Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Google+ Followers

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

30.1.2012
 SaLuSa 30 Ιανουαρίου 2012

Μην έχετε κανένα φόβο, επειδή πολλά μπορούν να συμβούν από την μία μόλις εβδομάδα στην άλλη και το σχέδιο για την απελευθέρωση σας από τους σκοτεινούς προχωράει πολύ καλά. Όπως έχουμε ήδη προτείνει, παρακολουθείτε τις εξελίξεις σε όλο τον κόσμο, καθώς οι επιθυμίες σας για αλλαγή γίνονται πραγματικότητα. Έχει σημασία να βρείτε μια αξιόπιστη πηγή ειδήσεων από την οποία μπορείτε να πάρετε μια ιδέα του τι συμβαίνει. Ξέρετε ότι ο χρόνος τρέχει και αυτό είναι ευπρόσδεκτο καθώς περιμένατε πολύ καιρό να εξελιχθούν οι έσχατοι καιροί. Πιστέψτε μας είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε, με τους συμμάχους μας να πετυχαίνουν τη δημιουργία των συνθηκών που θα μας επιτρέψουν να έρθουμε πιο κοντά σε σας. Όλα όσα σας έχουν υποσχεθεί, θα έρθουν σε σας, ακόμα κι αν δεν είναι όπως τα έχετε φανταστεί, και στην πραγματικότητα, μπορεί κατά κάποιο τρόπο να αποδειχθούν πιο συναρπαστικά και εκπληρωτικά.

Να θυμάστε ότι τα πάντα είναι στα χέρια υψηλότερων όντων, τα οποία έχουν ακολουθήσει την πορεία σας προς την Ανάληψη από την πρώτη αρχή η οποία έγινε πολύ καιρό πριν. Το ξέρατε όταν ξεκινήσατε, αλλά με τον εκφυλισμό στα επίπεδα της συνειδητότητάς σας διαχωριστήκατε από την Πηγή και ο ένας από τον άλλον. Ωστόσο, αυτό ήταν αναμενόμενο, αν και προήλθε από την δική σας κατάχρηση της ελεύθερης βούλησης που σας είχε δοθεί. Ξέρετε τώρα που περάσατε από το Μεσαίωνα, ο οποίος σας έδειξε πόσο χαμηλά μπορείτε να φτάσετε όταν χάνετε την επαφή με τον αληθινό εαυτό σας. Ο παρών κύκλος ήταν αυτός με τις μεγαλύτερες δοκιμασίες από τότε που αρχίσατε τις σωματικές σας ενσαρκώσεις, και προηγήθηκαν ζωές σε παλαιότερους πολιτισμούς για τους οποίους ξέρετε πολύ λίγα. Μπορεί να θυμόσαστε λίγα από αυτές, αλλά να είστε σίγουροι ότι κάθε μία εμπειρία σας έχει φέρει στο σημείο που είστε τώρα. Έχετε αναπτυχθεί πάρα πολύ στην κατανόησή σας για την σωματικότητα, και αυτό έχει επίσης βοηθήσει την επιτάχυνση της εξέλιξης σας.

Από την Ανάληψη και μετά θα συνεχίσουν να υπάρχουν προγραμματισμένες εμπειρίες με την καθοδήγηση των Οδηγών σας και του Ανώτερου Εαυτού σας. Ωστόσο, θα είστε σε θέση να έχετε μεγαλύτερη συμβολή ως προς το τι θα είναι αυτές, καθώς θα ταξιδεύετε προς τα εμπρός σαν Γαλαξιακά Όντα. Όπως αντιλαμβάνεστε, η ζωή θα πάρει μια εντελώς νέα εμφάνιση, και θα έχει ελάχιστη σχέση με το πώς την βλέπετε τώρα με την παρούσα διάστασή σας. Θα πρέπει ακόμη να συνειδητοποιήσετε πώς θα είναι να είστε εντελώς ελεύθεροι, αλλά αυτό θα γίνει όταν θα έχετε ανεβεί σε ένα επίπεδο συνειδητότητας που θα σας εξασφαλίσει πλήρη επίγνωση των ευθυνών σας. Οι νόμοι του Σύμπαντος είναι αρκετά απλοί και απαιτούν να σέβεστε την κυριαρχία όλων των άλλων ψυχών, και δεν έχετε καμία πρόθεση να τις βλάψετε ή να παρεμβάλλετε. Πράγματι η τάση σας θα είναι να μοιράζεστε την Αγάπη και το Φως με όλες τις μορφές ζωής, που έχουν κατανοήσει και αποδεχθεί την Ενότητα Όλης της Ύπαρξης. Όλη η ζωή είναι στο δρόμο της εξέλιξης και έχει την ισχυρή επιθυμία να επιστρέψει στην Πηγή από την οποία προήλθε.

Η ζωή στη Γη μπορεί να φανεί πολύ μοναχική και θα συναντήσετε ψυχές όλων των τύπων, σε πολύ διαφορετικά επίπεδα εξέλιξης και κατανόησης που προστίθενται στις εμπειρίες σας. Η πρόκλησή σας είναι να τις καταλάβετε και να πάρετε ό, τι μαθήματα έχουν για σας. Εσείς του Φωτός τα έχετε καταφέρει και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, αλλά πάντα θα ωφελείστε από αυτές, αφού τα μαθήματα διατηρούνται σε επίπεδα του υποσυνείδητου. Έχετε κάθε δικαίωμα να είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας που περάσατε μέσα από τη δυαδικότητα και κινηθήκατε προς το Φως. Τώρα μπορείτε να επιστρέψετε σε ένα επίπεδο συνειδητότητας με το οποίο είστε πραγματικά εξοικειωμένοι και στο οποίο ζούσατε κάποτε στις ανώτερες διαστάσεις, χωρίς να έχετε ποτέ την ανάγκη να επιστρέψετε στις χαμηλότερες διαστάσεις.

Στις υψηλότερες διαστάσεις θα εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προκλήσεις, αλλά είναι πιο αποδεκτές και εκλαμβάνονται καλύτερα ως αποστολές που περιλαμβάνουν συχνά ψυχές που θα μπορούσαν να ωφεληθούν από την εμπειρία σας. Να θυμάστε ότι σε αυτό το στάδιο θα έχετε θέσει τον εαυτό σας στην υπηρεσία των άλλων και πρακτικά κάθε ένας που ανεβαίνει ακολουθεί φυσιολογικά αυτή την πορεία. Όλη την ώρα εξακολουθείτε να ανεβαίνετε, αλλά η πρόοδος είναι πολύ αργή, δεδομένου ότι σπάνια έχετε να αντιμετωπίσετε αρνητικές καταστάσεις. Αυτό βέβαια εξαρτάται από το πού επιλέγετε να πάτε, αφού μπορεί να είστε κάποιος που επιθυμεί να επιστρέψει στις χαμηλότερες διαστάσεις. Ο ρυθμός με τον οποίο επιθυμείτε να ανεβείτε εξαρτάται πάρα πολύ από την απόφασή σας, και κανείς δεν είναι αναγκασμένος να πάει πιο γρήγορα από ό, τι επιθυμεί. Ως εκ τούτου, στην παρούσα διάσταση σας δεν θα αισθάνονται όλες οι ψυχές έτοιμες να ανέβουν και κάποιες θα παραμείνουν εκεί όπου αισθάνονται πιο άνετα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το κάρμα έρχεται και φεύγει πολύ γρήγορα, και για κάποιους θα φανεί ότι το ένα πράγμα ακολουθεί γρήγορα το άλλο, χωρίς ανάπαυλα. Αγαπητοί μου, είναι ανάλογα με τις ανάγκες σας και την ανάγκη να καθαρίσει το κάρμα σας πριν ανεβείτε. Ένα μέρος από αυτό θα είναι μια κληρονομιά του παρελθόντος, δεδομένου ότι δεν σημαίνει κατ 'ανάγκη ότι ξαναγυρνάει στην ίδια ακριβώς ζωή. Συχνά έρχεται όταν είστε σε καλύτερη θέση να το χειριστείτε, και να πετύχετε τον καθαρισμό του. Στο τελικό απολογισμό κάποιο κάρμα μπορεί να αποδεσμευθεί σύμφωνα με το Νόμο της Χάριτος.

Μπορείτε να καταλάβετε γιατί αποθαρρύνεστε να κρίνετε μια άλλη ψυχή, αν σας πούμε ότι δεν έχετε καμία δυνατότητα να γνωρίζετε ποιες είναι οι εμπειρίες της. Επίσης, όταν θεωρείτε ότι κάποιος φαίνεται να τιμωρείται, φέρτε στο νου σας ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Μερικές φορές, μια ψυχή, θα δεχτεί το κάρμα κάποιων άλλων σαν ένα τρόπο παροχής υπηρεσιών σε αυτούς, και γίνεται συνήθως όταν υπάρχει ήδη μια ισχυρή σύνδεση ή δεσμός μεταξύ τους. Ένα από τα μεγαλύτερα έργα που μπορείτε να κάνετε για τους άλλους είναι να θυσιάσετε τον εαυτό σας γι 'αυτούς. Επίσης, να θυμάστε ότι υπάρχει κάρμα που έρχεται σαν ανταμοιβή, και κερδίζεται μέσα από την αγάπη και τις υπηρεσίες σας σε άλλους. Εσείς είστε που δημιουργείτε την πορεία και τις εμπειρίες σας, και δεν υπάρχει κανένας άλλος που να φταίει όταν αυτές είναι ανεπιθύμητες, τουλάχιστον όχι όπως θα πιστεύατε.

Μάθετε καλά τα μαθήματά σας, και δε θα χρειαστεί ποτέ να επανέλθετε σε αυτά ξανά, αν και υπάρχουν περιπτώσεις όπου ίσως να δοκιμαστείτε και πάλι για να βεβαιωθεί ότι δεν θα απογοητευτείτε. Εάν έχετε μια εμπειρία η οποία ήταν σαφώς ένα μάθημα για σας, σκεφτείτε το με ειλικρίνεια και χωρίς προκαταλήψεις και είναι σίγουρο ότι θα καταλάβετε το λόγο. Όλα γίνονται θεϊκά και δίκαια, γιατί όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές δεν εμπλέκεται κανένα είδος τιμωρίας. Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη και έχει ατέλειωτη υπομονή με τις Σπίθες του που θα είναι πάντα συνδεδεμένες με το Θεό, και υπάρχουν εν ονόματι της Αγάπης του Θεού.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και κλείνω με μια ευχή αγάπης για όλους εσάς να βρείτε τον αληθινό σας δρόμο και τον αληθινό σας εαυτό. Συνεχίστε να εκπέμπετε το Φώς σας όπου και να πάτε και εν αγνοία σας θα βοηθάτε τους άλλους να βρουν το δικό τους.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.Μετάφραση: Βασιλική

Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://galacticchannelings.com/


Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

27.1.2012
 SaLuSa 27 Ιανουαρίου 2012

Αν ακούτε και βλέπετε προσεκτικά τα πάντα γύρω σας, θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα οδεύουν προς μια ηχηρή νίκη για το Φως. Υπάρχει μια τόσο ισχυρή δυναμική προς την κατεύθυνση αυτή που θα είναι ασταμάτητη, και αυτό σημαίνει ότι τα θετικά της σημάδια θα είναι εκεί εμφανή σε όλους. Εσείς μαθαίνετε μόνο ένα μικρό μέρος των εξελίξεων που συμβαίνουν και οι Σκοτεινοί φυσικά θα προτιμούσαν να είχατε μείνει στο σκοτάδι. Ωστόσο, οι γενναίες ψυχές συνεχίζουν να προχωράνε προς τα εμπρός με κάποιο κίνδυνο για τους ίδιους και είναι έτοιμοι να σας ενημερώσουν για τις κρυφές δραστηριότητες των Illuminati. Στην πραγματικότητα βοηθάνε να βγει η αλήθεια με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κατακλύσει αμέσως τους ανθρώπους. Αυτό θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, έτσι ώστε όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορέσουν να βγάλουν ολόκληρες τις ειδήσεις, δεν θα δημιουργηθεί πολύ μεγάλο σοκ, κάτι που σε διαφορετική περίπτωση σίγουρα θα συνέβαινε. Μπορείτε για παράδειγμα να δείτε τον τρόπο με τον οποίο έχει κυκλοφορήσει σιγά-σιγά η αλήθεια για την 9 /11 και τώρα έχει φτάσει στο σημείο που λίγοι άνθρωποι δεν θα την έχουν μάθει. Η αλήθεια είναι παντελώς έτοιμη να βγει και δεν είναι πλέον αμφίβολη, καθώς υποστηρίζεται από εκατοντάδες εμπειρογνώμονες των οποίων οι αποδείξεις είναι επαγγελματικά κατοχυρωμένες.

Αγαπημένοι μας, περιμένετε υπομονετικά για την κατάλληλη ευκαιρία, καθώς πολλά έχουν ετοιμαστεί εκ των προτέρων τα οποία θα επιτρέψει τις αποκαλύψεις να έρθει και να ξεχειλίσουν προς τα έξω. Τα ψέματα και οι μισές αλήθειες θα είναι εύκολο να αποκαλυφθούν και οι υπεύθυνοι δεν θα έχουν καμία κρυψώνα, αν και προετοιμάζονται για τη διαφυγή τους. Θα είναι αρκετά ανώφελο γι 'αυτούς να φανταστούν ότι με την προηγμένη τεχνολογία μας, δεν θα είμαστε σε θέση να τους εντοπίσουμε. Η μοίρα τους δεν είναι το πιο σημαντικό θέμα για εμάς, η οποία είναι σφραγισμένη έτσι κι αλλιώς. Πρώτο μας μέλημα είναι η ανακοίνωση σε σας για την παρουσία μας, γιατί αυτό θα μας επιτρέψει να επικοινωνήσουμε μαζί σας ελεύθερα. Μαζικές προσγειώσεις σαφώς και θα ακολουθήσουν αλλά μην περιμένετε να γίνουν και τόσο γρήγορα, να είστε βέβαιοι όμως ότι θα γίνουν. Είμαστε σε αναμονή για κάθε ενδεχόμενο, με σκοπό να προωθήσουμε την επίτευξη ουσιαστικού οφέλους για τους Εργάτες του Φωτός.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που εμπλέκονται άμεσα στις υποθέσεις σας, που δεν είναι αμέσως εμφανές πόση πρόοδος έχει σημειωθεί. Πιέζουμε όμως τους συμμάχους μας να επιταχύνουν τις προετοιμασίες τους για τις τελικές ενέργειες που θα απομακρύνουν τους κορυφαίους παίκτες των σκοτεινών. Όπως χωρίς αμφιβολία θα καταλάβετε, το γεγονός ότι όλοι εσείς στη Γη είστε σε επαρκή εγρήγορση να συνεργαστείτε μαζί μας, είναι ουσιαστικής σημασίας για την έκβαση. Δεν μπορούμε απλά να εμφανιστούμε και να «καταλάβουμε τη Γη», καθώς αυτό θα εκλαμβάνονταν σαν παραβίαση της υπευθυνότητας σας να σφυρηλατήσετε το δικό σας μέλλον, αλλά γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί δεν το κάνουμε. Αγαπητοί μου, όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα έχουμε ένα σημαντικό ρόλο να παίξουμε τους τελευταίους μήνες του τρέχοντος έτους, και μέχρι τότε μένουμε κυρίως στο παρασκήνιο όπου εργαζόμαστε μαζί σας για την επιτυχία. Έχουμε λάβει ορισμένα προνόμια που μας επιτρέπουν μεγαλύτερη εισροή σε κάποια θέματα, και ζωτικής σημασίας για το μέλλον είναι η Μέση Ανατολή. Μας έχει δοθεί εδώ και αρκετό καιρό η εξουσία να κάνουμε ό, τι είναι απαραίτητο για να διατηρήσουμε την ειρήνη και να προλάβουμε έναν άλλο πόλεμο.

Η παγκόσμια ειρήνη έρχεται και οι κυβερνητικές αλλαγές που κοντεύουν να γίνουν, θα εξασφαλίσουν ότι φέρνουν ειρηνικές αλλαγές διαρκείας σε όλο τον κόσμο. Οι ενέργειες της παλιάς πραγματικότητας θα διαλυθούν ή θα διοχετευτούν σε πιο θετικά κανάλια και οι ένοπλες δυνάμεις θα μετατραπούν σε δυνάμεις διατήρησης της ειρήνης. Οποιαδήποτε μορφή όπλου θα καταστραφεί εκτός από αυτά που χρησιμοποιούνται καθαρά και μόνο για αμυντικούς σκοπούς. Αυτό θα σας ευθυγραμμίσει με μας και θα έρθει σε συμφωνία με τα πιστεύω μας που βασίζονται στην ειρήνη και την αγάπη. Η χαρά μας θα μεγαλώσει σημαντικά όταν διαπιστωθεί ότι όλες οι πυρηνικές συσκευές έχουν αφοπλιστεί. Οι σκοτεινοί σας σκόπευαν να πάνε τέτοια όπλα στο Διάστημα και τη Σελήνη σας, αλλά εμείς τους ενημερώσαμε ότι αυτό δεν επιτρεπόταν. Αγνόησαν αυτή την εντολή και συνέχισαν να προσπαθούν να καθιερώσουν ένα διαστημικό πρόγραμμα όπλων, αλλά αυτό αποτράπηκε.

Όπως έχουν μάθει οι άνθρωποι σας, μπορείτε όχι μόνο να πετάξετε μακριά στο διάστημα και να αλληλεπιδράσετε με άλλες μορφές ζωής. Αυτό το είδος της Συμπαντικής ελευθερίας υπήρχε στο παρελθόν και θα γεμίσει πολλά κεφάλαια στην ιστορία σας, αλλά με τη σταδιακή εξαφάνιση των εμπολέμων ή ομάδων ανταρτών τώρα υπάρχει ουσιαστική ειρήνη. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι αλλαγές και αναληφθείτε, είστε προς το παρόν οι μόνες φυλές που εξακολουθούν να κάνουν πόλεμο η μία με την άλλη. Η συναίσθηση της ηλιθιότητας του πολέμου που δεν ωφελεί κανέναν ούτε καν τους λεγόμενους νικητές, τελικά έρχεται στις ψυχές μετά από τις ατέλειωτες εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια πολλών ζωών. Καταλάβετε ότι όπως όλα τα άλλα στα οποία συμμετέχετε, θα κατανοήσετε πλήρως μεταξύ των ζωών σας τις συνέπειες των πράξεών σας. Δεν υπάρχει τίποτα σαν την πραγματική εμπειρία του να ανοίξετε τα μάτια σας στην αλήθεια, και αυτό είναι ο λόγος που η Γη ήταν μια τέτοια υπέροχη παιδική χαρά για να ξεδιπλώσετε τις φαντασιώσεις και τις επιθυμίες σας.

Τώρα πολλοί από εσάς μπορείτε να κοιτάξετε πίσω στην ζωή σας και να συνειδητοποιήσετε ότι το επίπεδο της συνειδητότητάς σας έχει αυξηθεί από τις εμπειρίες σας. Έχετε φθάσει σε ένα στάδιο όπου οι παλιοί δρόμοι δεν πληρούν πλέον τις προσωπικές σας επιθυμίες, και επιδιώκετε υψηλότερα επίπεδα ζωής, όπου η Αγάπης και το Φως υπάρχουν σε αφθονία. Είστε ακριβώς εκεί που αναμένονταν να είστε μετά από τόσες ζωές στη δυαδικότητα, όπου δοκιμάστηκε η ικανότητά σας να βρείτε και να κρατήσετε το Φως σας για ακόμη μια φορά. Με τη βοήθεια που δέχεστε τώρα, διέρχεστε μια περίοδο έντονης αφύπνισης, και είναι μια υπέροχη στιγμή για εκείνους που φιλοδοξούν να εξυψωθούν. Δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία ανάληψης σαν αυτή που είστε έτοιμοι να ζήσετε, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γι' αυτό αρπάξτε την με και τα δύο χέρια, εστιάστε την ενέργειά σας σε αυτήν και θα είναι δική σας, δεδομένου ότι δεν πρόκειται να είναι δύσκολο να το πετύχετε. Στην πραγματικότητα, θα το βλέπαμε σαν μια απλή πρόκληση που μπορούν να ξεπεράσουν οι εργάτες του Φωτός. Καταστήστε την πρόθεσή σας σαφή και βάλτε την ενέργειά σας σε όλα αυτά που κάνετε, διασφαλίζοντας ότι είναι ευεργετικά και πρόκειται να ανεβάσουν τις δονήσεις σας. Είστε ένα ον της Αγάπης και του Φωτός, ζήστε ανάλογα κατά το δυνατόν περισσότερο, και θα παρατηρήσετε αναμφισβήτητα τις αλλαγές που γίνονται στον εαυτό σας.

Είμαι SaLuSa από τον Σείριο, και ενώ δεν είχαμε όλοι εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας ζωές πάνω στη Γη, κατανοούμε τη φύση των εμπειριών σας. Όλοι σας προσφερθήκατε εθελοντικά γι’ αυτό και επιλέξατε ένα δύσκολο και εξαιρετικά προκλητικό τρόπο ζωής. Τώρα μπορείτε να δρέψετε τους καρπούς από το χρόνο σας στη γη, και εμείς περπατάμε δίπλα σας στο δρόμο σας προς την Ανάληψη. Εμείς σας περιβάλλουμε με την αγάπη μας και τις ευλογίες μας, σαν θαυμάσιες ψυχές του Φωτός.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.Translator: Vasiliki

Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://galacticchannelings.com/


Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

25.12012
 SaLuSa 25 Ιανουαρίου 2012

Όπως και εσείς περιμένουμε με προσμονή, γνωρίζοντας ότι θα υπάρξει μια υπέρβαση που θα οδηγήσει στα πρώτα θετικά νέα για τις επικείμενες αλλαγές. Ο χρόνος δεν είναι βέβαιος, αλλά δεν βλέπουμε κανένα λόγο για να μην προχωρήσει όπως αναμενόταν. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα, καθώς γνωρίζουμε πόσο απελπίζονται κάποιοι από εσάς όταν τα γεγονότα δεν υλοποιούνται, όπως αναμένεται. Διαφορετικά θα μας ευχαριστούσε να σας ικανοποιήσουμε με το να είμαστε πιο ακριβείς, αλλά από προς το παρόν πρέπει να καταλάβετε την απροθυμία μας να το πράξουμε. Ωστόσο, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, η πιο σημαντική πτυχή είναι το πώς θα τελειώσουν όλα και αυτό θα γίνει σίγουρα με την Ανάληψη. Ό, τι χρειάζεται είναι σίγουρα μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, και ιδίως αφού έχουμε λάβει μέτρα για να σταματήσουμε τις παρεμβολές στην αποστολή μας. Οι περισσότεροι από σας θα αντιμετωπίσετε αυτό το έτος σύμφωνα με την πραγματικότητα που περιμένετε να σας μεταφέρει προς τα εμπρός, αλλά το μόνο που έχει σημασία είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αυτό το έτος θα εκπλήξει αν δεν καταπλήξει εντελώς τους περισσότερους ανθρώπους. Η αλήθεια θα ακούγεται επίσης συγκλονιστική ήχο σε εκείνους που δεν σκέφτηκαν ποτέ το ενδεχόμενο ότι για εκατοντάδες χρόνια τους έλεγαν ψέματα και τους παραπλανούσαν. Πράγματι, ακόμη και εκείνοι που είναι κάπως ενημερωμένοι θα εκπλαγούν από το θράσος και την πονηριά των Illuminati, και τη φιλοδοξία τους να κυβερνήσουν τον κόσμο. Απελευθερωθείτε από την λαβή τους, θα είναι μια όμορφη μεταμόρφωση να σας δούμε να αποτινάζετε τα δεσμά που σας κρατούσαν κάτω από το έλεγχο τους, και σε άγνοια. Δεν έχετε βιώσει πραγματικά αληθινή ελευθερία και θα είναι σαν ένα κύμα φρέσκου αέρα, που θα φυσήξει τους ιστούς αράχνης που σκοτείνιαζαν τα μάτια σας. Έτσι θα έρθει και η απελευθέρωση από το φόβο που επίσης δημιουργήθηκε σκόπιμα για να σας μπερδέψει, και ένα μεγάλο συναίσθημα εκστατικής χαράς θα αντηχεί σε όλο τον κόσμο

Βάλτε τα πράγματα σε προοπτική και στο μέτρο του δυνατού δείτε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι το μόνο που έχει πραγματική σημασία, και μπορείτε να περάσετε τους τελευταίους μήνες, χωρίς να ξοδέψετε πολύ χρόνο για το πώς θα επιτευχθεί. Μπορείτε να συγκεντρωθείτε στην δική σας εξύψωση και να εστιάσετε στην εξέλιξή σας, χωρίς να αποσπάστε από εξωτερικά συμβάντα. Σίγουρα θα υπάρχουν πολλά θετικά, αλλά δεν θα τραβήξουν τα μάτια σας από τις δικές σας ανάγκες και είναι περισσότερο από πιθανό ότι θα υπάρχει βοήθεια. Δεδομένου ότι όλα είναι καλά σχεδιασμένα, θα προχωρήσουν με έναν τρόπο που δεν θα επηρεάσει αδικαιολόγητα την πρόοδο στη δική σας διαδρομή. Αντίθετα, θέλουμε να σας βοηθήσουν στο δρόμο σας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε όσα θα θέλαμε μέχρι να είμαστε απολύτως ελεύθεροι να συνεργαστούμε μαζί σας

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία βρίσκεται σε επαφή με αυτούς από το δικό της είδος που είναι στη Γη, και συχνά βρίσκονται σε πολύ σημαντικές θέσεις με μεγάλη εξουσία. Δεν είναι μόνο οι σκοτεινοί αυτοί που έχουν δημιουργήσει επαφές σε υψηλές θέσεις, αλλά και οι άνθρωποι μας, επίσης, έχουν παρόμοιες αρμοδιότητες, και με εμας πίσω τους είναι σε θέση να φέρουν αποτελέσματα που ευνοούν το Φως. Οι σκοτεινοί φαίνεται να απολαμβάνουν το να είναι γνωστοί ως διαβόητοι για τις πράξεις τους που περιφρονούν τις ανάγκες της ανθρωπότητας. Ενώ αυτοί του Φωτός κάνουν αθόρυβα τη δουλειά τους, προτιμώντας να μην επιδιώκουν τη δημοσιότητα, η οποία επίσης βοηθά στην προστασία τους από ζημιά. Μην κάνετε κανένα λάθος, για μερικούς το να είναι Εργάτες του Φωτός μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο, αλλά συνεχίζουν χωρίς φόβο γνωρίζοντας ότι έχουν την προστασία μας.

Ο Μιχαήλ σημείωσε πρόσφατα ότι Χρονοταξιδιώτες ακολούθησαν την χρονογραμμή σας προς τις 21-Δεκεμβρίου-2012, και χωρίς εξαίρεση βρήκαν όλοι έναν τοίχο λευκού φωτός εμποδίζοντάς τους να προχωρήσουν παραπέρα. Αυτό και μόνο θα πρέπει να σας πει ότι το τέλος του κύκλου πραγματοποιείται σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας. Ωστόσο, ακόμα πιο ενδιαφέρουσα είναι η πιο πρόσφατη αναφορά από εναν άλλο ταξιδιώτη του χρόνου, τον Wood Bill, έναν πρώην ασφαλίτη του Ναυτικού, ο οποίος ακολούθησε πολλές διαφορετικές χρονογραμμές και διαπίστωσε ότι η καθεμία καταλήγει ακριβώς το ίδιο, στον τοίχο του φωτός. Αυτό σας λέει πως όποιο δρόμο κι αν πάρει η ζωή σας και όποιες και είνι οι ιδιαίτερες εμπειρίες σας, θα φτάσετε όλοι σε εκείνο το σημείο της αλλαγής. Το πού θα πάτε από εκεί και πέρα θα καθοριστεί από το δικό σας επίπεδο δόνησης. Κάποιοι θα βρεθούν σε ένα υψηλότερο επίπεδο, ενώ άλλοι θα προχωρήσουν σε ένα άλλο επίπεδο παρόμοιο με αυτό που ήταν στο παρελθόν. Ίσως ακόμη πιο σημαντική να είναι η διαπίστωση ότι όποια προσπάθεια και να γίνει για να αλλάξουν οι γραμμές του χρόνου και ως εκ τούτου το μέλλον, δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές σε αυτό. Αυτό Αγαπητοί μου είναι η Θεία δύναμη που προστατεύει την εξύψωσή σας και την Ανάληψη.

Μπορείτε τώρα να αποδεχθείτε ότι το μέλλον σας είναι εξασφαλισμένο, και επιτρέψτε στον εαυτό σας να απολαύσει τις αλλαγές που είναι όλες τελικά προς όφελος σας. Η Μητέρα Γη εργάζεται ήσυχα για να προετοιμαστεί επίσης για την Ανάληψη της, και βοηθιέται από εσάς που συνεχίζετε να τις φέρνετε το φως. Όπως κι εσείς, πρέπει κι αυτή να φθάσει ένα ορισμένο επίπεδο ετοιμότητας για το τελικό πέρασμα το οποίο προκύπτει από την ευθυγράμμιση των ήλιων με τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο του Γαλαξία. Εσείς που προχωράτε με τη Μητέρα Γη, θα βιώσετε μια μεγάλη εξύψωση στη δόνηση σας και το επίπεδο συνειδητότητάς σας. Σε κάθε περίπτωση θα έχετε ήδη πετύχει ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο πριν από αυτό το τελικό γεγονός.

Η ζωή κινείται πάντα σε μια κατεύθυνση που συνεχίζει να σας εξυψώνει και η Ανάληψη θα σας δει να εισέρχεστε σε μια εντελώς νέα φάση στην πνευματική σας εξέλιξη. Oι αποσπάσεις της προσοχής και τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε τώρα θα φύγουν και στη θέση τους θα έρθει αρμονία και ισορροπία με έναν τρόπο πολύ ικανοποιητικό και ανταμειφτικό. Ο παρών μόχθος της ζωής δεν θα υπάρχει πια, και θα περνάτε το χρόνο σας απολαμβάνοντας την νέο-ευρισκόμενη ελευθερία σας. Δεν θα βιώνετε κόπωση, καθώς θα αναζωογονήστε αυτόματα από τις ενέργειες που είναι γύρω σας, και θα μπορείτε να αναπαυτείτε ανά πάσα στιγμή, αφού η ημέρα και η νύχτα δεν θα υπάρχουν πια. Χωρίς να έχετε να φροντίσετε και να υποστηρίξετε ένα βαρύ φυσικό σώμα, πολλές από τις σωματικές σας λειτουργίες δεν θα είναι πλέον απαραίτητες. Το νέο σας σώμα θα είναι κρυσταλλικό και δεν θα υπόκειται σε γήρανση ή οποιαδήποτε μορφή ασθένειας, γιατί οι υψηλότερες δονήσεις του δεν είναι επιρρεπείς σε αυτά.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και μπορούμε να αναλογιστούμε το γεγονός ότι είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το πιο σημαντικό μέρος της αποστολής μας, και εσείς αντίστοιχα τη δική σας. Προσπαθούμε σκληρά να σας κάνουμε να επικεντρωθείτε στις ευεργετικές αλλαγές που θα σας επηρεάσουν άμεσα. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χάσετε καθόλου ενέργεια και έτσι θα περάσετε εύκολα μέσα από τη διαδικασία της Ανάληψης, ενώ η παρουσία σας στη Γη θα βοηθήσει επίσης και τους άλλους. Εμείς, επίσης, θα είμαστε μαζί σας και περιμένουμε να σας υποδεχτούμε με αγάπη αφού θα είστε τα νεότερα Γαλαξιακά Όντα που θα ενταχθούν στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.Translator: Vasiliki

Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://galacticchannelings.com/


Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

23.12.2012
 SaLuSa 23 Ιανουαρίου 2012

Παρατηρούμε ότι τα καταφέρνετε τόσο καλά να φέρνετε στο φως τη Γη, που συνεχίζει να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο και σας προωθεί γρήγορα προς την Ανάληψη. Έτσι, είστε σε καλό δρόμο για μια μεγάλη νίκη επί των σκοτεινών, για την οποία δεν υπήρξε ποτέ καμία αμφιβολία και έχετε την ισχυρή θέληση και την πρόθεση να την πετύχετε. Στο κάτω – κάτω, αυτός ήταν ο λόγος που ήρθατε στη Γη σαν Εργάτες του Φωτός, σε ένα τόσο σημαντικό χρονικό διάστημα, έχοντας πλήρη επίγνωση στο καθήκον σας και πίστη στη δυνατότητά σας να το πραγματοποιήσετε. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν δύο βασικές σχολές σκέψης που ακολουθούν οι άνθρωποι, η μία θεωρεί ότι η ζωή θα συνεχιστεί ως συνήθως και με κάποιο τρόπο θα ξεπεραστούν τα σημερινά προβλήματα, και η άλλη βλέπει τεράστια αλλαγή και αποκατάσταση των δικαιωμάτων των ανθρώπων. Και οι δύο θα συνεχίσουν να ακολουθούν το δικό τους δρόμο σε μεγάλο βαθμό, και αυτό θα προσδιορίσει προς τα πού θα πάνε στο τέλος αυτού του κύκλου. Το γεγονός παραμένει ότι εσείς δημιουργείτε την δική σας πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας την ελεύθερη βούληση σας σαν το δικαίωμα που σας δόθηκε από τον Θεό να καθορίσετε το δικό σας μέλλον.

Όσοι έχουν ξυπνήσει, φυσικά, θα θελήσουν να ανακοινώσουν στον κόσμο την αλήθεια που έχουν ανακαλύψει, και εμείς ενθαρρύνουμε την διανομή αυτών των πληροφοριών. Ωστόσο, δεν πρέπει να επιβληθούν σε κανέναν, αφού στην τελική ο καθένας θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να πάρει τη δική του απόφαση, χωρίς να αισθάνεται ότι είναι κάτω από οποιαδήποτε πίεση για να δεχτεί. Όσοι είναι του Φωτός εκτιμούν ότι κάθε ψυχή ακολουθεί τις δικές της προσταγές και ότι δεν βρίσκεται κατ 'ανάγκη στο ίδιο ακριβώς σημείο εξέλιξης με μια άλλη. Συνεπώς, είναι πολύ καλύτερα η αλήθεια να βρεθεί μέσα από προσωπικές εμπειρίες που δημιουργούν μια μόνιμη εντύπωση. Με όλα τα μέσα σπείρτε τους σπόρους της αλήθειας, και μια μέρα θα μεγαλώσουν και θα γίνουν τα λουλούδια της κατανόησης.

Φυσικά, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έρθει μια χιονοστιβάδα πληροφοριών και συμβουλών σχετικά με την Ανάληψη, και για εκείνους που είναι ανοικτοί στην αλήθεια θα δοθεί η ευκαιρία να κάνουν ένα κβαντικό άλμα προς τα εμπρός. Είναι θέμα του κατά πόσον οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να δουν πέρα από τις υφιστάμενες πεποιθήσεις τους, και να γίνουν μέρος του νέου προτύπου. Εάν όχι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα μπορέσουν να παραμείνουν στη δική τους πορεία και να συνεχίσουν τις εμπειρίες τους στις χαμηλότερες διαστάσεις. Δεν μπορεί να γίνει πιο δίκαιο από αυτό, επιτρέποντάς σας τη δική σας επιλογή, και όλοι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως οποιαδήποτε άλλη ψυχή, με πολύ φροντίδα και παροχή κάθε δυνατής βοήθειας. Κανείς δεν είναι απομακρυσμένος από τη βοήθεια, η οποία είναι πάντα εκεί, έτοιμη να δοθεί με την παραμικρή ένδειξη ότι ζητιέται.

Διάφορες επιθυμητές αλλαγές προχωρούνε παράλληλα και μπορούμε να καταλάβουμε ότι μπορεί να υπάρξει μια γρήγορη σειρά από αποκαλύψεις που θα σας προωθήσουν πολύ γρήγορα. Θα είναι συγκλονιστικές για πολλούς ανθρώπους και θα προκαλέσουν σοκ σε εκείνους που είναι απροετοίμαστοι, αλλά θα φροντίσουμε μέσω των συμμάχων μας να γίνει κατανοητή η αναγκαιότητα τους. Η ανακοίνωση των πλεονεκτημάτων θα οδηγήσει σε μεγάλη στήριξη και προθυμία από πολλούς ανθρώπους να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να λάβετε μέρος και θα χρειαστούμε οπωσδήποτε την υποστήριξη όλων εσάς που είστε έτοιμοι να παίξετε το ρόλο σας μαζί μας. Η εργασία σε κοινότητες θα είναι απαραίτητη για να καθοδηγηθεί η φύση των αλλαγών και ο τρόπος υλοποίησης τους με την ελάχιστη ταλαιπωρία. Να είστε σίγουροι ότι σας ξέρουμε όλους σας και τα συγκεκριμένα ταλέντα σας, και αυτό που ήρθατε να κάνετε σε αυτή τη ζωή.

Βλέπουμε πολύ Αγάπη και Φως να εξαπλώνονται πάνω στη Γη, κάτι που μεταφέρει την ενέργεια που θα τραβήξει πολλούς έξω από το σκοτάδι. Στις φτωχότερες χώρες του κόσμου, πολλοί έχουν χάσει την ελπίδα, αφού βλέπουν τα δεινά τους να αγνοούνται σε μεγάλο βαθμό. Χρειάζονται προμήθειες και την κάλυψη των βασικών τους αναγκών, έτσι ώστε να μπορούν να αντέχουν στις σκληρές συνθήκες στις οποίες βρίσκονται. Η συζήτηση για την Ανάληψη δύσκολα θα έχει κάποιο νόημα για αυτούς και η πίστη τους στο Θεό και την ανθρωπότητα είναι σε παρακμή. Υπάρχουν άνθρωποι και οργανισμοί που ενδιαφέρονται, αλλά το έργο είναι τόσο μεγάλο που χρειάζεται μια συνεργασία των εύπορων χωρών που έχουν την οικονομική δυνατότητα να δράσουν. Η ανθρωπότητα δεν μπορεί στο μέλλον να σταματήσει και να επιτρέψει να υπάρχουν αυτές οι συνθήκες, και πρέπει να αντιληφθεί την αλήθεια ότι Όλα Είναι Ένα. Τούτου λεχθέντος, γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς είναι πολύ συμπονετικοί και επιθυμούν σε μεγάλο βαθμό να δοθεί βοήθεια στους φτωχότερους ανθρώπους του κόσμου.

Θα είστε ευτυχείς να ξέρετε ότι τα μέσα για την αντιμετώπιση της πείνας και της απελπισίας, είναι έτοιμα να δοθούν, αλλά προς το παρόν αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς την άδεια των ατόμων που βρίσκονται στην εξουσία. Υπάρχουν επίσης καρμικοί λόγοι που αποτρέπουν την άμεση παρέμβαση, αλλά θα αντιμετωπίσουμε την όλη κατάσταση μόλις αναγνωριστούμε επίσημα. Ξέρουμε ότι έρχεστε μερικές φορές σε αμηχανία από αυτά τα προβλήματα με τη χορήγηση βοήθειας, αλλά σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι δεν μπορούμε να αναλάβουμε δράσεις που θα αρνούνταν σε οποιαδήποτε ψυχή να ακολουθήσει το σχέδιο της ζωής της. Όλα θα πάνε καλά στο τέλος, αλλά προς το παρόν θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα χέρια μας είναι δεμένα εν μέρει. Υπάρχει βέβαια μια θεϊκή ημερομηνία μετά την οποία θα προχωρήσουμε ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλη κατάσταση. Είμαστε έτοιμοι για όλες τις πιθανότητες έχοντας προγραμματίσει για όλα τα πιθανά σενάρια.

Πρέπει να φαίνεται αρκετά εκπληκτικό σε σας ότι το Σύμπαν περιμένει τον πολιτισμό της μικρής σας Γης να ολοκληρώσει τον κύκλο της δυαδικότητας, έτσι ώστε να μπορούν και οι άλλοι να ανέβουν. Αυτός είναι και ο λόγος που η πρόοδος σας είναι εξαιρετικά σημαντική για το μέλλον άλλης ζωής, που όπως και εσείς βρίσκεται σε μια πορεία επιστροφής στην Πηγή. Η εις-πνοή του Θεού έλκει τα πάντα προς τα πίσω, αλλά αυτό είναι μόνο το πρώτο στάδιο από πάρα πολλούς κύκλους με τους οποίους θα ολοκληρώσετε τελικά την "επιστροφή σας στο σπίτι". Εν τω μεταξύ παραμείνετε στο καθήκον σας να εκλάβετε αυτή τη ζωή σαν μία που μπορεί να περάσει από την Ανάληψη. Ζήστε σύμφωνα με αυτό που καταλαβαίνετε καλύτερα σαν ανεβασμένη Ύπαρξη. Αυτό θα σας κάνει να επιπλεύσετε τις υπόλοιπες μέρες και μήνες και να είστε σίγουροι για την επιτυχία. Τίποτα άλλο δεν έχει πραγματικά σημασία και θα είναι μια πολύ ικανοποιητική εμπειρία που θα τελειώσει με μια χαρούμενη και ευτυχισμένη κατάληξη.

Είμαι ο SaLuSa, από τον Σείριο και αισθάνομαι προνομιούχος να είμαι ένας από εκείνους που ορίστηκαν από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία να συνδιαλλαγεί άμεσα μαζί σας. Η προοπτική του να είσαι μεταξύ εκείνων που θα είναι οι πρώτοι που θα επικοινωνήσουν μαζί σας είναι αρκετά συναρπαστική. Ακόμα και για κάποιον που είχε τόσες πολλές εμπειρίες και περιπέτειες στο Σύμπαν, είναι το μέγεθος του τι συμβαίνει, και η Ανάληψη ψυχής και σώματος μαζί που καθιστά μοναδική αυτή την ευκαιρία. Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι ως προς το πώς θα είναι, αφού κάθε εξύψωση προς τις υψηλότερες δονήσεις είναι κάτι στο οποίο κάποιος προσβλέπει και επιδιώκει. Θα είμαστε εκεί μαζί σας, και η Αγάπη και το Φως θα σας περιβάλλουν στο ταξίδι σας.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.Translator: Vasiliki

Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://galacticchannelings.com/
First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

20.1.2012
 SaLuSa 20 Ιανουαρίου 2012

Η κουβέντα ότι το έτος 2012 είναι σημαντικό εξαπλώνεται, αλλά δυστυχώς, επειδή το ημερολόγιο των Μάγια τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου, εκλαμβάνεται από ορισμένα άτομα ως το τέλος του κόσμου. Αυτό βέβαια, προκαλεί φυσιολογικά φόβο ανάμεσά σας, αλλά με την κάλυψη που δίνεται από το Διαδίκτυο έχουμε την αίσθηση ότι σύντομα θα γίνει κατανοητό ότι το «τέλος» δεν είναι παρά η αρχή ενός νέου κύκλου. Είναι σίγουρα ένα γεγονός που θα συνεχίσει να προσελκύει μεγάλη προσοχή, αλλά θα εξηγηθεί ξεκάθαρα όταν θα έχουμε ανοιχτή επαφή μαζί σας. Εν τω μεταξύ, οι εργάτες του Φωτός μπορούν να εξηγήσουν την διαδικασία της Ανάληψης σε εκείνους που έχουν παραπληροφορηθεί, ή δεν κατάλαβαν καλά τη σημασία της. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, καθώς τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα και φαίνεται ότι τα μέσα ενημέρωσης έχουν απελευθερωθεί από τη λογοκρισία και τον έλεγχο, θα επιστρέψει η ελευθερία του λόγου και θα καλύπτονται με ειλικρίνεια από τα μέσα ενημέρωσης.

Παραδόξως, το θέμα των UFO που αν και συζητείται ευρέως και υποστηρίζεται από πάρα πολλές αποδείξεις, δεν έχει γίνει ακόμη αποδεκτό από πολλούς ανθρώπους. Η Αποκάλυψη θα θέσει τέλος σε όλες τις αμφιβολίες και θα κάνει την επαφή μας μαζί σας σχεδόν μια τυπική διαδικασία. Έχουμε κάνει ότι καλύτερο μπορούσαμε για να δημιουργήσουμε τη σωστή εικόνα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, χωρίς να πιέζουμε πολύ σκληρά, και πιστεύω ότι στην πραγματικότητα είχαμε εξαιρετική επιτυχία. Ό, τι γίνεται για να αποδειχθεί η ύπαρξη των UFO και η νοημοσύνη πίσω τους, θα υπάρχουν πάντα κάποιοι που θα εξακολουθούν να διστάζουν να το αποδεχθούν. Ωστόσο, όταν η ύπαρξή μας ανάμεσα σας θα εκλαμβάνεται σαν φυσιολογική, αμφιβάλλουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί ή και καθόλου, που θα εξακολουθούν να διατηρούν τη δυσπιστία τους.

Πολλά συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και περιμένουμε την ευρωπαϊκή χρηματοπιστωτική κρίση να εξαντληθεί από μόνη της, για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το νέο σύστημα το οποίο έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό αποδεκτό από τις περισσότερες χώρες. Η παρουσία μας θα διασφαλίσει ότι οι σύμμαχοί μας θα έχουν την υποστήριξη που θα χρειαστεί για να πραγματοποιήσουν τις αλλαγές στις οποίες εμπλέκονται. Ταυτόχρονα, οι σκοτεινοί οδηγούνται σε μια γωνία, που θα μας επιτρέψει επιτέλους να θέσουμε τέρμα στις δραστηριότητές τους. Η απομάκρυνση των Illuminati θα είναι ένα μνημειώδες επίτευγμα και θα αφαιρέσει τη δυνατότητά τους να προκαλέσουν περαιτέρω προβλήματα, και αυτό είναι ψηλά στην λίστα μας. Μπορούμε μόνο να κάνουμε υπομονή εξαιτίας του περίγυρου, καθώς κάποια από αυτά τα καθήκοντα είναι πολύ εκλεπτυσμένα και με λεπτές ισορροπίες. Όπως πάντα, κρατήστε το βλέμμα σας στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε και μην αφήσετε την εστίαση σας να ταλαντευτεί.

Ήδη πλησιάζετε στο τέλος του μήνα, και πολλοί από εσάς θα συνειδητοποιήσετε ότι ο χρόνος εξακολουθεί να επιταχύνεται. Είναι μια παράξενη εμπειρία για εσάς, και σημαίνει ότι θα νιώσετε σαν να μην υπάρχει αρκετός χρόνος για να κάνετε όλες τις δουλειές σας. Θα υπάρξουν επίσης περίεργα συμπτώματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, τα οποία προκύπτουν από τις σωματικές αλλαγές σας, συμπεριλαμβανομένων και συναισθηματικών σκαμπανεβασμάτων. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι μικρής διάρκειας, ιδιαίτερα για όσους από εσάς έχουν ήδη επίγνωση του τι να περιμένουν. Η κόπωση πιθανότατα θα καταλάβει πολλούς από εσάς, και η επαρκής ανάπαυση είναι πολύ σημαντική εάν θέλετε να λειτουργήτε κανονικά. Μπορεί επίσης να έχετε παρατηρήσει πως το γούστο σας σε διάφορα πράγματα έχει αλλάξει, και αν αναλογιστείτε το λόγο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι έλκεστε από τρόφιμα, μουσική, λογοτεχνία και ούτω καθεξής που ικανοποιούν τις υψηλότερες δονήσεις σας. Όταν ήταν χαμηλότερες δεν είχε σημασία, αλλά τώρα ζητάτε όλα όσα είναι πιο εκλεπτυσμένα και καθαρά.

Όλες οι εμπειρίες σας θα τροφοδοτήσουν την επιθυμία σας για πρόοδο και θα είστε πιο υπεύθυνοι για το τι μπορεί να είναι αυτές, αλλά και θα έχετε περισσότερο τον έλεγχό τους. Υπήρξε κάποια εποχή που είχατε πολύ μικρή σκοπιμότητα στη ζωή σας, και σας έπαιρνε απλά η ροή αλλά όχι σε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Τώρα έχετε αναλάβει υπευθυνότητα και έχετε ξεκάθαρες ιδέες για το πού θέλετε να πάτε και πώς θα πάτε εκεί. Εμείς και οι οδηγοί σας θα σας υποστηρίξουμε και, αν τη χρειαστείτε η βοήθεια δεν θα είναι ποτέ μακριά. Δεν μπορείτε να έχετε όμως ό, τι θέλετε, και θα πρέπει να ταιριάζει με το σχέδιο της ζωής σας που έχει πρώτη προτεραιότητα. Θα πρέπει να ξέρετε από την αίσθηση του πώς εξελίσσεται η ζωή σας, αν αντιμετωπίζετε εκπλήρωση. Λάβετε υπόψη ότι μερικές φορές θα έχετε επιλέξει να περάσετε τραυματικές εμπειρίες, και αυτές είναι εξίσου σημαντικές όσο οποιεσδήποτε άλλες.

Ακόμα κι αν είχατε μια ζωή που ήταν προγραμματισμένη να σας δώσει πλούτο και όλες τις ανέσεις που θα μπορούσε να προσφέρει, θα εξακολουθεί να φέρει μαθήματα για την εξέλιξη σας. Μερικές φορές ο πλούτος μπορεί να είναι ένα βάρος και μια βαριά ευθύνη, ακόμα και να δημιουργήσει απληστία και εγωισμό. Φέρνει, επίσης, δύναμη, και έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία από τις σκοτεινές δυνάμεις για να ελέγχουν τους ανθρώπους ώστε να εκτελούν τις διαταγές τους, αλλά και να χρηματοδοτούν τις μυστικές τους επιχειρήσεις. Αυτός ο πλούτος έχει εντοπιστεί, και δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του αποκτήθηκε παράνομα, θα πρέπει να επιστραφεί στο λαό. Δεν θα περάσει καιρός πριν να μάθετε για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο πλαίσιο αυτό. Θα ισχύσει το ίδιο και στην περίπτωση που είχαν αρπάξει τον πλούτο μιας χώρας, ο οποίος θα επιστραφεί στους νόμιμους ιδιοκτήτες του. Θα διαπιστώσετε ότι, μετά την ολοκλήρωση αυτών των ενεργειών, θα υπάρχουν περισσότερα από επαρκή για να έχει ο καθένας σας ευημερία. Θα είναι ένα ακόμη βήμα στην πορεία προς την ισότητα και την κατανομή του πλούτου, έτσι ώστε όλοι να ωφεληθούν.

Αυτή η χρονιά θα περάσει γρήγορα και θα σας μεταφέρει αρκετά γρήγορα, έτσι ώστε να ανεβείτε στο επίπεδο που θα έπρεπε να έχετε ήδη φτάσει αν δεν ήταν η σκόπιμη παρέμβαση των Illuminati. Στη συνέχεια, θα προχωρήσετε εξίσου γρήγορα σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα και θα σας δούμε να εγκαθίσταστε στην 5η διάσταση. Οι αλλαγές θα είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτες και θα σας προετοιμάσουν για το Γαλαξιακό Όν που είναι το πεπρωμένο σας. Η διαφορά ανάμεσα σε αυτό που είστε τώρα με το νέο Όν που θα είστε, θα είναι καταπληκτική. Προς το παρόν σας είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς είναι να έχεις ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας. Ακόμα και τώρα είστε κάπως πιο αφυπνισμένοι από ό, τι ήσασταν μόλις 20 έτη πριν. Πολλοί από εσάς μπορούν να βεβαιώσουν αυτές τις αλλαγές, οι οποίες θα συνεχίσουν με τη βοήθεια πιο ισχυρών ενεργειών που κατευθύνονται στη Γη.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και Αγαπημένοι Μας πρέπει να πω ότι ανεξάρτητα από το πώς σκέφτεστε οι αλλαγές έρχονται, πολλές έχουν ήδη έρθει σε σας και τα επίπεδα του Φωτός που προβάλλετε γύρω σας. Αυτό οφείλετε και στην ισχυρή πρόθεσή σας να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, και να διασφαλίσετε ότι αυτοί που σας αντιπροσωπεύουν είναι ειλικρινείς και εργάζονται για τα συμφέροντα και την ευημερία σας. Δεν έχει δηλωθεί, αλλά θα προτιμούσαμε να ήσασταν εσείς που θα πετυχαίνατε τους στόχους που θα σας οδηγήσουν στην Ανάληψη. Αυτό δεν σημαίνει ότι η βοήθεια της αγάπης μας θα συγκρατηθεί, αλλά είμαστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε όταν χρειαστεί, και αποτελούμε αναπόσπαστο μέρος των εργασιών που πρέπει να γίνουν.

Είμαστε Ένα στις υπηρεσίες μας προς εσάς και τον Θεό, και η αγάπη μας είναι πάντα μαζί σας.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.Translator: Vasiliki

Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://galacticchannelings.com/
First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

18.1.2012
 SaLuSa 18 Ιανουαρίου 2012

Εμπιστευτείτε εμάς και τον Θεό ότι τα γεγονότα πρόκειται να προχωρήσoυν, όπως σας έχουμε υποσχεθεί και μην ανησυχείτε για το χρονοδιάγραμμα, καθώς θα γίνει με έναν τρόπο που είναι ακριβώς σωστός για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης να είστε σίγουροι ότι οι έσχατοι καιροί θα λειτουργήσουν όπως έχει προγραμματιστεί, και ότι η ευθύνη είναι δική μας και τα πάντα είναι απολύτως έτοιμα. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχείτε για τον ιδιαίτερο ρόλο σας και τι θα συμβεί σε σας, αφού κάθε ένας από σας θα ζήσει ακριβώς αυτό που έχει προγραμματίσει. Μερικοί από εσάς έχουν επιλέξει να εγκαταλείψουν τη Γη στις αρχές, και άλλοι θα δουν το τελευταίο έτος μέχρι το τέλος. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχει γίνει η επιλογή σας, και όλοι θα αφήσουν τελικά την παλιά Γη που ξέρετε προς το παρόν.

Για να ξεπεράσετε οποιαδήποτε άσχημα κομμάτια εμπειριών απλά κρατήστε το μυαλό και την εστίασή σας και επικεντρωθείτε στην Ανάληψη, γιατί καθώς προχωρά ο χρόνος και κυριαρχούν οι υψηλότερες δονήσεις, ειρήνη θα έρθει στη Γη. Ήδη υπάρχουν αξιοσημείωτες αλλαγές στα μαζικά επίπεδα συνειδητότητας που μπορούν να καταγραφούν από εμάς, και περισσότερες ψυχές από ποτέ εξυψώνονται. Η αφύπνιση επιταχύνεται και θα αγγίξει όλες τις ψυχές, πριν τις τελευταίες ημέρες αυτού του κύκλου. Το πώς ανταποκριθεί ο καθένας είναι κάτω από την επιλογή του, αλλά καμιά ψυχή δεν θα αφήσει αυτή τη Γη χωρίς να έχει κατανοήσει την ευκαιρία της ανάληψης. Σαφώς δεν θα τους ελκύσει όλους, καθώς μερικές ψυχές θα αισθάνονται εκτός τόπου στις ανώτερες διαστάσεις.

Εντωμεταξύ οι Εργάτες του Φωτός προχωρούν με τα καθήκοντά τους δημιουργώντας τις βάσεις που απαιτούνται για να εξελιχθούν τα γεγονότα. Σαν κάποιος που γνωρίζει, η καλύτερη συμβολή σας είναι να μοιράζεστε το Φως σας με όλους τους άλλους, και μάλιστα αρκετά ελεύθερα. Μεταδώστε διανοητικά το Φως σας μακριά και ευρέως και αν θέλετε να θεραπεύσετε, δείτε με το μάτι του μυαλού σας τις περιοχές της Γης που έχουν την περισσότερη ανάγκη. Η Μέση Ανατολή συνεχίζει να προκαλεί ανησυχία, καθώς οι αρνητικές ενέργειες είναι βαθιά ριζωμένες ως αποτέλεσμα των αιώνων πολέμου. Η οδηγία μας είναι να διασφαλιστεί ότι τα προβλήματα δεν θα κλιμακωθούν ή δεν θα φέρουν πόλεμο και θα προλάβουμε κάτι τέτοιο πριν ξεσπάσει. Οι σκοτεινοί φυσικά θα ήθελαν να εκμεταλλευτούν μια τέτοια κατάσταση, αλλά λογαριάζουν χωρίς την Γαλαξιακή Ομοσπονδία. Γνωρίζουμε τα σχέδιά τους και συνεπώς μπορούμε να ελέγχουμε τι γίνεται, και τους έχουμε ήδη δείξει τι μπορούμε να κάνουμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μητρικά μας σκάφη είναι αυτό που λέγατε, αερομεταφερόμενες πόλεις και μπορούν να παραμένουν σταματημένα πάνω από τη Γη σας για εξαιρετικά μεγάλα χρονικά διαστήματα. Περιέχουν κυριολεκτικά τα πάντα για φυσιολογική ζωή, και είναι μια ευχάριστη και ικανοποιητική ζωή. Έχουμε βάσεις στη Γη, όπως επίσης και οι σύμμαχοί μας από την Κοίλη Γη, οι οποίοι τελικά θα βγουν για να σας συναντήσουν και πάλι. Υπάρχουν, επίσης, βάσεις στον πυθμένα της θάλασσας, μερικές από τις οποίες λειτουργούν εδώ και χιλιάδες χρόνια. Μας έχουν επιτρέψει μεγάλη απομόνωση και ιδιωτική ζωή μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, με το να μην μπορούν να τις πλησιάσουν τα υποβρύχιά σας και οι ρομποτικοί ερευνητές. Μερικές βάσεις είναι πολύ μεγάλες και αυτό-υποστηριζόμενες, και μπορεί να φιλοξενήσουν εκατοντάδες προσωπικού.

Μερικές από τις βάσεις μας είναι βαθιά μέσα στα βουνά, και είναι αρκετά ασφαλής από την συστηματική σας διερεύνηση. Οι είσοδοι δεν είναι ορατές και αυτό κρατά έξω τους περίεργους. Ήταν πιο δραστήριες σε περασμένες εποχές, όταν συναντηθήκαμε και βοηθήσαμε τους ντόπιους, και τέτοιου είδους συναντήσεις έχουν καταγραφεί από αυτούς. Έτσι βλέπετε Αγαπητοί Μας, ότι, εφόσον υπάρχουν άνθρωποι που πιέζουν για αποκάλυψη, κάποιος που έχει την πρόθεση να βρει τα στοιχεία των επισκέψεων μας στη Γη δεν θα δυσκολευόταν καθόλου να το πράξει. Δυστυχώς, όσα αποδεικτικά στοιχεία βρέθηκαν ότι σε μεγάλο βαθμό αγνοήθηκαν ή κρύφτηκαν γιατί δεν ταιριάζουν με την αποδεκτή εκδοχή του παρελθόντος σας. Όλα αυτά τελικά θα αλλάξουν, και η αλήθεια θα σας δοθεί υποστηριζόμενη από πολλές αποδείξεις. Στο παρελθόν, αυτοί που έλεγαν την αλήθεια διωκονταν ή εξοστρακίζονταν και συχνά θανατώνονταν για τις πεποιθήσεις τους.

Μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε πόσο ψεύτικη ήταν η πραγματικότητα σας και πώς δημιουργήθηκε για να σας κάνει να αγνοήσετε την κυριαρχία σας και να είστε απόλυτα εξαρτημένοι από εκείνους που σας έχουν σκλαβωμένους. Η ζωή θα μπορούσε να είναι τόσο διαφορετική αν δεν είχε πέσει από την χάρη της Ατλάντειας εποχής, η οποία απολάμβανε στιγμές μεγάλης πνευματικότητας και κατανόησης. Σχεδόν όλοι έχετε περάσει ζωές στη συγκεκριμένη περίοδο, και ακόμα έχετε μνήμες από αυτήν βαθιά στο υποσυνείδητο σας. Έχετε πάει ακόμη πιο πίσω, σε κάποια πολιτισμούς που είναι μόνο ονόματα στην αρχαία ιστορία. Να θυμάστε ότι μόλις συμπληρώνεται έναν Ηλιακό Κύκλο περίπου 26.500 ετών και ήσασταν μέσα και έξω από αυτόν τόσες πολλές φορές, επιλέγοντας πού και πότε θα επεκτείνετε περαιτέρω τις εμπειρίες σας. Θα μπορούσαμε να σας μεταφέρουμε ακόμη πιο πίσω όταν κάποιοι από εσάς έζησαν σε άλλους πλανήτες, μόνο για να σας δείξουμε ότι είστε πολύ παλιές ψυχές.

Αυτή η ιδιαίτερη ζωή στην οποία βρίσκεστε, είναι το αποκορύφωμα πολλών προηγούμενων και είναι αρκετά μοναδική και πολύ σημαντική για την εξέλιξη σας. Δεν υπάρχει καμία απορία γιατι τόσες ψυχές ήθελαν να περάσουν από αυτόν τον κύκλο, δεδομένου ότι προσφέρει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός και την ευκαιρία να αφήσετε τον κύκλο της επαναγέννησης. Ήταν μια μακρά και κυρίως βαρετή διαδρομή, αλλά όπως όλες οι εμπειρίες μπορεί εύκολα να μείνει πίσω σας όταν θα έχει τελειώσει. Ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματά σας είναι η δύναμή σας να ξεπερνάτε τις πιο σοβαρές δυσκολίες και αναποδιές. Οι εμπειρίες αυτές θα σας πάνε μπροστά και σα σας εξυπηρετήσουμε αρκετά όταν θα έρθετε αντιμέτωποι με παρόμοιες προκλήσεις. Οι υπηρεσίες σας θα αναζητούνται από εκείνους που δεν έχουν ακόμη τις εμπειρία που έχετε εσείς.

Η ζωή μπροστά σας θα είναι θαυμάσια ικανοποιητική, και πολύ ανταμειβόμενη. Η σκληρή δουλειά σας και η αφοσίωση στην πνευματική σας ανάπτυξη θα έχουν εξασφαλίσει την εξύψωσή σας σε υψηλότερες διαστάσεις. Είναι το πραγματικό σας σπίτι και όσο όμορφες και αν είναι κάποιες εμπειρίες στη Γη, δεν θα συγκρίνονται με την απόλυτη ευτυχία και ευδαιμονία που θα ζήσετε. Η αληθινή ελευθερία είναι κάτι που δεν έχετε απολαύσει ακόμη πραγματικά, αλλά όταν πάρετε τη θέση σας σαν Γαλαξιακά Όντα, τα πάντα θα απλώνονται μπροστά σας. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο υπέροχα θα νιώθετε και την ομορφιά και την αγάπη που θα σας περιβάλλουν. Όλα είναι σε αρμονία και ισορροπία σε αντίθεση με τις εμπειρίες σας στη δυαδικότητα.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και ξέρω ότι θα ενθουσιαστείτε και θα θαυμάσετε τα μητρικά σκάφη μας και τα θαύματα της πολύ προηγμένης τεχνολογίας μας. Μπορεί επίσης να σας πάρουμε να επισκεφθείτε ένα, ή ακόμα να απολαύσετε την εμπειρία της επίσκεψης σε μια από τις πόλεις του Φωτός, που ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους στη Γη. Επίσης, είναι παραδείγματα του τι μπορεί να γίνει με τη χρήση των τεχνολογιών μας για το καλό όλων. Έτσι, μην απελπίζεστε και συνεχίστε να ψάχνετε τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων, αφού σύντομα θα έρθει η ημέρα που όλοι θα ζούμε με ειρήνη και ελευθερία.Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.Translator: Vasiliki

Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://galacticchannelings.com/


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

16.1.2011
 SaLuSa 16 Ιανουαρίου 2012

Τα γεγονότα προχωράνε προς την αναπόφευκτη κατάληξη τους και πλησιάζει η στιγμή που θα πάρετε κάποιες απτές ενδείξεις για το τι βρίσκεται μπροστά σας. Οι Σκοτεινοί παραμένουν υπό έλεγχο και θα έχετε παρατηρήσει ότι δεν είναι πλέον σε θέση να υπαγορεύουν τι συμβαίνει στον κόσμο. Τα ιδρύματα τους καταρρέουν και μαζί μ’ αυτά και η ικανότητά τους να καθοδηγούν τι συμβαίνει στις διάφορες αγορές. Η απληστία και η υπεροψία τους τους οδήγησε στο δρόμο προς την καταστροφή, και δεν θα τους επιτραπεί να επανιδρύσουν την αυτοκρατορία τους. Συνεπώς, είστε ακόμα στη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, και οι σύμμαχοί μας ολοκληρώνουν σταδιακά τις απαραίτητες κινήσεις που θα επιτρέψουν να εξελιχθούν οι αλλαγές.

Όπως πάντα, το φως συνεχίζει να εξελίσσεται και να βοηθάει εκείνες τις ψυχές που έχουν μόλις αφυπνιστεί. Είναι μεγάλη η απαίτηση για ορισμένους από αυτούς το να αλλάξουν τις πεποιθήσεις που είχαν για όλη τους τη ζωή, με νέες που είναι τόσο διαφορετικές ώστε να τις θεωρούν υπερβολικές. Μέρος του προβλήματος είναι ότι το κατεστημένο είχε διατηρήσει τις λανθασμένες αντιλήψεις, αντί να παραδεχθεί την αλήθεια. Γνωρίζετε ότι παρακολουθούμε την πρόοδο της ανθρωπότητας εδώ και χιλιάδες χρόνια, και τα στοιχεία της επαφής μας μαζί σας εξακολουθούν να υφίστανται. Ωστόσο, οδηγηθήκατε να πιστεύετε ότι δεν υπάρχουμε, και ότι το Διάστημα ερευνάται για αποδείξεις της ύπαρξής μας. Ευτυχώς, πολλοί από σας έχουν δει τώρα τα σκάφη μας στους ουρανούς σας, και έχουν την ευφυΐα να αντιληφθούν ότι στην πλειοψηφία τους είναι τα οχήματα που χρησιμοποιούμε. Έχετε μια σειρά από πρώτο χέρι μαρτυρίες επαφής ότι τα σκάφη μας έχουν προσγειωθεί στη Γη, καθώς και αποδείξεις για συναντήσεις με τις κυβερνήσεις σας. Η συγκάλυψη γίνεται για να προλάβει ερωτήσεις που μπορεί να γίνουν και να αποφευχθεί η αμηχανία που προκύπτει από την υποχρέωση να παραδεχτούν ότι έχουμε συχνά προσφερθεί να φέρουμε την ειρήνη στη Γη, και το αρνήθηκαν.

Ωστόσο, πιέζουμε συνεχώς για την αποκάλυψη αφού έως ότου αναγνωριστούμε επίσημα και γίνουμε αποδεκτοί, δεν μπορούμε να διενεργήσουμε μαζικές προσγειώσεις, αλλά θα συμμετέχουμε σε υπέργειες διαβάσεις. Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι δεν πρέπει να φαίνεται ότι σας επιβαλλόμαστε και η επαφή πρέπει να είναι σε απάντηση της έκκλησης και της άδειά σας για να μπορέσουμε να πράξουμε έτσι. Αν αγνοήσουμε αυτή την προϋπόθεση, θα σας επηρεάσουμε αδικαιολόγητα όταν πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας ταξίδι για τις ψυχές σας. Προφανώς, όταν μπορέσουμε να σας συναντήσουμε ανοιχτά, θα υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θα προτιμούσαν να μην είχαμε έρθει, αλλά έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε, όταν η πλειοψηφία είναι υπέρ της άφιξής μας. Η προτεραιότητα είναι να ασχοληθούμε με την έλλειψη και την ανάγκη γρήγορης προετοιμασίας για την κίνησή σας στο μέλλον, παρέχοντας όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα μέσα από νέες ανακαλύψεις που μέχρι τώρα ήταν κρυμμένες από εσάς.

Τα καθήκοντα μπροστά μας είναι αρκετά αξιοσέβαστα, αλλά θα επιβεβαιώσουμε και πάλι ότι δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα στο να φέρουμε τις νέες τεχνολογίες γρήγορα στη διάθεσή σας. Οι σύμμαχοί μας κινούνται με προσοχή πριν να ξεκινήσουν τη δράση τους τους, αλλά η στιγμή πρέπει να είναι η κατάλληλη και δεν θέλουμε να τους δούμε να μπαίνουν σε μπελάδες. Μόλις αρχίσουν, αυτό θα σημάνει μια σειρά γεγονότων που θα σας εξυψώσουν και θα ξέρετε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η Νέα Εποχή έχει αρχίσει. Υπάρχουν ορισμένοι στόχοι που πρέπει να επιτευχθούν πριν από την Ανάληψη, και η συμμετοχή μας θα διασφαλίσει ότι αυτό θα γίνει. Κανένα έργο δεν είναι πολύ μεγάλο για μας, αφού έχουμε εκατομμύρια σκάφη που μπορούμε να καλέσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στην πραγματικότητα, τα σχέδια για την αποστολή μας ανανεώνονται συχνά, έτσι ώστε να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα για την εξουσιοδότηση να ξεκινήσουμε. Αυτή η άδεια δεν θα καθυστερήσει πολύ πια, και είναι τόσο κοντά που είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτή την προοπτική.

Η Ανάληψη απαιτεί να συνεχίζετε την προετοιμασία σας γι 'αυτήν, χωρίς επιβράδυνση. Καθώς το επίπεδο των δονήσεων αυξάνεται θα πρέπει να τις μεταφέρετε στον εαυτό σας, και να είστε αρκετά βέβαιοι ότι θα αρχίσετε να παρατηρείτε πόσο σας ενισχύουν. Σε αντίθεση με πολλά χρόνια πριν, όταν η πρόοδος ήταν αργή και διακρίνονταν δύσκολα, τώρα μπορείτε να διαπιστώσετε ότι είστε πολύ καλοί γνώστες και μπορείτε να διατηρήσετε ένα υψηλό επίπεδο ηρεμίας σε όλες τις καταστάσεις, ακόμη και εν μέσω ενεργειών με χαμηλές δονήσεις. Δημιουργείται μια κρίσιμη μάζα που μέχρι το τέλος του έτους θα βοηθήσει να ενισχυθεί η διέλευση σας από την Αστρική Πύλη. Αυτή τη φορά, μόνο εκείνοι που έχουν ετοιμάσει με επιτυχία τον εαυτό τους, θα προχωρήσουν και θα αναληφθούν. Αν η ιδέα της ανάληψης σας ελκύει και είναι στις προθέσεις να το κάνετε, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το πετύχετε. Χρειάζεται προσπάθεια και εφαρμογή, αλλά δεν είναι πια και τόσο δύσκολο όσο κάποιοι από εσάς φαντάζεστε.

Σαφώς και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για οποιεσδήποτε προσπάθεια των Σκοτεινών να αμαυρώσουν τις προσδοκίες σας καθώς εξελίσσεται αυτό το έτος, καθώς δεν θα μπορούν να βάλουν χέρι στο τι συμβαίνει και καμία παρέμβαση δεν θα γίνει ανεκτή από εμάς. Ο χρόνος τους έχει σχεδόν τελειώσει και έχουν πλήρη επίγνωση της επικείμενης απομάκρυνσής τους από την εξουσία. Έχουμε παροτρύνει τους συμμάχους μας να εντείνουν τις προσπάθειες τους, καθώς οι καταστάσεις σε όλο τον κόσμο φαίνονται ασταθείς και θα επωφεληθούν από τις αλλαγές που αναμένονται. Μόλις βρεθούν οι σωστοί άνθρωποι στο τιμόνι τότε μπορούμε όλοι να προχωρήσουμε με τις ευθύνες μας ο ένας στον άλλο. Να θυμίσουμε ότι πριν έρθετε σ’ αυτή τη ζωή, ξέρατε ότι θα είστε μέρος της διαδικασίας της Ανάληψης και πολλοί από εσάς θα έχετε ειδική δουλειά να κάνετε. Αυτό δείχνει πόσο καλά έχει γίνει το σχέδιο του Θεού για να εξασφαλιστεί η ολοκλήρωσή του μέσα στην δεδομένη χρονική κλιμάκωση. Όλα ήταν προγραμματισμένα από την αρχή με τελειότητα, και αυτό σημαίνει ότι οι Σκοτεινοί ήταν καταδικασμένοι στην αποτυχία. Αυτή η γνώση θα πρέπει να κάνει πιο εγκάρδιο όποιον είχε αμφιβολίες.

Η Μητέρα Γη ήταν σχετικά ήρεμη λαμβάνοντας υπόψιν ότι βρίσκεται στις ωδίνες του δικού της καθαρισμού. Ωστόσο, να εξακολουθείτε να είστε προσεκτικοί, αφού θα πρέπει να γίνουν κάποιες ακόμη φυσικές αλλαγές πριν από το κλείσιμο αυτού του κύκλου. Ακολουθήστε την εσωτερική σας προτροπή αφού όλοι σας είστε διαισθητικοί αλλά πολύ λίγοι προσέχουν πραγματικά αυτό που σας δίνεται. Μην το μπερδεύετε με την αντίδρασή σας στο φόβο, αφού αυτό θα σας προκαλέσει πανικό σε μια στιγμή που έχετε σημαντική οδηγία να παραμείνετε ήρεμοι. Πράγματι, το επόμενο διάστημα θα πρέπει να σας φέρει χαρά, αφού θα ξέρετε σίγουρα ότι διαδραματίζονται οι τελικές σας εμπειρίες. Κρατήστε το επόμενο διάστημα στις σκέψεις σας και το υπέροχο φινάλε που θα εκπληρώσει όλες τις υποσχέσεις που σας δόθηκαν, που είναι εξυψωτικές και θα φέρουν πλήρη ειρήνη και ευτυχία.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και λαμβάνω τις σκέψεις σας που απευθύνονται σε μένα. Σας ευχαριστώ για την καλοσύνη σας και τις ενέργειες αγάπης που αποστέλλονται στα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Ευφραίνει τις καρδιές μας που δεν αναγνωρίζετε μόνο την παρουσία μας, αλλά χαίρεστε να μας θυμάστε στις σκέψεις σας. Όσο περισσότερο συνδεόμαστε τόσο πιο πολύ ενωνόμαστε στην Αγάπη και το Φως.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.Translator: Vasiliki
c

Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://galacticchannelings.com/First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

13.1.2011
 SaLuSa 13 Ιανουαρίου 2012

Έχετε μια παροιμία που λέει ότι «δεν υπάρχει ανόητος σαν έναν παλιό ανόητο» και αυτή θα μπορούσε να εφαρμοστεί στους Illuminati επειδή είναι από τις παλαιότερες γενιές. Έχουν προχωρήσει πολύ πιο πέρα από το χρονικό διάστημα που τους δόθηκε να παραιτηθούν και να επιτρέψουν στην ανθρωπότητα να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει αυτό που της οφείλεται και της το έχουν απαγορεύσει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η Πνευματική Ιεραρχία τους πρόσφερε μια διέξοδο που θα εγγυάται την ασφάλειά τους, έτσι ώστε να μπορούν να κρατηθούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον έως ότου κληθούν να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους εναντίον σας. Απλά θέλουμε να βγουν από τη μέση, έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος προς την Ανάληψη και με αυτό τον τρόπο γνωρίζουμε ότι θα προχωρήσει χωρίς παρεμβολές. Η τακτική των καθυστερήσεων δεν πρόκειται να τους πάει πουθενά, αφού η Θεία ημερομηνία για το άλμα προς τα εμπρός δεσπόζει πιο κοντά, κάτι που θα μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε ό, τι μέθοδο θέλουμε, για να κυριαρχήσουμε στους Σκοτεινούς. Οι υποστηρικτές τους έχουν λίγη δύναμη, αλλά είναι εξαπλωμένοι ευρέως και μακριά και αποτελούν κυρίως ενόχληση. Και αυτοί απογοητεύονται με τις ευθύνες τους, αφού το χρυσό αυγό δεν πρόκειται να βρεθεί στη φωλιά τους και θα διαπιστώσουν ότι θα πάρουν μικρή ανταμοιβή για ό, τι έχουν κάνει γι 'αυτούς.

Η προσέγγισή μας και αυτή των συμμάχων μας, έχει σχεδόν αποδομήσει την δομή εξουσίας που κρατούσε τους Σκοτεινούς ενωμένους. Αντιμετωπίζουν περισσότερη αντίδραση καθώς οι άνθρωποι ξυπνάνε γρήγορα σχετικά με το πώς ξεγελάστηκαν, και παρασύρθηκαν ώστε να πιστεύουν ότι τα μέτρα που ελήφθησαν στο όνομά τους ήταν προς όφελός τους. Στην πραγματικότητα, οι Σκοτεινοί δεν εργάστηκαν ποτέ για κανέναν άλλο, παρά μόνο για τον εαυτό τους ώστε να επιτύχουν το στόχο τους για παγκόσμια κυριαρχία. Προκάλεσαν την καταστροφή δύο μεγάλων πολιτισμών και ήταν πολύ κοντά να συμπληρώσουν και τη δική σας στον κατάλογο τους. Είναι πλέον πολύ αργά για να αλλάξουν τα σχέδιά τους, καθώς και η παρουσία μας έχει περιορίσει τις δράσεις τους για να εξασφαλιστεί η αποτυχία τους. Έτσι, αγαπητοί μας, ό, τι ακούτε ή διαβάζετε για αόριστες απειλές από αυτούς, να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν πολλά που απομακρύνθηκαν από αυτούς. Ο βρυχηθμός τους μπορεί να είναι τρομακτικός, αλλά στην πραγματικότητα είναι μάλλον σαν την τίγρη χωρίς δόντια.

Έχουμε τις απαντήσεις στα προβλήματα του κόσμου σας, αλλά δεν μπορούμε να σας τις επιβάλλουμε, όμως θα είμαστε διακριτικοί και και θα δώσουμε ιδέες προς τα έξω ώστε να μπορείτε να τις βρείτε μόνοι σας. Πράγματι, κάποιες είναι γνωστές και συζητούνται ανοιχτά, αλλά χρειάζεται πολλή πειθώ για να προχωρήσουν. Οι άνθρωποι έχουν μια φυσική τάση να προσκολλώνται σε αυτό που έχουν, και χρειάζεται χρόνος για να τους πείσει κάποιος τα πλεονεκτήματα από κάτι διαφορετικό. Για παράδειγμα, τα οφέλη της NESARA είναι γνωστά εδώ και πολλά χρόνια, αλλά χρειάστηκε μια μακρά εκστρατεία για να την τοποθετήσουν μπροστά σε εκείνους που θα μπορούσαν να έχουν αρκετή επιρροή ώστε να γίνει πραγματικότητα. Σαφώς η άφεση χρέους είναι η μόνη απάντηση για να βγουν πολλές χώρες από την τρύπα που έχουν πέσει και δεν έχουν καμία ρεαλιστική πιθανότητα να βγουν εξοφλώντας τα δάνειά τους. Ποιος θα έχει το θάρρος να φέρει αυτή την πρόταση προς τα εμπρός; κοιτάξτε γύρω σας και θα διαπιστώσετε ότι ένας προεδρικός υποψήφιος το ανέφερε. Είναι σαφές ότι θα υπάρξει μεγάλη αντίθεση σε αυτήν από άτομα με έννομο συμφέρον για τη διατήρηση του status quo, και τα χέρια τους πάνω στον πλούτο τους. Θα διαπιστώσετε ότι μόλις έρθουν νέες κυβερνήσεις και η παλιά φρουρά δεν θα έχει πλέον καμία εξουσία, θα αρχίσουν να έρχονται πολλά οφέλη μαζί. Υπάρχουν φυσικά προτεραιότητες, αλλά ακόμα κι έτσι δεν θα υπάρχει καμία αδικαιολόγητη καθυστέρηση από τη στιγμή που θα μπορούσαμε να πούμε «το πεδίο είναι ελεύθερο».

Πρέπει να κρατήσουμε τα σχέδιά μας μυστικά, ακόμη και αν είναι γνωστές οι προθέσεις μας, και με αυτόν τον τρόπο πιστεύουμε ότι θα προχωρήσουμε πιο γρήγορα. Κινούμαστε ανάλογα με τις περιστάσεις, και το γεγονός ότι είμαστε πολύ ευέλικτοι είναι ο λόγος γενικά που είναι καλύτερο να μην δεσμευόμαστε σε ακριβείς ημερομηνίες. Ωστόσο, θα υπάρξει μια φορά, όταν οι Σκοτεινοί βγουν από τη μέση, που θα είμαστε πιο διαθέσιμοι αφού θα θέλουμε να σας κρατήσουμε ενήμερους και να σας συμπεριλάβουμε στις δραστηριότητές μας. Στο κατω-κάτω είναι η δική σας Γη, ο δικός σας κύκλος δυαδικότητας και η δική σας Ανάληψη και θέλουμε να έχετε κάθε μεγάλη εμπλοκή μέχρι τον έσχατο καιρό. Μερικά θέματα αφορούν υψηλή τεχνολογία και είναι προς το παρόν πάρα πολύ προχωρημένα για να συμμετέχετε, οπότε θα υπάρξουν εξαιρέσεις. Στο μέλλον πολλοί από εσάς πρόκειται να ενταχθούν στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία στην εργασία τους, γι 'αυτό είναι σωστό να αρχίσετε να συνεργάζεστε μαζί μας. Θα προχωρήσω και θα πω ότι γι 'αυτό είστε εδώ σήμερα, και έχετε προετοιμαστεί γι’ αυτή τη δουλειά. Οι Σκοτεινοί μπορεί να ήταν πολύ έξυπνοι ή θα μπορούσαμε να πούμε επιτήδειοι για να σας κοροϊδεύουμε σας τόσο πολύ καιρό, αλλά ως Όντα του Φωτός δεν θα επηρεάζεστε πια από τις πράξεις τους ούτε κατ’ ελάχιστον. Όπως και με κάθε ψυχή, αφήνετε τον εαυτό σας ανοιχτό στις χαμηλές δονήσεις, όταν εστιάζετε υπερβολικά στις δραστηριότητές τους που επιφέρουν φόβο, έτσι ναι μεν να μαθαίνετε τι συμβαίνει, αλλά να προχωράτε γρήγορα και να το αφήνετε στο παρελθόν.

Η εποχή σας είναι τόσο ασταθής αλλά όμως, όταν αποστασιοποιείστε μπορεί να είναι τόσο ενδιαφέρουσα. Σας δείχνει τι συμβαίνει όταν χάνετε το δρόμο σας και ξεχνάτε ότι είστε του Φωτός. Ενώ ήταν γνωστό ότι θα πέστε στις χαμηλότερες δονήσεις, ο βαθμός στον οποίο θα αποκοβόσασταν από τον αληθινό εαυτό σας ήταν άγνωστος. Αυτό ίσχυε για κάθε άτομο και σαφώς κάποιοι θα έπεφταν πιο χαμηλά από τους άλλους. Αυτό που είναι καταπληκτικό είναι η πρόοδος σας από τότε που στάλθηκαν στη Γη Όντα του Φωτός για να σας βοηθήσουν να ανεβείτε και πάλι. Σε μόλις δύο αιώνες έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε ένα υπέροχο πλέγμα φωτός γύρω από τη Γη, και η παρουσία του έχει βοηθήσει να μετασχηματιστεί ένα μεγάλο μέρος του σκότους που υπήρχε. Αυτό με την σειρά του, επέδρασε στη μείωση της δύναμης της σκοτεινής ενέργειας, και βοήθησε τους ανθρώπους να απελευθερωθούν από την κατοχή τους. Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια και η επιτυχία της οφείλεται στην έντονη επιθυμία σας να εγκαθιδρυθεί το Φως και πάλι στη Γη.

Από εδώ πού είμαστε από πάνω σας και κοιτάζοντας προς τα κάτω στην όμορφη Γη σας, θλιβόμαστε όταν βλέπουμε την έκταση της ζημιάς που έχει γίνει. Η Μητέρα Γη ήταν κάποτε ο Κήπος της Εδέμ και ένας από τους πιο όμορφους πλανήτες στο Σύμπαν. Με τη βοήθειά σας, μπορούμε να αναιρέσουμε όλες τις ζημιές και να διορθώσουμε τα πάντα έτσι ώστε να αποκατασταθεί όπως ήταν στην αρχή-αρχή. Από εκεί θα προχωρήσουμε περαιτέρω και θα προσθέσουμε ό, τι συντονίζεται μαζί σας για να την κάνουμε ένα θαυμαστό πλανήτη, που θα είναι το κόσμημα στο στέμμα του Θεού. Πιστέψτε μας Αγαπητοί μας, δεν θα έχετε κανένα περιορισμό, και πόσο ευτυχείς και χαρούμενοι θα είμαστε όλοι.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και απολαμβάνω αυτή την περίοδο που σας έχει φέρει σε νέα ύψη, επειδή μπορείτε να αισθανθείτε πόσο κοντά είστε στην Ανάληψη. Η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει τώρα θα αποζημιωθεί, καθώς ανοίγει ο δρόμος σας προς την επιτυχία και οι προετοιμασίες σας έρχονται σε πέρας με την ευλογία του Θεού.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.Translator: Vasiliki
c

Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://galacticchannelings.com/First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.