Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

20 Απριλίου 2012


SaLuSa 20 Απριλίου, 2012

Όλα συνεχίζουν να εξελίσσονται σε σημείο που ότι συμβαίνει όσον αφορά τις συλλήψεις, δεν μπορεί να αγνοείται για πολύ ακόμη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Εμείς θέλουμε όχι μόνο την υποστήριξή τους, αλλά τα γεγονότα να αναφέρονται όπως πραγματικά συμβαίνουν και με ειλικρινή ανάλυση. Στο τέλος θα δημιουργήσουμε τις δικές μας υπηρεσίες, για να εξασφαλίσουμε ότι οι δράσεις μας δεν θα διαστρεβλώνονται, αλλά εν τω μεταξύ καλοδεχόμαστε και ευχαριστούμε, εκείνους του Φωτός, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αποκαλύψεων, μέσω του Διαδικτύου. Μερικές φορές οι ειδήσεις είναι κάπως θεωρητικές, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει ακόμη να διακρίνετε πώς θα τις ερμηνεύσετε. Συνήθως και ευρέως είναι αξιόπιστες, αλλά θα πρέπει ακόμα να προσέχετε την σκόπιμη παραπληροφόρηση.


Τώρα είμαστε πιο δραστήριοι από ποτέ άλλοτε σε ότι αφορά την ασφάλεια και την ευημερία σας. Δεδομένου ότι πολλή από τη δουλειά μας, πραγματοποιείται κρυφά, δεν μπορείτε να γνωρίζετε σε τι έκταση κινούμαστε, αλλά πραγματικά μειώνουμε τις επιπτώσεις της ρύπανσης, τόσο στη θάλασσα, όσο και στον αέρα. Όταν θα σταματήσουμε πλήρως τις δραστηριότητες που προκαλούν ρύπανση, τότε θα μπορέσουμε να στρωθούμε στη δουλειά και να ολοκληρώσουμε τις εργασίες μας, ώστε να εξαλειφθούν εντελώς τα αποτελέσματά τους. Ψάχνουμε σε διάφορες πηγές, για να μελετήσουμε την Αποκάλυψη και να προετοιμάσουμε τον κόσμο για των ερχομό της. Το σοκ δεν μπορεί να θεωρείται πλέον ως ενδεχόμενο της Αποκάλυψης, καθώς οι θεάσεις των σκαφών μας, είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες, εδώ και χρόνια τώρα. Επίσης, συνεχίζουμε να εμφανιζόμαστε, συχνότερα από ποτέ, ακόμη και στις πλέον πυκνοκατοικημένες περιοχές.

Τα επίπεδα της συνείδησης, συνεχίζουν να αυξάνονται και αυτό ήταν αναμενόμενο, εν όψει της ποσότητας του φωτός, που κατευθύνεται προς τη Γη τα τελευταία χρόνια. Αγγίζει τις χορδές της καρδιάς πολλών ανθρώπων, οι οποίοι παρατηρούν τις αλλαγές μέσα τους. Μερικοί το πολεμούν και ξαναπαίρνουν το δρόμο τους, αλλά όταν βγει η αλήθεια σχετικά με το σκοπό της ζωής μας, περιμένουμε πολλούς να ανοιχτούν. Μια άλλη σημαντική πτυχή, είναι η αποδοχή ότι η ζωή είναι συνεχής και ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ο θάνατος, σε ότι αφορά την ψυχή. Αυτό θα πρέπει να απελευθερώσει ανθρώπους, που ζουν με το φόβο του και δεν καταλαβαίνουν, ότι δεν είστε μόνο το σώμα σας.

Είστε υπέροχα πνευματικά όντα, που έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες, από ότι συνειδητοποιήτε και όταν αναληφθείτε, θα είστε σε ένα επίπεδο που θα μπορείτε να τις ασκήσετε. Θα υπάρχουν λίγοι περιορισμοί στην ελευθερία σας να ταξιδέψετε όπου θέλετε, και μπορείτε να ακολουθήσετε σχεδόν οποιαδήποτε πρόκληση που θα προάγει την πνευματική σας εξέλιξη. Φυσικά, σοφότερα μυαλά από τα δικά σας, ήλθαν στο κάλεσμα σας και οι Κύριοι, θα σας δώσουν το πλεονέκτημα της εμπειρίας τους. Πολλοί από εσάς, ήδη υπηρετούν κάποιον και ανήκουν στις ομάδες τους. Η ομαδική εργασία θα είναι ένα χαρακτηριστικό της υπηρεσίας σας σε άλλους, όταν φτάσετε τις υψηλότερες σφαίρες. Ακόμα και στη Γη θα συμφωνήσετε χωρίς αμφιβολία, ότι διαπιστώνετε να έλκεστε από τους ομοίους σας.

Εμείς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία, επίσης κάνουμε συνεργασίες μεταξύ μας και με τις διαφορετικές εμπειρίες μας, η ενέργεια της ομάδας είναι πολύ ισχυρή. Λόγω πολλών νέων πολιτισμών, που ενώνονται μαζί μας, απολαμβάνουμε να μαθαίνουμε για τους τρόπους ζωής τους. Υπάρχει επίσης η ανταλλαγή, νέων τεχνολογιών και είναι εκπληκτικό, το πόσο αναπτύσσονται διάφορες ιδέες, όπως για παράδειγμα τα πολλά είδη των σκαφών που βλέπετε στους ουρανούς σας. Πιστέψτε μας Αγαπητοί μου, η ζωή θα είναι κάθε άλλο παρά πληκτική ή ανιαρή όταν αναληφθείτε. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ ικανοποιητική και ευχάριστη και να διεξάγεται με αγάπη, για τις πολλές μορφές ζωής που συναντάμε. Το μέλλον σας μπορεί να μην είναι απαραίτητα μαζί μας, αλλά σαν μέλη της Ομοσπονδίας μας, μπορείτε να έλθετε μαζί μας, αν το θέλετε.

Θέλουμε να δούμε τους συμμάχους μας, να κάνουν μια μαζική προσπάθεια, για να καθαρίσουν μια και καλή όλες τις σκοτεινές δυνάμεις, έτσι ώστε όσοι από εσάς υπηρετείτε το Φως, να μπορέσετε να οδηγήσετε τους ανθρώπους, κατά τις τελευταίες ημέρες αυτού του κύκλου. Η Λευκή Αδελφότητα εδώ και καιρό οργάνωνε να είναι οι σωστές ψυχές στη Γη και να είναι έτοιμες να αναλάβουν τα καθήκοντά τους ώστε να εξασφαλίσουν ένα καλό τέλος για τη δυαδικότητα, όπως γνωρίζετε. Οι Σκοτεινοί, δεν είναι οι μόνοι που μπορούν να οργανωθούν για την μέγιστη επιτυχία, καθώς και το φως έχει επίσης προγραμματίσει εδώ και καιρό αυτή την εποχή. Πάντα επρόκειτο να είναι μια νίκη για το Φως, αλλά με την ελεύθερη βούληση που σας έχει χορηγηθεί, το μέλλον δεν ήταν πάντα προβλέψιμο. Μέχρι το τέλος της χιλιετηρίδας, δεν ήταν σαφές πώς θα προοδεύσετε και παρόλο που το σκοτάδι πύκνωσε, ξεσηκωθήκατε θαυμάσια για να ακολουθήσετε το μονοπάτι του Φωτός. Οι Σκοτεινοί, φαινόταν να έχουν κερδίσει, αλλά τους εναντιωθήκατε και παρά το πλεονέκτημα που είχαν, βγήκατε από αυτό νικητές. Μένει μόνο να ξεκαθαρίσει το χάος, μετά την απομάκρυνση των Illuminati και σε αυτό είμαστε απολύτως μαζί σας.

Γνωρίζουμε ότι με την Ανάληψη να πλησιάζει, κάποιοι γονείς εκφράζουν την ανησυχία τους, για τα παιδιά τους και αυτό είναι κατανοητό. Ας εξηγήσουμε ότι είναι όπως κάθε άλλη ψυχή αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το σχέδιο ζωής τους. Επέλεξαν, μαζί με ποιον θα είναι και γνωρίζουν για το μέλλον τους, όπως και το δικό σας. Να τα βλέπετε ως ψυχές, απλά κατάλληλες να εγκλιματιστούν στη ζωή της Γης, με ίσες δυνατότητες, αν όχι περισσότερες, από τις δικές σας. Σίγουρα τα τελευταία 30 χρόνια, ή περισσότερο, πολλές ψυχές έχουν επιλεγεί να σας συνοδεύσουν, σ’ αυτό το ιδιαίτερο χρονικό διάστημα, λόγω της ιδιαίτερα εξελιγμένης τους κατάστασης. Είναι αναγκαίες για να αναδείξουν το Φως τους και να βοηθήσουν στην αφύπνιση άλλων ψυχών που τα επίπεδα συνείδησης τους χρειάζεται να ανυψωθούν. Η όλη διαδικασία της Ανάληψης, απαίτησε έναν στρατό Εργατών του Φωτός, για να μπει σε στέρεες βάσεις.

Δεν υπάρχει στην πραγματικότητα καμία ανάγκη να ανησυχείτε, για οποιαδήποτε άλλη ψυχή, είτε είναι νέος, ή ηλικιωμένος και για τη θέση της στην Ανάληψη. Όλοι εσείς ήρθατε στη Γη, γνωρίζοντας πολύ καλά ποιες θα ήταν οι προκλήσεις και σε τι θα συνεπάγονταν τα καρμικά σας μαθήματα. Έχετε όλοι όλες τις δυνατότητες για να διαχειριστείτε το σχέδιο της ζωής σας και έχετε μια σειρά από Οδηγούς, οι οποίοι βοηθούν να διασφαλιστεί, ότι όλα λειτουργούν με επιτυχία για εσάς. Ακόμη, κάποιες περιπέτειες μερικών ψυχών με τις σκοτεινές ενέργειες ήταν γνωστές εκ των προτέρω και αποτελούν επίσης μια καρμική κατάσταση. Η εμπειρία έρχεται με πολύ δυσκολία μερικές φορές, αλλά έτσι μαθαίνετε και προοδεύετε πνευματικά. Εάν σε αυτή τη περίοδο της ζωής σας, έχετε σφάλλει, αναγνωρίστε τα λάθη σας και συγχωρήστε, τον εαυτό σας και παρόλα αυτά μπορείτε να περπατήσετε στο μονοπάτι προς την Ανάληψη. Αφήστε πίσω τα λάθη σας και να είστε σίγουροι ότι σε ίδιες συνθήκες, δεν θα τα κάνατε ξανά.

Είμαι ο SaLuSa, από τον Σείριο και βλέπω πώς ταξιδεύει το κύμα ενθουσιασμού, σε όλο τον κόσμο, με την αναμονή για την αποκατάσταση των δικαιωμάτων σας. Για πολύ καιρό έχετε καταπιεστεί από τους Σκοτεινούς και ο χρόνος αυτός τελείωσε, καθώς τα μέσα τους για το έλεγχο σας, έχουν απομακρυνθεί. Η Αγάπη μεγαλώνει και μια μεγάλη αίσθηση ανακούφισης, γίνεται αισθητή παντού.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light


Μετάφραση: Βασιλική
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου