Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Google+ Followers

Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

11:07:2014SaLuSa,  11 Ιουλίου 2014

Ανιχνεύσαμε μια νέα διάθεση μεταξύ αρκετών από εσάς, ευπρόσδεκτη θα λέγαμε, η οποία δείχνει ότι μετακινηθήκατε πέρα από το στάδιο της απογοήτευσης που νιώσατε κατά τα τέλη του 2012. Οι καταστάσεις σαν αυτές που ζήσατε είναι κατά πολύ αποτέλεσμα του ότι αυτές ήσαν αρκετά ελαστικές, και παρά τις καλύτερες προθέσεις μας δε μπορούμε πάντοτε να προβλέψουμε το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Παρόλα αυτά να ξέρετε ότι κάνουμε ό,τι μπορούμε προς το συμφέρον όλων σας. Αυτό που έχει σημασία είναι η γενικότερη εικόνα, και από την προοπτική που έχετε δε μπορείτε σταλήθεια να τη δείτε όλη.  Ο Θεός πρόσταξε να γίνουν όλα όπως σχεδιάστηκαν, και γιαυτό αυτά είναιτετελεσμένο γεγονός’.  Γιαυτό σας ζητούμε ναποδεχθείτε πως είμαστε πλήρως δεσμευμένοι στο να δώσουμε πνοή στην αλήθεια, βοηθώντας σας να προοδεύσετε το ταχύτερο δυνατόν προς τη Νέα Εποχή.  Αυτά που ο Θεός επιτάσσει θα πρέπει να γίνουν πραγματικότητα, και οτιδήποτε γίνεται για να το αποτρέψει αυτό δε μπορεί και δε γίνεται να πετύχει.

Οπότε μπορείτε να κάνετε τα σχέδιά σας συνεισφέροντας στις προσπάθειες που γίνονται για να φέρουν την ολοκλήρωση στις ενέργειες της παλιάς Εποχής, σπάζοντας τα δεσμά μαζί της. Μην τα φοβόσαστε, γιατί αλλιώς θα συνεχίσετε να δένεστε από αυτά. Μπορείτε να έχετε συνεχή προστασία εστιαζόμενοι στο Φως, γιατί αυτό διασφαλίζει τη διαρκή σας προστασία.  Ο παλιός και ο καινούργιος κόσμος βρίσκονται πλάι-πλάι, αλλά αργά ή γρήγορα θα έρθει μια μεγάλη ανάταση που θα φέρει την αλλαγή και θα δώσει τέλος στη δυαδικότητα που βιώνετε.  Τονίζουμε ξανά ότι οι δρόμοι θα χωρίσουν, και ότι πραγματικά θαρχίσει η Νέα Εποχή πετώντας το μανδύα του σκότους.


Δίκαια μπορεί να περιμένετε τους καιρούς του τέλους να είναι μια μίξη από όλων των ειδών τις εμπειρίες, καθώς πάρα πολλά μονοπάτια ανταμώνουν μαζί για την τελική κάθαρση.  Για πολλούς το τέλος θα σημαίνει μια γρήγορη έξοδο από τη Γη ώστε να μπορούν να συνεχίσουν τις εμπειρίες τους στο κατάλληλο επίπεδο των συγκεκριμένων δονήσεών τους. Ξέρουμε ότι κάποιοι από εσάς έχετε ισχυρούς δεσμούς με πολλές ψυχές, όμως θα πρέπει ο καθένας σας να μπορεί νακολουθήσει το δικό του μονοπάτι. Κάποιες φορές, ομάδες από ψυχές θα συνεχίσουν την πρόοδο μαζί, και αυτό είναι δυνατό καθότι βρίσκονται σε παρόμοιο στάδιο εξέλιξης. Παρόλα αυτά, όταν έρθει η ώρα για μια νέα προηγμένη εμπειρία, μεμονωμένα μια ψυχή θα μετακινηθεί σε άλλο επίπεδο. Αυτό που θέλουμε να σας τονίσουμε είναι ότι εάν υπάρχει αυθεντικός δεσμός αγάπης με μιαν άλλη ψυχή, όπου και να βρίσκεται αυτή θα μπορεί πάντοτε νανταποκρίνεται στην προσπάθειά σας να επικοινωνήσετε μαζί της. Και αυτό γίνεται επειδή στα υψηλότερα επίπεδα η απόσταση δεν αποτελεί εμπόδιο, και η επαφή είναι ακαριαία.

Η ζωή σας στη Γη διαφέρει πάρα πολύ από αυτή που θα βιώνετε όταν θα αναληφθείτε. Να είσαστε ανοιχτοί στις πολλές αλλαγές που θαναι ευχάριστες, και μη σκέφτεστε υπό τους όρους της ζωής όπως τώρα την ξέρετε. Οι περιορισμοί που έχετε από τις χαμηλότερες δονήσεις δε θα σας παρεμποδίσουν. Θα είσαστε μια ελεύθερη ψυχή που θα μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε θελήσετε, και θα το κάνετε με το Φωτεινό και Ελαφρύτερό σας σώμα. Θατρέφεστεαπό τις ενέργειες τριγύρω σας, παρότι θα μπορείτε να δέχεστε και συγκεκριμένες ελαφριέςτροφέςοι οποίες θα ευεργετούν σημαντικά το σώμα σας. Ίσως να έχετε διαβάσει ή να έχετε ακούσει για τα Αστρικά Πεδία από ψυχές που πέρασαν στις περιοχές αυτές αμέσως μετά το θάνατο. Αυτά θα είναι η πρώτη σας εμπειρία από τα επίπεδα των υψηλοτέρων δονήσεων, και θα είναι παρόμοια με αυτά που περιγράψαμε, με τη διαφορά όμως πως ακόμα θα σκεφτόσαστε και θα δράτε όπως πριν επάνω στη Γη. Σύντομα θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη δύναμη της σκέψης και θα προσαρμοστείτε στο νέο επίπεδο ύπαρξης.  

Ακόμα και τώρα έχετε σε συγκεκριμένο βαθμό τη δύναμη να δημιουργείτε, που είναι όμως  αποδοτικότερη όταν μαζεύεστε σε ομάδες. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούνε οι ομάδες αυτές μέσα στα υψηλότερα επίπεδα να δημιουργούν κτήρια και καταλάβετε ότι αυτό που θα δείτε μέσα στα αστρικά επίπεδα είναι αποτέλεσμα της χρήσης τέτοιων δημιουργικών ενεργειών. Θα έρθει η ώρα, όχι και τόσο μακρυά στο μέλλον, που και εσείς θα μπορείτε να έχετε τη δύναμη να δημιουργείτε οτιδήποτε απαιτείται για την ευημερία σας. Αρχίζετε να βλέπετε πόσο πολύ θαρχίσουν ναλλάζουν ο τρόπος σκέψης και οι ικανότητές σας; Δε θέλω να σας καταβάλλω με πάρα πολλή πληροφορία, αλλά αυτά στα οποία αναφερόμαστε είναι απλά η απαρχή του νέου τρόπου της ζωής για σας. Είναι αυτή την οποία γνωρίζετε καθώς περνούσατε μεταξύ των διαφόρων επιπέδων, πριν την πτώση μέσα από τις δονήσεις.

Σύντομα θα έχετε μεγαλύτερα επίπεδα συνειδητότητας και κατανόησης, και ακόμα και τώρα αυτά επεκτείνονται χάρη στις υψηλές δονήσεις που βιώνετε. Προς το παρόν, κι όπως  θαλεγε κανείς, μόλις που αφυπνίζεστε προς τον πραγματικό σας εαυτό και δε θα είσαστε ακέραιοι μέχρι ναποκτήσετε πλήρη συνειδητότητα. Γιαυτό σας παρακαλούμε Αγαπημένοι Μας να είσαστε επιεικείς σε οποιαδήποτε έλλειψη κατανόησης συναντήσετε, γιατί ακόμα αρκετές ψυχές δεν έχουν ασπαστεί την αλήθεια ή δεν έχουν καταλάβει το νόημά της από εκεί που βρίσκονται. Να είσαστε υπομονετικοί με αυτούς και να τους προσφέρετε λόγια παρηγοριάς και συμβουλών προσαρμοσμένα στο επίπεδο της κατανόησής τους. Τα περισσότερα και στα γρήγορα μπορεί να καταβάλλουν και να ανακόψουν  την τυχόν πρόοδο που έχει επιτευχθεί. Όλες οι ψυχές έχουν το δικαίωμα να προοδεύσουν με το ρυθμό που αυτές αντέχουν, και όλες τους κάποια στιγμή θα αφυπνιστούν προς την αλήθεια της ύπαρξής τους.

Δεν έχουμε παρά αγάπη για όλους εσάς και ατενίζουμε το Ύψιστο Ον που είσαστε, θαυμάζοντας τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σας στο να επισφραγίσετε την εμπειρία σας μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις και να επιστρέψετε στα επίπεδα του Φωτός. Θα σας υποστηρίξουμε σε κάθε σας στροφή, αλλά σας παρακαλούμε να θυμόσαστε να ζητάτε τη βοήθειά μας επιτρέποντάς μας να σας τη δώσουμε. Όπως έχετε κάποιοι συνειδητοποιήσει, είμαστε Ένα με εσάς και γνωρίζουμε αρκετούς από εσάς μέσω προγενέστερης επαφής μας. Κάποιοι από εσάς είσαστε επάνω στη Γη για να πάρετε ειδικά μέρος στους καιρούς του τέλους, φέρνοντας μαζί σας γνώση και ικανότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το καλό. Όντως, η παρουσία σας επιταχύνει την πρόοδο και οι δονήσεις σας εξυψώνουν αυτούς που συναντάτε στα ταξίδια σας. Στην πραγματικότητα κάποιοι από εσάς ενσαρκωθήκατε μαζί για να εκτελέσετε το σχέδιο της ζωής σας, και δουλεύετε με αδελφές ψυχές που ανήκουν στη δική σας δόνηση. Κάποιες φορές η ζωή μπορεί να είναι πολύ μοναχική όταν οι ευκαιρίες που έχετε για να μοιραστείτε τη σοφία και τη γνώση σας είναι πολύ λίγες, εντούτοις όμως βοηθάτε πολλές ψυχές απλά και με την παρουσία σας ανάμεσά τους. Η ενέργειά σας έχει υψηλή δόνηση και ανατείνει, και μπορεί ακόμα και να θεραπεύει.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και στέλνω τις Καλύτερες Ευχές και Αγάπη μας σε όλες τις ψυχές επάνω στη Γη. Κάθε ημέρα ερχόμαστε κοντύτερα και σας ευχαριστούμε για την αφοσίωση και την αγάπη σας προς την Ανθρώπινη Οικογένειά σας που είναι επάνω στη Γη.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey.


 Μετάφραση: Con Tanidis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου