Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Google+ Followers

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015

Hellenic -- SaLuSa, 23 Ιανουαρίου 2015

SaLuSa, 23 Ιανουαρίου 2015

Καθώς τα γεγονότα επάνω στη Γη γίνονται ακόμα ενοχλητικότερα, τόσο γρηγορότερα προοδεύει το Φως προς την επίτευξη του σκοπού του και φέρνει τέλος στις παρεμβάσεις των σκοτεινών. Είχαν τη δύναμη στα χέρια τους για πολλούς αιώνες και ξεκίνησαν το σχέδιό τους για να μειώσουν το πληθυσμό της Γης ώστε να είναι περισσότερο διαχειρίσιμος.  Το έχουνε μερικώς πετύχει, με το να κρατάνε την ανθρωπότητα σχεδόν σε μια διαρκή κατάσταση πολέμου. Παρότι πιστεύουν ότι πετυχαίνουν το σκοπό τους, αρχίζουν να καταλαβαίνουν επίσης ότι δε μπορούν πλέον να ελέγχουν τα γεγονότα επάνω στη Γη. Έως τώρα θα είχανε παρασύρει σχεδόν όλες τις χώρες σ’ έναν ακόμα παγκόσμιο πόλεμο, με τις πράξεις μας όμως δεν το κατάφεραν αυτό. Η φιλοδοξία τους να φέρουν έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο έχει παρεμποδιστεί, και ελαχιστοποιούμε την ικανότητά τους να καθυστερήσουν τις επερχόμενες αλλαγές που θα σηματοδοτήσουν το αληθινό ξεκίνημα της Νέας Εποχής. Από τη μεριά μας βλέπουμε ότι τα πράγματα πάνε πολύ καλά και η ώρα που οι πολυπόθητες εξελίξεις θα υποδηλώνουν πραγματικά τη Νέα Εποχή έχει καταφθάσει.

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Hellenic -- SaLuSa, 16 Ιανουαρίου 2015


SaLuSa, 16 Ιανουαρίου 2015
Πήρε πολύ καιρό να έρθει αυτό το σημείο στην εξέλιξή σας και παρατηρούμε την αύξηση μιας νέας ενέργειας η οποία επικρατεί επάνω στη Γη, φέρνοντας συνεργασία και ειρήνη. Μετά από χρόνια πολέμων και συγκρούσεων, οι νέες ενέργειες αφυπνίζουν τους ανθρώπους κάνοντάς τους να αναζητούν ειρηνικούς τρόπους και μια ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ όλων των ανθρώπων. Κι ενώ υπό την απειλή του πολέμου αυτοί που ακόμα ανταποκρίνονται στο ίδιο ύφος είναι πολλοί, την ίδια στιγμή είναι πολλοί περισσότεροι αυτοί που αναζητούν τις ειρηνικές λύσεις. Φυσικά κάνουμε ό,τι μπορούμε επηρεάζοντας και βοηθώντας αυτούς που ψάχνουν την ειρήνη και την ολοκληρωτική λήξη των πολέμων, για να βρουν λύσεις ειρηνικές. Οι φωνές όσων έχουν κουραστεί από τους θανάτους και τη σπατάλη των πόρων της Γης μέσω των επιθετικών συμπεριφορών κερδίζουν ισχύ και φέρνουν επιρροή σ’ αυτά που θα οδηγήσουν στην γαλήνια συνύπαρξη και την πολιτική σταθερότητα. Θα πάρει καιρό κάποιοι άνθρωποι να πεισθούν ότι ο πόλεμος ωφελεί μονάχα τους λίγους εκείνους που έχουν επενδύσει πολλά επάνω σ’ αυτόν. Όμως, ο χρόνος θα φανερώσει πολλές αλήθειες και θα αποκαλύψει το ποιοι είναι οι κληροδόχοι αυτών.

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Hellenic -- SaLuSa, 9 Ιανουαρίου 2015


SaLuSa,  9  Ιανουαρίου 2015

Παντού τριγύρω σας υπάρχουν σημάδια που υποδηλώνουν ότι περνάτε μια  περίοδο μεγάλων αλλαγών κι ότι τα παλιά προβλήματα που σας βασάνιζαν για αιώνες φτάνουν στο κορύφωμά τους. Η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει συνθήκες που καταντούν ανυπόφορες,  και οι οποίες και θα συνεχιστούν έως ότου αναγκαστείτε να τις αντιμετωπίσετε. Ειρηνικές λύσεις μπορούν να υπάρξουν, όμως απαιτείται και η θέληση αυτών που ηγούνται για λύσεις πιο  αποδεκτές και μόνιμες. Δε γίνεται να συνεχίσετε πια με τους παλιούς σας τρόπους, και θα απαιτηθεί σε κάποιες χώρες να βγει εμπρός μια νέα Ηγεσία που θα καθοδηγήσει τον Άνθρωπο σε απαντήματα ειρηνικά και αποδεκτά. Μέρος αυτής της αλλαγής κατεύθυνσης θα έρθει από εσάς τον κόσμο καθώς διαθέτετε πολύ περισσότερη δύναμη από όση νομίζετε. Όταν αυξάνει η σκέψη για αλλαγή, αυτή γίνεται πανίσχυρο εργαλείο κι έχει τη δύναμη να μπορεί να επηρεάζει τον Ανθρώπινο πληθυσμό. Το σκηνικό αυτό στήνεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια καθώς εσείς κινείστε προς κατεύθυνση διαφορετική σε σχέση με τους παλιούς τρόπους αντιπαράθεσης. Η ειρήνη είναι πια μέσα στο μυαλό πολλών ανθρώπων που έχουν κουραστεί από την έλλειψη ηγεσίας η οποία υποτίθεται ότι θα άλλαζε την ρότα της προς διαπραγματεύσεις  ειρηνικές. Έρχονται λοιπόν αυτά, αλλά όπως συχνά λέτε ‘δύσκολα κόβονται οι παλιές συνήθειες’.

Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015

Hellenic -- SaLuSa, 2 Ιανουαρίου 2015


SaLuSa, 2  Ιανουαρίου 2015

Ακούμε πολλούς σας να ρωτάτε γιατί τάχα φαίνεται να κυλάει ο χρόνος τόσο γρήγορα. Οφείλεται στο ότι απλά η ταχύτητα των δονήσεων αυξάνει, ενώ ταυτόχρονα οι δονήσεις αυτές σας εξυψώνουν και σας παίρνουν έξω από τις χαμηλότερες δονήσεις. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι ν’ ανυψωθείτε εντελώς μέσα την 4η Διάσταση, όπου πλέον δε θα μπορούν να σας ταλαιπωρούν οι χαμηλότερες δονήσεις. Η έλευση της Πολιτείας του Φωτός, που είναι επίσης μέρος της νέας διάστασης, είναι μια ακόμα από τις πολλές υλοποιήσεις που σας περιμένουν αυτό το χρόνο. Το ότι έχει ήδη καθυστερήσει δε θα πρέπει να σας ανησυχεί, γιατί πολύ σύντομα θα κάνει την εμφάνισή της. Ξέρουμε ότι οι άνθρωποι είσαστε ανυπόμονοι, όμως κοντεύετε τόσο πολύ στο να δείτε την Πολιτεία του Φωτός, που σας ζητάμε να έχετε υπομονή.  
Αυτά που συμβαίνουν είναι τόσο πολλά κι όταν θ’ αρχίσουν να έρχονται οι αλλαγές, τα γρήγορα αποτελέσματά τους θα σας εκπλήξουν. Σας έχουμε ενημερώσει για το τι θα γίνει και πως κάθε βήμα θα σας οδηγήσει κοντύτερα στην ημέρα που θα απαλλαγείτε από αυτούς που αντιτίθενται στο Φως και παρεμβαίνουν στην πρόοδο. Οι όποιες προσπάθειες να την καθυστερήσουν δε θα έχουν αποτέλεσμα και οι σκοτεινοί έχουν ήδη αρχίσει να εκτιμούν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Ίσως να υπάρχουν κάποια ενοχλητικά άτομα, αλλά θα τεθούν κατά μέρος. Αγαπητοί Εργάτες του Φωτός, τη χρονιά αυτή θα τη θυμόσαστε, και ρόλος σας είναι να βοηθάτε τους λιγότερο ενημερωμένους στο να κατανοήσουν την αλήθεια για το τι συμβαίνει.