Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

28:11:2011






  SaLuSa  28-Νοεμβρίου-2011






Η ποσότητα της αγάπης που αποστέλλεται στον όμορφο πλανήτη σας μεγαλώνει και θα συνεχίσει να μεγαλώνει, αφού σας βοηθάει να φτάσετε σε μεγαλύτερα επίπεδα συνειδητότητας. Εμπλέκονται πολλές μεγάλες υπάρξεις από αγνό φως που η δύναμη τους είναι πέρα από κάθε φαντασία σας. Μπορούν να ελέγχουν την ροή του Φωτός έτσι ώστε να μην υπερφορτωθείτε και στην πραγματικότητα όλη η διαδικασία της Ανάληψης είναι πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη για να επιτευχθεί η μέγιστη επιτυχία. Επειδή σε γενικές γραμμές καταφέρατε να φέρετε την ενέργεια στη Γη, τα πλέγματα έχουν ενισχυθεί και σας βοηθούν να ανεβάσετε τα επίπεδα της συνειδητότητας σας. Δεν μπορούμε να τονίσουμε όσο πρέπει το πόσο σημαντικοί είναι αυτοί οι καιροί για όλους εσάς και σας παροτρύνουμε να εκμεταλλευτείτε την υπέροχη εμπειρία της ανάληψης που σας δίνετε. Δεν θα υπάρχει για πολύ καιρό τόσο εστιασμένη ενέργεια που να κατευθύνεται στη Γη και να προσφέρει σε κάθε μία ψυχή τα μέσα της εξύψωσης. Αυτό που χρειάζεται αρχικά είναι η πρόθεση να αλλάξετε τη ζωή σας έτσι ώστε να βλέπετε όλες τις ψυχές σαν Ένα με σας, και να τις χειριστείτε ανάλογα με αγάπη και φροντίδα όπως θα θέλατε και για τον εαυτό σας. 



Τίποτε άλλο στην ζωή σας δεν είναι τόσο σημαντικό όσο η πνευματική σας εξέλιξη και αν δεν θέλετε να παραμείνετε στις χαμηλότερες δονήσεις θα πρέπει να βλέπετε μπροστά για να βρείτε πώς θα ανεβάσετε τη συνειδητότητα σας σε μεγαλύτερο επίπεδο. Ότι και αν αισθάνεστε έχετε μια φυσική παρόρμηση να ψάξετε το σκοπό της ζωής και αυτή είναι που θα σας κατευθύνει προς τα εμπρός. Παρακάμψτε τα σχόλια των ανθρώπων που δεν μπορούν να κατανοήσουν την ιδέα ότι είστε κάτι παραπάνω από το σώμα σας και μάθετε ότι ένα κομμάτι σας είναι άφθαρτο και είναι αυτό που είστε πραγματικά εσείς. Οι εμπειρίες σας σαν φυσικές Ανθρώπινες Υπάρξεις στην 3η διάσταση είναι απλώς ένα μέρος μια μεγάλης περιπέτειας η οποία τελειώνει τώρα κλείνοντας τον κύκλο της δυαδικότητας. Από δω και πέρα γι’ αυτούς που θα αναληφθούν, αυτή θα μετατραπεί σε μια καινούρια εμπειρία, σε ένα σώμα που τα κύτταρα του θα έχουν κρυσταλλική βάση και θα έχει μεγαλύτερο βαθμό συνειδητότητας. Όλα τα προηγούμενα μειονεκτήματα που σας επηρέαζαν όπως η γήρανση, δεν θα υπάρχουν πλέον και η ζωή θα είναι πολύ πιο ευχάριστη και ανταποδοτική. 



Πραγματικά, δεν μπορείτε να παραμένετε άπραγοι όταν διακυβεύεται η εξέλιξη σας, παρόλο που δεν αντιλαμβάνεστε την αλλαγή μέσα σας. Τα πάντα γύρω σας εξελίσσονται και εσείς δεν μπορεί παρά να επηρεάζεστε απ’ αυτό που συμβαίνει. Μακροπρόθεσμα θα θέλετε να προχωρήσετε πέρα από το επίπεδο σας, έχοντας μάθει από την εμπειρία και ψάχνοντας μια καινούρια. Οι αλλαγές που βρίσκονται μπροστά σας δεν θα σας αφήσουν καμιά αμφιβολία, ότι το παλιό παράδειγμα έπαψε να έχει αξία και ότι το καινούριο σας προσφέρει πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες για εξέλιξη. Δεν είναι μια τυχαία εξέλιξη, αλλά μέρος του σχεδίου του Δημιουργού για εσάς που διεξάγεται από Υπάρξεις που έχουν γυρίσει στην Πηγή. Όταν εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας εμφανιστούμε τελικά και μπορούμε να μιλήσουμε μαζί σας, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε απαντήσεις για τις ερωτήσεις σας. Είμαστε οι μέντορες σας γι’ αυτή την περίοδο του χρόνου και έχουμε ήδη ανοίξει την καρδιά και το μυαλό σας σε μια πιο ευρύτερη κατανόηση μέσα από προηγούμενες επαφές μαζί σας.



Δημιουργήθηκε η ανάγκη να αναλάβετε μεγαλύτερη υπευθυνότητα για τη δική σας πνευματική εξέλιξη και να αποκομίσετε περισσότερη εσωτερική γνώση. Μέχρι τώρα εξαρτιόσασταν από άλλους για κάτι τέτοιο και σε πολλές περιπτώσεις οδηγηθήκατε σε λάθος δρόμο, κάτι που καθυστέρησε σημαντικά την ικανότητα σας να προχωρήσετε προς την αλήθεια. Θεωρούμε ότι είναι δύσκολο να καταλύσεις την αντίσταση στην αλλαγή όταν τα πιστεύω είναι πολύ ισχυρά, αλλά έρχονται στιγμές που θα είναι δύσκολο να απορριφθεί η αλήθεια. Θα αποκαταστήσουμε την αλήθεια για την ιστορία σας με τέτοιο τρόπο που θα είναι πολύ δύσκολο να την αρνηθείτε, καθώς θα συνοδεύεται από αδιάψευστες μαρτυρίες. Αυτό δεν θα επηρεάσει την ελεύθερη βούληση σας, η οποία είναι δώρο του Θεού και κανείς δεν μπορεί να σας την πάρει.



Αυτό που θα μπορεί να πείσει τον καθένα θα είναι η δυνατότητα να σας δείξουμε γεγονότα του παρελθόντος ακριβώς όπως συνέβησαν. Έτσι κανείς δεν θα μπορεί να αρνηθεί την αλήθεια και η ιστορία σας μπορεί να ξαναγραφεί όπως ακριβώς έγινε. Αυτό είναι σημαντικό για να μπορέσετε να καταλάβετε πώς έλεγχαν τις ζωές σας οι αρνητικές επιρροές του Σύμπαντος σας. Όταν όμως αναληφθείτε δεν θα έχουν τέτοια εξουσία πάνω σας, αφού οι δονήσεις τους είναι πολύ χαμηλές για να υπάρχουν σ’ ένα τέτοιο επίπεδο.



Λίγο-λίγο αρχίζετε να βλέπετε μια πολύ μεγαλύτερη εικόνα της πραγματικότητας σας και παρά τις προσπάθειες των Σκοτεινών να εμποδίσουν κάτι τέτοιο, είναι ο προορισμός σας να πετύχετε σε ότι αφορά την Ανάληψη. Πραγματικά, είναι ένα φυσικό κομμάτι των εμπειριών σας, χωρίς το οποίο δεν μπορείτε να προχωρήσετε στις ανώτερες διαστάσεις. Έχουμε παρακολουθήσει πολλές Αναλήψεις μέχρι τώρα και η δική σας απέχει κατά πολύ σαν μοναδική αφού σας επιτρέπει να αναληφθείτε στο φυσικό σας σώμα. Ακούγεται προφανώς σαν κάτι πέρα από τη φαντασία σας, όμως βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό σας έχετε έντονες μνήμες από προηγούμενες παρόμοιες εποχές. Να θυμόσαστε πάντα ότι κάποτε ήσασταν πολύ Υψηλότερα Όντα και αφήσατε εκείνο το βασίλειο για να αποκτήσετε εμπειρίες σε μια πιο φυσική ύπαρξη. 



Αγαπημένοι, το άλμα από εδώ που είστε τώρα σε μια ανώτερη διάσταση θα είναι εντυπωσιακό λόγω της ταχύτητας με την οποία θα γίνει. Είμαστε υπεύθυνοι για το μεγαλύτερο μέρος της προόδου που θα γίνει και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να αρχίσουμε πολύ γρήγορα. Ο χρονισμός είναι ευέλικτος και δεν έχουμε τις ίδιες αντιδράσεις με εσάς στις καθυστερήσεις. Ξέρουμε πότε ακριβώς πρέπει να αρχίσουν συγκεκριμένα γεγονότα, έτσι έχουμε το προνόμιο να καιροφυλακτούμε υπομονετικά μέχρι να μας δοθεί η άδεια να δράσουμε. 



Ο κόσμος χρειάζεται μια τελική έγχυση Φωτός που θα κάνει τα επίπεδα συνειδητότητας να ανεβούν εκθετικά και θα σας προωθήσει σε ένα επίπεδο που δεν θα επηρεάζεστε από τους Σκοτεινούς. Για να σας βάλει σε μια τέτοια θέση που να μπορείτε να συγκεντρωθείτε στα τελευταία βήματα που θα σας οδηγήσουν στην Ανάληψη. Είστε ήδη στο δρόμο και θα σας δώσουμε ότι βοήθεια χρειαστείτε για να συνεχίσετε να προχωράτε. Θα είναι η ένδοξη νίκη για την οποία δουλεύατε εδώ και αιώνες και ήταν πάντα γνωστό ότι θα είναι δική σας.



Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και θα σας πω ότι κρατάμε την υπόσχεση μας να κάνουμε πιο αισθητή την παρουσία μας στον ουρανό σας. Σκοπεύουμε να έχουμε περισσότερη επαφή μαζί σας και μεγαλύτερες εμφανίσεις των σκαφών μας. Αυτό θα πρέπει να φέρει πιο κοντά την Αποκάλυψη, την οποία καλοδεχόμαστε σαν το πρώτο βήμα για περισσότερες αποκαλύψεις.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.



Translator: Vasiliki





Translations




Originals and translations of Galactic Messages available at



First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.
posting ml



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου