Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

31:01:2014




SaLuSa  31 Ιανουαρίου 2014 


Εξαιτίας όλων αυτών που συμβαίνουν τριγύρω σας, η ειρήνη και η γαλήνη φαίνονται απόμακρες, παρόλα αυτά όμως οι αναταραχές κοπάζουν, και σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα όλα θα καταλαγιάσουν επάνω στη Γη. Αυτό οφείλεται στον ερχομό της Νέας Εποχής, και το γεγονός αυτό ανεβάζει ακόμα πιο γρήγορα τις δονήσεις. Η περίοδος αυτή πάντοτε προορίζονταν να συνοδευτεί από αυτές τις αλλαγές, και σε τελική φάση να επιτευχτεί ο διαχωρισμός εκείνων που είναι έτοιμοι να αναληφθούν και εκείνων που δεν είναι. Αυτό είναι αναπόφευκτο λόγω της αύξησης των δονήσεων σε σημείο που μόνο οι ψυχές εκείνες που έχουν φτάσει  στο ίδιο επίπεδο να μπορούν να παραμείνουν μέσα του. Είναι το αποκορύφωμα πολλών χιλιάδων ετών εμπειριών διαμέσου πολλών ζωών μέσα σε διαφορετικές Εποχές. Το τέλος του κύκλου είναι ένας καιρός σημαντικός, στον οποίο πλέον όλες  οι ψυχές αποφασίζουν το πόσο καλά έχουν εξελιχθεί από τις ζωές τους, και εάν τους χρειάζονται να επαναλάβουν τυχόν συγκεκριμένες εμπειρίες.


Οι περισσότεροι από εσάς έχετε εξελιχθεί αρκετά και είσαστε έτοιμοι να κινηθείτε προς το επόμενο στάδιο της εξέλιξής σας, με τη βοήθεια και τη συμβουλή ακόμα πιο εξελιγμένων ψυχών. Αρκετοί θα παραμείνετε στην Ανθρώπινη Εξέλιξη, κάποιοι όμως θα επιλέξετε να ανταμώσετε με άλλα είδη που θα σας πάρουν σε άλλον πλανήτη. Φυσικά θα ενσαρκωθείτε με κατάλληλη μορφή για την εμπειρία αυτή. Αυτοί που θα συνεχίσουν τις εμπειρίες τους επάνω στην τεταρτοδιάστατη Γη θα ανακαλύψουν ότι η ζωή θα έχει αποκτήσει μια εντελώς νέα μορφή, και πως οι καιροί θα είναι αρμονικοί και ευτυχείς. Οι σκοτεινοί θα έχουνε φύγει για να βρουν το δικό τους προκαθορισμένο μέλλον, και θα τους δοθούν νέες ευκαιρίες προκειμένου να επιστρέψουν στο Φως.

Δε φαντάζεστε τι ευτυχία και τι πλήρωση σας περιμένει, τόση που υπερέχει κατά πολύ των προσδοκιών σας. Θα είναι η ανταμοιβή σας που τα καταφέρατε  στη σκοτεινή περίοδο της ζωής σας και έχετε επιτυχώς ξαναβρεί το Φως. Μερικοί από εσάς θα δείτε κάποιους από τους φίλους και τους συγγενείς σας να μη τα καταφέρνουν να μπουν μέσα στην υψηλότερη διάσταση. Μη φοβόσαστε για το μέλλον τους γιατί θα βρίσκονται ακριβώς εκεί από όπου θα μπορούν να συνεχίσουν την εξέλιξή τους προς το Φως. Από τη θέση σας θα μπορείτε να μαθαίνετε για την πρόοδό τους, και να τους επισκέπτεστε όταν θα βρίσκονται έξω από το σώμα τους μέσω της περιόδου του ύπνου τους. Και ενώ εσείς θα μπορείτε να διατηρείτε την ανάμνηση αυτών των συναντήσεων, εκείνοι θα επιστρέφουν στη διάστασή τους δίχως να τις θυμούνται όταν θα ξυπνάνε.

Προς το παρόν αφυπνίζεστε προς το αληθινό σας δυναμικό καθώς το επίπεδο της συνειδητότητάς σας εκτείνεται,  μέχρι να αποκτήσετε πλήρη συνειδητότητα μέσα στο άμεσο μέλλον. Να ξέρετε ότι πολλοί βοηθοί βρίσκονται σε ετοιμότητα ώστε να σας βοηθήσουν να βρείτε τη θέση σας μέσα στις υψηλότερες διαστάσεις. Η ζωή είναι μια συνεχιζόμενη ευκαιρία εξέλιξης και σε κάθε σας βήμα οι βοηθοί που έχετε είναι πολλοί. Εκείνοι που έχουν εξελιχθεί έχουνε πάντοτε την ευθύνη να υποστηρίζουν αυτούς που τους ακολουθούν. Και καθώς οι ψυχές ανταμώνουν με τον τρόπο αυτό, οι συνειδήσεις τους γίνονται Ένα, όμως σας διαβεβαιώνουμε πως θα διατηρείτε την ίδια στιγμή και την ατομικότητά σας.

Ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς έχετε κουραστεί από τις εμπειρίες σας, και αυτό δε μας εκπλήσσει δεδομένου των πυκνών δονήσεων μέσα στις οποίες υπάρχετε. Αυτός είναι και ο λόγος των τόσο περιορισμένων επισκέψεων από Όντα των υψηλότερων δονήσεων, που δεν το βρίσκουν και ιδιαίτερα ευχάριστο να είναι μέσα στις βαριές δονήσεις. Αντίστοιχα, εσείς  θα αναταθείτε τόσο πολύ όταν θα μπείτε μέσα στις υψηλότερες δονήσεις, που θα χαίρεστε από όλα τα οφέλη που συσχετίζονται με αυτές. Χωρίς υπερβολές, όταν το επιλέξατε να βοηθήσετε τις ψυχές εκείνες που ήταν παγιδευμένες μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις, το ξέρατε πόσο δύσκολη θα ήταν η εργασία αυτή.  Παρόλα αυτά, ήσασταν βέβαιοι πως όσο βαθιά και αν πέφτατε, θα ήμασταν πάντοτε εκεί να σας βοηθήσουμε να επιστρέψετε στη θέση που σας αρμόζει.

Αγαπημένοι Μας,  η προσωρινή σας διαμονή μέσα στις χαμηλότερες διαστάσεις κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει, και θα βυθιστείτε πολύ περισσότερο από ότι αρχικά εισήλθατε. Η εμπειρία σας θα βοηθήσει ψυχές  που δύνανται να ωφεληθούν από την εμπειρία σας, και θα επαινεθείτε για τη μεγάλη σας θυσία που ωφελήσατε τις άλλες ψυχές να βρουν το μονοπάτι του Φωτός.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και ο θαυμασμός και η εκτίμησή μου είναι μεγάλες για τις ανιδιοτελείς σας πράξεις βοήθειας προς τους συνταξιδιώτες σας. Όλοι σας είσαστε Ένα και διασυνδέεστε με τρόπους υπεραιώνιους, συνεχίζοντας να βοηθάτε ο ένας τον άλλον στο μεγάλο ταξίδι σας διαμέσου του Στερεώματος. Η θυσία σας έχει τις δικές της ανταμοιβές καθώς θα βλέπετε τις ψυχές να κινούνται προς το Φως και να αφυπνίζονται προς τον αληθινό τους εαυτό.  

Σ' ευχαριστώ  SaLuSa
Mike Quinsey



   Μετάφραση: Con Tanidis  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου