Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Google+ Followers

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Hellenic -- SaLuSa, 31 Οκτωβρίου 2014


SaLuSa, 31 Οκτωβρίου 2014

Θα τονίσουμε ότι τίποτε δε μπορεί ν’ αλλάξει το πεπρωμένο σας στο ν’ αφήσετε πίσω τη χαμηλότερη διάσταση, εκτός κι αν χαθείτε και δε μπορέσετε ν’ ανυψωθείτε έξω από αυτήν. Οι ευκαιρίες για την ανύψωσή σας είναι απεριόριστες και εάν βρισκόσαστε σ’ αυτό το δρόμο θα έχετε ήδη καταφέρει τέτοια πρόοδο, ώστε να έχετε εντάξει τον εαυτό σας μέσα στο επίπεδο των δονήσεων που θα σας καθοδηγήσουν με ασφάλεια.  Θα έχετε όλη την υποστήριξη που χρειαζόσαστε, και καθώς θ’ αυξάνει το επίπεδο της συνειδητότητάς σας θα πετυχαίνετε μεγαλύτερη κατανόηση γι’ αυτά που χρειάζεται να κάνετε. Κρατήστε μέσα σας το Φως με το οποίο περιβάλλετε τον εαυτό σας, και να ξέρετε ότι είσαστε ασφαλείς μέσα σας και προφυλαγμένοι από οποιαδήποτε απόπειρα παρεμβολής στο σχέδιό σας για Ανάληψη. Αφήστε να σας προσπεράσουν οι χαμηλότερες δονήσεις δίχως να εμπλέκεστε μέσα σε αυτές.

Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

SaLuSa, 24 Οκτωβρίου 2014

SaLuSa, 24 Οκτωβρίου 2014


Αγαπημένοι Μου, ακούμε το κλάμα αυτών που νιώθουν ότι τους έχουν εγκαταλείψει και που ψάχνουν αγωνιωδώς να βρουν κάποιο νόημα στη ζωή τους. Έχουνε χαθεί μέσα στην αναταραχή που συνεχίζεται και αδυνατούν να δούνε μέλλον εμπρός για τον εαυτό τους. Να μπορούσανε μονάχα να αντιληφτούν το μέγεθος αυτών που γίνονται και θα έβλεπαν τις τεράστιες αλλαγές που επιτελούνται. Η Νέα Εποχή ξεκίνησε νωρίς φέτος όταν οι παλιές ενέργειες άρχισαν ν’ αποσύρονται για ν’ αντικατασταθούν από τις νέες που έρχονται, πράγμα που σημαίνει ότι για την ώρα και οι δυο τους επηρεάζουν τη σκέψη σας. Παρόλα αυτά, οι νέες ενέργειες θα αντικαταστήσουν τις παλιές και θα φέρουν στο προσκήνιο προόδους και αλλαγές, που θα δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο που παίρνει η Ανθρωπότητα. Υπάρχει η συνειδητοποίηση ότι έχετε μπερδευτεί απ’ αυτά που γίνονται, αλλά αν κοντοσταθείτε για λίγο και τα κοιτάξετε καλύτερα, θα δείτε ότι τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο.  Ναι, ακόμα υπάρχουν συρράξεις και η ειρήνη επάνω στη Γη φαντάζει χιλιόμετρα μακρυά, εντούτοις όμως αρχίζετε να συνειδητοποιείτε τη ματαιότητα του πολέμου. Τα όντα που κατανοούν το πώς μπορεί να επέλθουν οι ειρηνικές λύσεις αναδύονται, και οι φωνές τους θ’ ακουστούν και θα εισακουστούν.

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

SaLuSa, 17 Οκτωβρίου 2014SaLuSa  17 Οκτωβρίου 2014

Εάν ποτέ σας χρειαστείτε αποδείξεις για το αν γίνονται αλλαγές, δεν έχετε παρά να κοιτάξετε πίσω στις διαφορές που υπάρχουν τώρα σε σχέση με ό,τι υπήρχε πριν από 50 χρόνια. Οι αλλαγές είναι δραματικές και δε φαίνεται να τηρούν κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο, ενώ κατά καιρούς φαντάζουν χαοτικές. Παρόλα αυτά, οι αλλαγές δεν είναι τυχαία γεγονότα, αλλά οδηγούν σε πιο αποδεκτούς τρόπους που διασφαλίζουν τη μη συνέχιση των ακραίων καταστάσεων που συχνά συναντάτε. Το χάος τριγύρω σας αποτελεί ένα ακόμα σημάδι για του τι συμβαίνει, παρότι το περισσότερο αυτού είναι καρμικής φύσης, καθώς διευθετούνται τα παλιά προβλήματα μεταξύ των ανθρώπων, αλλά και μεταξύ των εθνών. Ναι, οι καιροί είναι ανήσυχοι, αλλά είναι απαραίτητο όπως θα λέγατε, να καθαριστεί ο τόπος από τα σκουπίδια που δε χωράνε μέσα στις υψηλότερες δονήσεις.  Δικός σας ατομικός ρόλος είναι να καθαρίσετε τα δικά σας ‘σκουπίδια’, διασφαλίζοντας έτσι τη θέση σας μέσα στη Νέα Εποχή, όπου θα χαρείτε όλες τις αλλαγές εκείνες που θα ανυψώσουν την ανθρωπότητα σ’ ένα ανώτερο επίπεδο. Εάν επιθυμείτε να είσαστε μέρος των αλλαγών, η πρόθεσή σας θα σας πάει μπροστά προσελκύοντας τους Οδηγούς που θα σας βοηθήσουν.  

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

Hellenic -- SaLuSa, 10 Οκτωβρίου 2014SaLuSa,  10 Οκτωβρίου 2014


Όπως πάντα παρακολουθούμε στενά την πρόοδό σας και χαιρόμαστε που βλέπουμε ότι τόσοι πολλοί από εσάς δείχνετε πλήρη δέσμευση στην προετοιμασία των εαυτών σας για τη συνεχιζόμενη αύξηση των δονήσεων που θα σας μεταφέρουν μέσα στα ανώτερα επίπεδα. Όπως σας έχουμε ξαναπεί, το συμβάν της αύξησης των δονήσεών σας σε ρυθμό τέτοιο που θα σας φέρει εμπρός στο σημείο της Ανάληψης και μέσα στο επόμενο επίπεδο, δε χρειάζεται να το βλέπετε σα ξεχωριστό γεγονός. Ρέετε με την αύξηση των δονήσεων, και αργά αλλά σταθερά, δημιουργείτε ένα κρυσταλλικό σώμα με όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί αυτό να έχει. Θα αναληφθείτε από τις ίδιες σας τις προσπάθειες και την αφοσίωση και θα φέρετε την αρμονία και την ισορροπία στους εαυτούς σας. Σίγουρα δε θα το καταφέρουν αυτό το επίπεδο όλες οι ψυχές, όμως στο τέλος όλες τους θα βρουν το ιδανικό και τέλειο γι’ αυτές επίπεδο. Ήδη πολλοί από εσάς έχετε καταφέρει να έχετε τον ολοκληρωτικό έλεγχο επάνω σε όσα συμβαίνουν και σας αφορούν. Σας προτρέπουμε να παραμείνετε εντελώς αφοσιωμένοι στο σκοπό σας σε τούτους τους σημαντικούς καιρούς, και να μη συνδέετε την ενέργειά σας με οτιδήποτε ανήκει σε χαμηλότερη δόνηση.

Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε από τις υποθέσεις των άλλων ανθρώπων, που είναι εντάξει, εφόσον μπορείτε να διατηρείτε διαρκώς την εστίασή σας. Μπορείτε να είσαστε ειρηνοποιοί δίχως να εμπλέκεστε προσωπικά στα ζητήματα των άλλων ανθρώπων. Μπορείτε ακόμα να είσαστε θεραπευτές εάν το επιθυμείτε, αλλά να θυμόσαστε να κλείνετε την αύρα σας στη λήξη κάθε συνόδου. Είμαι σίγουρος ότι δε χρειάζεται να σας υπενθυμίζουμε αυτά τα μέτρα ασφαλείας, θα πρέπει όμως να έχετε πλήρη επίγνωση για τον τυχόν κίνδυνο που καιροφυλαχτεί για τον εαυτό σας. Η αυτό-ίαση θα συνεχιστεί, με το πέρασμα όμως του καιρού αυτή θα γίνεται ολοένα και λιγότερο απαραίτητη. Θα δείτε ότι το σώμα σας θα ‘αναζωογονηθεί’ με τον καιρό, και ξέρουμε ότι ήδη κάποιοι από εσάς αισθάνεστε ότι τα σώματά σας έρχονται ολοένα και περισσότερο σε ισορροπία άσχετα με την ηλικία σας. Οπότε το βλέπετε ότι μπαίνετε σε μια περίοδο απτών αλλαγών, κάτι που θα επηρεάσει επίσης και ψυχές που σε άλλη περίπτωση θα είχαν άγνοια. Στο τέλος όλες οι ψυχές θα βρούνε το σωστό για αυτές επίπεδο, το οποίο χρειάζονται για να προοδεύσουν και να εξελιχθούν.    

Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

Hellenic -- SaLuSa, 3 Οκτωβρίου 2014
SaLuSa,  3 Οκτωβρίου 2014

Ποτέ να μην υποτιμάτε τις δυνάμεις και τις τεχνολογίες που διαθέτουμε για το μετασχηματισμό  της Γης σας μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, ώστε αυτή να γίνει τέτοια που θα αρμόζει στις μελλοντικές σας προσδοκίες. Για παράδειγμα, είναι στην προδιάθεσή σας να περιμένετε ότι κάπου επάνω στη Γη υπάρχει πόλεμος. Υπάρχουν τριγύρω σας αποδείξεις από αυτούς που ρήμαξαν επί αιώνες τον πλανήτη σας, με καμία  προφανή λήξη στον κύκλο του θανάτου και της καταστροφής. Η ειρήνη φαντάζει μακρινή όπως πάντα και ο Άνθρωπος συνεχίζει να σπαταλάει τις πρώτες ύλες της Γης, τη στιγμή που εκατομμύρια από τον πολιτισμό σας ζουν σε συνθήκες αθλιότητας και ασιτίας. Παρόλα αυτά εμείς μπορούμε να πετύχουμε το ακαριαίο σταμάτημα των πολέμων, όμως θα πρέπει και  εσείς να αποδεχθείτε μια ειρήνη με νόημα και να έχετε την πρόθεση να απογίνετε Ένα, όσον αφορά το μέλλον σας. Κάποιες φορές ο μόνος τρόπος για να προοδεύσετε και να πετύχετε ενωμένοι την ειρήνη, δε μπορεί να έρθει πάρα μόνο όταν αναγνωρίσετε ως πολιτισμός την Ενότητά σας ως Ανθρώπινη Φυλή. Κοιτάζοντας την ιστορία σας βλέπουμε ότι μαθαίνετε αργά, αλλά όπως λέτετα καταφέρνετε’.

Σε κάποια στιγμή μέσα στο κοντινό μέλλον θα αποκαλυφθεί το γεγονός πως εξαιτίας της επαρκούς σας πνευματικής προόδου, ότι είναι η ώρα να επιτραπεί στις ψυχές αυτές να ορμήσουν μπροστά δίχως να τις εμποδίζουν αυτοί που καθυστερούν παραπίσω. Με κανέναν τρόπο δεν αποτελεί αυτό κάποια διάκριση απέναντί τους, όμως θα επιτραπεί σε εκείνους που είναι έτοιμοι να συνεχίσουν προς τις ανώτερες δονήσεις, δίχως να καθυστερούνται από αυτούς που δεν είναι. Ούτως ή άλλως, είναι αναπόφευκτο αυτοί που δεν είναι έτοιμοι για να μπουν μέσα στις υψηλότερες δονήσεις, να πάρουν το δικό τους μονοπάτι συνεχίζοντας στην εξέλιξή τους. Ο νέος κύκλος έχει αρχίσει και αργά, αλλά σταθερά, όλα τα απομεινάρια του παλιού θα εξαφανιστούν, και θα αντικατασταθούν από μια πιο βελτιωμένη έκδοση γεννημένη από Φως. Δε θα υπάρχει χώρος για να υπάρξουν χαμηλότερες δονήσεις υπό καμία περίσταση μέσα του, και όλα τα επίπεδα της σκέψης θα βασίζονται στο Φως και στην Αγάπη.