Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Google+ Followers

Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

29:08:2014SaLuSa, 29 Αυγούστου 2014. 


Όσο περισσότερα μαθαίνετε για τους Ιλλουμινάτι, τόσο πιο φοβεροί αυτοί σας φαίνονται καθώς προελαύνουν με άλματα, κρατώντας ταυτόχρονα τον πολιτισμό σας μέσα στο Μεσαίωνα. Σας απαρνήθηκαν την πρόοδο που έπρεπε να είχατε κάνει, αλλά θα προοδεύσετε τάχιστα όταν οι Ιλλουμινάτι αποδυναμωθούν. Εντούτοις, θα πρέπει να αποφύγετε την οποιαδήποτε αντίδραση σε τέτοια νέα, ενόσω αυτοί ακολουθούν το μονοπάτι που τους οδηγεί στον αφανισμό τους. Και πριν αυτό συμβεί, εσείς που αφιερώσατε τους εαυτούς σας στο Φως θα κινηθείτε μπροστά από αυτούς. Είσαστε προορισμένοι για ανάληψη και θα τους αφήσετε πραγματικά πολύ πίσω καθώς μπαίνετε μέσα στις υψηλότερες δονήσεις προκειμένου να συνεχίσετε την εξέλιξή σας. Θα προοδεύσετε με τεράστια ταχύτητα, και την ίδια ώρα θα είμαστε και εμείς μαζί σας. Μαζί μας θα γίνετε Γαλαξιακά Όντα και θα δεχθείτε απέραντη βοήθεια και υποστήριξη. Το μέλλον μας είναι μαζί σας, παρότι δεν υποχρεούστε να πάρετε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι, αφού το πού και πότε θα το επιλέξετε σύμφωνα με αυτό που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

22:08:2014

SaLuSa,  22 Αυγούστου 2014Πολλοί από εσάς παραδέχεστε ότι ο χρόνος πλέον περνάει γρηγορότερα από ό,τι ποτέ, και θα συνεχίσει να το κάνει ενώ σας οδηγεί μέσα στις υψηλότερες δονήσεις. Όλα είναι μέρος των αναπόφευκτων αλλαγών που επιτελούνται, και οι οποίες είναι απαραίτητες για τον ερχομό της Νέας Εποχής. Μαζί καταφθάνει μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για τον κόσμο της Γης, που τον επηρεάζει με τέτοιο τρόπο ώστε να τον κάνει να μετακινείται προς ένα νέο επίπεδο με λιγότερη αρνητικότητα. Αυτό θα συνεχιστεί έως ότου να μη μπορούν πλέον να υφίστανται οι χαμηλότερες δονήσεις, και να έχει εγκαθιδρυθεί επάνω στη Γη η γαλήνη. Δε γίνεται με κανέναν τρόπο να αναχαιτιστεί η συνεχιζόμενη πρόοδος από τους σκοτεινούς, σύμφωνα με την απόφαση των ανωτέρων δυνάμεων που ορίζουν τη μοίρα σας. Παράλληλα με την ελεύθερή σας βούληση υπάρχουν επίσης και κανόνες που καθορίζουν το μέλλον σας έτσι ώστε αυτό να είναι σύμφωνο με το Πλάνο που υπάρχει για τον Άνθρωπο.

Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014

15:08:2014SaLuSa,  15 Αυγούστου 2014

Εργαζόμαστε διαρκώς και ελαχιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα των επιδράσεων όσων επιχειρούν οι σκοτεινοί αποβλέποντας στη μαζική εξολόθρευση του πληθυσμού σας. Η πρακτική αυτή αποτελούσε μέρος του μακρόχρονου σχεδιασμού τους, και οι τρόποι τους περιλαμβάνουν εμφάνιση ασθενειών καθώς και άλλες μεθόδους με τις οποίες ευελπιστούν να μειώσουν αργά τον αριθμό σας. Παρόλα αυτά, εμείς εδώ και καιρό χρησιμοποιούμε τη δυνατότητες και την ανώτερή μας γνώση και τους πολεμάμε. Καταλαβαίνετε συνεπώς Αγαπημένοι Μου, ότι προλαμβάνουμε την καταστροφή, επιτρέποντάς σας έτσι να μπορείτε να συνεχίσετε το καλό σας έργο στη διασπορά του Φωτός. Γι’ αυτό να μη φοβόσαστε τους σκοτεινούς, καθώς η δύναμή τους είναι πλέον πολύ περιορισμένη, ενώ για λόγους καρμικούς θα πρέπει να τους επιτρέψουμε να έχουν κάποιο συγκεκριμένο ποσοστό στην εξάσκηση της ελεύθερής τους βούλησης. Σας διαβεβαιώνουμε ότι όσο αντίξοα και να είναι τα γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο σας, αφορούν στην εκπλήρωση του κάρμα της τελευταίας περιόδου. Η έξω εικόνα τείνει να προκαλεί περισσότερο δέος απ’ ό,τι πραγματικά υπάρχει, ενώ ο χρόνος τους θα είναι βραχύς, με εμάς να βρισκόμαστε σε διαρκή επιτήρηση. Να θυμόσαστε πάντα ότι σύντομα στο μέλλον θα έχετε αναταθεί και ότι θα απολαμβάνετε ολοκληρωτική γαλήνη, όντας ελεύθεροι από την πολιορκία των σκοτεινών. 

Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014

08:08:2014
SaLuSa, 8 Αυγούστου 2014


Τα πράγματα προχωρούν όπως πρέπει, και με σιγουριά σας διαβεβαιώνουμε ότι δε θα χρειαστεί να περιμένετε άλλο περισσότερο πριν γίνουν γρήγορα εμφανείς οι μεγάλες αλλαγές που πλησιάζουν. Έχει δοθεί εντολή να μην υπάρξει περαιτέρω παρεμπόδιση του σχεδίου που θα σας απαλλάξει από τους σκοτεινούς. Ο δρόμος τους έχει επιταχθεί και σύντομα η δύναμή τους θα είναι τόσο μικρή που το πεπρωμένο τους θα διαφέρει σημαντικά από τα σχέδιά τους. Φυσικά υπάρχουν και κάποια άτομα που ακόμα διατηρούν αρκετή δύναμη για να παρεμποδίζουν, η δράση τους όμως υπόκειται σε περιορισμούς. Δε θα τους επιτραπεί ν’ αλλάξουν την πορεία της προέλασης της ανθρωπότητας προς τη Νέα Εποχή και την ελευθερία που έρχεται μαζί της. 

Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014

01:08:2014


SaLuSa, 1 Αυγούστου 2014 


Η ζωή μοιάζει να κινείται αργά για σας, με κάθε της στιγμή να αποτυπώνεται μέσα στο μυαλό σας, παρόλα αυτά όμως οι αλλαγές που συμβαίνουν στην πραγματικότητα είναι γρήγορες. Δεν ξανάγινε ποτέ να συμβαίνουν τόσα πολλά και τόσο γρήγορα. Οδεύετε τάχιστα προς εκπληκτικές αλλαγές και τίποτε δε μπορεί να τις αναχαιτίσει. Το καλούπι της γρήγορης αλλαγής έχει χυθεί για όλα αυτά που χρειάζονται προκειμένου να γίνει πραγματικότητα η μακρά αναμενόμενη Νέα Εποχή. Αποτελείτε μέρος ενός πολύπλοκου σχεδίου που επιτρέπει στους σκοτεινούς να έχουν την ευθύνη του να είναι η αιτία του ίδιου τους του αφανισμού. Μέσα στην έπαρσή τους θεωρούν ότι είναι οι κυρίαρχοι του μέλλοντός τους και παραβλέπουν το τι ορίζουν οι Ουρανοί. Έχετε μιαν έκφραση για το όταν κάποιοςβάζει τη θηλιά στο λαιμό τουκαι σε αυτή τη θέση βρίσκονται τώρα οι σκοτεινοί. Το πεπρωμένο τους έχει επισφραγιστεί και δε γίνεται να το εξαγοράσουν.