Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

25:11:2011






  SaLuSa  25-Νοεμβρίου-2011






Όταν εστιάζετε στο μέλλον μπορείτε να αισθανθείτε την εξυψωτική ενέργεια γύρω σας. Αν όχι δώστε χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώσει σε ένα ήρεμο περιβάλλον και σίγουρα θα την αισθανθείτε. Δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάτε το φορτίο του κόσμου στους ώμους σας, απλά αφήστε τον να βρει τον δρόμο του προς την ολοκλήρωση, γιατί αυτό είναι γνώρισμα των καιρών που ζείτε. Θα νοιώσετε αρκετά ασφαλής για το μέλλον σας αν πιστέψετε ότι πλησιάζετε σε πολύ μεγάλες αλλαγές, που θα σας βάλλουν σε έναν άλλο δρόμο, αφήνοντας πίσω σας το παλιό παράδειγμα. Η ανάληψη είναι το μέλλον σας, αν θελήσετε να την αποδεχτείτε και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι όλες οι ψυχές θα γνωρίζουν την αλήθεια. Ακόμη και αν γίνει μέρος των πεποιθήσεων σας αντικαθιστώντας ψεύτικα διδάγματα, είναι προσωπική επιλογή του καθένα.


Είναι καιρός να αναλάβετε υπευθυνότητα για το μέλλον σας και να μην εξαρτιέστε σε άλλους ανθρώπους, εκτός και αν είστε σίγουροι ότι λένε την αλήθεια. Εδώ θα παίξει τον ρόλο της η διαίσθηση σας, και θα είναι αξιόπιστη εκτός και αν αφήσετε το εγώ σας να υπαγορεύσει κάτι άλλο. Μερικές φορές οι άνθρωποι είναι απρόθυμοι να εγκαταλείψουν τις προσφιλείς τους θεωρίες και θα προτιμούσαν να ζήσουν με την αβεβαιότητα σαν σύντροφο για τα ταξίδια τους. Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να παραδεχτεί κάποιος ότι έχει παραπλανηθεί από αυτούς τους σημαντικούς ανθρώπους που εμπιστεύτηκε. Όταν όμως αποφασίσετε να είστε ο εαυτός σας, θα δείτε ότι δεν θα σας λείπουν οι πληροφορίες και η καθοδήγηση που θα σας βάλουν στο σωστό δρόμο.


Με απλά λόγια, όταν ψάχνετε για το σκοπό της ζωής, ξεκινήστε από το γεγονός ότι υπάρχει μόνο ένας Θεός μέσα στον οποίο υπάρχει όλη η ζωή. Θέλουμε να πούμε δηλαδή, αφήστε τις αποστάσεις ανάμεσα στις διαφορετικές θρησκείες, γιατί καμία σε αντιπαράθεση με κάποια άλλη δεν μπορεί ορθά να ισχυριστεί ότι είναι η μόνη που κατέχει την αλήθεια. Πέραν τούτου, έχετε απεριόριστη διάρκεια ζωής και δεν είναι παρά το σώμα σας που αλλάζει μορφή κάθε φορά που ενσαρκώνεστε. Ωστόσο, η ψυχή σας η οποία είναι ο δικός σας κήπος του θεού είναι άφθαρτη και αναπτύσσεται μέσα από την εμπειρία της εξέλιξης επιδιώκοντας πάντα τις ανώτερες διαστάσεις, με απώτερο σκοπό την Πηγή όλης της Ύπαρξης. Αν μπορέσετε να δεχθείτε αυτές τις δηλώσεις σαν αληθείς, τότε θα έχετε την βάση για να ανελιχθείτε και να γίνετε πιο φωτισμένοι.


Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ακούσει για τους Δασκάλους που όταν έρθουν στη Γη, οι διδασκαλίες τους θα σας επιτρέψουν να ελέγξετε πόσο έχετε προοδεύσει στα πιστεύω σας. Θα υπάρξουν κάποιοι που θα είναι σε μια θέση χωρίς ιδιαίτερα πιστεύω και θα αισθάνονται ανέτοιμοι να πάρουν αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή τους. Αυτοί δεν θα εξαναγκαστούν σε κάτι διαφορετικό, αλλά θα είναι ξεκάθαρα ανέτοιμοι να φύγουν από την 3η διάσταση. Για το λόγο αυτό θα παραμείνουν σ’ αυτή τη διάσταση μέχρι να επιλέξουν να αφυπνιστούν. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να θεωρούνται αποτυχημένοι, καθώς είναι δική σας επιλογή πόσο θα παραμείνετε σε μια συγκεκριμένη διάσταση. Η αλήθεια είναι ότι μόλις γίνετε Όντα του Φωτός, θα έχετε μια έντονη επιθυμία να προχωρήσετε στις υψηλότερες διαστάσεις.



Στην αρχαία ιστορία σας έχετε πολλές αναφορές στους θεούς που ήρθαν στην Γη, συνήθως σαν «αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό». Δύσκολα θα μπορούσε να υπάρξει μια πιο περιγραφική παρατήρηση και εννοεί ακριβώς αυτό που λέει. Τώρα που εξοικειωθήκατε να βλέπετε για αρκετό καιρό τα σκάφη μας στον ουρανό σας, καταλαβαίνετε ότι είναι μια ξεκάθαρη αναφορά στα Όντα του Διαστήματος. Στον άνθρωπο μερικές χιλιάδες χρόνια πριν θα πρέπει να είχαμε φανεί σαν θεοί και αυτό εξηγεί πολλά που έχουν παραμείνει μυστήριο για πάρα πολλά χρόνια. Πάντως, δεν είχαν όλες αυτές οι εμφανίσεις την επιθυμία να σας βοηθήσουν και μερικοί εκμεταλλεύτηκαν την πίστη σας ότι ήταν θεοί. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλές παρεξηγήσεις όσον αφορά τον σκοπό μας όταν ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι να πούμε ότι με τον καιρό η πλειοψηφία από εσάς μας αποδέχεται σαν Όντα του Φωτός. Με τις επερχόμενες υψηλές δονήσεις που θα επικρατούν στη Γη, δεν θα είναι πλέον εφικτό σε οντότητες χαμηλότερων δονήσεων να εισχωρήσουν στη Γη.


Στο δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους, οι Λεμούριοι που είναι οι αρχαίοι αδελφοί και αδελφές σας, θα έρθουν να σας συναντήσουν από το εσωτερικό της Γης και μαζί με άλλους επισκέπτες θα έχετε πολλά να μάθετε. Πολλές άλλες ψυχές μπήκαν πρόθυμα μπροστά για να συμμετέχουν στα τελικά στάδια της προετοιμασίας σας για την Ανάληψη. Θα υπάρξει περισσότερη από άφθονη βοήθεια για τα διάφορα πρότζεκτ (προγράμματα) στα οποία θα κληθείτε να βοηθήσετε. Φυσικά αυτό δεν θα τελειώσει με την Ανάληψη, αφού αυτή θα είναι η αρχή μιας καινούριας εποχής για συνεργασία που θα σας φέρει στο επίπεδο των Όντων του Γαλαξία. Έτσι τα επόμενα χρόνια θα είναι πράγματι συναρπαστικά και θα φτάσετε σε ένα επίπεδο ύπαρξης όπου οι αλλαγές στο φυσικό σας σώμα θα έχουν ξεπεράσει τις συνθήκες που σας οδηγούσαν προηγουμένως στη γήρανση.


Σας έχουμε πει τόσα πολλά για τις αλλαγές που θα γίνουν στο μέλλον, αλλά σπεύδουμε να προσθέσουμε ότι δεν θα γίνουν όλες στο διάστημα των επόμενων 12 μηνών. Η ταχύτητα με την οποία θα συμβαίνουν όμως θα σας κρατήσει αρκετά απασχολημένους. Τα επίπεδα συνειδητότητας σας θα πρέπει να έχουν ανέβει από την 11.11.11 και θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν αρκετά στο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό θα γίνεται παντογνώστες και θα έχετε κερδίσει το δικαίωμα να λέγεστε δάσκαλοι. Θυμηθείτε ότι κάποτε στο παρελθόν είχατε αυτά τα υψηλά επίπεδα συνειδητότητας και χάσατε τα περισσότερα καθώς πέσατε στην δυαδικότητα.


Αγαπητοί μας, εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας μαζευτήκαμε για τις τελευταίες μέρες της τελευταίας συμμορίας, η οποία μπορεί να παρέχει μόνο συμβολική αντίσταση τώρα που η δύναμη της έχει εξασθενήσει σημαντικά. Πάντα μπορούσαμε να διασχίζουμε τους ουρανούς σας με ασφάλεια και οι περιπτώσεις που μάθατε για συντριβή σκαφών είναι πάντα εισβολείς όπως ο Γκρίζοι και οι φίλοι τους οι Σαυροειδείς. Σύντομα θα αισθανόμαστε πιο ελεύθεροι σε ανοιχτά ταξίδια γύρω από τη Γη και την πρόθεση περισσότεροι από εσάς να δουν το σκάφος μας. Μπαίνετε σε μια περίοδο υψηλής δραστηριότητας τόσο επάνω όσο και έξω από τη Γη, η θεϊκή μέρα της Αποκάλυψης πλησιάζει γρήγορα και οι απαραίτητες προετοιμασίες που θα προηγηθούν της αναγγελίας της έχουν γίνει.


Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και μου αρέσει η ιδέα να σας δω χαρούμενους και ενθουσιασμένους όταν οι πρώτοι από εσάς θα κληθείτε στα πλοία μας. Μπορούμε να σας πούμε ότι μας αρέσει για τους εαυτούς μας και τα σκάφη μας, αλλά δεν υπάρχει τίποτε σαν την εμπειρία σας από πρώτο χέρι για να έχετε τις πραγματικές εντυπώσεις με τις οποίες θα μείνετε. Επίσης, με το να μας συναντήσετε θα διαλυθεί και η παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να είχατε για μας. Όταν λέμε ότι στέλνουμε την αγάπη μας, είναι κάτι που θα αισθανθείτε ξεκάθαρα κατά την παρουσία μας.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.




Translator: Vasiliki





Translations




Originals and translations of Galactic Messages available at





First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
 posting ml





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου