Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

08:08:2014




SaLuSa, 8 Αυγούστου 2014


Τα πράγματα προχωρούν όπως πρέπει, και με σιγουριά σας διαβεβαιώνουμε ότι δε θα χρειαστεί να περιμένετε άλλο περισσότερο πριν γίνουν γρήγορα εμφανείς οι μεγάλες αλλαγές που πλησιάζουν. Έχει δοθεί εντολή να μην υπάρξει περαιτέρω παρεμπόδιση του σχεδίου που θα σας απαλλάξει από τους σκοτεινούς. Ο δρόμος τους έχει επιταχθεί και σύντομα η δύναμή τους θα είναι τόσο μικρή που το πεπρωμένο τους θα διαφέρει σημαντικά από τα σχέδιά τους. Φυσικά υπάρχουν και κάποια άτομα που ακόμα διατηρούν αρκετή δύναμη για να παρεμποδίζουν, η δράση τους όμως υπόκειται σε περιορισμούς. Δε θα τους επιτραπεί ν’ αλλάξουν την πορεία της προέλασης της ανθρωπότητας προς τη Νέα Εποχή και την ελευθερία που έρχεται μαζί της. 


 Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε κάθε γεγονός που συμβαίνει επάνω στη Γη, και να θυμόσαστε επίσης ότι δεν υπάρχει μέρος γι’ αυτούς να κρυφτούν από την τεχνολογία μας που μπορεί να βλέπει και μέσα από τη στερεά ύλη. Μπορούμε συνεπώς να σας πούμε ότι έχουμε τη δύναμη και την εξουσιοδότηση που θα διασφαλίσουν τη σύμφωνη με το Θείο Πλάνο πορεία του μέλλοντός σας. Φυσικά αυτό επηρεάζεται και από την ελεύθερή σας βούληση, όμως η πορεία του πεπρωμένου σας δεν αλλάζει. Ήδη μετακινείστε προς τις υψηλότερες δονήσεις και θα πρέπει να βρείτε το χρόνο να δείτε και να επιβεβαιώσετε ότι είσαστε πλήρως προετοιμασμένοι γι’ αυτές. Είναι η ώρα να συγκεντρωθείτε στην εξέλιξή σας, για να ‘στε σίγουροι ότι δεν εξοκείλετε από το στόχο σας. 

 Τα μάτια που συγκλίνουν στη μικρή μπλε σας σφαίρα είναι πολλά, και τιμάστε για το κουράγιο και την αφοσίωση που δείχνετε στο Φως. Οι εμπειρίες σας θα βοηθήσουν άλλους με τη δική τους εξέλιξη, και κάποιοι από εσάς θα πάτε τη γνώση και τις εμπειρίες σας μακρυά μέσα στο Σύμπαν. Θα μεταβείτε στο επόμενο βήμα της εξέλιξής σας όταν αποκτήσετε πλήρη συνειδητότητα, κι αυτό δεν είναι τόσο μακρυά όσο νομίζετε. Άπαξ και φτάσετε στο επίπεδο αυτό, θα είσαστε απόλυτα ελεύθερο πνεύμα, με απεριόριστες δημιουργικές δυνάμεις. Εντούτοις είναι στο χέρι σας το ποιο δρόμο θ’ ακολουθήσετε, ενώ η καθοδήγηση και οι ευκαιρίες σας θα ‘ναι άπλετες. Η παρούσα ζωή σας απέχει κατά πολύ από αυτά που αναμένετε να έρθουν εν καιρώ. Στην ουσία θα ολοκληρώσετε τις εμπειρίες σας μέσα στη χαμηλότερη διάσταση, αφήνοντάς την πίσω με ένα μακρά εκτεταμένο επίπεδο συνειδητότητας. 

Μπορείτε να θέσετε τον πήχη όσο ψηλά θέλετε στις βλέψεις σας και εν καιρώ θα έχετε την ευκαιρία να τις δείτε να πραγματώνονται. Είναι ψυχές που έχουν παγιδευτεί μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις της Γης, έχουν όμως κάθε βοήθεια εφόσον εκφράσουν την επιθυμία να αναταθούν. Κανένας δεν αφήνεται απολύτως μονάχος του, μας περιορίζει όμως ο Συμπαντικός Νόμος στο να προσφέρουμε βοήθεια παρά μόνο όταν μας ζητείται. Μπορεί αυτό να ακούγεται σκληρό, αλλά θα πρέπει να εισακούγεται και να γίνεται αποδεκτή η ελεύθερη βούληση της κάθε ψυχής. Με τον τρόπο αυτό αυτή συνεχίζει την πρόοδό της κατά πώς εξυπηρετούνται καλύτερα οι ανάγκες της, και της αποδίδεται στην πραγματικότητα όσος χρόνος τυχόν της χρειαστεί. Ο χρόνος όπως τον αντιλαμβάνεστε δεν αποτελεί αληθινή πραγματικότητα μέσα στις υψηλότερες διαστάσεις. Παρ’ όλα αυτά, έχετε εντούτοις αποδεχθεί ότι δεν είναι συνεχής διαμέσου του Σύμπαντος. 

Έχετε πολλά να μάθετε για την αλήθεια των πραγμάτων έξω από τον ίδιο σας τον πλανήτη, να ξέρετε δε, ότι ακόμα και η Γη κρατάει επίσης πολλά μυστικά τα οποία θα μοιραστεί μαζί σας. Ξέρετε για παράδειγμα ότι είναι κούφια και ότι μέσα της ζούνε Όντα, τα οποία και θα συναντήσετε μετά την Ανάληψή σας. Είναι περισσότερο ανεπτυγμένοι από εσάς και θα χαρούν να μοιραστούν τη γνώση τους μαζί σας και να σας βοηθήσουν να προοδεύσετε ακόμα γρηγορότερα από ό,τι θα κάνατε αλλιώς. Παρακολουθούν για αιώνες την πρόοδό σας και είναι εξοικειωμένοι με τις ανάγκες σας. Θ’ αποτελέσουν μεγάλη βοήθεια στην εξέλιξη του μέλλοντος της ανθρωπότητας και της Γης, και σας διαβεβαιώνουμε ότι η κάθε σας θυσία τώρα αξίζει πραγματικά, αφού πολύ γρήγορα θα έρθει η ειρήνη. Όταν ο κόσμος μάθει ποια είναι τα σχέδια για το μέλλον, θα ενωθεί μαζί συνειδητοποιώντας επιτέλους ότι Όλοι Είσαστε Ένα. Αυτό θα γίνει εύκολα κατανοητό με την αποδοχή πως κατά τη διάρκεια πολλών ζωών, όλοι σας έχετε ζήσει σε πολλές και διάφορες κοινωνίες και θρησκείες. Πώς αλλιώς νομίζετε Αγαπημένοι Μου ότι θα εξελισσόσασταν και ότι θα φτάνατε τις υψηλότερες διαστάσεις; 

Ξέρουμε ότι έχετε κουραστεί κάποιοι από το φαινομενικά συνεχιζόμενο αγώνα με τους σκοτεινούς, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι είσαστε ήδη στους καιρούς του τέλους και ότι εισέρχεστε στη Νέα Εποχή. Δε μας πειράζει να επαναλάβουμε ότι παρακολουθούμε τα όσα συμβαίνουν επάνω στη Γη, και ότι έχετε τη διασφάλιση του ότι δε θα υπάρξει επιστροφή στους παλιούς τρόπους ζωής. Όντως οι παλιοί τρόποι ήδη υποχωρούν στο παρασκήνιο και είναι πολλές οι νέες βελτιώσεις που περιμένουν να αναδειχθούν και που θα σας ωθήσουν μέσα στη Νέα Εποχή. Όπως πάντα, όλα εξαρτώνται από τον χρονισμό, και δε θα διακινδυνεύσουμε το μέλλον σας προχωρώντας πιο γρήγορα. Μετά τη μακρά διάρκεια του σκότους επιλέγουμε τη στιγμή μας που θα σας φέρουμε μέσα στη Νέα Εποχή, όταν οι σκοτεινοί θα είναι ανήμποροι να παρέμβουν στα σχέδιά μας. Στο τέλος θα απομακρυνθούν, γιατί η νέα Γη δε θα ‘ναι τόπος για τέτοιου είδους χαμηλές δονήσεις. Χαρείτε και χαμογελάστε γιατί το ταξίδι σας έχει σχεδόν τελειώσει, με τα δώρα του Θεού να σας περιμένουν, και την ειρήνη και την ευημερία να γίνονται δικά σας. 


Καθώς αποκτάτε γνώση υπάρχει ο πειρασμός να θέλετε να τη διασπείρετε τριγύρω, σας συνιστούμε όμως πως πέρα από τη διάλεξή σας να μην προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους. Θα δείτε ότι οι άλλες ψυχές θα κατευθυνθούν προς το μέρος σας όταν θα είναι η ώρα τους. Δεν υπάρχει πίεση σε κανέναν, γιατί έχετε όλη την αιωνιότητα για να εξελιχθείτε, αλλά εμείς θα κάνουμε κάθε φιλότιμη προσπάθεια να σας ταρακουνάμε περιστασιακά ώστε να σας κρατάμε στην αναζήτηση της ύψιστης αλήθειας. Αυτό μπορεί συχνά να συμβεί όταν θα εμφανιστεί στο δρόμο σας μια πηγή, γι’ αυτό είναι συνετό ν’ αναγνωρίζετε τις ευκαιρίες αυτές και να τις προσέχετε. Ακούμε κάποιους να ρωτάνε το πώς θα ξέρουν πότε θα πρέπει ν’ αποκριθούν και σας απαντάμε να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. 

 Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και χαίρομαι που μπορώ να σας κρατάω ενήμερους για τα γεγονότα εκείνα που καθορίζουν το ρυθμό της προόδου σας. Ο κόσμος συνεχίζει να διέπεται από αναταραχές και τα μακρόχρονα ζητήματα διευθετούνται. Η φύση τους είναι καρμική και πρέπει ν’ ακολουθήσουν το δρόμο τους προκειμένου να ολοκληρωθούν. Και όπως συχνά γίνεται σε σχέση με τους καιρούς του τέλους, η πίεση που νιώθει ο κόσμος είναι μεγάλη. Παρ’ όλα αυτά, ο καθένας σας βρίσκεται εκεί όπου θα έπρεπε να είναι, ώστε να εξαγνιστεί τυχόν κάρμα που έχει εναπομείνει. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να κάνετε το καλύτερο δυνατό αντιμετωπίζοντάς το για να μπορέσει να τελειώσει εντελώς. Έτσι θα διασφαλίσετε τη δυνατότητά σας να μπορείτε να χαρείτε τη μεταβατική περίοδο και να προετοιμαστείτε πλήρως για το μέλλον. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία σας στέλνει την αγάπη της, βεβαιώνοντάς σας για το ενδιαφέρον που έχει για την ευημέριά σας.000000000 

 Σ’ ευχαριστώ SaLuSa, 
 Mike Quinsey


 Μετάφραση: Con Tanidis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου