Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Google+ Followers

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Hellenic --15 + 22 Ιανουαρίου 2016. Mike Quinsey22 Ιανουαρίου 2016. Mike Quinsey.


Ξέρετε πόσο γρήγορα μπορούν ν’ αλλάζουν τα πράγματα, κι ότι ξαφνικά και στα γρήγορα το μέλλον μπορεί να μην φαντάζει πια τόσο ζοφερό όπως πριν. Ο κόσμος αρχίζει να φοβάται με τις μεγάλες εταιρείες που παραπαίουν και χάνει την εμπιστοσύνη του στην αξία του χρήματος. Πολλά παίζονται στο παρασκήνιο από εκείνους που κρατάνε τη δύναμη στα χέρια τους, κι έχουν απώτερο σκοπό τους να αποτραβηχθούν από το Αμερικανικό δολάριο. Η σταθερότητα σε τέτοιους καιρούς είναι μικρή και βρισκόσαστε στο έλεος αυτών που ελέγχουν τις αγορές. Τα πράγματα αναπόφευκτα θα γίνουνε χειρότερα πριν ξαναμπούν στον ίσιο δρόμο με τις αγορές του χρήματος  να ηρεμούν. Πολλά μπορούν να συμβούν σε διάστημα βραχύ, και δε μπορεί να γίνει σχεδόν τίποτε για ν’ αλλάξει το αποτέλεσμα. Σας διαβεβαιώνουμε όμως ότι δυνάμεις πολύ μεγαλύτερες από αυτές που βρίσκονται επάνω στη Γη συμβάλλουν έτσι ώστε το αποτέλεσμα τελικά να σας είναι θεμιτό.


Οι δρόμοι που συγκλίνουν σε μια κατάληξη ικανοποιητική επί των πολλών αλλαγών που σταδιακά αποκτούν μορφή είναι πολλοί. Οι σκοτεινοί έχουνε ακόμα επιρροή, η δύναμή τους όμως να ορίζουνε το μέλλον σας φθίνει τάχιστα. Πολλές χώρες ανταμώνουν σε ένα κοινό μέτωπο αποκαλύψεων και η αναπροσαρμογή των περισσοτέρων σημαντικών νομισμάτων γίνεται ολοένα και πιο πιθανή. Όλα έχουν σχεδιαστεί πολύ πριν και θα γίνουν πραγματικότητα για την καλυτέρευση της ζωής του κόσμου. Οι αντιπαραθέσεις ως προς αυτό εξασθενούν και τίποτε δεν μπορεί να αποτρέψει τις επιθυμητές αλλαγές από την υλοποίησή τους. Τα πρώτα βήματα φαντάζουν να καθυστερούν στην επίτευξή τους, η αναπροσαρμογή όμως και ο διαμοιρασμός του πλούτου στον κόσμο προχωράει. Στην πραγματικότητα αυτά έχουν ήδη ξεκινήσει, παρότι ακόμα αυτό δεν διαφαίνεται.

Ο βιασμός των πόρων της Γης έχει πια καταλαγιάσει, και είναι σημαντικό να δοθεί ένα τέλος. Σίγουρα στο τέλος θα σταματήσει εντελώς καθώς δεν θα είναι απαραίτητος, αφού θ’ απολαμβάνετε τα οφέλη νέων τεχνολογιών. Παρόλα αυτά όμως, απαιτείται κάποιος χρόνος για την μετάβαση αυτή, με τους πόρους όμως και την βοήθεια που θα έχετε από τους διαστημικούς σας φίλους, τα πράγματα σύντομα θα απογειωθούν. Να έχετε υπομονή και να ξέρετε ότι επιτελείται ακόμα κάθαρση, η οποία γρήγορα θα ολοκληρωθεί. Όταν θα απομακρυνθούν αυτοί που στέκονται εμπόδια μπροστά σας, γρήγορα θα επέλθει ειρήνη και η βοήθεια που θα έχετε θα είναι άμεση. Εάν μπορούσατε να γνωρίζετε την αλήθεια των πραγμάτων επάνω στον πλανήτη σας, θα επιβεβαιώνατε την πρόοδο που έχει γίνει. Πολλές είναι οι ομάδες εκείνες παντού στον κόσμο που συνεισφέρουν προς τις απαραίτητες αλλαγές, και η δύναμή τους είναι τρομερή καθότι έχουν τη βοήθεια των Δυνάμεων του Φωτός που περικλείουν τη Γη. Αυτές θα σας αποκαλυφθούν πλήρως την κατάλληλη στιγμή, μέχρι τότε όμως θα εργάζονται μαζί σας παρότι εσείς δεν τους αντιλαμβάνεστε. Πάντοτε είχατε την βοήθεια αυτών του Φωτός, σπάνια όμως έκαναν γνωστή την παρουσία τους. Διασφάλιζαν την προστασία σας, συντρέχοντας στην υλοποίηση του Σχεδίου για την Ανθρωπότητα σύμφωνα με τα πλάνα της Ιεραρχίας. Στην πραγματικότητα τρέχετε ολοταχώς προς την ολοκλήρωση του παλιού κύκλου.

Παρότι βιώνετε κάθε λογής ακρότητες, όπως οι κλιματολογικές αλλαγές, αυτά στο τέλος θα καταλαγιάσουν και οι αλλαγές θα κυμανθούν σε μέτριες τιμές. Αυτό θα διασφαλίσει την μη ύπαρξη ακροτήτων όπως αυτές που τώρα έχετε. Πορεύεστε προς καιρούς ειρήνης όπου ο κόσμος θα είναι ενωμένος και θα εργάζεται μαζί σαν ένα. Θα διαμορφωθεί μια ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ όλων των κρατών, και οι ομάδες εκείνες που δημιουργούσαν διαταραχές θα έχουν απομακρυνθεί. Με τέτοιες συνθήκες η αρμονία και η συνεργασία θα έρθουν μόνες τους και οι καρποί της Γης θα διαμοιράζονται ισομερώς. Καθώς θα περνάει ο χρόνος οι ελλείψεις και τα προβλήματα που τώρα βιώνετε θα έχουν εκλείψει κατά πολύ, χάριν των νέων και προηγμένων τεχνολογιών που θα σας έχουν δοθεί.

Ήδη αυτοί του Φωτός προετοιμάζονται να παρουσιάσουν ωφέλιμες αλλαγές, έτσι ώστε με την πρώτη ευκαιρία αυτές να προχωρήσουν. Σας είχανε αρνηθεί επί τόσο καιρό τις αλλαγές αυτές με τις οποίες θα μπορούσατε να είχατε βελτιώσει κατά πολύ την ποιότητα της ζωής σας. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται οι θεραπείες που συσχετίζονται με φάρμακα και εγχειρήσεις, πράγματα που επίσης θα καταστούν άχρηστα. Σας περιμένουν νέες μέθοδοι με τις οποίες θα αλλάξει ολοκληρωτικά ο τρόπος της αγωγής του σώματός σας προς την αντιμετώπιση των παθήσεων και των ασθενειών. Ακόμα κι αυτές όμως στο τέλος θα καταστούν αχρείαστες, καθώς με τη συνεχιζόμενη αύξηση των δονήσεών σας θα αναταθείτε πέρα από το σημείο εκείνο όπου θα μπορούν να υπάρχουν καν αρρώστιες και παθήσεις. Αυτές οι αλλαγές δεν απέχουν πολύ από την υλοποίησή τους, οπότε έχετε πολλά στα οποία να προσβλέπετε.  

Θα βιώνετε αυτά τα οποία σκέφτεστε, κι αυτός είναι ο Νόμος της Έλξης ο οποίος σας φέρνει αυτά στα οποία επικεντρώνεστε. Ακόμα και τώρα ξεκινάτε να διαμορφώνετε το μέλλον σας τριγύρω σας. Έτσι, καλό κάνει να θυμόσαστε ότι εάν έχετε την τάση να εστιάζετε επάνω στην αρνητικότητα γύρω σας, είναι πιθανότερο να προσελκύετε περισσότερα από τα ίδια. Κάνοντάς το αυτό τους χαρίζετε ενέργεια, δε σημαίνει αυτό όμως κι ότι δεν μπορείτε να παρατηρείτε την αρνητικότητα γύρω σας. Γι’ αυτό συνίσταται να κρατάτε τις σκέψεις και τις πράξεις σας όσο το δυνατόν περισσότερο επικεντρωμένες προς το Φως. Να μην φοβόσαστε ποτέ σας γιατί ετούτη η ενέργεια θα προσελκύσει ακριβώς αυτό που σας δημιουργεί προβλήματα. Δεδομένου ότι μπορείτε να είσαστε κατά βάση ένα πολύ θετικό άτομο, τότε τα συμβάντα που διαδραματίζονται γύρω σας θα είναι απίθανο να σας ενοχλήσουν.

Το Φως συνεχίζει και αυξάνει σχετικά γρήγορα, τόσο ώστε οι σκοτεινοί δεν μπορούν να ανακτήσουν το έδαφος που χάνουν. Συνεπώς μπορείτε να πορεύεστε στην ημέρα σας με σιγουριά για το ασφαλές του μέλλοντός σας. Εντούτοις, υπάρχουν σημεία όπου έχει συσσωρευτεί αρνητική ενέργεια και αυτά θα πρέπει να εξαγνιστούν. Είναι αναπόφευκτο να μην υπάρξουν δυσφορία και ταλαιπωρία ενόσω επιτελούνται οι αλλαγές αυτές, όπου όμως είναι εφικτό οι ψυχές θα ειδοποιούνται από πριν για τυχόν κινδύνους. Παρόλα αυτά όμως, υπάρχει και το κάρμα και κάποιες ψυχές θα βιώσουν πλήρως τις αλλαγές που γίνονται. Να είσαστε σίγουροι ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει και ότι όλοι οι άνθρωποι θα βρεθούν εκεί όπου θα έπρεπε να είναι.

Οι Γαλαξιακές Δυνάμεις δεν είναι ακόμη έτοιμες να φανερωθούν ανοιχτά, και δεν θα διακινδυνέψουν σύρραξη με τους σκοτεινούς. Απειλούν κάθε ‘εισβολέα’ που τυχόν εισέλθει στην ατμόσφαιρα της Γης σας, οπότε να θεωρείτε ότι το κάθε σκάφος που βλέπετε προέρχεται από τον κρυφό τους στόλο. Φυσικά κανένα σκάφος τους δεν θα έρθει τόσο κοντά στην Γη ώστε να προκαλέσει πρόβλημα. Οι Γαλαξιακές Δυνάμεις είναι ειρηνικές και θα προβούν μονάχα σε αυτοάμυνα εάν απειληθούν, όμως σίγουρα δεν θα ξεκινήσουν επίθεση εναντίων σας. Χρησιμοποιούν τεχνολογίες μακράν πιο ανεπτυγμένες απ’ αυτές του δικού σας πολιτισμού και μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους εάν τύχει και τους επιβληθεί μια τέτοια κατάσταση.

Συνεχίστε να σκορπίζετε το Φως, και με τον τρόπο αυτό θα κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε προς την επιτάχυνση του τέλους των δραστηριοτήτων των σκοτεινών. Τα ψωμιά τους έχουν σχεδόν τελειώσει οπότε χαλαρώστε σίγουροι ότι είσαστε ασφαλείς από τις απειλές τους, και οι Γαλαξιακές Δυνάμεις μαζί με ακόμα υψηλότερες οντότητες θωρούν με προσοχή την πρόοδό σας.  

Το μήνυμα αυτό προέρχεται από τον Ανώτερό μου Εαυτό. Σας αφήνω με αγάπη και ευχές, και είθε το Φως να φωτίζει τις ημέρες σας και το δρόμο της ολοκλήρωσης.

Mike Quinsey.

15 Ιανουαρίου 2016. Mike Quinsey.


Τα πράγματα προχωρούν πολύ γρήγορα και ασκείται πίεση σε εκείνους που αναμένεται να προβούν σε Αποκαλύψεις, ώστε να προχωρήσουν δίχως καθυστέρηση. Αυτός που ασκεί την πίεση είναι ο Πρόεδρος Πούτιν, που την ώρα αυτή ηγείται των πράξεων προκειμένου να υπάρξουν αποτελέσματα όσο το δυνατόν συντομότερα. Εν τω μεταξύ η Γη λειτουργεί κάτω από μια ασπίδα προστασίας που διασφαλίζει την προστασία της απέναντι σε εξωτερικές επιρροές. Σας διαβεβαιώνουμε ότι το μέλλον σας βρίσκεται στα χέρια εκείνων που η τεράστια δύναμη που ασκούν είναι προς την επίτευξη της επιτυχίας του Φωτός. Οι σκοτεινοί συνειδητοποιούν την αδυναμία τους ως προς την επίτευξη των σκοπών τους στο να επιφέρουν έναν ακόμα Παγκόσμιο Πόλεμο. Οπότε συνεχίστε την ημέρα σας γνωρίζοντας ότι το μέλλον της Γης και της Ανθρωπότητας βρίσκονται σε ασφαλή χέρια. Πανίσχυρες δυνάμεις του Φωτός αναμένουν να κληθούν και να φέρουν μια ανώτερη επίγνωση, οδηγώντας σας προς την κατανόηση της αληθινής σας ιστορίας. Μια από τις αποκαλύψεις που θα σας φέρει ανακούφιση αφορά την λανθάνουσα ισχύ κάθε Όντος του Φωτός. Σας έκαναν να πιστεύετε ότι είσαστε αδύναμοι, τη στιγμή που οι δυνατότητές σας είναι άπειρες. Μαζί με αυτό έρχεται και η ευθύνη να το χρησιμοποιήσετε αυτό με σύνεση, και καθώς ο χρόνος θα προχωράει η βοήθεια που θα λαμβάνετε θα είναι άφθονη, αντάμα με τις αντίστοιχες οδηγίες.


Τίποτε απολύτως δεν μπορεί να σας σταματήσει από το να γίνετε πλήρως Γαλαξιακά Όντας, εκτός από τον εαυτό σας. Οι Γαλαξιακές Δυνάμεις εργάζονταν εδώ και πάρα πολύ καιρό για ετούτη την περίοδο των επιτεύξεων, το επιτυχές όμως αποτέλεσμα άπτεται της προόδου σας και της δυνατότητάς σας να ενσωματώσετε το Φως μέσα σας. Αφότου φτάσετε σε κάποιο συγκεκριμένο όριο η ολική επιτυχία σας θα μπορεί μετά να είναι διασφαλισμένη, και ως συλλογικότητα Όντων του Φωτός θα ανυψωθείτε και θα αφήσετε τις χαμηλότερες δονήσεις πίσω σας. Δεν γίνεται να γίνει αλλιώς, γιατί ο Νόμος της Έλξης θα προκαλέσει την Ανάληψή σας. Στο δε ενδιάμεσο διάστημα θα περάσετε από διάφορα στάδια ανύψωσης, τα οποία και τελικά θα σας οδηγήσουν στην πλήρη συνειδητότητα. Προς το παρόν αρχίζετε απλά να αφυπνίζεστε προς τις πλήρεις δυνατότητές σας και θα έχετε κάθε βοήθεια ώστε ο δρόμος σας να είναι όσο το δυνατόν ευκολότερος.


Εάν ποτέ σας αμφιβάλατε ως προς την επιτυχία σας να αντιμετωπίσετε τις πολλές προσπάθειες των σκοτεινών να εμποδίσουν την Ανάληψή σας, να ξέρετε ότι ο Θεός το έχει διατάξει αυτό. Όταν οι πανίσχυρες δυνάμεις του Φωτός θα παραταχθούν απέναντι στην αντίσταση, να είσαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι κανένα άλλο από αυτό που προτίθενται οι ανώτερες δυνάμεις. Άσχετα με το τι συμβαίνει τριγύρω σας, εσείς να συνεχίζετε την εργασία σας με απόλυτη σιγουριά για την επιτυχία. Οι Εργάτες του Φωτός συγκαλούνται για να βοηθήσουν τους συνταξιδιώτες τους, γιατί με το ξεκίνημα των αλλαγών πολλές ψυχές θα μπερδευτούν σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν. Σημαντικότερο όλων είναι να ξεκαθαρίσετε ότι το αποτέλεσμα θα οδηγήσει κάθε ψυχή στο ανώτερο σημείο της εξέλιξής της, κι ότι κανείς δεν θα στερηθεί τη θέση που δικαιούται. Θα βρεθείτε ακριβώς εκεί που αποκτήσατε το δικαίωμα να είσαστε, και όλες οι ψυχές θα βρεθούν ξεκάθαρα, ήρεμα και άνετα στις αντίστοιχες δονήσεις τους. Θα ξέρετε από πριν το πού οδεύετε και θα σας δοθεί πλήρης εξήγηση για το πώς φτάσατε στις επιτεύξεις σας. Καθ’ όλη την διάρκεια θα σας συνοδεύουν Όντα του Φωτός προκειμένου να μην φοβόσαστε το μέλλον.

Η ζωή επάνω στη Γη απείχε τόσο πολύ από την αλήθεια που θα χαρείτε μαζί και θα εκπλαγείτε όταν την ανακαλύψετε μαζί με τις πραγματικές σας δυνατότητες ως Όντα Γαλαξιακά. Αφήνετε πίσω σας έναν κόσμο ονειρικό που ήτανε εφιάλτης συγκρινόμενος με αυτά που θα βιώσετε καθώς θα ανυψώνεστε από τις χαμηλότερες δονήσεις. Το όνειρο αυτό ήτανε συνδεδεμένο με την Κόλαση επάνω στη Γη που την επέφεραν οι σκοτεινοί που σας κρατούσαν αιχμάλωτους δίχως εσείς να το γνωρίζετε. Οι μέρες αυτές τελειώνουν καθώς το Φως μετουσιώνει τις αρνητικές δονήσεις οι οποίες εξαφανίζονται με αυξανόμενο ρυθμό, και θα συνεχίσει μέχρι αυτές τελικά να εκλείψουν.

Εσείς που διαβάζετε το μήνυμα αυτό είσαστε Εκείνοι που μπορούν να βοηθήσουν τις ανησυχίες του κόσμου γύρω σας ο οποίος θα φοβηθεί από αυτά που γι’ αυτούς είναι ‘άγνωστα’ για το μέλλον τους.  Κάποιοι θα ανησυχήσουν εξίσου από την αλήθεια καθώς αυτή θα τους ξεβολέψει, ειδικά όταν συνειδητοποιήσουν το πόσα είναι όλα αυτά που αλλάζουν με τα οποία ένοιωθαν οικεία. Στην αρχή θα φαίνεται ότι επικρατεί χάος, μέσα από αυτό όμως θα έρθουν θετικές ενδείξεις για το ότι έπονται καλύτερες ημέρες. Τα παλιά θα πρέπει να δώσουν τη θέση τους στα καινούργια και να είσαστε σίγουροι πως δεν θα πάρει τόσο πολύ όσο ενδεχομένως νομίζετε. Ήδη οι σχεδιασμένες αλλαγές έχουν αρχίσει να συμβαίνουν και επηρεάζουν όλες τις μορφές της ζωής.  Στην φύση κάποιες αλλαγές είναι ήδη παρατηρήσιμες καθώς τις ασπάζεται το ζωικό βασίλειο. Κάποια είδη θα εξαφανιστούν εντελώς κι αυτό δεν είναι ασύνηθες κατά τη διάρκεια ενός κύκλου.

Όλοι σας είχατε πολλές ζωές επάνω στη Γη και όλοι έχετε ωφεληθεί από αυτές. Εκείνοι από εσάς που έχετε μάθει τα μαθήματα της 3ης διάστασης, σίγουρα θα έχετε μια εσώτερη αίσθηση ότι θα αναληφθείτε. Όπως και να’ χει  θα βρεθείτε ακριβώς εκεί που θα έπρεπε να είσαστε ώστε να συνεχίσετε με την εξέλιξή σας. Στο τέλος όλες οι ψυχές θα ανυψωθούν, κάποιοι όμως θα χρειαστούν πολλές ακόμα ζωές πριν καταστούν έτοιμοι να το καταφέρουν. Έχετε όσο χρόνο θέλετε για να εξελιχθείτε και με την βοήθεια που θα έχετε στην πορεία σας, κάθε ζωή σας θα είναι σχεδιασμένη έχοντας την εξέλιξή σας κατά νου. Οι Οδηγοί σας θα διασφαλίζουν να σας κρατούν όσο το δυνατόν κοντύτερα στο πλάνο της ζωής σας, όμως ακόμα θα διαθέτετε ελεύθερη βούληση και μπορείτε να ακολουθήσετε κάποιο άλλο μονοπάτι ή να κάνετε αλλαγές κατά πώς εσείς θέλετε. 

Αρχίζετε να καταλαβαίνετε ότι υπάρχει πολύ περισσότερη ζωή μέσα στο Σύμπαν σας από ότι αρχικά πιστεύατε δυνατό. Κι αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι η Γη προστατεύονταν από επισκέπτες που θα είχαν αλλιώς επηρεάσει την εξέλιξή σας. Οι εξωγήινοι επισκέπτες είχαν προσκληθεί από τους ιλλουμινάτι ως μέρος μιας συμφωνίας που τους επέτρεπε να έχουν βάσεις επάνω στη Γη, με αντάλλαγμα προηγμένη τεχνολογία. Από τότε εδώ και περίπου 70 χρόνια πριν όπως φαντάζεστε, οι ιλλουμινάτι έχουν φυσικά προοδεύσει πέρα από τις προσδοκίες σας και βρίσκονται πολλά χρόνια εμπρός από εσάς. Παρόλα αυτά όμως, αυτό δεν θα τους επιτρέψει να πετύχουν αυτά στα οποία προσβλέπουν, γιατί πλέον δεν είναι επιλογή τους να κάνουν αυτά που θέλουν, όπως σας έχουμε εξηγήσει. 

Βδομάδα με τη βδομάδα αυτά που συμβαίνουν παντού στον κόσμο είναι πολλά, και οι Εργάτες του Φωτός εργάζονται βοηθώντας. Οι σκοτεινοί χειραγωγούν την οικονομία για να επιφέρουν τα αποτελέσματα που θέλουν τα οποία δεν είναι πάντοτε προς το δικό σας συμφέρον. Όμως αυτοί που εμπλέκονται δεν θα ωφεληθούν γιατί το μέλλον δεν είναι στα χέρια τους, αφού τον πλήρη έλεγχο τον έχουνε τα Ανώτερα Όντα.  Αφότου απομακρυνθούν εκείνοι που προσπάθησαν να καταλάβουν τον κόσμο, η πρόοδος θα είναι τάχιστη και όλοι θα ωφεληθούν. Σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα θα έχετε την ωφέλεια νέων τεχνολογιών οι οποίες σας αποκρύφτηκαν επί τόσο καιρό. Οι ημέρες των σκοτεινών είναι μετρημένες και οι δραστηριότητές τους βρίσκονται υπό τον έλεγχο των Όντων του Φωτός.

Το μήνυμα αυτό προέρχεται από τον Ανώτερό μου Εαυτό. Σας αφήνω με αγάπη και ευχές, και είθε το Φως να φωτίζει τις ημέρες σας και το δρόμο της ολοκλήρωσης.

Mike Quinsey.


Webpage: Tree of the Golden Light

Μετάφραση: Con Tanidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου