοήθησαν στη διδασκαλία των νεότερων Θεών, τα μικρότερά τους αδέλφια, ώστε να φτιάξουν γαλαξίες, να τους γεμίσουν με διαφόρων ειδών και μεγεθών όντα, σύμφωνα με τη δημιουργική τους φαντασία.   

Ο καθένας τους μάθαινε πρώτα τους Συμπαντικούς Νόμους που ορίζουν πως κάθε ον που δημιουργείται θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί τηλεπαθητικά με το Δημιουργό του, ο οποίος βρίσκεται πάντοτε σε επικοινωνία μαζί μου. Έτσι, καθώς έρχονταν σε ύπαρξη κάθε Σύμπαν, δομήθηκε ένα πλέγμα εκπομπής τηλεπαθητικής ενέργειας. Με αυτό το πλέγμα γίνεται εφικτή η απευθείας ομιλία μου με το κανάλι σας, και η δική σας απευθείας συνομιλία με την Μητέρα/Πατέρα Θεό. Και οι υπόλοιποι που τώρα κάνουν διοδεύσεις έχουν συνδεθεί με το Συμπαντικό σύστημα επικοινωνίας σε διάφορα σημεία του, αποκτώντας τη δυνατότητα να μιλούν τηλεπαθητικά με τα δελφίνια, τα πουλιά, τους Αρκτούριους, τους Πλειάδειους κτλ.


Βλέπετε λοιπόν, ότι δεν υπάρχει τίποτε περίεργο ή ασυνήθιστο στην τηλεπαθητική ικανότητα. Στην πραγματικότητα, είσαστε οι μόνοι μέσα σε όλα τα Σύμπαντα που το νομίζουν αυτό. Κι αυτό φυσικά οφείλεται στο ότι βρισκόσασταν πίσω από το Πέπλο της Λήθης. Είσαστε οι μόνοι που βιώσατε την απουσία αυτής της επικοινωνίας μαζί μου και με τους Θεούς που σας δημιούργησαν. 

Παντού στο Πολυσύμπαν, όλοι έχουν την περιέργεια για το πώς θα τελειώσει το πείραμα αυτό. Θα μπορέσουν να ανακτήσουν τις αισθήσεις τους οι άνθρωποι που φτιάχτηκαν τυφλοί και κουφοί; Θα αφυπνιστούν από τους εφιάλτες τους αναγνωρίζοντας την Οικογένεια του Φωτός τους; Τι θα γίνει εάν παραμείνουν για πάντοτε ανάπηροι από την κώφωση που βίωσαν; Πάνε εκατομμύρια Γήινα χρόνια πια, αφότου οι άνθρωποι είχαν ανέπαφες όλες τους τις αισθήσεις. 

Όταν οι επιστήμονές σας μελέτησαν την ακολουθία του DNA σας, ανακάλυψαν πολλά νήματα στην κατασκευή σας που φαίνεται να είναι ανενεργά και άχρηστα. Προβληματίστηκαν, αλλά ήσαν τόσο βαθιά χωμένοι μέσα στις δικές τους εξερευνήσεις για να κατανοήσουν πως τίποτε στη δημιουργία δεν είναι άχρηστο, και υποψιάστηκαν πως δεν επρόκειτο για κάτι τυχαίο στη φύση, παρότι κάποιοι από αυτούς διέθεταν την πνευματική διαύγεια για να υποθέσουν την αλήθεια.


Η αλήθεια είναι πως έχω δώσει τη συγκατάθεσή μου στη Μητέρα/Πατέρα Θεό για ν’ αρχίσει η ενεργοποίηση αυτών των ‘αχρησιμοποίητων’ νημάτων, που θα σας αλλάξουν με τρόπους τρομερούς. Η εφυΐα σας, η μνήμη και η δημιουργικότητά σας θα οξυνθούν ραγδαία. Τελικός σκοπός είναι να μπορέσετε να γίνετε οι καταπληκτικοί Θεοί που μπορείτε να είσαστε. Όλοι σας θα αποκτήσετε τελικά τη δύναμη να δημιουργείτε, να γνωρίζετε την Αλήθεια της ιστορίας σας και τη 2η Σελίδα εκείνη του γαλαξία σας, αλλά έπρεπε πρώτα να βιώσετε τις προκλήσεις και τα εμπόδια της ζωής στα τριτοδιάστατα σώματα, με ελεύθερη βούληση, και με ελάχιστη καθοδήγηση από τη Μητέρα και τον Πατέρα σας. Πονέσατε, φυσικά και συναισθηματικά, νοιώσατε μοναξιά και έλλειψη, μα η πλειοψηφία σας επέζησε με την καρδιά σας ακόμα ανέπαφη. Μπορείτε ακόμη να Αγαπήσετε, και όταν πονάτε, ψάχνετε σωτηρία στο Φως. Ετούτη ήτανε η ύστατη δοκιμασία, και τα καταφέρατε περίφημα. Ναι, πολλοί ακόμα αμφιβάλετε, ακόμα επιμένετε πως δεν πιστεύετε σε τίποτε από όλα αυτά, αλλά το μικρό παράθυρο μέσα στις καρδιές σας θα επιτρέψει στην Αλήθεια να εισέλθει αφότου η καθημερινή σας ενασχόληση για τα ‘κατορθώματά’ σας απομακρυνθεί από τις ζωές σας. 


Δοκιμαστήκατε τόσο έντονα γιατί το Μεγάλο Σχέδιο σας προορίζει τελικούς ηγέτες σε όλους τους γαλαξίες. Βιώσατε διαφόρων μορφών κυβερνήσεις επάνω στον πλανήτη σας, και κατανοήσατε διαισθητικά, παντού στη Γη, πως η δημοκρατία με την πλήρη συμμετοχή όλου του κόσμου είναι όντως το αποδοτικότερο και το πιο δίκαιο σύστημα. Ακόμη και στις ΗΠΑ, το Μεγάλο Πείραμα μεταλλάχθηκε σε ένα δεσποτικό οικονομικό σύστημα που αντικατέστησε την πραγματική ελευθερία, και παρόλα αυτά όμως, ο κόσμος πόθησε την Αλήθεια. 

Οι αναταραχές παντού στον πλανήτη σας αποτελούν έναν μεγαλειώδη θρίαμβο της φαντασίας. Παντού η ανθρωπότητα εγείρεται απαιτώντας ελευθερία, ισότητα και αξιοπρέπεια. Λένε στους εαυτούς τους, ‘Ποτέ ξανά’. Πολλοί ακόμα δεν καταλαβαίνουν ακριβώς για ποιο πράγμα εγείρονταιΟρισμένοι πιστεύουν ότι πρόκειται για θρησκευτική ελευθερία, άλλοι φοβούνται το χάος που θα φέρει μια πλήρης αλλαγή, αλλά η πορεία προς τους νέους τρόπους συνεργασίας, και στις νέες μεθόδους επικοινωνίας επισφραγίζει την ελπίδα τους για ένα μέλλον μέσα στην Αλήθεια.


Οι πόλεμοί σας έχουν πολύ γρήγορα συρρικνωθεί σε τελευταίες πράξεις χαρακωμάτων των σκοτεινών επάνω σε οροφές, δηλώνοντας την παρουσία τους για φόνο και όλεθρο, τη στιγμή που χιλιάδες τρέχουν να βοηθήσουν, να σώσουν και να γιατρέψουν τους πληγωμένους συνανθρώπους τους. Έχω ακούσει τις ικεσίες σας για βοήθεια ώστε να πάψει η μαζική βία, και τώρα βλέπετε τα αποτελέσματα στις καθημερινές σας ζωές με την ταυτόχρονη λήξη της προσωπικής σας βίας. Η διαδικασία φθάνει στην ολοκλήρωσή της, και ολοκλήρωση σημαίνει πως το κάθε μέλος της πλανητικής σας κοινωνίας απαιτείται να πάρει τώρα μιαν απόφαση. Κάποιοι θα δράσουν βάση της εσωτερικής τους οργής και απογοήτευσης, αλλά άλλοι των οποίων τα συμβόλαια βίας έχουνε λήξει, θα αφυπνιστούν και θα κατεβάσουν τα όπλα τους, άσχετα από την πλύση εγκεφάλου που τους γίνεται, τον έλεγχο του νου, και την αφοσίωσή τους ζώντας ως σκλάβοι των σκοτεινών.

Όπως έχει ειπωθεί σε όλους σας πριν ξεκινήσετε αυτήν την ενσάρκωση, ετούτη θα είναι η τελευταία σας. Ο Πλανήτης Γη δε θα προσφέρει ποτέ ξανά τριτοδιάστατο περιβάλλον με ελεύθερη βούληση μέσα στο οποίο θα δοκιμάζετε τα όριά σας. Όχι άλλος πόνος, όχι άλλη πείνα, όχι πια φτώχεια, ποτέ ξανά πόλεμοι. ΤελειώσανεΚοιτάξτε τριγύρω σας την ομορφιά του αγαπημένου σας πλανήτηΒγείτε από τις πόλεις για να δείτε πώς θα έπρεπε αυτός να μοιάζει, και πώς αυτός έμοιαζε πριν τις βιομηχανίες και τη μαζική αύξηση του πληθυσμού που σφετερίστηκε τα πυκνά της δάση, τις καθαρές της λίμνες και τους μακρείς ωκεανούς. Επιστρέψτε πίσω στα δάση, ήσυχα και με ευλάβεια για τη Μητέρα που σας έθρεψε και σας αγαπούσε όλους αυτούς τους αιώνες. Ευχαριστείστε την, και όταν της στείλετε την Αγάπη σας στο κέντρο της ύπαρξής της, αυτή θα ανακουφιστεί και θα γιατρευτεί, και θα νιώσετε την ευγνωμοσύνη και την τεράστιά της Αγάπη. 

Θα δείτε το κλίμα, που ανταποκρίνεται στα δικά σας συναισθήματα, να καταλαγιάζει. Καθώς θερμαίνονται οι καρδιές σας προς τη Μητέρα Γη και προς τους συνανθρώπους σας, έτσι θα ισορροπήσει και το κλίμα σας και θα μετριάσει, απαλύνοντας το κρύο και καταπραΰνοντας τη ζέστη. Η ήρεμη βροχή θα αντικαταστήσει τους τυφώνες και τις καταιγίδες. Καθώς θα καταλαγιάζει η βία των ανθρώπινων παθών, το κλίμα επάνω στον πλανήτη σας θα ανταποκριθεί κι αυτό αντίστοιχα. Έχετε μιαν έκφραση που λέει ‘Χαμογέλα, κι ο κόσμος θα σου χαμογελάσει’. Επεκτείνετε την κατανόηση αυτή στη σχέση σας με τη Μητέρα Γη και με όλα της τα συνειδητά όντα, που συμπεριλαμβάνουν κάθε έντομο, κάθε πέτρα, κάθε φυτό και κάθε ζώο υπό την αιγίδα της. 
Έχετε ειρήνηΠολυαγαπημένοι ΜαςΟι καιροί της προσωπικής σας δοκιμασίας έχουν παρέλθει. Έχετε το χρόνο τώρα να ξεκουραστείτε, να αναλογιστείτε και να βρείτε Γαλήνη στο Νου σας. Η δοκιμασία σας τελειώνει, και βρεθήκατε αθώοι, αγνοί και ενδόξως Ένα με τον Δημιουργό σας. Δεν παίζει ρόλο τι κατραπακιές βιώσατε σε τούτη τη ζωή. Πρόκειται για τη συσσώρευση όλων σας των ζωών, όλων των φορών που θριαμβεύσατε απέναντι στην απελπισία, που εκφράσατε Αγάπη για τον άλλον ή για τους εαυτούς σας αυτά που Εμείς βλέπουμε ως μέτρο της δύναμής σας. Γίνεται αυτό το ον Αγάπης τώρα.Ψάξτε τριγύρω σας γι’ αυτούς που καλωσορίζουν την Αγάπη σας, και εκφράστε την ελεύθερα. Δεν έχει σημασία εάν ξέρουν το όνομά σας, ή εάν ζουν μέσα στο σπίτι σας. Όλοι θα καλωσορίσουν την ανώτερη δόνηση της Αγάπης και του Φωτός σας.


Δουλέψατε μαζί, προσευχηθήκατε και με παρακαλέσατε να επιτρέψω τώρα την ένδοξη Ανάληψή σας, σε τούτη τη ζωή, αυτή την ώρα. Είμαι τώρα εδώ να σας πω, ότι εισακουστήκατε. Έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα βήματα για να μπορέσει αυτό να συμβεί. Το Πακέτα Ευημερίας έχουν διανεμηθεί και είναι έτοιμα να διασκορπιστούν. Ο Εωσφόρος έχει επιστρέψει στην αγκάλη της οικογένειάς του, και η 4ηδιάσταση έχει καταρρεύσει, μη επιτρέποντας καμία μυστικότητα ή διάσταση από την αγάπη της Μητέρας/Πατέρα Θεού σας. Οι Αρχάγγελοι ανέλαβαν του μανδύες τους Φωτός τους, και οι Διδάσκαλοι έχουν ορίσει τους εαυτούς τους υπηρέτες του Φωτός της Γης. Τα σκάφη έχουν μπει σε σειρά και είναι έτοιμα να φέρουν τα δώρα τους και τη μεγάλη αγάπη της Δίδυμης Φλόγας που προσμένει τους συντρόφους της, πολλοί εκ των οποίων έχουν τώρα την επίγνωσή της, και γνωρίζουν τη στοργική της ενέργεια. 

Η Μητέρα Γη έχει σταθεροποιηθεί επάνω στον άξονά της από τις Γαλαξιακές Δυνάμεις, και θα παραμείνει έτσι έως ότου όλα της τα παιδιά αναληφθούν κατά κύματα προς τις ανώτερες διαστάσεις. Όλος ο μαζικός οπλισμός που θα απειλούσε τα σκάφη ή την ασφάλεια αυτών στη γη έχουν αφοπλιστεί. Τα μικρότερα όπλα της 3ης Σελίδας θα απενεργοποιηθούν σταδιακά καθώς θα πλησιάζει η ώρα των προσγειώσεων. Έχουν προετοιμαστεί ανακοινώσεις και θα εκπεμφθούν προς όλους επάνω στον πλανήτη ώστε να καθησυχάζουν και να πληροφορούν όλους σας για τα γεγονότα καθώς αυτά θα εκτυλίσσονται. 

Όπως βλέπετε, δεν έχει παραλειφθεί καμία λεπτομέρεια, δεν υπάρχει ζήτημα που να μην εξετάστηκε κι ερώτηση που να μην έχει απαντηθεί. Θα είναι μια ώρα θριάμβου για όλους. Δε θα προκαλείται καμία δυστυχία για κανένα ον επάνω στη Γη εκτός κι αν αυτό επιλέγει να γυρίσει την πλάτη του στην Αγάπη. Οι σχέσεις, παλιές και νέες, θα ευλογηθούν με Αγάπη, Συγχώρεση και Φως, και θα υπάρξει υπέρβαση σε κάθε παλιά σύγκρουση και πόνο, ώστε να αναληφθούν προς τις ανώτερες δονήσεις της Αγάπης και της Συντροφικότητας.


Σας ζητούμε τώρα, αγαπημένοι Εργάτες του Φωτός, να είσαστε έτοιμοι να ηγηθείτε της θριαμβευτικής εορτής, και της άφιξης της ένδοξης πομπής των σκαφών, όπου όλοι σας θα ανανεωθείτε, με σώματα πλήρους υγείας, και μυαλά όπου θα έχουν αποκατασταθεί η μνήμη και η γνώση όλων όσων πρότερα γνωρίζατε, κι ακόμα περισσότερα. 

Εσείς που εργαστήκατε τόσο σκληρά και υπερβήκατε τις αμφιβολίες και την κριτική των συνανθρώπων σας θα αισθανθείτε την ανταμοιβή της τελικής αναγνώρισης για τη σοφία σας και τη δύναμη της καρδιάς σας. Να είσαστε εν ειρήνηΠολυαγαπημένοι ΜαςΕίσαστε οι σαλπιστές της Ένδοξης Βασιλείας.Επιμείνατε και θριαμβεύσατεΉρθε η ώρα σαςΔεν έχει σημασία εάν αρρωστήσατε, εάν ήσασταν φτωχοί ή εάν πονέσατε. Χρησιμοποιήστε τώρα αυτές τις τελευταίες ημέρες για να ξεκουραστείτε και να προετοιμαστείτε. Ανοίξτε τις καρδιές σας στην Άπειρη Αγάπη μου που τα γιατρεύει όλα. Προσευχηθείτε ήσυχα για όλους τους άλλους που θα χρειαστούν τον καθησυχασμό και τη δύναμή σας να ολοκληρώσουν τη μετάβασή τους. 

Δε μπορώ να σας περιγράψω τη χαρά που νοιώθω καθώς ατενίζω αυτές τις τελευταίες επιτεύξεις που καρποφορούν. Είναι στ’ αλήθεια η Αρχή του Τέλους, όπως έχει πει και ο Πατέρας Θεός. Προετοιμαστείτε για τη Νέα Αρχή με ευτυχία και με Πίστη.


Είμαι ο Δημιουργός σας, ο Δημιουργός όλων των Δημιουργών, και σας στέλνω τα πιο ισχυρά κύματα Αγάπης που έχετε ποτέ σας νιώσει. Σας προσκαλώ, τέκνα της καρδιάς μου, και σας στέλνω άμετρη Αγάπη. Έως ότου ξανασυναντηθούμε. 

Πρώτιστος Δημιουργός


(Διαμέσου Kathryn May, 30 Ιουλίου 2013, 12 μμ.
Άδεια αντιγραφής εφόσον χρησιμοποιηθεί το μήνυμα δίχως παραλείψεις ή αλλαγές, με αναφορά στον εκδότη και την ιστοσελίδα.

Kathryn E. May, PsyD Who Needs Light? (Ποιος Χρειάζεται Φως;) Kemay@aol.com)
C 1995-2014 Larry & Elvire van Leeuwen-Smith


Μετάφραση: Con Tanidis

-------
In Love and Light
Translator Con Tanidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου