Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Google+ Followers

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

29.02.2012


SaLuSa 29 Φεβρουαρίου, 2012


Αν κάποιος αμφιβάλλει ότι ο χρόνος έχει επιταχυνθεί, θα πρέπει μόνο να εξετάσει την ταχύτητα με την οποία έχουν περάσει οι δύο πρώτοi μήνες, και έτσι θα συνεχίσει συνεχώς μέχρι την Ανάληψη. Η έκκληση για την απελευθέρωση από τους καταπιεστές σας έχει απαντηθεί και η ικανότητά τους να προκαλέσουν περαιτέρω προβλήματα έχει αντιμετωπιστεί και δεν έχουν πλέον τις ισχυρές βάσεις με τις οποίες διατηρούσαν την κυριαρχία τους πάνω σας. Μπορούν να ψάχνουν να αλλάξουν τα ζητήματα, αλλά είναι πλέον πέρα από το πεδίο επιρροής τους να αντιστραφεί η επίδραση των δράσεων εναντίον τους. Οι ρόλοι τους έχουν περιοριστεί σε τέτοιους που αποτελούν μόνο ενόχληση, και σύντομα οι δραστηριότητές τους θα έχουν εξανεμιστεί, καθώς διαλύεται η δομή της εξουσίας τους. Έχοντας φτάσει μέχρι εδώ, μας μένει μόνο να απομακρύνουμε τους Illuminati, και ένα σημαντικό μέρος της αποστολής μας θα έχει ολοκληρωθεί.

Οι σύμμαχοί μας με τη βοήθειά μας κάνουν ό, τι μπορούν για να πιέσουν τα μέσα ενημέρωσης να επιστρέψουν στην αληθινή και πραγματική ενημέρωση

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

27.02.2012


SaLuSa 27 Φεβρουαρίου , 2012


Είστε μάρτυρες της αρχής του τέλους όλων αυτών που σας κράτησαν πίσω, έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε το άλμα προς τα εμπρός που έρχεται με την Ανάληψη. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να φτάσουμε σε αυτήν ακριβώς τη στιγμή, να απολαύσουμε την επιτυχία όλων των δικών μας και δικών σας προσπαθειών. Ήταν αναπόφευκτο, ανεξάρτητα από το τι έκαναν οι Σκοτεινοί για να σταματήσουν την πρόοδό μας, και στο τέλος οδηγήθηκαν στην ήττα, λόγω της τεράστιας πλεονεξίας και αλαζονείας τους. Ούτε καν τα χρήματα μπορούν να τους εξαγοράσουν μια διαδρομή που θα αποτρέψει την κατάρρευση της αυτοκρατορίας τους, η οποία τώρα είναι έτοιμη να τεθεί εκτός. Αυτό προφανώς δεν έχει περάσει απαρατήρητο, και δίνει την πεποίθηση στους ανθρώπους που έχουν ιστορίες να πουν ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Οι αλλαγές άρχισαν ξαφνικά να επιταχύνονται, και μπορείτε να περιμένετε ότι θα συνεχιστούν από δω και πέρα. Μερικές φορές μπορεί να τσιμπήσετε τον εαυτό σας για να βεβαιωθείτε ότι πραγματικά συμβαίνουν, δεδομένου ότι θα σας κόψουν την ανάσα. Πάντα να ψάχνετε για τις θετικές πλευρές των αλλαγών, οι οποίες συχνά γίνονται περισσότερο με τον τρόπο της "εκκαθάρισης πληρωμάτων" προετοιμάζοντας την εισαγωγή του καινούριου.

Τώρα που έχει αρχίσει το ξεκαθάρισμα των ανθρώπων που δεν είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσουν, θα

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

24.02.2012


SaLuSa 24 Φεβρουαρίου, 2012


Πεινάτε για την αλήθεια, καθώς έρχεστε να συνειδητοποιήσετε ότι για αιώνες χρόνου έχει κρατηθεί μακριά από εσάς, και θα μάθετε τόσα πολλά, καθώς η ιστορία σας έχει κατασκευαστεί για να ταιριάζει με τους στόχους των εμπλεκομένων. Ίσως η σημαντικότερη παράλειψη είναι η απόδειξη των επισκέψεων μας στη γη, και των επαφών που έχουμε κάνει. Ωστόσο, μέσω της αρχαιολογίας, για εκείνους που έχουν τα μάτια να δουν, υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν πίσω χιλιάδες χρόνια. Μερικά από αυτά είναι αναμφισβήτητα, ακόμη και στο σημείο που να δείχνουν ότι υπήρχαν σκάφη στους ουρανούς σας πολύ πριν ανεβάσετε τα δικά σας στον αέρα. Αν είχε γίνει ήδη αποδεκτό ότι ήμασταν σταθεροί επισκέπτες στη γη σας, και είχαμε επαφές με νόημα όταν σας μεταδίδαμε γνώσεις, θα ήταν πολύ πιο εύκολο να γίνει η Αποκάλυψη. Στην πραγματικότητα, κατά κάποιο τρόπο μπορεί να μην ήταν καν αναγκαίο να γίνει, καθώς η σύνδεσή μας με εσάς θα είχε γίνει κατανοητή και οι επισκέψεις μας θα γίνονταν ήδη ανοιχτά.

Γι 'αυτό επαφίεται τώρα στους Συμμάχους μας να δημιουργήσουν τέτοια πίεση στην κυβέρνησή σας, η οποία θα πρέπει τελικά να υποκύψει στο αίτημά σας για την αλήθεια που πρέπει να αναγνωριστεί σε ότι μας αφορά. Τόσο η Κυβέρνηση όσο και οι Στρατιωτικοί σας γνωρίζουν πολύ καλά ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η παρουσία μας σύντομα θα γίνει γνωστή μόνο και μόνο επειδή είμαστε σε σύγκρουση με αυτούς που αρνούνται να κάνουν ειρήνη, και αντίθετα

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

22.2.2012


SaLuSa 22 Φεβρουαρίου, 2012

Εσείς οι άνθρωποι έχετε πετύχει το φαινομενικά αδύνατο, αντιστρέφοντας τις τύχες των Illuminati. Τα καταφέρατε εστιάζοντας στο Φως, και δημιουργώντας ένα μεγάλο δίκτυο του Φωτός που περιβάλλει σήμερα τη Γη. Δεν έχουν πλέον τις αρνητικές ενέργειες για να τραφούν, οι οποίες τους επέτρεψαν να έρθουν τόσο κοντά στο να καταλάβουν τον κόσμο. Όπου υπάρχουν χαμηλότερες δονήσεις, αυτές μεταλλάσσονται και αφαιρούν την ικανότητά τους να επιβάλουν την βούληση τους στη δική σας. Μιλήσατε δυνατά και απαιτήσατε ευεργετικές αλλαγές που γίνονται τώρα, και έτσι θα συνεχίσουν μέχρι να αναλάβουν εντελώς εκείνοι του Φωτός. Παρά το γεγονός ότι ο καθαρισμός έχει μόλις αρχίσει, θα πρέπει να σας συγχαρούμε για την ανυποχώρητη υποστήριξή σας, και θα δείτε σύντομα κάποια απτή απόδειξη της επιτυχίας σας.

Κάθε ένας από εσάς έχει περάσει πολλές ζωές δουλεύοντας γι’ αυτό το τελευταίο έτος στον κύκλο της δυαδικότητας. Υπάρχουν κάποιες που έχουν πλέον ξεχαστεί, όμως αποτελούν μέρος του σχεδίου για την επιστροφή σας στο Φως. Σε όλες τις εποχές ο Θεός

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

20.02.2012


SaLuSa 20 Φεβρουαρίου 2012


Από την μια μέρα στην άλλη οι συνθήκες στον κόσμο σας αλλάζουν πολύ γρήγορα. Τα γεγονότα μπορεί να μην είναι άμεσα στη διάθεσή σας, αλλά καθώς συνεχίζεται η εκκαθάριση των σκοτεινών δυνάμεων θα μαθαίνετε περισσότερα. Οι σύμμαχοί μας μαζί με την υποστήριξή μας προχωρούν πολύ καλά, και τίποτα δεν θα εμποδίσει την τελική επιτυχία. Για παράδειγμα, παρά το γεγονός ότι πολλές προσπάθειες έχουν γίνει για να ξεκινήσει ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, έχουν αντιμετωπιστεί και, όπως όλοι σας έχουμε υποσχεθεί, δεν θα υπάρξει άλλος πόλεμος. Αυτό το μήνυμα στέλνει στο σπίτι εκείνους που είναι πολεμοκάπηλοι, και συνειδητοποιούν ότι είμαστε τόσο καλοί όσο τα λόγια μας. Υπήρξαν μια σειρά από κατασκευασμένα περιστατικά που ελέγχθηκαν από εμάς, έτσι ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα μιας μεγάλης αντιπαράθεσης. Μερικά ήταν πολύ μεγάλα για να αποκρυφτούν πλήρως και διέρρευσαν ορισμένες λεπτομέρειες. Να είστε παρατηρητικοί και σίγουρα θα βρείτε κάποιες ασυνήθιστες αναφορές.

Σαφώς και δεν έχουμε καμία επιθυμία να συμμετέχουμε σε μάχες με τους σκοτεινούς, όμως έχουμε την εξουσία να ενεργούμε εκ μέρους σας για να σας

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

17,02,2012


SaLuSa 17 Φεβρουαρίου 2012


Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να κάνετε όταν έχετε αρκετή πίστη, και δεν έχετε καταλάβει ακόμη πόσο ισχυροί είστε. Δημιουργείτε συνεχώς είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι. Μέσα από πολλές ζωές, εσείς είστε αυτοί που δημιουργήσατε όλα αυτά που βιώνετε τώρα και προφανώς θα εκπλαγείτε για το πώς γίνεται αυτό. Να θυμάστε ότι δεν έχετε ασκήσει συχνά αυτές τις δυνάμεις για να σταματήσετε την πορεία των Σκοτεινών. Ενώ είναι αλήθεια ότι οι ενέργειές τους ήταν πολύ ύπουλες, υπήρξε μικρή αντίσταση στους στόχους τους. Ωστόσο, μόνο τα τελευταία χρόνια αρχίσατε να καταλαβαίνετε τι έχει συμβεί γύρω σας. Χωρίς απαραίτητα να αντιλαμβάνεστε τι πετυχαίνατε με την εστίαση σε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, έχετε δημιουργήσει μια ενέργεια για την αλλαγή που έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ και άνοιξε μία ισχυρή χρονο-γραμμή για την Ανάληψη. Τώρα μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τι πρέπει να κάνετε για να φέρετε αυτόν τον κύκλο σε μια επιτυχή κατάληξη.

Κοιτάξτε γύρω σας, Αγαπητοί μου, και δείτε τα σημάδια που υπάρχουν για να τα δουν όλοι, καθώς έξω από το

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

15.2.2012


SaLuSa 15 Φεβρουαρίου, 2012

Τα γεγονότα στη Γη, χωρίς αμφιβολία, επιταχύνονται και παρόλο που λίγοι από εσάς εμπλέκονται άμεσα θα ξέρετε ότι αυτό είναι αλήθεια. Μερικές χαρακτηριστικές φιγούρες του Φωτός έχουν δώσει τον εαυτό τους, για να φέρουν μια μεγαλύτερη ώθηση σε ορισμένα θετικά γεγονότα που θα φτάσουν στα αυτιά σας. Πολλά από τα επιτεύγματά τους κρατήθηκαν μακριά από μέσα ενημέρωσης, αλλά τώρα θα έρθει η στιγμή που αυτό δεν θα είναι πλέον δυνατό. Έχουν αποσταθεροποιήσει το σκοτεινό καθεστώς, το οποίο δεν έχει πλέον τέτοιο βαθμό ελέγχου ώστε να σταματήσει το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα θα είναι μια νίκη για το Φως, και άπαξ και δουν οι άνθρωποι την απόδειξη του, οι πύλες θα ανοίξουν και θα έρθουν και άλλες επιτυχίες. Φυσικά γνωρίζουμε τις δράσεις που γίνονται, και στο μέτρο του δυνατού θα βοηθήσουμε τους συμμάχους μας για να διασφαλιστεί ότι θα πετύχουν τους στόχους τους. Οι περισσότεροι από αυτούς γνωρίζουν ότι είμαστε μαζί τους και τους προστατεύουμε συνεχώς και αυτό τους δίνει κουράγιο και αποφασιστικότητα για να προχωρήσουν θαρραλέα. Αυτό είναι απαραίτητο, γιατι συχνά λειτουργούν κάτω από απειλές κατά της ζωής τους.

Υπάρχει διαρκώς μια συνεχής ροή ενέργειας που αυξάνει τα επίπεδα της συνειδητότητάς σας, τα οποία ανεβαίνουν πολύ γρήγορα, και έτσι εξαπλώνεται

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

13.2.2012


SaLuSa 13 Φεβρουαρίου, 2012

Οι πιέσεις εντείνονται συνεχώς στις σκοτεινές δυνάμεις, που τις τελευταίες εβδομάδες έχουν χάσει τόσο πολλή δύναμη. Βλέπουν τα οικονομικά τους τερτίπια και τις περιστάσεις να στρέφονται εναντίον τους. Η ελίτ έχει εντοπιστεί εδώ και πολύ καιρό, και είναι πλέον γνωστή η προσπάθειά τους να φέρουν όλο τον κόσμο κάτω από μια κυβέρνηση. Θα τους δείτε σύντομα να αποσύρονται από την κυκλοφορία, και να τελούν υπό εποπτεία όπου δεν θα μπορούν πλέον να παρεμβαίνουν ή να εμποδίσουν τις αλλαγές που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Υπάρχουν χιλιάδες και χιλιάδες άνθρωποι που εργάζονται για το Φως, και οι συλλογικές τους ενέργειες είναι μια ισχυρή δύναμη για την ανάδειξη της αλήθειας και την εκδήλωση του όραμάτος τους για την ειρήνη. Η αφύπνιση συνεχίζεται και περισσότερες ψυχές ψάχνουν για απαντήσεις πέρα από τα καθημερινά γεγονότα. Αρχίζουν να βλέπουν πώς έχουν ελεγχθεί αυστηρά οι ζωές τους, και να ζητούν την επιστροφή των δικαιωμάτων τους και την ελευθερία από τους περιορισμούς που τους επιβλήθηκαν.

Είμαστε ευχαριστημένοι που εσείς, η Ανθρώπινη Φυλή, παίρνετε στα χέρια σας τη μοίρα σας,

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

10.2.2012


SaLuSa 10 February, 2012

Ξαφνικά υπάρχει μια μεγάλη δραστηριότητα και αποφασιστικότητα ανάμεσά σας, να ασκήσετε την ελευθερία σας για να πετύχετε αυτό που θέλετε στο δρόμο των αλλαγών. Η Αποκάλυψη είναι κάτι για το οποίο πιέζετε συνεχώς, ενώ όπως σας έχουμε ήδη πει, η αλήθεια της ύπαρξής μας είναι γνωστή σε πολλούς από εσάς που παρακολουθούν τις δραστηριότητές μας εδώ και πολλά, πολλά χρόνια. Υπάρχουν τόσα αποδεικτικά στοιχεία για εμάς που σχεδόν δεν χρειάζεται επαλήθευση η ύπαρξη μας, αλλά οι αρχές δεν μπορούν να δώσουν ότι πληροφορίες έχουν χωρίς επίσημη αναγνώριση και έγκριση. Ωστόσο, με ή χωρίς αυτή, τώρα πιέζετε για ευκαιρίες να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, και αυτό γίνεται. Θεωρούμε ότι η αποδοχή μας είναι η υψηλότερη όλων των εποχών, και αυτό μας επιτρέπει να συνδιαλαγούμε άμεσα μαζί σας. Ενώ η ακύρωση του ταξιδιού στον Ποσειδώνα ήταν προφανώς κάτι το απογοητευτικό, επέφερε ωστόσο, μεγάλη αύξηση του ενδιαφέροντος για μας. Το γεγονός ότι είμαστε έτοιμοι να σας προσκαλέσουμε στα πλοία μας εξέπληξε σαφώς πολλούς ανθρώπους, αλλά ήρθε ο καιρός για τέτοιες εμπειρίες. Στους αρχηγούς σας δεν αρέσει αυτό, αφού θέλουν να έχουν πλήρη έλεγχο τέτοιων ζητημάτων, και θα απέτρεπαν οποιαδήποτε δημοσιότητα δίνονταν σε μια τέτοια εκδήλωση.

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

8.2.2012 SaLuSa 8 Φεβρουαρίου 2012

Το παιχνίδι αναμονής θα πρέπει να παιχτεί για λίγο ακόμη, αλλά συνεχώς γίνεται πρόοδος. Καμία παρέμβαση των Σκοτεινών δεν θα έχει διαρκή αποτελέσματα, αφού τα σχέδια μας έχουν προχωρήσει τόσο που δεν μπορούν πλέον να αποτρέψουν την επιτυχία τους. Οι δραστηριότητές μας επιταχύνονται όπως και οι σύμμαχοί μας, δεδομένου ότι έχουμε φθάσει σε ένα σημείο, όπου προέχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες οριστικοποίησης. Τα εξωτερικά σημάδια, κυρίως από τις πηγές στο Διαδίκτυό (Internet) σας είναι τα πιο αξιόπιστα για την ακριβή και ενημερωμένη πληροφόρηση. Κάνοντας ότι καλύτερο μπορείτε για να μείνετε επικεντρωμένοι στο Φως, κρατάτε μια σταθερή πορεία προς την Ανάληψη. Ό, τι και να συμβεί μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το ίδιο αποτέλεσμα θα επιτευχθεί, και θα σας δούμε να απελευθερώνεστε από τους ελέγχους των σκοτεινών δυνάμεων.

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

6.2.2012
 SaLuSa 6 Φεβρουαρίου 2012


Φυσικά πρέπει να είμαστε ενήμεροι για το τι κάνει ο Μιχαήλ, και έχουμε παρακολουθήσει τα γεγονότα που σχετίζονται με το ταξίδι στον Ποσειδώνα. Αυτό που πρέπει να τονίσω όμως είναι ότι έχουμε τις δικιές μας υπευθυνότητες, και ποτέ δεν θα παρεμβαίναμε στην αποστολή ενός άλλου, με τον ίδιο τρόπο που δεν θα παρεμβαίναμε στις εμπειρίες που είναι δική σας δημιουργία. Δείτε το με αυτό τον τρόπο αγαπητοί μας, δεν είναι κανενός δουλειά να σας αρνηθεί τις εμπειρίες που χρειάζεστε για να προχωρήσει η εξέλιξή σας.

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

3.2.2012

 SaLuSa 3 Φεβρουαρίου 2012


Θα νόμιζε κανείς ότι όλοι ενδιαφέρονται για το μέλλον, αλλά πολλές ψυχές περιορίζονται στο να ακολουθούν την γενικότερη τάση χωρίς καμία φιλοδοξία να κάνουν διαφορετικά. Στην πραγματικότητα, για μερικούς δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας σκοπός της ζωής. Ωστόσο, μέσα από τη γωνίτσα τους στη Γη, παρατηρούν τη ζωή των άλλων και σε κάποιο σημείο ανησυχούν επειδή ενδόμυχα γνωρίζουν ότι θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερα. Αυτό, αγαπητοί μου είναι η αρχή της αφύπνισης τους, και με τόσα πολλά που γίνονται τώρα αναμένεται να σημειώσουν πρόοδο. Η ζωή θέτει επίμονες ερωτήσεις σχετικά με το γιατί είναι τόσο δύσκολο να δημιουργήσεις και να δώσεις τις πιο βασικές ανέσεις σε όλους τους ανθρώπους. Υποσυνείδητα όλοι ξέρετε ότι είστε Ένα, και ότι κάθε ένας από εσάς θα πρέπει να επωφελείται από το σύνολο της γενναιοδωρίας της Γης. Στην παρούσα στιγμή οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν προχωρήσει περισσότερο από ό, τι στο παρελθόν, με το να σας αρνούνται το μερίδιο που δικαιούστε και να σας παίρνουν αυτό που ήδη έχετε. Πίστευαν ασύστολα ότι θα μπορούσαν να σας υποδουλώσουν εντελώς αφού συνάντησαν μικρή αντίσταση στα σχέδια τους. Ωστόσο, υπολόγιζαν χωρίς την ταχεία ανάπτυξη της συνείδησης, που οφείλεται εν μέρει στην εξαιρετική δουλειά των εργατών του Φωτός. Μια έκρηξη φωτός όμως έχει συμβεί και τύλιξε ολόκληρο τον κόσμο, και αυτό δεν απέχει πολύ από την αλήθεια. Το ποσό της ενέργειας που κατευθύνεται στη Γη έχει αυξηθεί εκθετικά, και διανέμεται μέσω αυτών των εξελιγμένων όντων, που είναι σε θέση να το φέρουν κάτω σε αυτήν. Έχει προχωρήσει πέρα από το σημείο που θα μπορούσαν να τη σταματήσουν, και σας επέτρεψε να μπείτε στο δρόμο της Ανάληψης.

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

1.2.2012

 SaLuSa 1 Φεβρουαρίου 2012

Η ανθρώπινη φυλή αποδεικνύεται ότι είναι σε θέση να αντιμετωπίζει τα βάθη του σκότους, και όμως να μπορεί ακόμη να βρει το Φως της και να ανορθωθεί. Η εμπειρία είχε πραγματικά σαν σκοπό να δοκιμάσει έντονα τις ικανότητές σας, και έχετε υποστεί τις πιο ακραίες συνθήκες που σας επιβλήθηκαν από τους σκοτεινούς. Αν δεν είχατε κερδίσει αυτή τη μάχη, θα μπορούσατε να βλέπατε σήμερα ακόμα ένα καταστροφικό τέλος ενός κύκλου, και την προοπτική να πρέπει να τον ξανακάνετε πάλι ολόκληρο. Ωστόσο, πρέπει να πούμε ότι ήταν αναμενόμενο να πετύχετε, αλλά με την ελεύθερη βούληση, το αποτέλεσμα δεν θεωρείται δεδομένο. Είχατε τεράστια βοήθεια και το σχέδιο για να αφυπνιστείτε ήταν πετυχημένο πέρα από κάθε προσδοκία. Όπως ανακαλύπτετε, οι σκοτεινές δυνάμεις θα πολεμήσουν μέχρις εσχάτων, αλλά ό, τι και να κάνουν, δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα. Ο κύβος έχει ριφθεί και η Ανάληψη θα έρθει με όλη της τη δόξα και το μεγαλείο. Είναι πραγματικά μια μεγάλη ευκαιρία που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των έμβιων όντων σε όλο το Σύμπαν, που παρακολουθούν ώστε να είναι μέρος των αναπόφευκτων και ευπρόσδεκτων εορτασμών.