Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Google+ Followers

Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

27:12:2013SaLuSa,  27 Δεκεμβρίου 2013

Να που είσαστε στο τελείωμα ενός ακόμα χρόνου ο οποίος υπήρξε, από πολλές απόψεις, μνημειώδης. Ο χρόνος συνέχισε να επιταχύνει, και άρχισε καθαρά να διαφαίνεται ο διαχωρισμός μεταξύ του παλιού και του καινούργιου. Οι σκοτεινοί δεν πέτυχαν την πρόοδο που θα ήθελαν, μετά την αίσθηση που είχαν ότι βρίσκονταν στο χείλος του να καταλάβουν τον κόσμο. Λογάριαζαν δίχως το αυξανόμενη ποσότητα του Φωτός που έφθανε επάνω στη Γη, που ίσα είναι τόση ώστε σχεδόν απαρατήρητα να απογίνει η ισχυρότερη δύναμη του καλού. Δε γίνεται πλέον να καθυστερηθεί άλλο η πρόοδός του, και προορισμός του είναι να γίνει το μέσο μέσω του οποίου θα απομακρυνθούν οι σκοτεινοί.   

Ο κύκλος αυτός έκλεισε και το Φως έχει γίνει πλέον η κυρίαρχη δύναμη επάνω στη Γη. Ο φαινομενικός αναβρασμός δεν είναι παρά σημάδι της περιστολής των δυνατοτήτων των σκοτεινών στη συνέχιση της πορείας τους για παγκόσμιο έλεγχο. Αυτό είχε σχεδιαστεί έτσι από πάντα, ώστε όσο και να αύξαναν τη δύναμή τους απέναντι στον κόσμο, να μη μπορούσανε ποτέ να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο. Ο κύκλος έκλεισε και ένας καινούργιος έχει ξεκινήσει, ένας κύκλος που θα φέρει απόλυτη ειρήνη και ευτυχία σε όλες τις ψυχές. Δεν υπάρχει πλέον τόπος για τους σκοτεινούς που να μπορούν να επιβάλλουν τη δύναμή τους επάνω στην Ανθρώπινη Φυλή.

Όσο στέκεστε αμετακίνητοι και ανεπηρέαστοι από τα εξωτερικά συμβάντα, τόσο ενδυναμώνετε το Φως το οποίο γίνεται ακόμη δυνατότερο. Να ζείτε μέσα στο Φως, και τότε θα μπορείτε να ζείτε τη ζωή σας με τρόπο που θα υποστηρίζει την ανύψωση των άλλων μαζί σας.  Ο ερχομός του Νέου Έτους αναγγέλλει πολλές αλλαγές, στέλνοντας προς τα έξω δυνατά το μήνυμα ότι το Φως φέρνει προς πραγμάτωση τη Νέα Εποχή. Το 2014 θα είναι το σταυροδρόμι της επίτευξης των ραγδαίων εξελίξεων, και μήνυμα για την αληθινή απαρχή της Εποχής του Φωτός. Όλοι σας έχετε ξέχωρα επιλεχτεί ώστε να βρισκόσαστε εδώ σε τούτη την περίσταση, και για πολλούς από εσάς η ζωή θα σας προσφέρει ξαφνικά τις αλλαγές που επιζητούσατε. Ως Εργάτες του Φωτός έχετε ο καθένας σας κάτι να προσφέρετε, το οποίο και θα χρησιμοποιηθεί την κατάλληλη στιγμή. Γι' αυτό μην ανησυχείτε και μη νιώθετε λειψή την προσφορά σας σε σύγκριση με εκείνην αλλονών, αφού όλοι είσαστε πολύτιμοι για το σύνολο.

 Όλοι σας κάνατε μακρύ δρόμο με τις εμπειρίες σας και είσαστε πολύ καλύτεροι απέναντί τους σε σχέση με το όταν πρωτοξεκινήσατε το ταξίδι σας. Καμία εμπειρία δε στερείται αξίας και δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις συγκρίνετε με άλλες, αφού ο καθένας σας έχει το δικό του πλάνο για τη ζωή του. ΚανΕνας δεν είναι καλύτερος ή χειρότερος από μιαν άλλη ψυχή.  Είσαστε τμήμα μιας μεγαλύτερης οικογένειας που αποζητά τον Πατέρα/Μητέρα Θεό από τον οποίο προέρχεστε. Όταν θα συγκεντρωθείτε σαν Ένα, δε θα υπάρξει καμία ψυχή που θα θεωρηθεί καλύτερη από κάποιαν άλλη, καθώς όλες τους τσαλαπατούν πάνω στο ίδιο μονοπάτι και το μόνο στο οποίο διαφέρουν είναι το στάδιο στο οποίο βρίσκονται.

Όταν θα μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας μέσα στους άλλους τότε θα ξέρετε πως είσαστε και μυστηριωδώς διασυνδεδεμένοι, και πως στην πραγματικότητα είσαστε Ένα. Παρόλα αυτά, καθώς προχωρείτε προς αυτή την κατανόηση, θα παραμείνετε ένα ανεξάρτητο Φως ανάμεσα στα άλλα. Όταν σας αποκαλούν "Θεούς" πρόκειται για την κατάσταση της Μοναδικότητας που βιώνετε καθώς επιστρέφετε στη Θεότητα. Για να το πούμε ακόμα καλύτερα, πρόκειται για την Εστία από την οποία προήλθατε, και όταν ο Θεός επιθυμεί να βιώσει ακόμη περισσότερα, αποστέλλονται προς τα έξω όλες οι ψυχές ξανά για το λόγο αυτό.

Σας είναι δύσκολο να φανταστείτε ή να θυμηθείτε τη στιγμή αυτή το ανώτερο στάδιο ύπαρξής σας, όμως σύντομα θα βρεθείτε στο μονοπάτι της πλήρους αναγνώρισης. Αυτό θα συμβεί αρχικά σταδιακά και μετά θα ανακτήσετε πλήρη συνειδητότητα. Λόγω ανάγκης, ζήσατε πολλές ζωές μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις με περιορισμένη συνειδητότητα. Η ανακάλυψη του δρόμου σας πίσω στον Θεό μέσω των εμπειριών σας ήτανε η πρόκλησή σας, γι' αυτό και κάθε ψυχή ταξιδεύει με τη δική της ταχύτητα και ακολουθεί το διαφορετικό της μονοπάτι. Να θυμόσαστε επίσης πως σε δεδομένες ενσαρκώσεις συνδέεστε με συγκεκριμένες ενέργειες οι οποίες επαυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας σας.

Καθώς γίνεστε ολοένα Ένα με το Φως, αφυπνίζεστε ακόμη περισσότερο απέναντι στην αλήθεια των πραγματικών σας εαυτών. Δεν είσαστε μόνο το σώμα σας, το οποίο σας εξυπηρετεί για τις ανάγκες σας ενώ βρίσκεστε στη Γη. Ναι, έχετε επίσης και ένα αιθερικό σώμα πιο εκλεπτυσμένο το οποίο σας επιτρέπει να υπάρχετε μέσα στις υψηλότερες δονήσεις, και επίσης έχετε ακόμα πολλά περισσότερα πιο πέρα.  Στο τέλος θα καταστείτε ένα πραγματικό Ον του Φωτός, όμως θα μπορείτε ακόμη να δημιουργείτε ένα "σώμα" για τον εαυτό σας όταν προκύπτει ανάγκη. Δε κοστίζει τίποτε να μπορείτε να το κάνετε αυτό ώστε να σας επιτρέπει την κίνηση μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις, κι αυτό δεν είναι περιοριστικό με κανέναν τρόπο.  

Αγαπημένοι Μας, αποδιώξτε οποιαδήποτε αισθήματα κούρασης ή αμφιβολίας, καθώς αυξάνουν οι δονήσεις και αναζωογονείστε. Αναταθείτε πέρα από τις αμφιβολίες και τη δυσπιστία και κοιτάξτε ευθεία μπροστά και βαδίστε μέσα στο Φως. Αφήστε πίσω τις σκοτούρες σας και να 'στε σίγουροι πως όλα είναι όπως πρέπει. Ίσως να 'ναι δύσκολο να το κάνετε αυτό, αλλά θα πρέπει να αρχίσετε να ξεφορτώνεστε τα "φορτία" σας γιατί δε μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας μέσα στα υψηλότερα βασίλεια. Να 'σαστε φιλόδοξοι και θετικοί, καθώς έχετε τελειώσει την πιο δύσκολη δουλειά και έχετε φτάσει στο σημείο αυτό της εξέλιξής σας. Να έχετε επίσης υπόψη σας πως έχετε μαζί σας πολλές ψυχές στο ταξίδι σας, που κάνουν ό,τι μπορούν για να σας καθοδηγούν επάνω σ' ένα ασφαλές μονοπάτι που ανταμείβει.

Είμαι ο SaLuSa που έρχομαι πάλι να σας καθησυχάσω πως όλα βαίνουν καλά και πως είμαστε μαζί σας σε όλη τη διαδρομή.  Έχετε την Αγάπη και τις Ευχές μας.

Σ' ευχαριστούμε SaLuSa
Μάικ Κουίνσεϊ


 Μετάφραση: Con Tanidis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου