Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Google+ Followers

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

30 Νοεμβρίου 2012


SaLuSa, 30 Νοεμβρίου 2012

Είστε σχεδόν έτοιμοι να εισέλθετε στην τελική ευθεία του ταξιδιού σας, καθώς πολύ σύντομα θα βιώσετε μια τρομερή αύξηση στα επίπεδα της συνειδητότητάς σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα συμφωνούσαν ότι αυτό το έτος πέρασε πιο γρήγορα από οποιοδήποτε στο παρελθόν, και μετά την Ανάληψη θα περνά ακόμη πιο γρήγορα.Θα θέλαμε να σας επιβεβαιώσουμε και πάλι ότι η πρόοδος επιταχύνεται, και ότι επίσης, απαιτούνται να γίνουν πολλές αλλαγές, καθώς εσείς δεν θα χάσετε τίποτα από αυτά που αναμένατε. Ο χρόνος δεν ήταν ποτέ τόσο κρίσιμος, και για προφανείς λόγους θα εξετάσουμε την περίοδο αμέσως μετά την Ανάληψη. Είναι μια εποχή όπου η εργασία μας καθώς και των συμμάχων μας, δεν θα πρέπει να παρεμποδίζεται από εξωτερικές επιρροές, ώστε να μπορούμε να είμαστε πιο ανοιχτοί σχετικά με αυτό.

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

28 Νοεμβρίου 2012


SaLuSa, 28 Νοεμβρίου 2012

Καθώς απελευθερώνεστε από μερικές μακροχρόνιες προβλέψεις που ήταν να πραγματοποιηθούν αυτό το χρόνο, βλέπετε ότι και αυτό ήταν ένα κανονικό έτος. Πάντα υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν στο φυσικό περιβάλλον και πολλά από τα οποία δεν ανακοινώνονται. Γι 'αυτό καλό θα ήταν να αναφερθούμε λίγο σε ότι έχει συμβεί, το οποίο θα μπορούσε να εκπληρώσει τις προσδοκίες όσων προετοιμάζονται για τις μεγάλες ανακατατάξεις και τις καταστροφές. Μπορείτε να βεβαιωθείτε αρκετά από τα αποτελέσματα, καθώς οι δονήσεις της Γης έχουν αρθεί σημαντικά από ότι ήταν μόλις πριν από λίγα χρόνια. Η Γη έχει έλξη αρκετό Φως, τόσο που έχει μειωθεί η ανάγκη για ένα πιο ενεργειακό καθαρισμό. Εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, έχουμε επίσης αναλάβει να βοηθήσουμε σε μέρος του καθαρισμού, και γενικά στην πρόληψη της ρύπανσης ώστε να μη χειροτερεύσει. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τους αεροψεκασμούς οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να επηρεάσουν σοβαρά όλες τις μορφές της ζωής.

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

26 Νοεμβρίου 2012


ΣαΛούΣα, 26 Νοεμβρίου 2012

Από τώρα και κάθε μέρα μπορεί να  σας παρέχονται οι πρώτες πραγματικές αποδείξεις του τι συμβαίνει στα παρασκήνια, θα σας μεταφέρω τις εν εξελίξει αλλαγές. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θα χειριστούν την "καλές" ειδήσεις,  επειδή δυστυχώς εξακολουθούν να ελέγχονται. Ωστόσο, το Internet είναι τόσο απέραντο, έτσι ώστε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στο να εξερευνάτε  αναφορές για την Αποκάλυψη και για άλλα αναμενόμενα γεγονότα, από εκείνους που έχουν συχνά μια πραγματική πηγή πληροφοριών. Ωστόσο, ακόμα να είστε προσεκτικοί σε ορισμένες αυθεντικές ιστοσελίδες, όπου με αυτά που αναφέρουν έχουν σκοπό  να σας μπερδέψουν. Όταν θα γίνονται οι αληθινές ανακοινώσεις, δεν θα υπάρχει καμία αμφιβολία κατανόησης ότι εκφράζουν την αλήθεια. Η Αποκάλυψη για παράδειγμα είναι παγκόσμιας σπουδαιότητας και ως εκ τούτου, θα είναι στη διακριτικότητα των ηγετών σας να τη χειριστούν.

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

23 Νοεμβρίου 2012SaLuSa, 23 Νοεμβρίου 2012

Για να ξεκινήσει μια παγκόσμια ειρήνη, θα πρέπει να σταματήσουν όλοι οι μαχόμενοι, καθώς εάν το κρίνουμε απαραίτητο, έχουμε τον τρόπο να διασφαλίσουμε αυτό να γίνει. Δεν υπάρχει απολύτως καμία περιοχή για τόσο χαμηλές δονήσεις στη Νέα Εποχή. Δεδομένου, ότι είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί η επιτυχία τώρα, καθώς η άνοδος των επιπέδων της συνειδητότητας οδηγεί  περισσότερες ψυχές στο να απορρίπτουν οτιδήποτε έχει να κάνει με τον πόλεμο. Ακόμη και μερικοί από εκείνους τους σκληρούς βετεράνους, είναι έτοιμοι να αλλάξουν τρόπο αντιμετώπισης, να δουν τις αρετές και να εργαστούν  για την ειρήνη. Αρχίζουν να αντιλαμβάνονται, ότι καλώντας τους να προστατεύσουν την πατρίδα τους, χρησιμοποιήθηκαν από ύπουλα απώτερα κίνητρα. Όταν τέτοιοι  άνθρωποι αρχίζουν να αφυπνίζονται στην αλήθεια, γνωρίζετε, ότι οι Ιλλουμινάτοι χάνουν γρήγορα την εξουσία και τον έλεγχό τους επάνω στις ένοπλες δυνάμεις. Ήταν  πράγματι μια δύναμη γι’ αυτούς για να περνούν οτιδήποτε ήθελαν, και αυτό δεν θα τους επιτραπεί.

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

21 Νοεμβρίου 2012


SaLuSa, 21 Νοεμβρίου 2012

Έχετε μια παροιμία που λέει "ότι ο χρόνος δεν περιμένει" και πράγματι έτσι είναι, για εκείνους που εξακολουθούν να βρίσκονται σε αδράνεια  και αφήνουν τους εαυτούς τους να καταλάβουν πολλά. Αυτό ξεκινά με εκείνους που δεν πιστεύουν ότι υπάρχει Θεός, κατηγορούν ακόμα το Θεό για το τι γίνεται στον κόσμο. Ευχόμαστε  αυτοί να μπορούσαν να δουν, γιατί στον καθένα έχει δοθεί η ελεύθερη βούληση, και με αυτή έχετε δημιουργήσει ακριβώς αυτό που αντιμετωπίζετε. Θα ήταν εύκολο για εμάς να παρέμβουμε, αλλά με τον τρόπο αυτό θα σας αφαιρέσουμε η ευκαιρία για να δείτε τι σας έχουν επιφέρει οι ενέργειές σας. Πολλοί εξακολουθούν να μιλούν για απόσπαση της δικαιοσύνης, όπως το αποκαλούν μετά από μια επίθεση ή την καταστροφή μιας άλλης ομάδας. Αυτοί φαινομενικά αγνοούν ή συνειδητά παραβλέπουν το θυμό και το μίσος που τους έχει προκαλέσει. Πόσοι πόλεμοι χρειάζονται, για  να  συνειδητοποιήσει ο κόσμος, και να αναγνωρίσει ότι  δεν είναι παραγωγικοί για την επίτευξη της ειρήνης ή για μια μόνιμη λύση;  Δεν φαίνεται να μάθουν ποτέ αυτό το  μάθημα, ότι η ειρήνη έρχεται με την αποδοχή ότι είστε όλοι Ένα, και ζείτε με αρμονία και αγάπη για όλη τη ζωή.

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

19 Νοεμβρίου 2012


SaLuSa, 19 Νοεμβρίου 2012

Αναλογιστείτε, ότι μετά από την προετοιμασία που κάνετε στον εαυτόν σας εδώ και αρκετά χρόνια να είστε έτοιμοι για την Ανάληψη, αυτός ο χρόνος είναι σχεδόν μπροστά σας. Ξαφνικά ότι είχατε ονειρευτεί, σας έχει προσεγγίσει αρκετά για να πάρετε μια ιδέα του το πώς θα αισθάνεστε όταν θα αντιμετωπίζετε τις υψηλότερες ενέργειες. Από τη στιγμή που θα τις βιώσετε, δεν θα τις ξεχάσετε ποτέ, καθώς θα είναι ένα εκστατικό συναίσθημα της απόλυτης χαράς και της ευτυχίας, της ειρήνης και της ικανοποίησης. Φανταστείτε, να βρίσκεστε σε αυτή την κατάσταση της ευδαιμονίας κανονικά από τη μια μέρα στην άλλη, και απαλλαγμένοι από τα χαμηλότερα συναισθήματα. Θα είναι ο πραγματικός τρόπος ζωής για εκείνους από εσάς που είστε έτοιμοι να μετακινηθείτε έξω από δυαδικότητα. Μερικοί από εσάς που πάντα αισθανόσαστε ότι κάτι σας έλειπε από τη ζωή σας, τώρα έχετε βρει τι είναι αυτό.

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

16 Νοεμβρίου 2012


SaLuSa, 16 Νοεμβρίου 2012

Παρατηρούμε μια μεγάλη ανάκαμψη στην ποσότητα του φωτός επάνω στη Γη, και αυτό σας τιμά πολύ, γιατί το φέρατε με την αφοσίωσή σας. Οι ενέργειες μερικών έχουν αποδειχθεί ότι είναι πολύ ισχυρές και μη διευθετημένες. Ωστόσο, καθώς μαθαίνουν τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, ίσως να αποκτήσουν την δυνατότητα να ρέουν με τις ενέργειες και να βιώσουν την συνείδηση σε ένα υψηλότερο βαθμό. Ίσως να βιώσουν διαφορετικά συναισθήματα από την επικείμενη αλλαγή, χωρίς όμως να είναι σε θέση να προσδιορίσουν τι συμβαίνει. Οτιδήποτε τους συμβεί να είστε βέβαιοι ότι θα μοιάζει με όλων των άλλων, θα πάρουν μαζί τους κάτι θετικό. Όπως σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές, κάθε εμπειρία σας έχει αξία για εσάς, καθώς ανησυχείτε για την εξέλιξή σας.

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

14 Νοεμβρίου 2012


SaLuSa, 14 Νοεμβρίου 2012

Η αγάπη και η ειρήνη που είναι εγκατεστημένες στη Γη, αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, όπως και κάθε μέρα που περνάει, τώρα, αυτές περιλαμβάνουν όλο τον κόσμο. Κάθε ψυχή επηρεάζετε από αυτές, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο, επίσης, μερικές τις αντιλαμβάνονται και τις ενσωματώνουν ευκολότερα από άλλες. Έτσι, κάθε ψυχή έχει την ίδια ευκαιρία για αναπτυχθεί στο φως, και να λάβει μέρος στην Ανάληψη. Ωστόσο, η γνώση της δαδικασίας για την Ανάληψης δεν είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσει την ανόδό της. Υπάρχουν πολλές, πολλές ψυχές που έχουν καλοσύνη, αγάπη, συμπόνια και οι οποίες είναι επίσης έτοιμες για μια τέτοια ανύψωση. Στην πραγματικότητα, μπορεί να έχουν μια εντελώς διαφορετική άποψη για το μέλλον, αλλά αυτό δεν έχει σημασία, δεδομένου ότι σύντομα θα προσαρμοστούν στις επερχόμενες αλλαγές.

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

12 Νοεμβρίου 2012


SaLuSa, 12 Νοεμβρίου 2012

Αγαπητοί μου, τα γεγονότα ανασυντάχθηκαν και απογειώνονται με τον ερχομό της ημερομηνίας 11:11, η οποία άνοιξε μια πύλη μέσω της οποίας πέρασε πολύ φως και μέσα από εσάς στη Γη. Όσοι από εσάς παραβλέψατε το χρόνο, για να συνεργαστείτε με το φως, όχι μόνο έχουν αυξηθεί οι δονήσεις σας, αλλά και εκείνες του πλανήτη.Είναι πιθανό με αυτό το αποτέλεσμα να αισθανθήκατε μια ανύψωση από ένα κατευθυνόμενο φως, αλλά και μια αίσθηση εξισορρόπησης. Ίσως κάποια αξιοσημείωτη αλλαγή μέσα σας, που ήταν και η αναγνώρισή σας από μια βαθύτερη αίσθηση της ηρεμίας και της ειρήνης. Καθώς μπορείτε να συμμετέχετε και σε περαιτέρω εξάρσεις, θα ενσωματώνεστε ακόμη περισσότερο με την Μονάδα, και οι άλλοι θα «αισθάνονται» τις ισχυρές ενέργειες που τους στέλνετε. Τώρα βιώνετε τη χρονική στιγμή την οποία περιμένατε, και κοιτάζοντας γύρω σας, θα βλέπετε τις αλλαγές που θα συμβαίνουν παντού, καθώς η ύπαρξή σας θα γεμίζει από χαρά και ευτυχία, θα ανεβαίνουν πάλι οι δονήσεις σας.

Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

9 Νοεμβρίου 2012


SaLuSa, 9 Νοεμβρίου 2012

Η μεγάλη αναμονή τελείωσε και ο Ομπάμα έχει επίγνωση το τι αναμένεται από αυτόν, καθώς είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να τη διεκπεραιώσει. Όπως και κάθε άλλη ψυχή που εργάστηκε προς αυτή την κατεύθυνση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή της ζωής του, για να επιτευχθεί ο κύριος στόχος του σχεδίου της ψυχής του.

Αυτός σύντομα θα συσταθεί και θα μπορέσει να προχωρήσει στις αναγκαίες αλλαγές γνωρίζοντας τι χρειάζεται για να προχωρήσει η ανθρωπότητα. Είμαστε ήδη σε συνεχή επαφή μαζί του και ενημερώνεται συνεχώς για το ποιός είναι ο ρόλος του.

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

7 Νοεμβρίου 2012


SaLuSa, 7 Νοεμβρίου 2012

Andrew: O ΣαΛούΣα μας αναλύει το άμεσο μέλλον υπό το πρίσμα της εκλογής στην εξουσία του Προέδρου Ομπάμα – για τον οποίο όπως γνωρίζουμε τώρα η προβλεπόμενη επιτυχία του είναι να επανεκλεγεί Πρόεδρος. Λέει ότι οι Γαλαξιακές του υπευθυνότητες θα διεκπεραιωθούν ευκολότερα από το θαυμάσιο έργο των εργατών του φωτός και μας υπενθυμίζει ότι η Ανάληψη θα διεξαχθεί όπως υποσχέθηκε.

Η αποκάλυψη εξακολουθεί να προγραμματίζετε προσεκτικά, όταν όμως τελικά εφαρμοστεί, αυτό θα μας επιτρέψει επιτέλους να συναντηθούμε. Ο ΣαΛούΣα μας αναφέρει, ότι η αντίδραση στην αρμονική σύγκλιση το 1987 ήταν αρκετά θετική, όπου αλλάξαμε την κατεύθυνση του σχεδίου μας σε ένα υψηλότερο επίπεδο του φωτός. Μας προτείνει να είμαστε χαλαροί και να απολαμβάνουμε τις τελευταίες ημέρες πριν από την Ανάληψη, και να επιτρέψουμε στους άλλους να βρουν το δικό τους τρόπο μέσα από τη γνώση, όπου διαισθητικά θα πάρουν τη σωστή απόφαση για τις μελλοντικές τους ανάγκες.


Ο ενθουσιασμός μεγαλώνει εν αναμονή των προσεχών εβδομάδων, καθώς πορευόμαστε προς την κατεύθυνση της Ανάληψης που πλησιάζει, και καθώς ο Ομπάμα θα κατέχει την αρχηγία των Προεδρικών Εκλογών. Πολλά εξαρτώνται από αυτό το αποτέλεσμα, και ο κόσμος δεν ξεγελάστηκε από τα καμώματα της αντιπολίτευσης.