Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Google+ Followers

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

30:05:2014


SaLuSa, 30 Μαΐου 2014

Παρατηρούμε αυτά που αποκαλείτε «πεδία των μαχών» της αρνητικής ενέργειας που προκαλούνται από τις συρράξεις ομάδων με διαφορετικούς στόχους ζωής. Κάποιοι επιλέγουν να επιβληθούν επάνω σε άλλους με αποτέλεσμα να υπάρχουν συγκρούσεις με εκβάσεις συχνά σοβαρές. Όλα αυτά, εντούτοις, αποτελούν περαιτέρω μαθήματα για τους εμπλεκόμενους μέχρι αυτοί να συνειδητοποιήσουν πως οι διαφορές θα πρέπει να λύνονται μέσω ειρηνικών διαπραγματεύσεων, που είναι και ο μόνος τρόπος για να πάνε μπροστά. Ο άνθρωπος, σχεδόν πάντοτε, επιζητούσε να διευθετεί τις διαφορές του μέσω απειλών ή βίας προκειμένου να γίνει το δικό του. Το μήνυμα των ειρηνικών διαπραγματεύσεων που αποτελούν τη μόνη οδό προς τις ειρηνικές διευθετήσεις μόλις που αρχίζει να γίνεται αποδεκτό, και ο κόσμος δείχνει το δρόμο.

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

23:05:2014


SaLuSa  23 Μαΐου 2014

Έχοντας την αντίληψη της ευρύτερης εικόνας, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η πρόοδος βαίνει καλά, δεδομένου του γεγονότος ότι οι σκοτεινοί δε μπορούν πια να κάνουν ό,τι θέλουν. Το σχέδιό τους για παγκόσμια κυριαρχία δεν είναι πλέον εφικτό, παρόλα αυτά όμως συνεχίζουν να πιέζουν τυφλά δίχως καμία πιθανότητα επιτυχίας. Οι σύμμαχοί μας συνεχίζουν να ενώνουν τις δυνάμεις τους και η δύναμή τους αυξάνει γρηγορότερα από ποτέ. Από τη μεριά μας, παρατηρούμε όσα γίνονται διασφαλίζοντας μια πρόοδο δίχως παρεμβάσεις. Πολλοί από εσάς ακολουθείτε ενστικτωδώς το πλάνο σας προς ένα επιτυχές μέλλον, όπου θα έχει τελικά απομακρυνθεί οποιαδήποτε επιρροή και παρουσία που δε θα συμβαδίζει με το Φως. Ο καιρός που θ’ αντικατοπτρίζει τις επιθυμίες σας για ελευθερία από τις ενέργειες του σκότους έρχεται. Με την επίτευξη του κρίσιμου σημείου, θ’ ανυψωθείτε μέσα σε κλάσμα δευτερολέπτου προς τις υψηλότερες δονήσεις, και θα απελευθερωθείτε ολοκληρωτικά από τις χαμηλότερες ενέργειες. Γι’ αυτό καθησυχάστε, γιατί άσχετα με τα γεγονότα που διαδραματίζονται τριγύρω σας, σε γενικές γραμμές όλα πηγαίνουν καλά.

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

16:05:2014SaLuSa,  16 Μαΐου 2014

Τα επίπεδα της συνειδητότητας αυξάνουν σταθερά και ήδη παρατηρούμε τις ευεργετικές αλλαγές που συμβαίνουν, και αυτό θα συνεχιστεί καθώς μεταφέρεστε σε επίπεδα που θα σηματοδοτήσουν την άφιξη της υψηλότερης διάστασης. Στο επίπεδο αυτό δεν υπάρχει γυρισμός στα παλιά, παρότι υπάρχουν και εκείνοι που δεν είναι πρόθυμοι ν’ αφεθούν. Παρόλα αυτά, θα δοθεί η ευκαιρία σε όλες τις ψυχές ν’ αναταθούν και όσοι δε θα είναι έτοιμοι θα συνεχίσουν την εξέλιξή τους σε άλλο κατάλληλο επίπεδο. Εν τω μεταξύ, εκείνοι από εσάς που έχετε επίγνωση των αλλαγών και τις αποδέχεστε μέσα σας, βοηθάτε στη γείωσή τους προς τη Γη. Σας διαβεβαιώνουμε ότι τίποτε δεν παρεμβαίνει στην πρόοδό σας, και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε την προστασία σας απέναντι σε κάθε παρεμβολή. Δεδομένης της πορείας σας προς τα μπρος, έχοντας θετική προσέγγιση απέναντι στα πράγματα, δε μπορεί κανείς να σας εμποδίσει από το να ανυψώσετε επιτυχώς τις δονήσεις σας.  

Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

02:05:2014


SaLuSa, 2 Μαΐου 2014

Ερχόμαστε με καλά νέα σε καιρούς που οι περισσότερες χώρες αντιμετωπίζουν αλλαγές και αβεβαιότητα. Καθώς οι δονήσεις ανυψώνονται, το Φως και το σκότος διαχωρίζονται με σαφήνεια, και αυτό που ανέρχεται  πιο γρήγορα από ποτέ άλλοτε είναι το Φως. Αυτό θα οδηγήσει στο τέλος σε έναν πλήρη διαχωρισμό, με το Φως να μεταβαίνει σε υψηλότερη διάσταση. Η ένδειξη των αλλαγών είναι ήδη προφανής σε κάποιες χώρες, όπου οι πληθυσμοί διατηρούν ιδιαίτερη ηρεμία και ανέρχονται πάνω από τις χαμηλότερες δονήσεις, όταν αντίθετα στο παρελθόν θα οδηγούνταν  σε επιθετικότερες και πιο βίαιες αντιδράσεις μπροστά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Πλέον υπάρχει αισθητή αλλαγή στις στάσεις, με τον πολύ τον κόσμο να αναζητεί ειρηνικές επιλύσεις, ενώ ταυτόχρονα αποδίδει καλύτερα με την επιρροή του προς την επίτευξή τους. Αυτή θα συνεχίσει να είναι η αντίδραση απέναντι στις υπάρχουσες περιστάσεις που θα μπορούσαν να οδηγούσαν σε σύγκρουση.  Τα κοράκια προσβλέπουν ακόμη στη διευθέτηση των ζητημάτων με το δικό τους τρόπο, η ζυγαριά όμως πλέον γέρνει προς τις ειρηνικότερες επιλύσεις που δε γίνεται πια να αγνοούνται.