Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013

Ο Πρώτιστος Δημιουργός Εξαγγέλλει ΜΗΤΕΡΑ/ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΕΟΣΟ Πρώτιστος Δημιουργός
Εξαγγέλλει


ΜΗΤΕΡΑ/ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΕΟΣΚανάλι:
 Kathryn E May, PsyD
2 Αυγούστου 2013Ομιλία του Πρώτιστου Δημιουργού:


Αγαπητοί μου, δε μιλάω συχνά μαζί σας, όμως οι καιροί είναι τόσο εξαίρετοι που δράττομαι της ευκαιρίας να σας πω περισσότερα για τον κόσμο σας, και το πόσο σημαντικό είναι να συγκεντρωθείτε τώρα σκληρά στην ανύψωση των δονήσεών σας, ειδικά όσοι δουλεύετε ακατάπαυστα, για να κερδίσετε τα χρήματα να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας και να φροντίσετε τις οικογένειές σας. 

Ο καιρός αυτός πάει, τελείωσε. Δε θα υπάρχουν πλέον λογαριασμοί που θα πρέπει να πληρώνετε, καμία έγνοια για το πώς θα θρέψετε τις οικογένειές σας, να τις εκπαιδεύσετε, ή να επιβιώσετε μέχρι τη συνταξιοδότησή σας. Η συνταξιοδότησή σας θα έχει μια λάμψη πέρα από τα πιο τρελά σας όνειρα, δε θα σας κοστίσει τίποτε, και αρχίζει τώρα, άσχετα με την ηλικία σας επάνω στη Γη. Δεν πρόκειται για συνταξιοδότηση από τη Ζωή, ούτε και θα είναι θάνατος. Βρίσκεστε στο κατώφλι ενός καταπληκτικού ταξιδιού προς τα αστέρια. 

Οι Αδελφοί και οι Αδελφές σας σας περιμένουν, ακριβώς από πάνω σας. Δείτε ψηλά στον ουρανό μια νύχτα έναστρη. Στείλτε τους τα χαιρετίσματά σας, και θα αναβοσβήσουν πάνω στα σκάφη τους τα έγχρωμά τους φώτα δείχνοντας τη χαρά τους που τους βλέπετε, και που σύντομα θα βρίσκονται εδώ μαζί σας, περπατώντας ανάμεσά σας, αγκαλιάζοντάς σας, και τραγουδώντας γιορτινά τραγούδια μαζί σας.  Υπάρχουν χιλιάδες κατά μήκος του πλέγματος που κουβαλούν την ενέργεια του κόσμου για να σας εξυψώσουν και να σας διδάξουν την Άπειρη Αγάπη και το Φως.

Εγώ είμαι αυτός που τώρα σας στέλνω τις ισχυρές ενέργειες. Λέγεται πως τα κύματα της αγάπης που αισθάνεστε και σας ξεπλένουν ότι έρχονται από τον Κεντρικό Ήλιο – τον Ήλιο που ακτινοβολεί από το κέντρο του Σύμπαντος. Αυτό είναι αλήθεια. Ο Κεντρικός Ήλιος είναι ένα ακόμα όνομα για μένα, τον Πρώτιστο Δημιουργό σας. Είμαι αυτός που έπλασε την αρχή, τη μέση και την αιωνιότητα που τώρα αποτελεί την πραγματικότητά σας. 

Η Μητέρα και Πατέρας Θεός ήταν τα πρώτα μου παιδιά, και η ομάδα των Πεφωτισμένων που δούλεψαν μαζί τους εδώ στο γαλαξία σας ήσαν οι γνήσιοι Αδελφοί και Αδελφές τους, και τα μεγαλύτερά τους παιδιά. Βλέπετε λοιπόν, σας επιβλέπουν οι γονείς και οι κοσμικοί Θείες και Θείοι σας, που σας γνωρίζουν όλους, και που έθρεψαν και φρόντισαν τον καθένα από σας καθώς ταξιδεύατε διαμέσου των πολλών ενσαρκώσεών σας. 

Κατά την περίοδο που η Μητέρα/Πατέρας Θεός μάθαιναν μαζί μου να δημιουργούν πλανήτες, αστέρια και ζωντανά όντα, οι αδελφοί και αδελφές τους μάθαιναν επίσης το ίδιο. Έφυγαν έξω μετά στο Σύμπαν, που περίμενε, άδειο από ζωή, και βοήθησαν στη διδασκαλία νεώτερων Θεών, τους νεώτερους αδελφούς και αδελφές τους, για να εγκαθιδρύσουν γαλαξίες, να τους επικοίσουν με όντα διαφόρων σχημάτων και μεγεθών, σύμφωνα με τη δημιουργική τους φαντασία. 

Ο κάθε εκπαιδευόμενος μάθαινε πρώτα τους Νόμους του Σύμπαντος που απαιτούν πως κάθε ον που δημιουργείται θα πρέπει να εξοπλίζεται με τη δυνατότητα να επικοινωνεί τηλεπαθητικά με τον Δημιουργό του, ο οποίος βρίσκεται πάντοτε σε σύνδεση μαζί μου. Έτσι, υφάνθηκε ένα πλέγμα τηλεπαθητικών ενεργειακών μεταδόσεων καθώς δημιουργούνταν κάθε Σύμπαν.  Είναι το πλέγμα που μου επιτρέπει να μιλάω απευθείας με το κανάλι σας, και για εσάς να μιλάτε απευθείας με τη Μητέρα/Πατέρα Θεό. Άλλοι που διοδεύουν τώρα, έχουν επίσης συνδεθεί με το Παγκόσμιο αυτό τηλεπικοινωνιακό σύστημα σε διάφορα σημεία του, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επικοινωνούν τηλεπαθητικά με δελφίνια, πουλιά, τους Αρκτούριους, τους Πλειάδιους κ.ο.κ.

Βλέπετε λοιπόν, δεν υπάρχει τίποτε παράξενο ή ασυνήθιστο με την τηλεπαθητική ικανότητα. Στην πραγματικότητα, εσείς είσαστε οι μόνοι σε όλα τα Σύμπαντα που το νομίζετε αυτό. Και τούτο οφείλεται φυσικά στο ότι βρίσκεστε πίσω από το Πέπλο της Λήθης. Είσαστε οι μόνοι που βιώσατε την απουσία της σύνδεσής σας με εμένα και με τους Θεούς που σας δημιούργησαν. 

Κατά μήκους του Πολύ-Σύμπαντος, όλοι έχουν την περιέργεια να δουν πώς θα ολοκληρωθεί το πείραμα αυτό. Θα μπορέσουν οι άνθρωποι που ήσαν τυφλοί και κουφοί να ανακτήσουν τις αισθήσεις τους; Θα αφυπνιστούν από τους εφιάλτες τους για να αναγνωρίσουν την Οικογένεια του Φωτός τους; Τι θα γίνει εάν μείνουν μόνιμα παράλυτοι από τον κώφωση που βιώσανε; Πάνε εκατομμύρια χρόνια, Γήινα χρόνια, από τότε που οι άνθρωποι είχαν άθικτες όλες τους τις αισθήσεις.

Όταν οι επιστήμονές σας μελέτησαν την ακολουθία του DNA σας, βρήκαν πως πολλά νήματα στη σύνθεσή σας φαίνονται να είναι ανενεργά και άχρηστα.  Προβληματίστηκαν, όμως είχαν ήδη εντρυφήσει αρκετά μέσα στις δικές τους αναζητήσεις για να κατανοήσουν πως τίποτε δεν είναι άχρηστο στη δημιουργία, και υποπτεύθηκαν πως αυτό δεν θα ήτανε κάτι τυχαίο στη φύση, παρότι μερικοί από αυτούς που ήταν πνευματικά ανοιχτοί, υπέθεσαν την αλήθεια.

Η αλήθεια είναι πως έχω δώσει την έγκρισή μου στον Μητέρα/Πατέρα Θεό να αρχίσει την ενεργοποίηση αυτών των «αχρησιμοποίητων» νημάτων, που θα σας αλλάξουν με τρόπο συνταρακτικό. Η εφυΐα σας, η μνήμη και η δημιουργικότητα σας θα κλιμακωθούν ραγδαία. Τελικός σκοπός είναι να σας επιτραπεί να γίνετε οι μεγαλοπρεπείς Θεοί που δύναστε να είστε. Θα έχετε όλοι επιτέλους τη δυνατότητα να δημιουργείτε, να ξέρετε την Αλήθεια της ιστορίας σας και αυτή του γαλαξία σας, όμως απαιτούνταν πρώτα να βιώσετε ο καθένας σας τις προκλήσεις και τα εμπόδια της ζωής μέσα στα τρισδιάστατα σώματά σας, με ελεύθερη βούληση, και με μικρή καθοδήγηση από τη Μητέρα και τον Πατέρα σας. 

Βιώσατε τον πόνο, φυσικά και συναισθηματικά τραύματα, μοναξιά και ένδεια, και οι περισσότεροι επιβιώσατε με τις καρδιές σας ακόμη άθικτες. Μπορείτε ακόμη να Αγαπήσετε, γι’ αυτό όταν είσαστε σε πόνο, στραφείτε προς το Φως για τη σωτηρία σας. Ήταν η καθοριστική δοκιμασία και την περάσατε με λαμπρότητα. Ναι, πολλοί ακόμη αμφιβάλετε, ακόμη δεν πιστεύετε τίποτε από όλα αυτά, όμως το μικρό ανοιχτό παράθυρο στις καρδιές σας θα επιτρέψει στην Αλήθεια να εισβάλει ευθύς μόλις απομακρύνετε από τις ζωές σας τις ενασχολήσεις για τα καθημερινά σας «επιτεύγματα». 

Ελεγχθήκατε τόσο επίπονα γιατί το Μέγα Σχέδιο σας τοποθετεί στην τελική ηγεσία όλων των γαλαξιών. Βιώσατε διαφόρων ειδών κυβερνήσεις επάνω στον πλανήτη σας, και διαισθητικά καταλάβατε, παντού στην υφήλιο, πως η δημοκρατία με την πλήρη συμμετοχή όλου του κόσμου είναι όντως το πιο αποδοτικό και δίκαιο σύστημα. Ψηφίστηκε από τους Σκοτεινούς όπως και σε κάθε δοκιμασία νέα προσπάθειας για την καθιέρωση ελευθερίας. Ακόμη και στις ΗΠΑ, το Μεγάλο Πείραμα στρεβλώθηκε προς μια δεσποτική οικονομία που αντικατέστησε τη γνήσια ελευθερία, και παρ’ όλα αυτά ο κόσμος λαχτάρησε την Αλήθεια. 

Οι κινητοποιήσεις κατά μήκους του πλανήτη σας είναι ένας λαμπρός θρίαμβος της φαντασίας. Παντού, η ανθρωπότητα εξεγείρεται απαιτώντας ελευθερία, ισότητα και  αξιοπρέπεια. Λένε στους εαυτούς τους, «Ποτέ ξανά». Πολλοί δεν καταλαβαίνουν πλήρως τι είναι αυτό για το οποίο κινητοποιούνται. Κάποιοι πιστεύουν πως πρόκειται για θρησκευτική ελευθερία, άλλοι φοβούνται το χάος που θα προκύψει από τις ολοκληρωτικές αλλαγές, όμως η πορεία προς τους νέους τρόπους συνεργασίας, και τους νέους τρόπους επικοινωνίας επισφράγισαν τις ελπίδες τους για ένα μέλλον μέσα σε Αλήθεια.  

Οι πόλεμοί σας μειώθηκαν πολύ γρήγορα και συρρικνώθηκαν στις τελευταίες ενέργειες χαρακωμάτων μερικών Σκοτεινών σε στέγες, που υποδηλώνουν την προτίμησή τους για φόνο και αντάρα, ενώ χιλιάδες σπεύδουν να βοηθήσουν, να σώσουν και να θεραπεύσουν τους πληγωμένους φίλους τους. Έχω ακούσει την έκκλησή σας για βοήθεια ώστε να σταματήσει η μαζική βία, και τώρα μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στις καθημερινές σας ζωές που αφορούν μαζί και την προσωπική βία. Η διαδικασία βρίσκεται προς την ολοκλήρωσή της, και η ολοκλήρωση απαιτεί πως το κάθε μέλος της πλανητικής σας κοινωνίας απαιτείται να πάρει μιαν απόφαση, τώρα. Κάποιοι θα δράσουν βάση της εσωτερικής τους οργής και απογοήτευσης, άλλοι όμως που το συμβόλαιό τους με τη βία έχει λήξει θα αφυπνιστούν και θα κατεβάσουν τα χέρια τους, παρά την πλύση εγκεφάλου, τον έλεγχο του νου τους και την αφιέρωση της ζωής τους ως σκλάβοι στους Σκοτεινούς. 

Όπως σας είχανε πει πριν ξεκινήσετε την ενσάρκωση αυτή, αυτή θα ήταν η τελευταία σας. Ο Πλανήτης Γη δε θα ξαναπροσφέρει τρισδιάστατο περιβάλλον με ελεύθερη βούληση μέσα στο οποίο θα μπορείτε να δοκιμάζετε στο όριο τους εαυτούς σας. Τέρμα τα βάσανα, η πείνα, η φτώχεια και οι πόλεμοι. Αυτό ήταν. 

Δείτε τριγύρω σας την ομορφιά του αγαπημένου σας πλανήτη. Βγείτε από τις πόλεις για να δείτε πως έπρεπε να δείχνει, και όπως αυτός έδειχνε πριν οι βιομηχανίες και η μαζική αύξηση του πληθυσμού καταπατήσουν τα πυκνά του δάση, και αδειάσουν τις λίμνες και τους απέραντούς του ωκεανούς.  Πάτε πίσω στα δάση, με σιγή και ευλάβεια για τη Μητέρα που σας ανέθρεψε και αγάπησε επί τόσους αιώνες. Ευχαριστήστε την, και όταν στείλετε προς το κέντρο της ύπαρξή της την Αγάπη σας, αυτή θα ανακουφιστεί και θα γιατρευτεί, και θα νιώσετε πίσω την ευγνωμοσύνη και την τεράστια Αγάπη της.

Θα δείτε τον καιρό, που ανταποκρίνεται στα δικά της αισθήματα, να καλμάρει. Καθώς οι καρδιές σας θα ζεσταίνονται δίπλα στη Μητέρα Γη και στους συνανθρώπους σας, το κλίμα σας θα ισορροπήσει, κατευνάζοντας το κρύο και πραΰνοντας τη ζέστη. Η απαλή βροχή θα αντικαταστήσει τους τυφώνες και τους ανεμοστρόβιλους. Καθώς θα ελαττώνεται η βία του ανθρώπινου πάθους, το κλίμα του πλανήτη σας θα ανταποκριθεί αντίστοιχα. Έχετε μια έκφραση, «Χαμογέλα και ο κόσμος θα χαμογελάσει μαζί σου». Επεκτείνετε την κατανόηση αυτή στη σχέση σας με τη Μητέρα Γη και τα συνειδητά της όντα, που συμπεριλαμβάνουν κάθε έντομο, πέτρα, φυτό και ζώο που αυτή φροντίζει.

Να είσαστε σε ειρήνη, Αγαπημένοι μας. Ο καιρός της δοκιμασίας σας έχει τελειώσει.  Έχετε τον χρόνο να ξεκουραστείτε, να αναπολήσετε και να επαναφέρετε την Ειρήνη στη Σκέψη σας. Το δοκιμαστικό σας βρίσκεται στο τέλος του, και όλοι σας βρεθήκατε να είστε αθώοι, αγνοί και ένδοξα Ένα με τον Δημιουργό σας. Δεν έχει σημασία τι παραστρατήματα βιώσατε σε τούτη τη ζωή.  Είναι η συσσώρευση από όλες τις ζωές σας, και από όλες τις φορές που θριαμβεύσατε πάνω στην απόγνωση, και την Αγάπη που εκφράσατε για τον άλλο ή τον εαυτό σας αυτό που Εμείς βλέπουμε και μετράμε στη δύναμή σας. Γίνετε το στοργικό αυτό ον τώρα. Κοιτάξτε τριγύρω σας και δείτε αυτούς που θα γίνουν η Αγάπη σας, και εκφράστε την ελεύθερα. Δεν ενδιαφέρει αν ξέρουν το όνομά σας, ή αν ζουν στο σπίτι σας. Όλοι θα καλωσορίσουν την υψηλότερη δόνηση της Αγάπης και του Φωτός.

Δουλέψατε μαζί και προσευχηθήκατε παρακαλώντας με να επιτρέψω την ένδοξη Ανάλυψή σας τώρα, σε αυτή τη ζωή, την ώρα αυτή. Είμαι εδώ και σας λέω, πως δέχομαι. 

Όλα τα απαιτούμενα βήματα που θα επιτρέψουν σε αυτό να συμβεί έχουν παρθεί. Τα Πακέτα Ευημερίας έχουν διαμοιρασθεί και είναι έτοιμα να διανεμηθούν. Ο Σατανάς έχει επιστρέψει στην αγκαλιά της οικογένειάς του, και η 4η διάσταση έχει καταρρεύσει, μη επιτρέποντας άλλη μυστικότητα ή διαχωρισμό από την αγάπη του Μητέρα/Πατέρα Θεού. Οι Αρχάγγελοι προσέλαβαν του μανδύες του Φωτός, και οι Διδάσκαλοι διόρισαν τους εαυτούς τους ως υπηρέτες του Φωτός επάνω στη Γη. Τα σκάφη έχουν μπει σε σειρά και είναι έτοιμα να φέρουν τα δώρα και τη μεγάλη τους αγάπη για τη Δίδυμη Φλόγα που αναμένει τους γονείς της, πολλοί από τους οποίους έχετε επίγνωση τώρα για αυτούς, και είστε εξοικειωμένοι με τη στοργική τους ενέργεια.   

Η Μητέρα Γη σταθεροποιήθηκε στον άξονά της από τις Γαλαξιακές Δυνάμεις, και θα παραμείνει έτσι μέχρι όλα της παιδιά αναληφθούν κατά κύματα προς τις υψηλότερες διαστάσεις. Όλα τα μαζικά οπλοστάσια που θα μπορούσαν να απειλήσουν τα σκάφη ή την ασφάλεια αυτών επάνω στη γη έχουν ουδετεροποιηθεί, τα μικρότερα όπλα δε, σταδιακά θα αχρηστευτούν καθώς πλησιάζει η ώρα για τις προσγειώσεις. Έχουν προετοιμαστεί ανακοινώσεις που θα εκπεμφθούν παντού πάνω στον πλανήτη που θα σας καθησυχάζουν και θα σας πληροφορούν για τα γεγονότα καθώς αυτά εξελίσσονται. 

Βλέπετε, δεν έχει παραβλεφτεί καμία λεπτομέρεια, κανένα μέλημα που να μην εξετάστηκε και καμία ερώτηση που να έμεινε αναπάντητη. Θα είναι θριαμβευτική στιγμή για όλους, καμία δυστυχία δε θα προκληθεί σε κανένα πλάσμα πάνω στη Γη, εκτός εάν επιλέξουν να στρέψουν την πλάτη τους στην Αγάπη. Σχέσεις, μαζί παλιές και νέες θα ευλογηθούν με Αγάπη, Συγχώρεση και Φως, και όλοι θα ξεπεράσετε παλιές φιλονικίες και πόνους για να αναληφθείτε προς τις υψηλότερες δονήσεις της Αγάπης και της Συντροφικότητας. 

Σας ζητάμε, αγαπητοί μας Εργάτες του Φωτός, να είστε έτοιμοι να ηγηθείτε της θριαμβευτικής γιορτής, και του ερχομού της ένδοξης πομπής των πλοίων, όπου όλοι σας θα ανανεωθείτε, με σώματα πλήρους υγείας, και μυαλά με μνήμες που έχουν αποκατασταθεί και γνώση όλων όσων ξέρατε από πριν, και ακόμη περισσότερα. 

Δουλέψατε τόσο σκληρά για να ξεπεράσετε τις αμφιβολίες και την κριτική των συνανθρώπων σας και θα αισθανθείτε το βραβείο πως τελικά αναγνωρίζεστε και πως υπάρχει αποδοχή για τη σοφία και τη δύναμη των καρδιών σας. Να είστε εν ειρήνη, Αγαπημένοι Μας.  Είσαστε οι Αυλητές του Ένδοξου Βασιλείου. Εμμένατε και θριαμβεύσατε. Ήρθε η ώρα σας. Δεν έχει σημασία εάν αρρωστήσατε, εξαθλιωθήκατε ή αν πονέσατε. Χρησιμοποιήσετε αυτές τις τελευταίες ημέρες για να ξεκουραστείτε και να προετοιμαστείτε. Ανοίξτε τις καρδιές σας στην Άπειρη Αγάπη μου που τα γιατρεύει όλα. Προσευχηθείτε ήσυχα για όλους τους άλλους που θα χρειαστούν τον καθησυχασμό και τη δύναμή σας για να περαιώσουν τη μετάβασή τους.

Δε μπορώ να σας περιγράψω τη χαρά που αισθάνομαι καθώς βλέπω αυτά τα τελευταία επιτεύγματα να καρποφορούν. Είναι στ’ αλήθεια η Αρχή του Τέλους, όπως είπε ο Πατέρας Θεός. Προετοιμάστε τους εαυτούς σας για τη Νέα Αρχή μέσα σε ευτυχία και Πίστη.  

Είμαι ο Δημιουργός σας, ο Δημιουργός όλων των Δημιουργών, και σας στέλνω τα ισχυρότερα κύματα Αγάπης που έχετε ποτέ αισθανθεί. Σας συγκεντρώνω κοντά μου, παιδιά της καρδιάς μου, και σας στέλνω την άμετρη Αγάπη μου. Μέχρι να ξανασυναντηθούμε,
Ο Πρώτιστος Δημιουργός

30 Ιουλίου 2013, 12 μμ., διαμέσου Kathryn May

Μετάφραση: Con Tanidis

Δίδεται άδεια για αντιγραφή μόνο εάν το μήνυμα χρησιμοποιηθεί δίχως αφαιρέσεις ή αλλαγές, με αναφορά στον εκδότη και την ιστοσελίδα.

Kathryn E. May, PsyD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου