Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Google+ Followers

Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014

13:06:2014

SaLuSa, 13 Ιουνίου 2014

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως όλα πάνε καλά, όμως για λόγους ασφαλείας, δε μπορούμε πάντοτε να αποκαλύπτουμε  όλα όσα διαδραματίζονται.  Σύμφωνα με την τακτική μας εδώ και αρκετό καιρό, δουλεύουμε κυρίως παρασκηνιακά, εκπληρώνοντας τις υποχρεώσεις μας για τη διασφάλιση της διασκόρπισης του Φωτός σύμφωνα με τον προορισμό του. Αυτό σημαίνει ότι παρακολουθούμε στενά τις δραστηριότητες των σκοτεινών, δίχως να τους δίνουμε το περιθώριο να επεμβαίνουν επάνω στις θετικές αλλαγές που επιτελούνται. Προς το παρόν ο κόσμος σας βαίνει μιας δοκιμαστικής περιόδου αλλαγών, στο τέλος της οποίας θα έρθει η λήξη της κυριαρχίας των σκοτεινών. Κάποιες από τις αλλαγές αυτές συμβαίνουν σε προφανή για σας επίπεδα, συμβαίνουν όμως και άλλες αθέατα και δίχως να τις γνωρίζετε. Σας συνοδεύουμε προ αμνημονεύτων χρόνων στα ταξίδια σας, παρότι δεν ανακατευτήκαμε ποτέ στις αποφάσεις της ελεύθερής σας βούλησης. Παρόλα αυτά όμως, χρησιμοποιούμε την επιρροή μας ώστε να κρατείστε επάνω στο Μονοπάτι του Φωτός, και στους καιρούς του τέλους, σας ελευθερώνουμε από τις προσταγές των σκοτεινών. 

Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

06:06:2014
SaLuSa,  6 Ιουνίου 2014

Ο χρόνος όπως τον βιώνετε είναι ψευδαίσθηση, αλλά είναι απαραίτητος για την πρόοδό σας μέσα στους περιορισμούς της Τρίτης Διάστασης.  Παρόλα αυτά, αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι υπάρχουν πολλές περισσότερες ευκαιρίες πέρα από τα σύνορά του. Όντως, εισέρχεστε μέσα στις υψηλότερες δονήσεις, και δεδομένου και του δικού σας εξαγνισμού, θα παραμείνετε στην πορεία σας προς αυτέςΗ διαδικασία αυτή είναι μοιραία, αφού ήρθε η ώρα ναφήσετε πίσω σας τις παλιές δονήσεις, μαζί και μεκείνες τις ψυχές που παραμένουν από επιλογή μέσα τους. Σας τοχουμε ξαναπεί και θα το επαναλάβουμε πάλι, ότι αυτό είναι το τέλος του κύκλου και το ξεκίνημα της Νέας Εποχής. Σε τέτοιες εποχές συμβαίνουν αναπόφευκτα μεγάλες αλλαγές προκαλώντας χάος πριν τα πράγματα καταλαγιάσουν, μέσα όμως από αυτές θα έρθει η διαρκής ειρήνη που όλες οι ψυχές επιζητούν.

Με τη γνώση και την εμπειρία σας, ρόλος σας είναι να κρατάτε ψηλά το κεφάλι και να προχωράτε το δρόμο σας με σιγουριά. Με το παράδειγμά σας θα βοηθήσετε και άλλο κόσμο που θα προσέξει τη γαλήνη σας, ανεξάρτητα από ό,τι συμβαίνει τριγύρω σας. Θα έλξετε άλλους με παρόμοιες δονήσεις, και οπουδήποτε κι αν είσαστε, θα είσαστε η δύναμη του καλού. Ο Τύπος σας θα παραμείνει για λίγο καιρό ακόμα υπό έλεγχο και θα επικεντρώνεται στις ακρότητες που συμβαίνουν. Στο τέλος όμως, θα αρχίσει να καλύπτει τα καλύπτει τα γεγονότα που προκύπτουν από τις απαραίτητες αλλαγές, και που προαναγγέλλουν την επιστροφή ενός καταλαγιασμένου κόσμου που δημιουργεί παντού ειρήνη. Αυτό είναι το πεπρωμένο σας και θα εκπληρωθεί, και δε θα επιτραπεί σε τίποτε να το παρεμποδίσει