Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Google+ Followers

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

29 Ιουνίου 2012


SaLuSa, 29 Ιουνίου 2012

Το καυτό θέμα που απασχολεί τους περισσότερους από εσάς είναι η έναρξη των συλλήψεων, έτσι ώστε να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι οι τελευταίες μέρες της σκοτεινής κλίκας έχουν φθάσει. Περιττό να πούμε, ότι αυτό θα προκαλέσει αίσθηση σε όλο τον κόσμο και τα μέσα ενημέρωσης που θα πρέπει να ανταποκριθούν. Θα πλημμυρίσουν με αιτήματα που θα ζητούν μια εξήγηση, και τελικά ακόμη και εκείνοι που είναι συντηρητικοί θα αναγκαστούν να δώσουν τους πραγματικούς λόγους για όσα συμβαίνουν. Θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις στις ΗΠΑ, και ελήφθησαν προσεκτικά βήματα για να εξασφαλιστούν οι άνθρωποι που έχουν τη σωστή κατανόηση γιατί γίνονται οι συλλήψεις. Η αμφιβολία θα υπάρχει μέχρις ότου καταστεί σαφές ότι οι δράσεις που είναι προς το συμφέρον όλων των ανθρώπων, παρέχουν ένα σενάριο βάσει του οποίου θα μπορούν να απελευθερωθούν από την αναμονή των σκοτεινών δυνάμεων. Θα υπάρξει σκόπιμη παραπληροφόρηση που θα κυκλοφορεί από εκείνους που ακόμα είναι υπό τον έλεγχο των Illuminati, αλλά σας κάνουμε σαφές ότι ο στρατός εμπλέκεται ως υποστήριξη για εκείνους που κάνουν τις συλλήψεις. Δεν θα είναι ομάδες εκτέλεσης που θα χρησιμοποιήσουν μόνο τα όπλα προς αυτούς ή στους Ομοσπονδιακούς Σερίφηδες (Marshalls) που θα επιτεθούν στο πλαίσιο των νόμιμων επιδιώξεων τους.

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

27 Ιουνίου 2012


SaLuSa, 27 Ιουνίου 2012

Η δράση λαμβάνει χώρα, αλλά όπως έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα δεν έπληξε τα κύρια σημεία του Τύπου. Η είδηση θα γίνει τόσο σημαντικό γεγονός και θα φτάσει σε ένα σημείο που δεν θα μπορεί πλέον να κρυφτεί ή να αγνοηθεί. Οι κυβερνήσεις αρέσκονται στο να έχουν τον έλεγχο και προσπαθούσαν να καλύψουν ειδήσεις για διαδηλώσεις ή επαναστάσεις μεταξύ των ανθρώπων. Ωστόσο, όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πάρουν τη λαβή της πραγματικής αλήθειας πίσω από το τι συμβαίνει, θα πάρουν το μέρος των ανθρώπων. Φυσικά θα εξακολουθούν να υπάρχουν εκείνοι που θα παίρνουν μια αμυντική άποψη στα δρώμενα, φοβούμενοι ότι οι αλλαγές θα τους επηρεάσουν σοβαρά. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν την ιδέα ότι πρόκειται να χάσουν τη δύναμή τους, ή σε ορισμένες περιπτώσεις τον παράνομο πλούτο τους. Κανείς δεν θα αποφύγει τις οικονομικές αλλαγές ή τη κατανομή πλούτου, η οποία θα είναι ακόμη μεγαλύτερη με την ένταξη των Ταμείων Εμπιστοσύνης που έχουν συσταθεί για την περίσταση. Να είστε βέβαιοι ότι ο τεράστιος σχεδιασμός έχει γίνει για να εξασφαλιστεί ότι αυτή η άμεση περίοδος επιτρέπει ώστε να εξεταστούν οι ανάγκες του καθενός. Θα χρειαστεί χρόνος για να καλυφθούν τα πάντα, αλλά πρώτα θα πρέπει να απαλλαγούμε από το παλιό σύστημα και ένα νέο να τεθεί σε εφαρμογή.

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

25 Ιουνίου 2012


SaLuSa 25 Ιουνίου 2012

Οι αριθμοί των ατόμων που είναι ανοιχτοί στην ιδέα των μεγάλων αλλαγών αυξάνονται, και αυτό είναι ένα σημάδι ότι πολλοί γίνονται πιο ευαίσθητοι στις νέες ενέργειες που αφθονούν στη Γη. Κάποιοι φοβούνται την αίσθηση της αλλαγής, ενώ άλλοι έχουν την αίσθηση ότι από πίσω κρύβεται η πρόθεση να κινηθεί ο πολιτισμός σας έξω από το τέλμα που απειλεί να φέρει τον κόσμο κάτω. Επομένως, είναι μια μοναδική στιγμή για τα άτομα με γνώση για το που οι αλλαγές οδηγούν, και μια ευκαιρία για να αφήσουν να εννοηθεί ότι όλα θα τελειώσουν καλά. Προς το παρόν τα πράγματα φθάνουν σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή όπου εμείς και οι σύμμαχοί μας περιμένουμε το σήμα για να προχωρήσουμε στη δράση. Όλα είναι έτοιμα αν και οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν επίγνωση ότι ο χρόνος τους τελειώνει, ο αιφνιδιασμός και η έκταση των συλλήψεων μας θα τους εκπλήξει επιπλέον. Φυσικά θα υπάρξει σύγχυση στο ευρύ κοινό, αλλά το νωρίτερο δυνατόν, θα πρέπει να ενημερωθεί. Όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανοίξουν προς την αλήθεια οι διάφορες πηγές σύντομα θα θέλουν να είναι μέρος των ειδήσεων σχετικά με τις αλλαγές.

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012

22 Ιουνίου 2012


SaLuSa, 22 Ιουνίου 2012

Μερικοί άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν την τεχνολογία μας, αισθάνονται ότι ο χρόνος για δράση είναι «τώρα ή ποτέ», πιστεύοντας ότι θα υπάρξει επαρκής χρόνος για να διενεργηθούν όλες οι απαραίτητες αλλαγές πριν από την Ανάληψη. Πρέπει να επαναλάβουμε ότι για μας ο χρόνος δεν είναι τόσο σημαντικός παράγοντας, και είμαστε σε θέση να προσαρμοστούμε σε οποιαδήποτε χρονική κλίμακα που μας επιτρέπεται. Το τρέχον σχέδιο μας είναι να αρχίσουμε τη δράση μέσα σε λίγες ημέρες και όχι εβδομάδες, αλλά παρ 'όλα αυτά δεν υπάρχει θέμα για αυτό το «ποτέ» να προχωρήσει. Ωστόσο, όπως έχετε μάθει υπάρχει μία γραμμή που έχει χαραχτεί από την οποία θα πρέπει να ξεκινήσουμε, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να εμπλακούμε περισσότερο άμεσα. Καθ'όλη τη πορεία προσπαθήσαμε να ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή σας στις προετοιμασίες για την Ανάληψη και αυτό δεν έχει αλλάξει, αλλά θα προχωρήσουμε σε δράση, όταν μας δοθεί η εξουσία. Θα ξέρετε πότε η δράση είναι επικείμενη, καθώς οι σύμμαχοί μας έχουν την πρόθεση να δώσουν μια δημόσια ανακοίνωση των προτέρων.

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

18 Ιουνίου 2012


SaLuSa, 18 Ιουνίου 2012

Οι συνθήκες στη Γη έχουν μετατραπεί σε χάος, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της χρηματοπιστωτικής κρίσης. Ωστόσο, βρισκόμαστε πίσω από τις ενέργειες που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση αυτών των επιπτώσεων, έτσι ώστε με την τελική κατάρρευση οι σύμμαχοι μας μπορούν να έρθουν προς τα εμπρός με τις απαντήσεις. Δεν θα υπάρξει καμία επιστροφή στους παλαιούς τρόπους που σας έχουν τοποθετήσει στην θέση που βρίσκετε τους εαυτούς σας σήμερα. Οποιαδήποτε άλλα μέτρα που λαμβάνονται για να τους παρατείνουν το μόνο που θα κάνουν είναι να παρατείνουν την αγωνία και η λύση θα πρέπει να υιοθετηθεί πολύ γρήγορα. Τα νέα συστήματα είναι απαραίτητο να πάρουν τον πλήρη έλεγχο του τρόπου που λειτουργούν οι τράπεζες, και τα χρήματα χωρίς μεταλλική βάση δεν θα επιτρέπονται πλέον. Χρόνια και χρόνια οι διεφθαρμένες πρακτικές χειραγώγησης των αγορών χρήματος έχουν δημιουργήσει ένα τέρας που πρέπει να αφαιρεθεί. Οι μικρές θα γίνουν ωραίες και μεγάλες εταιρείες και οι μεγάλες θα διαλυθούν. Θα υπάρξει άφεση χρέους, και θα αρθούν τα σημερινά προβλήματα που δημιουργούνται από την απερισκεψία των τραπεζών ενώ η πίστη σας θα αποκατασταθεί, γιατί οι υποσχέσεις της Νέας Εποχής θα εξασφαλίσουν ότι αυτά δεν θα επαναληφθούν.

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

15 Ιουνίου 2012


SaLuSa 15 Ιουνίου 2012

Ακόμα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά με τους συμμάχους μας για να ξεπεραστούν και τα τελευταία εμπόδια που στέκονται στο δρόμο μας. Μετά την αφαίρεσή τους, οι ανακοινώσεις μπορούν να γίνουν ώστε να προετοιμαστείτε για μια σειρά δράσεων που θα αποσύρουν όλους όσους έχουν ελέγξει τη ζωή σας μέσα από την εγκληματική πρόθεση. Πολλά ονόματα που συμμετέχουν είναι γνωστά σε εσάς, και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις πολύ γνωστά όπως και άλλα εντελώς άγνωστα. Μόλις αφαιρεθούν τα βασικά στοιχεία, θα δοθεί το πράσινο φως για τους συμμάχους μας ώστε να εξαπολύσουν μια μεγάλη κλίμακα συλλήψεων εκείνων των οποίων έχουμε επαρκή στοιχεία για να αποδείξουμε την ενοχή τους. Θα έχουν δίκαιη μεταχείριση και θα λάβουν τη δέουσα δίκη όπου θα μπορούν να εκπροσωπούνται. Οι δικαστές θα επιλέγονται σωστά για την εντιμότητα, την ακεραιότητα και την εμπειρία τους κατά την εφαρμογή του νόμου και όπως είχε προβλεφθεί.

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

13 Ιουνίου 2012


SaLuSa, 13 Ιουνίου 2012

Όλες οι γύρω σας αλλαγές επέρχονται, και είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι οι παρορμήσεις για αλλαγή γίνονται όλο και ισχυρότερες, και έτσι θα συνεχίσουν σε όλη τη διαδρομή προς την Ανάληψη. Τα καλά νέα είναι ότι το αποτέλεσμα έχει προβλεφθεί από εμάς, και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι θα αναληφθείτε. Η κύρια ευθύνη μας ήταν να βοηθήσουμε τους συμμάχους μας για την εξάλειψη των σκοτεινών δυνάμεων. Προχωρά καλά και διαχωρίζει τις τάξεις των Illuminati, που γίνονται όλο και πιο αποδιοργανωμένοι. Λειτουργούν με αυτοσυγκράτηση για να ενδυναμώσουν οποιαδήποτε φιλοδοξία τους στα σχέδια τους για να διαταράσσουν την πρόοδό σας

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

11 Ιουνίου 2012


SaLuSa, 11 Ιουνίου 2012

Η ώρα έφτασε για θετική σκέψη και την αποδοχή των γεγονότων, δεδομένου ότι αναμένεται να λειτουργήσει χωρίς προκατάληψη ως προς το πώς θα έπρεπε να είναι. Γνωρίζετε ότι η Ανάληψη θα έρθει, ανεξάρτητα από το πώς τα σχέδιά μας εξελιχθούν έξω, έτσι απλά επιτρέψτε την εκδήλωσή τους ξέροντας ότι όλα είναι καλά. Τα πράγματα είναι τόσο κοντά να βγούν προς τα έξω που θα εκπλαγείτε ως προς το πόσο γρήγορα θα συμβούν. Καλύτερα να εστιάσετε την προσοχή σας στα θετικά γεγονότα, από το να σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια σχετικά με το να αναρωτιέστε τι θα συμβεί στους σκοτεινούς. Οι μοίρες τους σφραγίζονται και τη δικαιοσύνη θα τη δείτε να εμφανίζεται.

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

8 Ιουνίου 2012


SaLuSa, 8 Ιουνίου 2012

Είστε στο μεγάλο μήνα της δραστηριότητας, όπου αυτό στο οποίο έχουμε εμπλακεί δεν μπορεί πλέον να αποσιωπείται, και καθώς διαρρέει θα προετοιμάζει τους ανθρώπους για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Αυτό είναι προτιμότερο από τις ξαφνικές εκτεταμένες αποκαλύψεις, επιτρέποντας έτσι στους ανθρώπους να προσαρμοστούν στην ιδέα των επόμενων μαζικών αλλαγών. Διαφορετικά θα τους φαίνεται ότι ο κόσμος τους έχει αναποδογυρίσει, και θα είναι ανήσυχοι. Για όσους το γνωρίζετε, είναι μια ευκαιρία για να τους πείτε ότι όλα είναι για το καλό της ανθρωπότητας, πως είναι το αποτέλεσμα ενός Θείου Διατάγματος και ότι αυτός ο κύκλος της δυαδικότητας θα τερματιστεί. Οι λεπτομέρειες μπορούν να ακολουθήσουν όταν θα είμαστε ανοιχτά και θα μιλάμε μαζί σας, καθώς έχουμε την πρόθεση να βεβαιωθούμε ότι έχετε ενημερωθεί όλοι καλά. Προς το παρόν ταιριάζει στους σκοπούς μας να διατηρήσουμε ένα χαμηλό προφίλ μέχρι να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την εμφάνισή μας.

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

6 Ιουνίου 2012


SaLuSa 6 Ιουνίου 2012

O νέος σας εαυτός αναδύεται από τις σκιές των παλαιών προτύπων, ένας καινούριος λαμπρός εαυτός, ο οποίος φωτίζει τα πάντα και τους πάντες γύρω σας. Το Φως σας αγγίζει τους γύρω σας οι οποίοι αισθάνονται την ενθαρρυντική σας ενέργεια , και τους αφυπνίζει στην υψηλότερη αλήθεια. Καθώς όλο και περισσότερες ψυχές το κάνουν αυτό το Φως πάνω στην Γη δυναμώνει, και η πορεία προς την Ανάληψη γίνεται ισχυρότερη. Κι έτσι φέρνει γρήγορα την ειρήνη σε έναν ταραγμένο κόσμο που διαφορετικά θα ήταν σε πλήρη αναταραχή. Όπου υπάρχουν προβληματικά σημεία βλέπετε τα τελευταία απομεινάρια της επίδρασης, των αρνητικών δονήσεων για αιώνες τώρα. Χρειάζεται χρόνος για την άρση τους, αλλά εσείς κερδίζετε τη μάχη. Υπάρχει πολύ περισσότερη αγάπη που τους απεστάλη από ποτέ, και αυτό τους βοηθά στον καθαρισμό των περιοχών αυτών. Θα ολοκληρωθεί όταν εισέλθει ολική ειρήνη στην Γη και θα πραγματοποιήσει τον τελικό καθαρισμό.

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

4 ιουνίου 2012


SaLuSa 4 ιουνίου 2012


Ο δρόμος προς την Ανάληψη θα είναι πολύ πιο ομαλός από ό, τι μπορεί να πιστεύετε, γιατί με την πάροδο του χρόνου η ανάγκη να επέλθουν σημαντικές σωματικές αλλαγές έχει περάσει. Μπορείτε να δεχθείτε πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτή την κατάσταση, επειδή ως σύνολο ανεβάσατε τα επίπεδα συνείδησης. Με το να φέρετε περισσότερο φως στη Γη ενεργοποιήσατε τη μεταστοιχείωση των χαμηλών ενεργειών. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο απαραίτητος καθαρισμός δεν απαιτεί το βάθος των αλλαγών, που κάποτε θεωρούνταν απαραίτητο. Η Γη συνεχώς ανεβαίνει και καθημερινά γίνονται εκατοντάδες μικροί σεισμοί, χωρίς δυσμενή αποτελέσματα.

Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

1 Ιουνίου 2012


SaLuSa, 1 Ιουνίου 2012

Αυτή τη χρονιά, έχετε διανύσει μεγάλη απόσταση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, και οι σύμμαχοί μας έχουν σημειώσει πρόοδο σε σημείο που οι προσπάθειές τους πρόκειται να αποδώσουν. Μερικές φορές ήταν ένα αβέβαιο ταξίδι, καθώς όσο πιο επιτυχημένη ήταν η αγκυροβόληση του Φωτός πάνω στη Γη, τόσο περισσότερο οι σκοτεινές δυνάμεις ήταν πιο αποφασισμένες για την ανάσχεση της προόδου σας. Ωστόσο, είχατε φτάσει στην πρόκληση, και στη δυνατότητα να σταματηθείτε πριν φτάσετε το στόχο σας που έχετε περάσει. Επομένως, είναι ένα παιχνιδάκι από εδώ και στο εξής καθώς το σχέδιό μας εξελίσσεται και σχεδόν όλα είναι έτοιμα για την τελική ώθηση. Ο συγχρονισμός, όπως πάντα, είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας επί του παρόντος, και όταν λάβουμε το σήμα για να προχωρήσουμε τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ γρήγορα.