Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

8-Ιανουαριος-2010 SaLuSa






Όταν μερικοί άνθρωποι ακούνε για το τέλος του χρόνου, αντιδρούν με φόβο η με δυσπιστία, λες και ακούνε παραμύθι. Και όμως, όταν κοιτάτε τις ζωές σας, υπάρχουν πολλές προκλήσεις που σας πάνε στα όρια. Είναι μέρος της διαδικασίας εκμάθησης και επιθυμίας μας να δούμε πόσο μακριά ο άνθρωπος μπορεί να προσαρμόσει το φυσικό του σώμα και να αναπτύξει τις νοητικές του ικανότητες σε χαμηλές δονήσεις. Όταν απελευθερωθείτε από τους περιορισμούς της διάστασης, οι μεγάλες ιδέες και τα οράματα του μέλλοντος μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Η τεχνολογία σας αυτή την στιγμή έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου είσαστε πλέον έτοιμοι να γίνετε ταξιδιώτες του διαστήματος . Το τέλος του χρόνου λοιπόν για σας, που επισημάνει την λήξη της δυαδικότητας, είναι το κύριο βήμα προς την εξέλιξη σας. Είναι αρκετά δύσκολο να αφήσετε να αναδυθεί η ψυχική σας κατανόηση από την στιγμή που σας περιτριγυρίζουν πολλές ιδέες και γνώμες ως προς το τι είναι η αλήθεια. Για μεγάλο χρονικό διάστημα σας έχουν κρύψει την αλήθεια και πολλές φορές η γνώση έχει αντικατασταθεί από ανόητες προλήψεις.

Οι αμέτρητες θεωρίες όσο αφορά τους καιρούς μας, αποτελούν μια άλλη δυσκολία και πάρα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μεγάλες καταστροφές θα πλήξουν την Γη. Όμως μηνύματα που έχουμε λάβει από πνευματικές πυγές λένε το αντίθετο. Αναπόφευκτα θα υπάρξουν κάποιες φυσικές αλλαγές, αλλά όχι στον βαθμό όπου θα πεθάνουν χιλιάδες άνθρωποι. Να έχετε υπόψη ότι οι προφητείες είναι ένδειξη πιθανοτήτων, και όπως εξελίσσεστε, αυτές αλλάζουν η μάλλον τις αλλάζετε. Οι αλλαγές εξαρτιούνται από το επίπεδο της συνείδησης σας και από την στιγμή που αυτό έχει αυξηθεί πάρα πολύ τον τελευταίο αιώνα, μπορείτε να δημιουργήσετε πιο ειρηνικές αλλαγές. Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάτε ότι εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας έχουμε τον ρόλο μας να παίξουμε και χάρη στην προηγμένη τεχνολογία μας θα μειώσουμε πολύ την πιθανή καταστροφή. Γι’ αυτό αγαπητοί μου, να μην φοβάστε το τέλος του χρόνου , και να είστε σίγουροι ότι η Ανάληψη θα γίνει.

Πολλά γεγονότα θα δήξουν ξεκάθαρα το ξεκίνημα των μαζικών αλλαγών αν και οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν δημιουργήσει σύγχυση που δεν σας επιτρέπει να δείτε την πραγματική κατεύθυνση σας. Όταν η αλήθεια θα αρχίσει να βγαίνει προς τα έξω και η Ομοσπονδία μας θα ανοίξει την επικοινωνία με σας, τα πράγματα θα αλλάξουν γρήγορα. Πολύ θετικοί καιροί σας περιμένουν και είναι πολύ κοντά.

Όπως σας έχουμε συμβουλέψει πολλές φορές όταν λαμβάνετε κάποια μηνύματα και έχετε αμφιβολίες όσο αφορά το περιεχόμενο, ρωτήστε τον εαυτό σας και εμπιστευτείτε την κρίση σας. Θα υπάρξουν πάντα αντιφατικά μηνύματα και αυτό οφείλεται στα διαφορετικά επίπεδα συνειδήσεις. Οι λέξεις κουβαλάνε ενέργεια, αναρωτηθείτε λοιπόν πώς νιώθετε καθώς τα διαβάζετε. Αν σας ανεβάζει, προέρχεται από υψηλότερα επίπεδα. Πρέπει επίσης να δούμε πόσο ακριβές είναι το μήνυμα και πόσο το κανάλι το μετέφερε με κατάλληλες λέξεις. Μερικές φορές μια λάθος λέξη μπορεί να αλλάξει όλο το νόημα.

Όσο η αλήθεια θα αποκαλύπτεται από τα μέλη την Ομοσπονδίας και του Αρχηγού, θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις λόγο των εδραιωμένων, εδώ και πολύ καιρό, πιστεύω. Είναι ένας τομέας που χρειάζεται καθαρισμό, και για αυτόν τον λόγο η αλήθεια θα σας παρουσιαστεί από εξελιγμένες ψυχές που θα εμπιστευτείτε. Να είσαστε ευλύγιστοι με τα πιστεύω σας, για να αλλάξετε. Έξαλλου μόλις έχετε αρχίσει να ξυπνάτε από τον λήθαργο. Η αλήθεια είναι μέσα σας, και μόλις σας ξαναπαρουσιαστεί, θα αντηχήσει.

Πολλές Καλές Ψυχές, εντός και εκτός της Γης, εμπλέκονται στην διαδικασία της Ανάληψης. Προέρχονται κυρίως από ανώτερες διαστάσεις και διαφορετικούς πολιτισμούς πού σας έχουνε συνοδέψει στο ταξίδι σας. Αυτό αποδεικνύει πόσο σημαντικοί είσαστε όλοι σας, και πόσο σημαντική είναι η ολοκλήρωση της Ανάληψης για όλο το Σύμπαν. Τότε, ακόμα και το σώμα σας θα είναι ελεύθερο από το κάθε ελάττωμα, τα γηρατειά, τις αρρώστιες. Θα είναι η τέλεια έκφραση του ιδίου. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό από την στιγμή που συντονίζεστε με υψηλότερες δονήσεις.

Θα χαρούμε πολύ να δούμε την έκφραση των προσώπων σας όταν ο πρώτος μας εκπρόσωπος θα σας παρουσιαστεί. Όλοι οι φόβοι σας θα εξαφανιστούν όταν θα δείτε πόσο σας μοιάζουνε, διότι ανήκουν στην οικογένεια των ανθρώπων. Βέβαια, υπάρχουν άλλα είδη ανθρώπων, στα μάτια μας διαφορετικοί. Μην ξεχνάτε ότι προερχόμαστε όλοι από την Πηγή του Παντός και όλοι είμαστε Σπίθες του Θεού.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σύριο, και διαισθάνομαι το Φώς μέσα σας, όπως το διαισθάνονται και τα μηχανήματα μας. Είναι σαν μια φωτεινή αύρα που ενώνει τους όμοιους, η οποία ενώ μεγαλώνει γίνεται πιο δυνατή προσελκύοντας περισσότερο Φώς στην Γη. Όλα πάνε καλά, να είσαστε σίγουροι. Έχετε κάνει μεγάλα βήματα πολύ γρήγορα και έχετε κινηθεί πέρα από την επιρροή των σκοτεινών δυνάμεων. Κρατήστε ζωντανό μέσα σας το Φώς και την Αγάπη διότι αυτό θα βοηθήσει τους άλλους.

Ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.


Translator: Stella
Email: sg@stellagalanti.com


The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
. http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS UPDATED
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA UPDATED
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLISH
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- CASTELLANO/ESPAÑOL
*http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8 – JAPANESE
http://gfingreeck.blogspot.com/ - GREECK - NEW
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIAN - NEW

Galactic Federation by SHELDAN NIDLE
http://www.paoweb.com - ENGLISH
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbysheldannidle.blogspot.com - DUTCH
http://spirit-messages.blogspot.com- CASTELLANO/ESPAÑOL
http://sheldaninswedish.blogspot.com – SWEDISH – NEW
http://www.oneness-web.jp/pao/index.htm - JAPANESE
http://www.paoweb.org/de/pages/index.html - GERMAN
http://www.costanza2003.org – ITALIANO
http://www.unitynet.nl/ ~NEDERLAND
http://paorg.sweb.cz/ - CZECH
http://sheldannidlefg.blogspot.com/ BRASIL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου