Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Google+ Followers

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

10:01:2014
SaLuSa, 10 Ιανουαρίου 2014

Τα ζητήματα επάνω στη Γη συνεχίζουν να δημιουργούν αβεβαιότητα και τα μηνύματα προς τα έξω για την επίτευξη της παγκόσμιας ειρήνης είναι πολύ λίγα. Παρόλα αυτά, πίσω στο παρασκήνιο, οι πάμπολλες ομάδες των Εργατών του Φωτός παίζουν το δικό τους ρόλο στην εδραίωση της σταθερότητας και της ειρήνης. Θα τα έχετε σχετικά σύντομα και η χρονιά αυτή θα είναι μια από τις πιο δραστήριες αναφορικά με αυτά. Παντού πάνω στον κόσμο οι Εργάτες του Φωτός αποκτούν εμπιστοσύνη από τα αποτελέσματα, και βλέπουν τις προσπάθειές τους να βγάζουν καρπό. Σας διαβεβαιώνουμε πως το Φως αυξάνει όλη την ώρα και ανατείνει αργά τις ψυχές προς την υψηλότερη διάσταση. Αποτέλεσμα αυτού είναι ο ξεκάθαρος διαχωρισμός μεταξύ αυτών που μένουν πίσω στις χαμηλές δονήσεις και δε μπορούν να ανυψωθούν, και αυτών που μπορούνε. Παρόλα αυτά, αυτό δε σημαίνει πως θα σταματήσετε να έχετε τη δυνατότητα να τους βοηθήσετε, γιατί αρκετές ψυχές ακόμα χρειάζονται βοήθεια και καθοδήγηση για να ανυψωθούν.

Η Γη βρίσκεται σε αναταραχή και μπρος σε τέτοια θέα το Φως μειώνει, όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι κι Αυτό αναπτύσσεται ραγδαία και τίποτε δε μπορεί πλέον να σταματήσει την πρόοδό Του. Οι Εργάτες του Φωτός θα πρέπει να επικεντρώνονται και να εστιάζουν πάνω στον Εαυτό, και να μην εξοκείλουν από τις πολλές και αρνητικές καταστάσεις που εκδηλώνονται.  Μπορείτε να είσαστε παρατηρητές δίχως να αποσπάστε από τους σκοπούς σας, και όσο περισσότερο εστιάζετε σε αυτούς, τόσο πιο επιτυχείς θα είσαστε. Φυσικά θα κληθείτε σε καταστάσεις όπου απαιτείται η εμπειρία σας, όπου δίχως αμφιβολία θα ξέρετε τι αναμένεται από εσάς.  Προσφερθήκατε εθελοντικά να είσαστε εδώ γιατί τιμάται η εμπειρία σας και υπάρχει η ανάγκη της σε τέτοιους καιρούς. Να’ σαστε σίγουροι πως οι Οδηγοί σας βρίσκονται πάντοτε εκεί να σας βοηθήσουν, διασφαλίζοντας πως η βοήθειά σας άπτεται των ικανοτήτων σας.

Η περίοδος αυτή περιέχει πολλές δοκιμασίας γιατί συμβαίνουν πάρα πολλά ταυτόχρονα, όμως εκείνοι από εσάς που έχουν κληθεί να συνδράμουν είναι εδώ για αυτόν ακριβώς το σκοπό. Στην πραγματικότητα, είναι αυτό για το οποίο «εκπαιδευτήκατε» επί μια σειρά ζωών, και τώρα έχετε την ευκαιρία σας να εξυπηρετήσετε το Φως πλήρως. Εν τω μεταξύ συνεχίστε να είσαστε συνέχεια επικεντρωμένοι, και να γνωρίζετε ότι μπορεί να περιστοιχίζεστε από αρνητικές ενέργειες που όμως δε μπορούν να σας επηρεάσουν. Είσαστε εδώ για να βοηθήσετε να αναληφθούν οι άλλοι, καθώς και για να προσπαθείτε να βοηθάτε εκείνους που παλεύουν να βρούνε το δρόμο τους. Αυτό δεν είναι πάντοτε εύκολο και είναι καλύτερα να βοηθάτε όπου σας το ζητούν, αλλά να μην επιβάλλεστε επάνω σε άλλες ψυχές εκτός και αν ζητούν βοήθεια.

Είναι πολύ σημαντικό να επιτρέπετε στις άλλες ψυχές να ακολουθούν το μονοπάτι που χάραξαν για τον εαυτό τους. Η ακάλεστη εισβολή δε βοηθάει όσο νομίζετε, και ίσως κάποιες φορές να βγάζει μια ψυχή έξω από το μονοπάτι που έχει διαλέξει. Θα δείτε πως οι άνθρωποι τείνουν προς τις ψυχές εκείνες που τους βολεύουν καλύτερα να τους βοηθήσουν, και είναι γεγονός ότι υπάρχει μια έλξη μεταξύ αυτών που έχουν παρόμοιες δονήσεις. Επιπλέον, έχετε φυσικά και τους Οδηγούς σας που βρίσκονται πάντοτε στο πλάι σας, και οι οποίοι θα βοηθήσουν με χαρά σε κάθε κάλεσμα. Ακόμα και αν έχετε τις καλύτερες προθέσεις, είναι καλύτερα να επιτρέπετε στις άλλες ψυχές να έχουν την ελευθερία να κάνουν τη δική τους επιλογή, όπως και με τη βοήθεια η οποία θα πρέπει να ζητείται.

Η χρονιά αυτή θα πρέπει να είναι η πιο μνημειώδης αφού τόσα πολλά συμβαίνουν τώρα, πράγματα που θα αλλάξουν κατά πολύ τις ζωές σας. Ήδη κάποιοι έχετε βρει επαφές που συσχετίζονται με ζωτικής σημασίας εργασίες τις οποίες και θα δημοσιοποιήσουν στο κοινό. Ίσως θα έχετε προσέξει τον Πρόεδρο Ομπάμα που πλέον είναι πιο ανοιχτός, και μπορεί να φέρει εις πέρας περισσότερες εργασίες του Φωτός περιορίζοντας έτσι τις ευκαιρίες που έχουν οι Σκοτεινοί στο να παρεμβαίνουν όπως πριν. Η δύναμή τους έχει μειωθεί, καθώς τους έχει αφαιρεθεί η πρόσβαση από σημαντικά κεφάλαια και να μη μπορούν να παρελαύνουν προς τον πλανητικό έλεγχο.  Και δίχως τα μέσα να συνεχίσουν τα σχέδιά τους, βρίσκονται σε σύγχυση και είναι ανίκανοι να πετύχουν τους στόχους τους.

Φυσικά, τα εκατομμύρια των Σκοτεινών προσπαθούν ακόμα να εκπληρώσουν τις επιδιώξεις τους, η διακοπή όμως της συνέχειάς τους, τους το κάνει αδύνατο. Βάση της συνήθους πεισματάρικης τακτικής τους, η καμπάλ  δε θα παραδεχθεί την ήττα τους σε όλες τους τις προθέσεις. Παρ’ όλα αυτά, και σύμφωνα με την κατάσταση, σύντομα δε θα μπορούν να δημιουργούν πραγματική απειλή απέναντι στο Φως,  και οι πάμπολλες αλλαγές προς το καλύτερο μπορούν πλέον να συνεχίσουν . Ο δρόμος ήτανε πολύ μακρύς και είχε πολλά εμπόδια και κωλύματα, όμως πάντοτε ήτανε γνωστό πως νικητής στο τέλος θα έβγαινε το Φως, όταν θα έκλεινε ο κύκλος. Το εάν ενσαρκωθήκατε τον καιρό αυτό για να’ σαστε εδώ και μεταξύ των προάγγελων που θα επιφέρουν τις αλλαγές, θα το ξέρετε διαισθητικά. Ίσως ήδη εμπλέκεστε αρκετά με εργασίες τους Φωτός, και με ανυπομονησία δίνετε τον εαυτό σας ώστε να βοηθηθούν στην ανάληψή τους και άλλες ψυχές.

Με την αύξηση των δονήσεων θα βρείτε σταδιακά την ειρήνη εκείνη που θα καταλαγιάσει επάνω στη Γη. Στο μεταξύ, αρκετά άτομα θα δουν τη νοοτροπία τους να αλλάζει, και θα αναζητήσουν μια πιο ήρεμη ζωή. Αυτό θα απλωθεί γρήγορα καθώς θα αποκτάει δύναμη, αλλά να μην περιμένετε και πάρα πολλά τόσο σύντομα. Άπαξ και οι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν ότι μπορούνε να αλλάξουνε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν τη ζωή και να συνεισφέρουν στην επίτευξη μιας ειρηνικής συνύπαρξης, δε θα διστάσουν καθόλου να μετακινηθούν προς τις υψηλότερες δονήσεις.  

Ξέρουμε πόσο πολύ σας επηρεάζουν οι κακουχίες και οι καθυστερήσεις, όμως τώρα είναι η ώρα να κρατήσετε το σθένος σας. Όπως θα λέγατε, η κορδέλα του νικητή έχει φανεί και δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτε, γιατί το Φως δε γίνεται να ηττηθεί. Συνεχίστε τη δουλειά σας με σιγουριά, ξέροντας πως το μέλλον σας είναι διασφαλισμένο, και εμείς είμαστε πάντοτε μαζί σας.


   Μετάφραση: Con Tanidis  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου