Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Google+ Followers

Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

09:05:2014


SaLuSa,  9 Μαΐου 2014

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε στην επιθυμία της καθιέρωσης της ειρήνης στον κόσμο. Ως άτομα μπορείτε να διασκορπίζετε το Φως σας οπουδήποτε πηγαίνετε, εστιάζοντας επάνω σε όλα εκείνα που έχουν ολότητα και είναι αγνά. Μπορείτε επίσης να στέλνετε προς τα έξω τις θεραπευτικές σας ενέργειες και την αγάπη σας, εξυψώνοντας εκείνους που χρειάζονται βοήθεια. Η ικανότητά σας στο να το κάνετε αυτό είναι πέρα από την κατανόησή σας, και απαιτεί άπλετη πίστη από τη μεριά σας. Τα όμοια έλκουν τα όμοια και αυτός είναι ο λόγος που κάνει τους θεραπευτές να φαίνονται ότι έχουν μνημειώδη έφεση προς το καλό. Η Γη χρειάζεται τη στιγμή αυτή άπειρη βοήθεια προκειμένου να προχωρήσει μπροστά, και αυτή έρχεται από πολλές μεριές, πολλές από τις οποίες είναι εκτός Γης. Παρότι μπορεί το μέγεθος της Γης να είναι ασήμαντο σε σχέση με τους άλλους πλανήτες του Ηλιακού σας Συστήματος, να 'σαστε σίγουροι ότι είναι κεντρικό σημείο για το Σύμπαν σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός της σημαντικότητας που έχει η εξέλιξη της Ανθρώπινης Φυλής, η οποία πρόκειται να εξελιχθεί πέρα από την τρίτη διάσταση. Εάν δε συμβεί αυτό, θα επηρεάσει και θα καθυστερήσει και την πρόοδο των ψυχών που υπάρχουν στις υψηλότερες διαστάσεις. Όπως λοιπόν βλέπετε, η κατάσταση της Ανθρώπινης εξέλιξης είναι πολύ σημαντική για την πρόοδο και άλλων ψυχών.

25:04:2014

SaLuSa, 25 Απριλίου 2014


Παρότι τα πράγματα επάνω στη Γη βρίσκονται ακόμα σε φάση αλλαγών, το αποτέλεσμα δε θα οδηγήσει σε χειρότερες καταστάσεις. Σκεφτόμαστε κύρια την αντιπαράθεση που συμβαίνει στην Ουκρανία. Πριν από λίγα χρόνια η κατάσταση αυτή θα οδηγούσε σε πόλεμο. Χάρη στην αλλαγή των επιπέδων συνειδητότητας και στις υψηλότερες δονήσεις που σας καταφτάνουν, οι αναζητούμενες λύσεις εστιάζουν σε ειρηνική έκβαση. Σύντομα θα έρθει η ειρήνη στη Γη και θα μπορείτε να επικεντρωθείτε στην αναδόμηση ειρηνικών σχέσεων μεταξύ των κρατών. Με τον καιρό οι περισσότερες χώρες απέγιναν μια ανάμιξη από διάφορες φυλές και κουλτούρες, και αυτό έχει ήδη βοηθήσει αρκετά τον πολιτισμό σας να ζει με ειρήνη και αρμονία.  

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

11:04:2014
SaLuSa, 11 Απριλίου 2014


Ερχόμαστε πάλι να σας πούμε για τα ζητήματα που σύντομα  φτάνουν σε αποκορύφωση, καθώς συνεχίζουν να θεμελιώνονται σταθερά επάνω στη Γη η Αγάπη και το Φως. Οι αλλαγές αυτές οφείλουν κάποιο ποσοστό τους στον καθένα από εσάς, και καλωσορίζουμε την αποφασιστικότητά σας προς την επίτευξη μιας συνολικής επιτυχίας. Συνεχίζουμε αδιάκοπα να παρακολουθούμε τα γεγονότα επάνω στη Γη και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα πάνε κατ’ ευχήν. Παρότι όλα είναι κεκαλυμμένα, επιτελείται πολύ μεγάλη πρόοδος. Όσοι από εσάς παρακολουθείτε τις αναφορές μας διαμέσου διαφόρων πηγών, βλέπετε την εικόνα που προβάλει και που απεικονίζει το πόσο μεγάλη πρόοδος έχει γίνει.

Πάνε πολλά χρόνια τώρα που το σκάφος μας βρίσκεται κοντά στη Γη, διασφαλίζοντας το γεγονός  ότι σας προσέχουμε. Κάποιες φορές πρέπει να επιτρέπουμε να έρχονται σε πέρας διάφορες καρμικές καταστάσεις, επιτρέποντας έτσι σε πολύ κάρμα να καθαρθεί. Κάποιοι κοιτάνε την καταστροφή στη Συρία, καθώς και το μεγάλο χαμό σε ζωές και αναρωτιούνται εάν όλα αυτά ήταν απαραίτητα. Θα απαντούσαμε «ναι», γιατί η κατάσταση αυτή απελευθερώνει πάρα πολύ κάρμα, και επιτρέπει στις ψυχές να κινηθούν μπροστά. Η καταστροφή μοιάζει να είναι μαζική, έχετε όμως υπόψη σας ότι αυτό που ξεκαθαρίζει είναι οι αρνητικές ενέργειες. Με την άφιξή μας επάνω στη Γη, που αποτελεί γεγονός και που θα ανακοινωθεί μέσα στο σύντομο μέλλον, θα δουλέψουμε μαζί σας για να καθαρίσουμε τις κατεστραμμένες από πολέμους περιοχές,  ενώ σας διαβεβαιώνουμε ότι θα εξαφανιστεί κάθε ίχνος τους και όλα θα αποκατασταθούν στην αρχική τους ομορφιά. 

Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

04:04:2014SaLuSa, 4
Απριλίου 2014

Χαιρόμαστε, που μαζί με τον Μάικ, μπορούμε να σας ξαναστέλνουμε μηνύματα. Υπάρχουν μαθήματα ακόμα και μέσα από τις αντιξοότητες, που αποτελούν πραγματική δοκιμασία για την ικανότητά σας να παραμένετε εστιασμένοι ανεξάρτητα από το τι αντιμετωπίζετε. Τα προβλήματα που είχε ο Μάικ του φάνηκαν αιώνας αλλά επιτέλους τα έχει ξεπεράσει και μπορείτε να προσβλέπετε σε μια περίοδο με συναρπαστικές εξελίξεις. Στην πραγματικότητα η καθυστέρηση αυτή δεν είχε καμιά επίπτωση. Όπως πάντοτε, συμβαίνουν τόσα πράγματα δίχως να τα γνωρίζετε, και αυτό γίνεται προκειμένου να προστατευτούν αυτοί που εμπλέκονται στις αλλαγές. Το Φως εκτείνεται αιώνια και η αφύπνιση των τόσων πολλών ψυχών βοηθάει αμέριστα στη σταθερή εγκαθίδρυσή του επάνω στη Γη.  Η διαδικασία του διαφωτισμού  συνεχίζει με ταχύ ρυθμό, και οι σκοτεινοί δε δύνανται πλέον να καθυστερήσουν τον ερχομό του. Πολλοί από εσάς κάνατε ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι, όμως θα δείτε ότι άξιζαν η ενέργεια και ο κόπος που καταβάλατε. Μόνοι σας φτάσατε έως εδώ με τη δική σας αποφασιστικότητα, και βρισκόσαστε πλέον στον τελευταίο γύρο πριν την Ανάληψή σας.