Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Hellenic -- SaLuSa, 9 Οκτωβρίου 2015



SaLuSa, 9 Οκτωβρίου 2015

Συμβαίνουν τόσα πολλά επάνω στη Γη που δυσκολεύεστε να καθορίσετε επακριβώς τι είναι αυτό που συμβαίνει. Το κάρμα συνεχίζει την κάθαρσή του, ενώ παράλληλα το Φως προοδεύει έτσι, ώστε να μπορέσει να φέρει ενέργειες ακόμα υψηλότερες. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι έχουν χειραγωγηθεί από τους ιλλουμινάτι, και με το δίκιο τους θυμώνουν για την εξαπάτησή τους επί τόσο καιρό. Και δεν είναι μονάχα αυτό, αλλά θυμώνουν και για τον τρόπο με τον οποίο σας στέρησαν τόσες προόδους, τις οποίες κρατούσαν για τους εαυτούς τους. Αλήθεια επίσης είναι ότι πριν την ενσάρκωσή σας γνωρίζατε για μια μεγάλη πρόκληση που θα βιώνατε, όπου θα σας στερούσαν την ελευθερία και τα δικαιώματά σας. Όμως, ίσως να μην διαθέτατε την επίγνωση του γεγονότος ότι επιλεγήκατε λόγω της προϊστορίας και των βιωμάτων σας. Ίσως αυτό να μην ισχύει για κάποιους από εσάς, γνωστό ήτανε όμως ότι η πλειοψηφία θα ξεσηκώνονταν απέναντι στους σκοτεινούς. Ως αποτέλεσμα μπορέσατε ν’ αντέξετε απέναντί τους, τόσο ώστε δε μπορούν πλέον να είναι σίγουροι για την εκπλήρωση του ίδιου τους του προγράμματος. Συνεπώς μπορούμε να πούμε ότι το Φως έχει νικήσει τον αγώνα απέναντί τους, κι ότι παρά το γεγονός ότι θα πολεμήσουν μέχρι τελικής πτώσης, δε γίνεται να νικήσουν.

Δε μπορούμε να αποφανθούμε για τον ακριβή τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα πράγματα, και συνεπώς δεν γίνεται να προβλέψουμε πότε θα συμβεί η Ανάληψη. Όμως η πρόοδος θα είναι ταχύτερη κι έχετε τη βοήθειά μας στην πορεία σας. Ίσως κάποιες φορές να φαίνεται ότι τα πράγματα μένουν στάσιμα, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα πάνε καλά κι ότι δεν θα σας αφήσουμε να μείνετε πίσω. Όπου μας παίρνει θα σας βοηθάμε πάντα, κι αυτό έχει συχνά να κάνει με συμβουλές για το σωστό ή το πότε είναι καλύτερα να ενεργήσετε. Το επιτυγχάνουμε αυτό με τρόπους ανεπαίσθητους ή όταν σας συναντάμε στον ύπνο σας. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε είναι δικές σας, εντούτοις μας επιτρέπεται να σας βοηθάμε. Έχετε ήδη διέλθει το δυσκολότερο τμήμα της εξέλιξής σας και ξέρουμε ότι θα αναδειχθείτε νικητές. Κάποιες ψυχές θα χάσουν σίγουρα τις ζωές τους κατά τη διάρκεια αυτών των βίαιων καιρών, όμως είχανε συμφωνήσει σε αυτό το κάρμα από το οποίο μαίνεται να ωφεληθούν. Οι καιροί του τέλους σας προσφέρουν πράγματι τεράστιες ευκαιρίες για εξαγνισμό παλαιού κάρμα, μια για πάντα.

Οι καιροί του τέλους προσφέρουν επίσης τεράστιες ευκαιρίες για την κάθαρση του κάρμα όλων των ανθρώπων, και εάν φυσικά βρισκόσαστε στο δρόμο της Ανάληψης, απαιτείται κιόλας. Δε γίνεται να το κουβαλήσετε μαζί σας, και θα πρέπει να προσθέσουμε ότι μπορείτε και να απαλλαγείτε από αυτό εάν το επιτρέπουν οι περιστάσεις. Πόσο όμορφη φαντάζει η σκέψη ότι μπορείτε να αποχαιρετίσετε το κάρμα δίχως πια να συσσωρεύεται νέο, άπαξ και φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο σημείο εξέλιξης. Εάν το σκεφτείτε αυτό για λίγο, εκεί όπου οι δονήσεις είναι ανώτερες, υπάρχει κάποιο σημείο όπου δεν μπορείτε παρά να μιλάτε την αλήθεια, κι αυτό από μόνο του αποτρέπει πολλά καρμικά περιστατικά. Ο άνθρωπος έχει συνηθίσει τόσο πολύ να λέει μισές αλήθειες που του έγινε τρόπος ζωής. Μέρος του προβλήματός σας κείτεται στο γεγονός ότι λέγοντας την αλήθεια μπορεί να οδηγηθείτε εσείς ή κάποιος άλλος σε προβλήματα, και συνεπώς τείνετε να καλύπτεστε. Σας διαβεβαιώνουμε όμως ότι στις ανώτερες διαστάσεις δεν θα αντιμετωπίζετε τέτοιου είδους προβλήματα και η ζωή θα είναι απροβλημάτιστη και χαρούμενη.

Προσπαθήσαμε να σας δώσουμε σε γενικούς όρους μιαν αίσθηση για το πώς είναι η ζωή μέσα στις ανώτερες διαστάσεις, όμως απούσας της ίδιας της εμπειρίας δυσκολευόμαστε να βρούμε τις κατάλληλες λέξεις. Ας πούμε ότι θα κατά-χαίρεστε από την ελευθερία που θα σας δοθεί, κι ότι θα χαίρεστε με την ευτυχία και την αγάπη που υπάρχουν παντού. Τέρμα οι αγγαρείες και τα θελήματα κι άπλετος θα είναι ο χρόνος για να χαρείτε την αγάπη σας για την περιπέτεια και τις νέες προκλήσεις. Ακολουθήστε τους Νόμους του Ενός και θα χαρείτε τη νεόφερτη ελευθερία σας. Κάποιες φορές η Γη προσφέρει τις πιο συναρπαστικές προκλήσεις, σύντομα όμως θα τις ξεχάσετε όταν μπροστά σας θα έχετε ολόκληρο το Σύμπαν. Ο χρόνος και η προσπάθεια που αφιερώσατε για να φτάσετε έως εδώ θα αξίζουν πολύ περισσότερο από τον κόπο που κάνατε. Και πάνω από όλα, θυμηθείτε ότι θα ξανασυναντήσετε τους αγαπημένους και τους φίλους σας, και πόσο χαρμόσυνη θα είναι η αντάμωση αυτή.

Χαιρόμαστε να σας μιλάμε για τα πράγματα που σας περιμένουν μετά την ανάληψή σας, και αναμφίβολα η πιο ικανοποιητική εμπειρία που θα έχετε θα είναι η ελευθερία σας να εκφράζεστε με πληρότητα, σαν στοργικές ψυχές που είσαστε. Θα έχετε καταξιωθεί από τις εμπειρίες που είχατε και πολλές ψυχές θα έρχονται με χαρά να σας συναντήσουν και να ‘ακούσουν’ γι’ αυτές. Πράγματι, όπως έχουμε αναφέρει και σε προγενέστερα μηνύματά μας, μέσα από εσάς, πολλές ψυχές δεν θα χρειαστούν να βιώσουν πάλι τα δικά σας βιώματα. Η κοινοποίηση των εμπειριών σας θα ωφελήσει άλλες ψυχές κι ο κύκλος της μάθησης συνεχίζεται. Με τον καιρό θ’ αφήσετε πίσω σας τις εμπειρίες σας από τη Γη, οι οποίες θα φαντάζουν σαν σε όνειρο, πάντοτε όμως θα ωφελείστε από αυτές. Φυσικά το μονοπάτι αυτό το έχετε ακολουθήσει και παλαιότερα, με την επιστροφή σας όμως θα προστεθούν στα βιώματά σας, και το πράγμα θα συνεχίζει καθώς εσείς θα αυξάνεστε, μέχρι το σημείο που θα απογίνετε Όντα Γαλαξιακά.

Λόγω της σύγχυσης και της κατάστασης του Κόσμου, σύντομα θα έρθει η ώρα που πολύς κόσμος θα ανησυχήσει από αυτά που συμβαίνουν γύρω του. Στο σημείο αυτό εμφανίζεστε εσείς που θα καθησυχάσετε τους φόβους τους, προσέξτε όμως να μην τους υπερφορτώσετε με λεπτομέρειες. Σίγουρα δε θα θελήσουν όλοι τους να ακούσουν αυτά που έχετε να πείτε, γιατί για κάποιους από αυτούς η αλήθεια απέχει πολύ από την κατανόησή τους για να την πιστέψουν. Αφήστε τους να βρουν τη δική τους την αλήθεια, αλλά το δίχως άλλο μιλήστε σε εκείνους που θα εκφράσουν ενδιαφέρον. Σε αντίστοιχους καιρούς ο κόσμος συνήθως ανησυχεί για το τι θα συμβεί στην οικογένεια και τους φίλους του. Οι οικογένειες εν γένει θα μείνουν ενωμένες και θα συνεχίσουν τα βιώματά τους εξελισσόμενοι μαζί. Θα πρέπει εντούτοις να θυμόσαστε ότι κάθε ψυχή κάνει τις δικές της επιλογές σε κάθε στάδιο της εξέλιξής της κι αυτό θα πρέπει να τιμάται.

Έχοντας κατά νου όλη την αρνητικότητα επάνω στη Γη, θα πρέπει να θυμόσαστε ότι η ζωή που τώρα δοκιμάζεται, δεν αποτελεί σημάδι γι’ αυτήν του επιπέδου της πνευματικότητάς της, ειδικά τώρα που τόσοι πολλοί αναλώνουν το χρόνο τους στην κάθαρση παλαιών καρμικών ζητημάτων τους. Αν μη τι άλλο ίσως αυτό να σημαίνει ότι αναλάβατε να καθαρίσετε το κάρμα σας προκειμένου να είσαστε καθαροί για ν’ αναληφθείτε. Συνεπώς προσέχετε πριν εκφράσετε άποψη για την πρόοδο μιας ψυχής. Δε μπορείτε να ξέρετε πραγματικά τι της συμβαίνει, εκτός και εάν έχετε διαβάσει τα Ακασικά αρχεία, αλλά ακόμα και τότε δε θα ‘στε ενήμεροι για το τι έχει περάσει η συγκεκριμένη ψυχή σε τούτη τη ζωή. Να τονίσουμε ότι το κάρμα δεν είναι τιμωρία, αλλά μια ευκαιρία να υπερβείτε προβλήματα που ίσως να καθυστερούσαν την πρόοδό σας. Ό,τι μπορεί να φαίνεται σαν τιμωρία μπορεί απλά να είναι μια ευκαιρία για να διορθώσετε τα προβλήματα που έχετε, προβλήματα που συχνά έχουν σχέση με άλλους ανθρώπους.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, κι έρχομαι όπως πάντα να σας εμψυχώσω και να σιγουρέψω ότι γνωρίζετε πως ποτέ της η ψυχή σας δεν κάνει μονάχη το ταξίδι της. Υπάρχουν πάντοτε βοηθοί και Οδηγοί που ακολουθούν την εξέλιξή σας, σκουντώντας σας απαλά όταν το χρειαζόσαστε. Σας υπενθυμίζουμε συχνά ότι είμαστε εκεί για εσάς, και χαιρόμαστε να βοηθούμε όταν χρειαζόσαστε στήριγμα. Ανεξάρτητα από το επίπεδο της εξέλιξης στο οποίο έχετε φτάσει, υπάρχουνε πάντοτε ψυχές που είναι έτοιμες να σας βοηθήσουν, κι έτσι θα είναι μέχρι να τελειώσει το ταξίδι σας. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας όταν αμφιβάλετε, γιατί αυτή δεν θα σας απογοητεύσει, και θα γίνει δυνατότερη καθώς εσείς εξελίσσεστε. Ίσως να μπει μπροστά το εγώ, να ξέρετε όμως ότι ενδιαφέρεται για τις γήινες ανάγκες σας, οι οποίες δεν είναι απαραίτητα και προτεραιότητά σας.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey 

Website: Tree of the Golden Light 
Μετάφραση: Con Tanidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου