Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Google+ Followers

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

30:11:2011

 SaLuSa 30 Νοεμβρίου 2011


Όπως λέει και ο λόγος, συνεχίστε να βαδίζετε και μην αφήσετε τίποτα να σας αποσπάσει από το δρόμο που επιλέξατε. Μόνο εσείς ξέρετε πραγματικά τι χρειάζεται να σας ωθήσει προς τα εμπρός και ακριβώς πού έχετε θέσει τους στόχους σας. Κανονικά θα ήσασταν αρκετά χαρούμενοι να προοδεύετε με την δική σας ταχύτητα και σίγουρα χωρίς πίεση για κάτι διαφορετικό. Πρέπει όμως να γίνει κατανοητό ότι η Ανάληψη είναι τόσο κοντά που αν θέλετε να αρπάξετε την ευκαιρία να βγείτε από την 3η διάσταση θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι ξέρετε τι απαιτείται από εσάς. Όπως πολύ συχνά έχουμε ξαναπεί είναι η πρόθεση σας που είναι τόσο σημαντική, γιατί μόλις στέλνετε αυτή την ενέργεια , τότε έλκεται παρόμοια ενέργεια που ενισχύει τη δική σας, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την Ανάληψη. Αποσκοπεί να ανεβάσει τις δονήσεις σας φέρνοντας περισσότερο Φως στη ζωή σας και σκορπίζοντας το σε θετικές σκέψεις και δράσεις.

Μην σας προβληματίζει αν ο δρόμος σας είναι διαφορετικός από άλλους, αφού υπάρχουν περισσότεροι του ενός δρόμοι για την επίτευξη της Ανάληψης. Πραγματικά υπάρχουν χρονοδιαγράμματα που καλύπτουν κάθε πιθανό συνδυασμό πιθανοτήτων. Αν έχετε δουλέψει την επιλογή σας δεν μπορεί να υπάρχει λάθος δρόμος, αλλιώς η ελευθερία της επιλογής θα ήταν μάταιη. Εσείς είστε οι δημιουργοί του δικού σας μέλλοντος, είτε το αντιλαμβάνεστε είτε όχι, και γι’ αυτό σας έχει ειπωθεί ότι εσείς δημιουργήσατε αυτή την πραγματικότητα σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει, γιατί τα καταφέρατε με το να σταθείτε στα δυο σας πόδια, αρνούμενοι να σκύβετε πλέον στους Σκοτεινούς. Είναι αλήθεια ότι εμείς και πολλά άλλα Όντα του Φωτός σας βοηθάμε, αλλά αυτό το κάνουμε μόνο αφού κάνετε τα πρώτα βήματα μόνοι σας. Εσείς θα δείξετε το δρόμο και εμείς θα βάλουμε περισσότερες πινακίδες σήμανσης έτσι ώστε να μην χάσετε την αίσθηση του προσανατολισμού σας.

Η εποχή που ζείτε είναι υπέροχη, γιατί ξεκαθαρίσατε ότι δεν θέλετε πλέον να έχετε καμία σχέση με την νοοτροπία του πολέμου και της αντιπαράθεσης. Είστε αρκετά θετικοί στο να ζητάτε παγκόσμια ειρήνη και εάν οι τωρινοί αρχηγοί σας δεν μπορούν να ανταποκριθούν δεν είστε προετοιμασμένοι να τους δείτε απλώς να υποχωρούν, αλλά επιμένετε να αντικατασταθούν από καινούριους αρχηγούς που μπορούν να το πετύχουν. Αγαπημένοι μας, τέτοιοι αρχηγοί βρίσκονται ανάμεσα σας και όταν θα έχουμε απομακρύνει τα εμπόδια και την εναντίωση σ’ αυτούς, θα σας οδηγήσουν στην ειρηνική και ευτυχισμένη εποχή που όχι μόνο ψάχνετε αλλά και αξίζετε. Τώρα υπάρχει στον κόσμο μια μεγάλη πλειοψηφία ανθρώπων που παρακαλούν για ειρήνη, όχι με κάθε κόστος αλλά με φιλειρηνικές διαπραγματεύσεις. Τέτοιου είδους εκκλήσεις απαντώνται από Όντα του Φωτός των ανώτερων βασιλείων, και μας υποστηρίζουν στη δουλειά μας με το να μας δίνουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουμε να πετύχετε διαρκή ειρήνη στη Γη.

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να επιτευχθούν πριν το τέλος του 2012 και εδώ είναι που θα παίξουμε έναν μεγάλο ρόλο. Θα πρέπει να φύγετε γρήγορα από την κατάσταση που διατηρούσαν οι Illuminati, η οποία σας κρατούσε κάτω από τον έλεγχο τους. Προσπάθησαν να δημιουργήσουν καταστάσεις έτσι ώστε να σας κάνουν να εξαρτάστε ολοένα και περισσότερο απ’ αυτούς. Με τον τρόπο αυτό έκαναν ότι μπορούσαν να σταματήσουν την άνοδο σας στην Νέα Εποχή, αφού κάτι τέτοιο θα σας έκανε πιο ανεξάρτητους. Η δύναμη τους όμως, έχει περιοριστεί πολύ και θα συνεχίσει να περιορίζεται μέχρι να καταφέρουμε να τους βγάλουμε από θέσεις εξουσίας και επιρροής. Ήδη πολλές από τις μυστικές βάσεις τους έχουν διαλυθεί και αχρηστευτεί, έτσι ώστε να είναι οριστικά εκτός χρήσης.

Τα πράγματα προχωράνε καλά, αν και από την δική σας πλευρά μπορεί να μην τα βλέπετε έτσι. Αποτελεί ένα γιγάντιο έργο το να καταφέρουμε να φτάσουμε στο σημείο που θα δώσουμε τη δυνατότητα στους συμμάχους μας να μπουν στην εξουσία. Μην φοβάστε, αφού είμαστε τόσο κοντά στο να βάλουμε τέλος στην παρεμβολή στη ζωή σας. Η δυαδικότητα φυσικά έδινε ίσες ευκαιρίες στο Φως και το Σκοτάδι να επιβληθούν και μέχρι πρόσφατα οι Σκοτεινοί ήταν η κυρίαρχη δύναμη. Αυτό δεν ισχύει πλέον και μέσα από τους συμμάχους μας προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη του Φωτός για να απομακρύνουμε τις αρνητικές ενέργειες που παραμένουν στη Γη. Το φως μπορεί να χαμηλώσει, αλλά ποτέ να νικηθεί από τους Σκοτεινούς, και η αλήθεια είναι ότι το Φως θα είναι πάντα νικηφόρο. Μην συγχέετε την επερχόμενη δραστηριότητα της Μάνας Γης με αρνητικά γεγονότα, αφού η εκκαθάριση που γίνεται είναι μια σειρά από θετικές δράσεις που θα οδηγήσουν στην αποκατάσταση της Γης. Όταν θα γίνονται φυσικές εκρήξεις και μετακινήσεις της Γης, κάποιες ψυχές θα φύγουν, αλλά αυτή είναι η επιλογή τους.

Στα γεγονότα του κόσμου σας κυριαρχεί η οικονομική κρίση, αλλά βλέπουμε ότι το αποτέλεσμα της μας βοηθάει να απομακρύνουμε τα μέλη των «Illuminati», τα οποία όχι μόνο μονοπωλούσαν τις χρηματοοικονομικές πολιτικές, αλλά τις χειρίζονταν προς το συμφέρον τους. Μερικά από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας συνδέονται μ’ αυτό. Τα χρήματα σας τα έκλεβαν είτε άμεσα είτε έμμεσα και τα κατεύθυναν στις τσέπες αυτών που βρίσκονταν στην κορυφή της πυραμίδας. Ο πλούτος του κόσμου θα ληφθεί πίσω και θα επανακατανεμηθεί δίκαια, και όλοι θα απολαμβάνουν μια ικανοποιητική ζωή, ενώ δεν θα έχετε φτώχεια ή δουλεία.

Μπορεί να έχετε προσέξει έναν περισσότερο από ποτέ αυξανόμενο αριθμό από πηγές να δημοσιοποιούν μηνύματα για την περίοδο που έρχεται. Να είστε επιλεκτικοί και αφήστε τη διαίσθηση σας να δουλέψει για σας, μείνετε στα πιστεύω σας μέχρι να έχετε μια καλή αιτία να τα αλλάξετε. Όπως έχουμε πει υπάρχουν πολλοί δρόμοι για την Ανάληψη, αλλά και μερικοί που βάζουν απλά τις ψυχές σε ένα συνεχές ταξίδι στην παρούσα διάσταση σαν να μην θέλουν κάτι άλλο. Αφήστε να ακολουθήσουν τον δρόμο που διάλεξαν, αφού θα τους δώσει ότι ακριβώς χρειάζονται για να προοδεύσουν. Δεν είναι στη δικαιοδοσία κανενός άλλου να τους πείσει για το αντίθετο, αλλά να είστε βέβαιοι ότι δεν θα μπορούσαν να είναι στη Γη χωρίς να έχουν μάθει πολλά χρήσιμα μαθήματα. Αυτό θα τους βοηθήσει πολύ σε κάποια στιγμή στο μέλλον, και αν είναι ψυχές με τις οποίες συνδέεστε τώρα, μπορεί να θελήσετε να μείνετε συνδεδεμένοι μ’ αυτούς σαν Οδηγοί.

Μερικές φορές μιλάτε ευχαριστώντας τα τυχερά σας αστέρια για τα καλά πράγματα στη ζωή και μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε πόσο κοντά στην αλήθεια είστε. Όταν κοιτάτε ψηλά στον ουρανό τη νύχτα, βλέπετε τους ήλιους από πολλά ηλιακά συστήματα. Κάθε ήλιος είναι η κατοικία εξαιρετικά υψηλών Όντων του Φωτός, τα οποία κατευθύνουν το Φως στο Σύμπαν σας. Μπορείτε να τα δείτε σαν Θεούς που στη συνέχεια ενώνονται με τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο και δρουν σαν κανάλια για να στείλουν τις ενέργειες παντού, ανεβάζοντας έτσι τις χαμηλότερες δονήσεις. Είναι μια συνεχής διαδικασία που επιτρέπει σταδιακά όλη τη ζωή να επιστρέψει στην Πηγή. Θυμηθείτε ότι, Όλοι είναι Ένας και τα πάντα έχουν την ύπαρξη τους στην ενέργεια του όλου.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και θέλω να σας μεταφέρω ευλογίες και αγάπη από τους πολιτισμούς που είναι μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.Translator: Vasiliki


Translations

Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://galacticchannelings.com/
First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

28:11:2011


  SaLuSa  28-Νοεμβρίου-2011


Η ποσότητα της αγάπης που αποστέλλεται στον όμορφο πλανήτη σας μεγαλώνει και θα συνεχίσει να μεγαλώνει, αφού σας βοηθάει να φτάσετε σε μεγαλύτερα επίπεδα συνειδητότητας. Εμπλέκονται πολλές μεγάλες υπάρξεις από αγνό φως που η δύναμη τους είναι πέρα από κάθε φαντασία σας. Μπορούν να ελέγχουν την ροή του Φωτός έτσι ώστε να μην υπερφορτωθείτε και στην πραγματικότητα όλη η διαδικασία της Ανάληψης είναι πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη για να επιτευχθεί η μέγιστη επιτυχία. Επειδή σε γενικές γραμμές καταφέρατε να φέρετε την ενέργεια στη Γη, τα πλέγματα έχουν ενισχυθεί και σας βοηθούν να ανεβάσετε τα επίπεδα της συνειδητότητας σας. Δεν μπορούμε να τονίσουμε όσο πρέπει το πόσο σημαντικοί είναι αυτοί οι καιροί για όλους εσάς και σας παροτρύνουμε να εκμεταλλευτείτε την υπέροχη εμπειρία της ανάληψης που σας δίνετε. Δεν θα υπάρχει για πολύ καιρό τόσο εστιασμένη ενέργεια που να κατευθύνεται στη Γη και να προσφέρει σε κάθε μία ψυχή τα μέσα της εξύψωσης. Αυτό που χρειάζεται αρχικά είναι η πρόθεση να αλλάξετε τη ζωή σας έτσι ώστε να βλέπετε όλες τις ψυχές σαν Ένα με σας, και να τις χειριστείτε ανάλογα με αγάπη και φροντίδα όπως θα θέλατε και για τον εαυτό σας. Τίποτε άλλο στην ζωή σας δεν είναι τόσο σημαντικό όσο η πνευματική σας εξέλιξη και αν δεν θέλετε να παραμείνετε στις χαμηλότερες δονήσεις θα πρέπει να βλέπετε μπροστά για να βρείτε πώς θα ανεβάσετε τη συνειδητότητα σας σε μεγαλύτερο επίπεδο. Ότι και αν αισθάνεστε έχετε μια φυσική παρόρμηση να ψάξετε το σκοπό της ζωής και αυτή είναι που θα σας κατευθύνει προς τα εμπρός. Παρακάμψτε τα σχόλια των ανθρώπων που δεν μπορούν να κατανοήσουν την ιδέα ότι είστε κάτι παραπάνω από το σώμα σας και μάθετε ότι ένα κομμάτι σας είναι άφθαρτο και είναι αυτό που είστε πραγματικά εσείς. Οι εμπειρίες σας σαν φυσικές Ανθρώπινες Υπάρξεις στην 3η διάσταση είναι απλώς ένα μέρος μια μεγάλης περιπέτειας η οποία τελειώνει τώρα κλείνοντας τον κύκλο της δυαδικότητας. Από δω και πέρα γι’ αυτούς που θα αναληφθούν, αυτή θα μετατραπεί σε μια καινούρια εμπειρία, σε ένα σώμα που τα κύτταρα του θα έχουν κρυσταλλική βάση και θα έχει μεγαλύτερο βαθμό συνειδητότητας. Όλα τα προηγούμενα μειονεκτήματα που σας επηρέαζαν όπως η γήρανση, δεν θα υπάρχουν πλέον και η ζωή θα είναι πολύ πιο ευχάριστη και ανταποδοτική. Πραγματικά, δεν μπορείτε να παραμένετε άπραγοι όταν διακυβεύεται η εξέλιξη σας, παρόλο που δεν αντιλαμβάνεστε την αλλαγή μέσα σας. Τα πάντα γύρω σας εξελίσσονται και εσείς δεν μπορεί παρά να επηρεάζεστε απ’ αυτό που συμβαίνει. Μακροπρόθεσμα θα θέλετε να προχωρήσετε πέρα από το επίπεδο σας, έχοντας μάθει από την εμπειρία και ψάχνοντας μια καινούρια. Οι αλλαγές που βρίσκονται μπροστά σας δεν θα σας αφήσουν καμιά αμφιβολία, ότι το παλιό παράδειγμα έπαψε να έχει αξία και ότι το καινούριο σας προσφέρει πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες για εξέλιξη. Δεν είναι μια τυχαία εξέλιξη, αλλά μέρος του σχεδίου του Δημιουργού για εσάς που διεξάγεται από Υπάρξεις που έχουν γυρίσει στην Πηγή. Όταν εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας εμφανιστούμε τελικά και μπορούμε να μιλήσουμε μαζί σας, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε απαντήσεις για τις ερωτήσεις σας. Είμαστε οι μέντορες σας γι’ αυτή την περίοδο του χρόνου και έχουμε ήδη ανοίξει την καρδιά και το μυαλό σας σε μια πιο ευρύτερη κατανόηση μέσα από προηγούμενες επαφές μαζί σας.Δημιουργήθηκε η ανάγκη να αναλάβετε μεγαλύτερη υπευθυνότητα για τη δική σας πνευματική εξέλιξη και να αποκομίσετε περισσότερη εσωτερική γνώση. Μέχρι τώρα εξαρτιόσασταν από άλλους για κάτι τέτοιο και σε πολλές περιπτώσεις οδηγηθήκατε σε λάθος δρόμο, κάτι που καθυστέρησε σημαντικά την ικανότητα σας να προχωρήσετε προς την αλήθεια. Θεωρούμε ότι είναι δύσκολο να καταλύσεις την αντίσταση στην αλλαγή όταν τα πιστεύω είναι πολύ ισχυρά, αλλά έρχονται στιγμές που θα είναι δύσκολο να απορριφθεί η αλήθεια. Θα αποκαταστήσουμε την αλήθεια για την ιστορία σας με τέτοιο τρόπο που θα είναι πολύ δύσκολο να την αρνηθείτε, καθώς θα συνοδεύεται από αδιάψευστες μαρτυρίες. Αυτό δεν θα επηρεάσει την ελεύθερη βούληση σας, η οποία είναι δώρο του Θεού και κανείς δεν μπορεί να σας την πάρει.Αυτό που θα μπορεί να πείσει τον καθένα θα είναι η δυνατότητα να σας δείξουμε γεγονότα του παρελθόντος ακριβώς όπως συνέβησαν. Έτσι κανείς δεν θα μπορεί να αρνηθεί την αλήθεια και η ιστορία σας μπορεί να ξαναγραφεί όπως ακριβώς έγινε. Αυτό είναι σημαντικό για να μπορέσετε να καταλάβετε πώς έλεγχαν τις ζωές σας οι αρνητικές επιρροές του Σύμπαντος σας. Όταν όμως αναληφθείτε δεν θα έχουν τέτοια εξουσία πάνω σας, αφού οι δονήσεις τους είναι πολύ χαμηλές για να υπάρχουν σ’ ένα τέτοιο επίπεδο.Λίγο-λίγο αρχίζετε να βλέπετε μια πολύ μεγαλύτερη εικόνα της πραγματικότητας σας και παρά τις προσπάθειες των Σκοτεινών να εμποδίσουν κάτι τέτοιο, είναι ο προορισμός σας να πετύχετε σε ότι αφορά την Ανάληψη. Πραγματικά, είναι ένα φυσικό κομμάτι των εμπειριών σας, χωρίς το οποίο δεν μπορείτε να προχωρήσετε στις ανώτερες διαστάσεις. Έχουμε παρακολουθήσει πολλές Αναλήψεις μέχρι τώρα και η δική σας απέχει κατά πολύ σαν μοναδική αφού σας επιτρέπει να αναληφθείτε στο φυσικό σας σώμα. Ακούγεται προφανώς σαν κάτι πέρα από τη φαντασία σας, όμως βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό σας έχετε έντονες μνήμες από προηγούμενες παρόμοιες εποχές. Να θυμόσαστε πάντα ότι κάποτε ήσασταν πολύ Υψηλότερα Όντα και αφήσατε εκείνο το βασίλειο για να αποκτήσετε εμπειρίες σε μια πιο φυσική ύπαρξη. Αγαπημένοι, το άλμα από εδώ που είστε τώρα σε μια ανώτερη διάσταση θα είναι εντυπωσιακό λόγω της ταχύτητας με την οποία θα γίνει. Είμαστε υπεύθυνοι για το μεγαλύτερο μέρος της προόδου που θα γίνει και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να αρχίσουμε πολύ γρήγορα. Ο χρονισμός είναι ευέλικτος και δεν έχουμε τις ίδιες αντιδράσεις με εσάς στις καθυστερήσεις. Ξέρουμε πότε ακριβώς πρέπει να αρχίσουν συγκεκριμένα γεγονότα, έτσι έχουμε το προνόμιο να καιροφυλακτούμε υπομονετικά μέχρι να μας δοθεί η άδεια να δράσουμε. Ο κόσμος χρειάζεται μια τελική έγχυση Φωτός που θα κάνει τα επίπεδα συνειδητότητας να ανεβούν εκθετικά και θα σας προωθήσει σε ένα επίπεδο που δεν θα επηρεάζεστε από τους Σκοτεινούς. Για να σας βάλει σε μια τέτοια θέση που να μπορείτε να συγκεντρωθείτε στα τελευταία βήματα που θα σας οδηγήσουν στην Ανάληψη. Είστε ήδη στο δρόμο και θα σας δώσουμε ότι βοήθεια χρειαστείτε για να συνεχίσετε να προχωράτε. Θα είναι η ένδοξη νίκη για την οποία δουλεύατε εδώ και αιώνες και ήταν πάντα γνωστό ότι θα είναι δική σας.Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και θα σας πω ότι κρατάμε την υπόσχεση μας να κάνουμε πιο αισθητή την παρουσία μας στον ουρανό σας. Σκοπεύουμε να έχουμε περισσότερη επαφή μαζί σας και μεγαλύτερες εμφανίσεις των σκαφών μας. Αυτό θα πρέπει να φέρει πιο κοντά την Αποκάλυψη, την οποία καλοδεχόμαστε σαν το πρώτο βήμα για περισσότερες αποκαλύψεις.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.Translator: Vasiliki

Translations
Originals and translations of Galactic Messages available atFirst Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.
posting mlΣάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Χρόνια Πολλά, DEAR MIKE!Χρόνια Πολλά, DEAR MIKE!
Vasiliki

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

25:11:2011


  SaLuSa  25-Νοεμβρίου-2011


Όταν εστιάζετε στο μέλλον μπορείτε να αισθανθείτε την εξυψωτική ενέργεια γύρω σας. Αν όχι δώστε χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώσει σε ένα ήρεμο περιβάλλον και σίγουρα θα την αισθανθείτε. Δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάτε το φορτίο του κόσμου στους ώμους σας, απλά αφήστε τον να βρει τον δρόμο του προς την ολοκλήρωση, γιατί αυτό είναι γνώρισμα των καιρών που ζείτε. Θα νοιώσετε αρκετά ασφαλής για το μέλλον σας αν πιστέψετε ότι πλησιάζετε σε πολύ μεγάλες αλλαγές, που θα σας βάλλουν σε έναν άλλο δρόμο, αφήνοντας πίσω σας το παλιό παράδειγμα. Η ανάληψη είναι το μέλλον σας, αν θελήσετε να την αποδεχτείτε και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι όλες οι ψυχές θα γνωρίζουν την αλήθεια. Ακόμη και αν γίνει μέρος των πεποιθήσεων σας αντικαθιστώντας ψεύτικα διδάγματα, είναι προσωπική επιλογή του καθένα.


Είναι καιρός να αναλάβετε υπευθυνότητα για το μέλλον σας και να μην εξαρτιέστε σε άλλους ανθρώπους, εκτός και αν είστε σίγουροι ότι λένε την αλήθεια. Εδώ θα παίξει τον ρόλο της η διαίσθηση σας, και θα είναι αξιόπιστη εκτός και αν αφήσετε το εγώ σας να υπαγορεύσει κάτι άλλο. Μερικές φορές οι άνθρωποι είναι απρόθυμοι να εγκαταλείψουν τις προσφιλείς τους θεωρίες και θα προτιμούσαν να ζήσουν με την αβεβαιότητα σαν σύντροφο για τα ταξίδια τους. Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να παραδεχτεί κάποιος ότι έχει παραπλανηθεί από αυτούς τους σημαντικούς ανθρώπους που εμπιστεύτηκε. Όταν όμως αποφασίσετε να είστε ο εαυτός σας, θα δείτε ότι δεν θα σας λείπουν οι πληροφορίες και η καθοδήγηση που θα σας βάλουν στο σωστό δρόμο.


Με απλά λόγια, όταν ψάχνετε για το σκοπό της ζωής, ξεκινήστε από το γεγονός ότι υπάρχει μόνο ένας Θεός μέσα στον οποίο υπάρχει όλη η ζωή. Θέλουμε να πούμε δηλαδή, αφήστε τις αποστάσεις ανάμεσα στις διαφορετικές θρησκείες, γιατί καμία σε αντιπαράθεση με κάποια άλλη δεν μπορεί ορθά να ισχυριστεί ότι είναι η μόνη που κατέχει την αλήθεια. Πέραν τούτου, έχετε απεριόριστη διάρκεια ζωής και δεν είναι παρά το σώμα σας που αλλάζει μορφή κάθε φορά που ενσαρκώνεστε. Ωστόσο, η ψυχή σας η οποία είναι ο δικός σας κήπος του θεού είναι άφθαρτη και αναπτύσσεται μέσα από την εμπειρία της εξέλιξης επιδιώκοντας πάντα τις ανώτερες διαστάσεις, με απώτερο σκοπό την Πηγή όλης της Ύπαρξης. Αν μπορέσετε να δεχθείτε αυτές τις δηλώσεις σαν αληθείς, τότε θα έχετε την βάση για να ανελιχθείτε και να γίνετε πιο φωτισμένοι.


Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ακούσει για τους Δασκάλους που όταν έρθουν στη Γη, οι διδασκαλίες τους θα σας επιτρέψουν να ελέγξετε πόσο έχετε προοδεύσει στα πιστεύω σας. Θα υπάρξουν κάποιοι που θα είναι σε μια θέση χωρίς ιδιαίτερα πιστεύω και θα αισθάνονται ανέτοιμοι να πάρουν αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή τους. Αυτοί δεν θα εξαναγκαστούν σε κάτι διαφορετικό, αλλά θα είναι ξεκάθαρα ανέτοιμοι να φύγουν από την 3η διάσταση. Για το λόγο αυτό θα παραμείνουν σ’ αυτή τη διάσταση μέχρι να επιλέξουν να αφυπνιστούν. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να θεωρούνται αποτυχημένοι, καθώς είναι δική σας επιλογή πόσο θα παραμείνετε σε μια συγκεκριμένη διάσταση. Η αλήθεια είναι ότι μόλις γίνετε Όντα του Φωτός, θα έχετε μια έντονη επιθυμία να προχωρήσετε στις υψηλότερες διαστάσεις.Στην αρχαία ιστορία σας έχετε πολλές αναφορές στους θεούς που ήρθαν στην Γη, συνήθως σαν «αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό». Δύσκολα θα μπορούσε να υπάρξει μια πιο περιγραφική παρατήρηση και εννοεί ακριβώς αυτό που λέει. Τώρα που εξοικειωθήκατε να βλέπετε για αρκετό καιρό τα σκάφη μας στον ουρανό σας, καταλαβαίνετε ότι είναι μια ξεκάθαρη αναφορά στα Όντα του Διαστήματος. Στον άνθρωπο μερικές χιλιάδες χρόνια πριν θα πρέπει να είχαμε φανεί σαν θεοί και αυτό εξηγεί πολλά που έχουν παραμείνει μυστήριο για πάρα πολλά χρόνια. Πάντως, δεν είχαν όλες αυτές οι εμφανίσεις την επιθυμία να σας βοηθήσουν και μερικοί εκμεταλλεύτηκαν την πίστη σας ότι ήταν θεοί. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλές παρεξηγήσεις όσον αφορά τον σκοπό μας όταν ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι να πούμε ότι με τον καιρό η πλειοψηφία από εσάς μας αποδέχεται σαν Όντα του Φωτός. Με τις επερχόμενες υψηλές δονήσεις που θα επικρατούν στη Γη, δεν θα είναι πλέον εφικτό σε οντότητες χαμηλότερων δονήσεων να εισχωρήσουν στη Γη.


Στο δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους, οι Λεμούριοι που είναι οι αρχαίοι αδελφοί και αδελφές σας, θα έρθουν να σας συναντήσουν από το εσωτερικό της Γης και μαζί με άλλους επισκέπτες θα έχετε πολλά να μάθετε. Πολλές άλλες ψυχές μπήκαν πρόθυμα μπροστά για να συμμετέχουν στα τελικά στάδια της προετοιμασίας σας για την Ανάληψη. Θα υπάρξει περισσότερη από άφθονη βοήθεια για τα διάφορα πρότζεκτ (προγράμματα) στα οποία θα κληθείτε να βοηθήσετε. Φυσικά αυτό δεν θα τελειώσει με την Ανάληψη, αφού αυτή θα είναι η αρχή μιας καινούριας εποχής για συνεργασία που θα σας φέρει στο επίπεδο των Όντων του Γαλαξία. Έτσι τα επόμενα χρόνια θα είναι πράγματι συναρπαστικά και θα φτάσετε σε ένα επίπεδο ύπαρξης όπου οι αλλαγές στο φυσικό σας σώμα θα έχουν ξεπεράσει τις συνθήκες που σας οδηγούσαν προηγουμένως στη γήρανση.


Σας έχουμε πει τόσα πολλά για τις αλλαγές που θα γίνουν στο μέλλον, αλλά σπεύδουμε να προσθέσουμε ότι δεν θα γίνουν όλες στο διάστημα των επόμενων 12 μηνών. Η ταχύτητα με την οποία θα συμβαίνουν όμως θα σας κρατήσει αρκετά απασχολημένους. Τα επίπεδα συνειδητότητας σας θα πρέπει να έχουν ανέβει από την 11.11.11 και θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν αρκετά στο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό θα γίνεται παντογνώστες και θα έχετε κερδίσει το δικαίωμα να λέγεστε δάσκαλοι. Θυμηθείτε ότι κάποτε στο παρελθόν είχατε αυτά τα υψηλά επίπεδα συνειδητότητας και χάσατε τα περισσότερα καθώς πέσατε στην δυαδικότητα.


Αγαπητοί μας, εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας μαζευτήκαμε για τις τελευταίες μέρες της τελευταίας συμμορίας, η οποία μπορεί να παρέχει μόνο συμβολική αντίσταση τώρα που η δύναμη της έχει εξασθενήσει σημαντικά. Πάντα μπορούσαμε να διασχίζουμε τους ουρανούς σας με ασφάλεια και οι περιπτώσεις που μάθατε για συντριβή σκαφών είναι πάντα εισβολείς όπως ο Γκρίζοι και οι φίλοι τους οι Σαυροειδείς. Σύντομα θα αισθανόμαστε πιο ελεύθεροι σε ανοιχτά ταξίδια γύρω από τη Γη και την πρόθεση περισσότεροι από εσάς να δουν το σκάφος μας. Μπαίνετε σε μια περίοδο υψηλής δραστηριότητας τόσο επάνω όσο και έξω από τη Γη, η θεϊκή μέρα της Αποκάλυψης πλησιάζει γρήγορα και οι απαραίτητες προετοιμασίες που θα προηγηθούν της αναγγελίας της έχουν γίνει.


Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και μου αρέσει η ιδέα να σας δω χαρούμενους και ενθουσιασμένους όταν οι πρώτοι από εσάς θα κληθείτε στα πλοία μας. Μπορούμε να σας πούμε ότι μας αρέσει για τους εαυτούς μας και τα σκάφη μας, αλλά δεν υπάρχει τίποτε σαν την εμπειρία σας από πρώτο χέρι για να έχετε τις πραγματικές εντυπώσεις με τις οποίες θα μείνετε. Επίσης, με το να μας συναντήσετε θα διαλυθεί και η παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να είχατε για μας. Όταν λέμε ότι στέλνουμε την αγάπη μας, είναι κάτι που θα αισθανθείτε ξεκάθαρα κατά την παρουσία μας.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.
Translator: Vasiliki

Translations
Originals and translations of Galactic Messages available at

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
 posting ml

23:11:2011


  SaLuSa  23-Νοεμβρίου-2011


Η δύναμη των ανθρώπων μεγαλώνει και αυτό που βλέπετε γύρω στον κόσμο είναι πόσα μπορείτε να πετύχετε όταν ενώνεστε σε έναν κοινό σκοπό. Μπορεί να σας πάρει χρόνο μέχρι την πλήρη επιτυχία, αλλά αφού κυλίσατε την μπάλα η ορμή της θα την πάει προς τα μπρος. Οι κυβερνήσεις θα προσέξουν τις απαιτήσεις σας ή θα τις αγνοήσουν με δικό τους ρίσκο. Έχετε δημιουργήσει τις συνθήκες που επιτρέπουν εμάς και άλλους να έρθουν να σας βοηθήσουν, και φυσικά εμείς δουλεύουμε στο παρασκήνιο και η επιρροή μας βοηθάει να κατευθύνονται δραστηριότητες με τρόπο χρήσιμο για εσάς. Όπως ξέρετε, καταγράφουμε αυτά που συμβαίνουν τώρα και επίσης αυτά που σχεδιάζουν οι Σκοτεινοί. Προσπαθούμε να σας βάλουμε σε ένα δρόμο όσο το δυνατόν λιγότερο ευμετάβλητο και όσο το δυνατόν αποτρέποντας βίαιες αντιπαραθέσεις. Όσο περισσότερο οι αρχές επιβάλλουν περιορισμούς σε ειρηνικές διαδηλώσεις, τόσο αυτές κερδίζουν υποστήριξη. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αφυπνίζονται τώρα ως προς το πώς ήταν σκλάβοι για αιώνες και δεν θα σταματήσουν να απαιτούν αλλαγή αν δεν ξαναποκτήσουν την αυτονομία τους.Έτσι η μάχη συνεχίζεται, με τους Εργάτες του Φωτός να φέρνουν όλο και περισσότερο φως στη Γη, κάτι που ανεβάζει τις δονήσεις σε καινούρια ύψη. Να είστε βέβαιοι ότι όλα είναι σε καλό δρόμο, όπως σχεδιάστηκαν, και φτάσαμε στο σημείο όπου πρόκειται να γίνει κάτι πιο αποφασιστικό. Οι σύμμαχοι μας δουλεύουν σκληρά αλλά χρειάζονται την υποστήριξη μας κάπου – κάπου για να πετύχουν τους στόχους που τους βάζουμε. Όπως είπαμε και πριν, θα θέλαμε να δούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς ένα βήμα που θα ανοίξει το δρόμο για ένα μεγαλύτερο άλμα προς τα εμπρός. Σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιείστε την διαίσθηση σας σε ότι αφορά εσάς προσωπικά και όταν βλέπετε την ανάγκη να κάνετε κάποια βήματα για να προστατέψετε τον εαυτό σας από το αποτέλεσμα οποιουδήποτε γεγονότος. Σκεφτόμαστε τις πιθανότητες για έλλειψη τροφίμων και διακοπές στην παροχή ενέργειας που σε κάποιες περιοχές μπορεί να σας φέρουν προσωρινά σε δύσκολη θέση. Να έχετε στο νου σας ότι στο κοντινό μέλλον θα έρθουμε πιο κοντά σας και προφανώς θα μπορούμε να σας βοηθήσουμε άμεσα. Κανένα από τα προβλήματα που έχετε τώρα δεν θα σας επηρεάζει για πολύ καιρό, μιας και έχουν προβλεφθεί εκ των προτέρων και επιτράπηκαν.Έχετε αρχίσει να αντιλαμβάνεστε ότι παρά τις τρομερές προβλέψεις για καταστροφές που συνοδεύουν την εποχή του τέλους, μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί τίποτε από αυτά που προφητεύτηκαν και μπορείτε να πιστωθείτε τις αλλαγές που έχουν γίνει. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δουλέψατε σκληρά για να ανεβάσετε τα επίπεδα δονήσεων και έτσι ξεπεράστηκε η ανάγκη για δραστικές αλλαγές. Παρόλο που υπάρχει ακόμη η ανάγκη για καθάρισμα και φυσικές αλλαγές, αυτές αντί να είναι ευρείας κλίμακας έχουν περιοριστεί μόνο σε τοπικό επίπεδο. Όταν μπορέσουμε να σας συναντήσουμε θα δουλέψουμε μαζί και θα τελειώνουμε πιο γρήγορα μ’ αυτά που σας δυσκολεύουν. Για αρκετό από το καθάρισμα δεν είναι απαραίτητη η παρουσία μας στη Γη και μπορεί εύκολα να γίνει κατευθείαν από το διάστημα. Πραγματικά αυτό το έχουμε κάνει για αρκετό διάστημα και αυτός είναι ο λόγος που κάποιες από τις μεγάλες καταστροφές σας προκάλεσαν μόνο περιορισμένες ενοχλήσεις. Στην περίοδο των πυρηνικών δοκιμών που μόλυναν την ατμόσφαιρα σας, εμείς ήμασταν αυτοί που την καθάρισαν.
Έχουμε μεγάλο θαυμασμό για όλους εσάς καθόσον αναλάβατε την πρόκληση της δυαδικότητας γνωρίζοντας ότι αυτή θα ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη εμπειρία. Μόνο τώρα, πολλοί από εσάς έχετε αφυπνιστεί στην πραγματική σας ταυτότητα και το γεγονός ότι δεν είστε φυσικά σώματα αλλά Όντα του Φωτός. Μετά από χιλιάδες χρόνια και πολλές ζωές, βρήκατε την ικανότητα σας να επιδιώκετε αυτό που πραγματικά θέλετε και καταλάβατε ότι δεν εξαρτάστε από κανέναν άλλο. Δεν χρειάζεται πλέον να δέχεστε να είστε υπόδουλοι όπως στην περισσότερη ζωή σας και όλο και περισσότεροι από εσάς αναλαμβάνετε ευθύνες για την ζωή σας. Με τον καιρό θα γίνεται πλήρως ανεξάρτητοι και θα σας δοθεί η ελευθερία να επιλέξετε τις εμπειρίες σας και αυτή η μέρα δεν είναι τόσο μακριά. Είναι ζήτημα εξύψωσης του εαυτού σας έτσι ώστε να γίνετε Όντα των ανώτερων βασιλείων, και η Ανάληψη είναι μέρος αυτού του ταξιδιού.Προς το παρόν αντιμετωπίστε τα προβλήματα της καθημερινότητας σας γνωρίζοντας ότι είναι το μέσο προς ένα τέλος που θα σας δει να μπαίνετε σε μια καινούρια περίοδο εμπειριών. Δεν θα χρειαστεί να περάσετε μεγάλες περιόδους ανάκαμψης, αφού το έργο της αναδόμησης θα είναι πολύ γρήγορο. Μέχρι τότε θα έχουμε έρθει στη Γη και μαζί θα ετοιμάσουμε τη σκηνή για το κλείσιμο του κύκλου της δυαδικότητας. Εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας προετοιμαζόμασταν για πολύ καιρό στον ρόλο που πρόκειται να παίξουμε πολύ σύντομα, και ξέρουμε ότι γενικά είστε έτοιμοι να μας συνοδεύσετε. Τα επίπεδα συνειδητότητας πολλών από εσάς έχουν φτάσει σε σημείο που σας καθιστά αρκετά ενημερωμένους έτσι ώστε να αντιλαμβάνεστε τον υψηλότερο σκοπό για τον άνθρωπο και να δουλεύετε προς αυτή την κατεύθυνση. Η χρονιά που έρχεται θα συνοδεύεται από τεράστιες επιτυχίες, με το ελάχιστο και όχι μόνο το ξεπέρασμα των εμποδίων που σας κρατούσαν χωριστά. Ανεξάρτητα από πολιτικά, θρησκευτικά, φυλετικά αίτια, η φυσική τάση του ανθρώπου είναι να είναι ήρεμος, ευγενικός και φιλειρηνικός. Μια και θα σταματήσουν οι πόλεμοι και η απειλή πολέμου, θα μπορείτε να δουλέψετε μαζί χωρίς να είστε σε κατάσταση φόβου και η εμπιστοσύνη ανάμεσα στους ανθρώπους θα επιστρέψει. Θα επιστρέψει επίσης και η δικαιοσύνη και όπου είναι δυνατόν όλες οι αδικίες που έγιναν εις βάρος αθώων ανθρώπων θα αποκατασταθούν. Ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς γίνατε θύματα πλαστών οφειλών και αν βρίσκεστε σε περιπέτειες φυλάκισης θα ελευθερωθείτε. Η πολιτική θα αλλάξει τόσο πολύ που δεν θα υπάρχει χώρος για δωροδοκία και διαφθορά και η τιμιότητα και η διαφάνεια θα επιβεβαιώνουν ότι μπορείτε να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτούς που εκλέξατε. Έχουμε ήδη προσεγγίσει τους πολιτικούς που είναι του Φωτός και είναι απόλυτα αξιόπιστοι ότι έχουν τα συμφέροντα σας στην καρδιά τους όταν διορίζονται στις προσωρινές κυβερνήσεις τους. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν αλλά ο προγραμματισμός έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό και αυτοί που θα δουλέψουν μαζί μας είναι έμπιστοι και ξέρουν τι αναμένεται από αυτούς. Στο μέλλον το πολιτικό σύστημα θα λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο όπου θα έχετε πολύ μεγαλύτερη επιρροή ως προς το τι θα γίνει, και θα εξυπηρετεί τους ανθρώπους.Αγαπητοί, η αναμονή σας σύντομα θα τελειώσει και το παρελθόν θα φαίνεται απλώς σαν ένα κακό όνειρο. Η ζωή θα γίνει γρήγορα απολαυστική και επιτέλους θα εκπληρώνονται οι προσδοκίες σας. Ήδη μια ηρεμία μπαίνει στις ζωές κάποιων ανθρώπων καθώς επιδρούν οι καινούριες ενέργειες και η γνώση ότι γίνονται ευεργετικές αλλαγές. Διατηρείστε καλά την εστίαση σας μπροστά και μην αφήνετε το παρόν χάος να φτάσει σε σας καθώς θα διαρκέσει πολύ λιγότερο απ’ όσο μπορεί να περιμένετε. Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και ευχαριστώ όλους εσάς που προσπαθείτε να φέρετε το φως στον κόσμο και μια μέρα θα καταλάβετε ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήρθατε.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.
Translator: Vasiliki

TranslationsOriginals and translations of Galactic Messages available at


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


21:11:2011


  SaLuSa  21-Νοεμβρίου-2011


Αφού αποφασίσατε προς τα πού πηγαίνετε, μην αφήσετε κανέναν να σας απομακρύνει από τον στόχο σας και να ξέρετε ότι ετοιμαζόσασταν γι’ αυτή την περίοδο εδώ και πολύ καιρό. Φτάσατε μέχρι εδώ και θα πρέπει να ξέρετε τώρα πάνω σε τι δουλεύατε. Το κάρμα σας, σε όλες τις επιδιώξεις και όλους τους σκοπούς, θα πρέπει να βρίσκεται σχεδόν στο τέλος του, και σ’ αυτή τη ζωή πολλοί από εσάς επιδιώξατε να το καθαρίσετε εντελώς. Μην στεναχωριέστε αν γνωρίζετε ότι υπάρχει ακόμη δουλειά να γίνει, αφού οτιδήποτε μένει θα καλυφτεί κατά την Ανάληψη από τον Νόμο της Ευσπλαχνίας και δεν θα μεταφερθεί. Εξαιτίας του κάρμα, υπέφεραν πολλές σχέσεις, αλλά θυμηθείτε ότι όταν αφήσετε αυτή τη διάσταση μπορείτε εύκολα να ξανασμίξετε. Θα δεχτείτε ότι η οικογένεια σας στη Γη τοποθετήθηκε εκεί για την επεξεργασία του συλλογικού κάρμα όλων σας και όταν τελειώσετε τους ρόλους σας θα κλείσει το θέμα. Συχνά, οι οικογένειες ενσαρκώνονται μαζί ξανά και ξανά, και όπως μπορείτε να φανταστείτε τα μέλη τους παίζουν διαφορετικούς ρόλους πιθανά αλλάζοντας φύλο και συχνά αντιστρέφοντας του ρόλους τους. Αυτός είναι και ένας λόγος που θα πρέπει να αποφεύγετε να κρίνετε τους άλλους, αφού πριν επιστρέψετε σε ανώτερες διαστάσεις δεν θα έχετε μια πλήρη εικόνα που να εξηγεί τα «γιατί» και τα «διότι» των εμπειριών σας. Να είστε βέβαιοι ότι λόγω αναγκών κάποιες φορές θα έχετε παίξει και κάποιον ρόλο σαν ένας από τους σκοτεινούς. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και κάτι άλλο εκτός του ότι είχατε ζωές με αρνητικές απόψεις.
Τα πάντα γύρω σας λειτουργούν τέλεια σύμφωνα με τον Συμπαντικό Νόμο και θα πρέπει να είστε ευχαριστημένοι μ’ αυτό. Διαφορετικά θα θεωρούσατε ότι ζείτε πραγματικά σε χάος με μικρές πιθανότητες να ξεφύγετε από τις συνέπειες. Οι μη φωτισμένοι από εσάς πιστεύουν έντονα ότι αυτό επικρατεί τώρα, και χωρίς την δική σας πίστη δεν θεωρούν ότι ο κόσμος μπορεί να γλιτώσει από τα προβλήματα του. Γι’ αυτό και παροτρύνουμε τους συμμάχους μας να ολοκληρώσουν τις δραστηριότητες τους, έτσι ώστε να μπορέσουμε να οργανώσουμε την αποκάλυψη και στη συνέχεια να έρθουμε σε επαφή μαζί σας. Είναι πολύ σημαντικό για όλες αυτές τις ψυχές που έχουν πολύ μικρή ή καθόλου ιδέα από ποιόν πραγματικά να πάρουν βοήθεια. Πιστεύουμε ότι όταν θα έχουμε την επίσημη αναγνώριση και την πρόσκληση να προσγειωθούμε στη Γη, η παρουσία μας να αντιμετωπίζεται σαν φιλική και το σχέδιο μας να σας αφυπνίσουμε να είναι αποδεκτό από εσάς. Μέρος των διαδικασιών για κάτι τέτοιο φυσικά θα περιλαμβάνει την απομάκρυνση των σκοτεινών από κάθε θέση ισχύος, μιας και όταν αρχίσουμε την εκκαθάριση θέλουμε να μπορούμε να προχωρήσουμε γρήγορα, χωρίς καθυστερήσεις.
Το όνειρο σας τώρα γίνεται αληθινό, ότι μια μέρα θα έρθει η ειρήνη στη Γη και ο πόλεμος θα σταματήσει για πάντα. Η ειρήνη ήδη ξεκίνησε και για κάποιο διάστημα διατηρήσαμε εμείς την ειρήνη εκ μέρους σας. Όχι μόνο μια φορά, αλλά πολλές φορές τον τελευταίο μισό αιώνα σταματήσαμε προμελετημένες ενέργειες που αποσκοπούσαν στην έναρξη ενός άλλου Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτό γίνεται ακόμη και τώρα, αλλά παρεμβήκαμε και αποτρέψαμε την χρήση πυρηνικών. Υπάρχουν κάποιες σκοτεινές ομάδες που θησαυρίζουν όταν γίνεται πόλεμος και δεν έχουν καθόλου τύψεις με το να προμηθεύουν όπλα και στις δύο πλευρές που βρίσκονται σε αντιπαράθεση. Αυτό γίνονταν για πολύ καιρό και αποδείχτηκε πολύ κερδοφόρο. Οι έμποροι του θανάτου πλέον κλείνουν και τα όπλα και ο εξοπλισμός τους σύντομα θα είναι παρελθόν. Υπήρχαν αρκετές φορές πριν από χιλιάδες χρόνια που δεν ξέρατε κάτι καλύτερο και το ανθρώπινο είδος είχε την έντονη τάση να βλέπει τους αγνώστους σαν απειλή για την ύπαρξη του. Τώρα έρχεστε κοντά, καθώς αναγνωρίζετε ότι όλοι είστε Ένα και ότι η πρόοδος θα είναι καλύτερη με την συνεργασία. Στο κάτω-κάτω, όλοι θα στοχεύετε στον ίδιο στόχο καθώς θα προσπαθείτε να επιστρέψετε στην Πηγή των Πάντων.
Κάθε ψυχή, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα μας δει πολύ σύντομα, και θα σας διαφωτίσουμε όπου υπάρχουν προσκόμματα που σας αποτρέπουν να δεχτείτε την αλήθεια όπως θα σας την δώσουμε. Τώρα σας φαίνεται δύσκολο ακόμη και να σκεφτείτε ότι τα πιστεύω σας μπορεί να αμφισβητηθούν, όμως αν δεν το κάνετε δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε. Δεν σας έχουμε πει να εμπιστεύεστε την διαίσθηση σας; και αυτή η συμβουλή δεν θα είναι ποτέ πιο χρήσιμη απ’ ότι τώρα. Με αυτόν τον τρόπο ο Ανώτερος Εαυτός σας θα σας φέρει σε καταστάσεις που θα σας δώσουν τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Πάνω από αυτόν βέβαια έχετε και τους Οδηγούς και τους Αγγέλους σας και μπορείτε να απευθυνθείτε σ’ αυτούς αν χρειάζεστε καθοδήγηση. Ποτέ δεν είστε μόνοι σας, αλλά οι Οδηγοί σας δεν μπορούν να σας απαλλάξουν από όλες τις καταστάσεις, καθώς κάποιες πρέπει να τις βιώσετε γιατί είναι απαραίτητες για την εξέλιξη σας.
Ζωντανέψτε το λόγο σας τώρα, γιατί θα είναι πολύ σημαντικός κάποια στιγμή όταν τα γεγονότα θα αρχίσουν να φαίνονται πολύ μπερδεμένα σε πολλούς ανθρώπους. Τότε θα μπορέσετε να βοηθήσετε τους άλλους με τις γνώσεις σας και θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες όταν θα υπάρχει παραπληροφόρηση. Ο διαχωρισμός της αλήθειας από το ψέμα δεν μπορεί να γίνει από κάποιον που δεν είναι ενημερωμένος, αλλά μπορεί να είναι μια δυνατή πρόκληση ακόμη και για τους Εργάτες του Φωτός. Το γεγονός ότι τα ΜΜΕ είναι πολύ συγκρατημένα και υπόκεινται σε λογοκρισία δεν βοηθάει, αλλά ο φόβος για τα αντικρουόμενα ψέματα δεν είναι πλέον τόσο μεγάλος και υπάρχει μεγαλύτερη ειλικρίνεια. Η δωροδοκία και η διαφθορά είναι σχεδόν ενδημικές σε πολλές χώρες του κόσμου, και αυτό θα πρέπει να αλλάξει πολύ σύντομα. Όλα αυτά τα ζητήματα τα μελετούμε έτσι ώστε να μπορέσουμε να βρούμε τρόπους να σας βοηθήσουμε. Τα ΜΜΕ πρέπει να κερδίσουν τον σεβασμό του κόσμου και αυτό ισχύει επίσης και για τους πολιτικούς στους οποίους αφθονούν οι τσαρλατάνοι και οι εγκληματίες. Αυτό πρέπει να αλλάξει και αλλάζει πολύ γρήγορα, έτσι ώστε να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη.
Οι εκκλήσεις για αλλαγή εκ μέρους σας, υποστηριζόμενες και από τις συνεχιζόμενες διαδηλώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και οι αρχές δεν μπορούν να αποτρέψουν την εξάπλωση τους. Η ενέργεια έχει ας το πούμε έτσι, ζωή από μόνη της και προσελκύεται σαν ενέργεια που παίρνει ώθηση απ’ αυτό. Το γεγονός ότι θα πρέπει να έχει φτάσει αυτή η στιγμή δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη, καθώς προετοιμάζατε την ώθηση της για πολλά χρόνια. Τώρα πρόκειται να δρέψετε την ανταμοιβή για την επιμονή σας ενάντια σε τόση αντίσταση, η οποία έχει αποδυναμωθεί σημαντικά από τις εισερχόμενες ενέργειες του φωτός. Ανεξάρτητα από τα ανεβοκατεβάσματα κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο προορισμός ήταν πάντοτε να νικήσετε τους σκοτεινούς, έτσι δεν υπάρχει τίποτε για να ανησυχείτε – είστε οι νικητές. Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον θα το γιορτάζουμε μαζί, και τι στιγμές θα έχουμε. Δεν νομίζουμε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως πόσο μεγάλο επίτευγμα θα είναι και πόσο εκτεταμένες οι συνέπειες του. Πολλές ψυχές εξαρτώνται πολύ από το αποτέλεσμα και ετοιμάζονται να γιορτάσουν.
Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και σας αγαπώ όλους που δεχτήκατε αυτή την πρόκληση που σας πήρε από κάτω, αλλά ποτέ δεν τα παρατήσατε και ανακάμψατε, δείχνοντας τη δύναμη της αγάπης και του φωτός.


Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.
Translator: Vasiliki

Translations
Originals and translations of Galactic Messages available at


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.
posting ml18:11:2011


  SaLuSa  18-Νοεμβρίου-2011


Όταν εστιάζετε στο μέλλον μπορείτε να αισθανθείτε την εξυψωτική ενέργεια γύρω σας. Αν όχι δώστε χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώσει σε ένα ήρεμο περιβάλλον και σίγουρα θα την αισθανθείτε. Δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάτε το φορτίο του κόσμου στους ώμους σας, απλά αφήστε τον να βρει τον δρόμο του προς την ολοκλήρωση, γιατί αυτό είναι γνώρισμα των καιρών που ζείτε. Θα νοιώσετε αρκετά ασφαλής για το μέλλον σας αν πιστέψετε ότι πλησιάζετε σε πολύ μεγάλες αλλαγές, που θα σας βάλλουν σε έναν άλλο δρόμο, αφήνοντας πίσω σας το παλιό παράδειγμα. Η ανάληψη είναι το μέλλον σας, αν θελήσετε να την αποδεχτείτε και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι όλες οι ψυχές θα γνωρίζουν την αλήθεια. Ακόμη και αν γίνει μέρος των πεποιθήσεων σας αντικαθιστώντας ψεύτικα διδάγματα, είναι προσωπική επιλογή του καθένα. 

Είναι καιρός να αναλάβετε υπευθυνότητα για το μέλλον σας και να μην εξαρτιέστε σε άλλους ανθρώπους, εκτός και αν είστε σίγουροι ότι λένε την αλήθεια. Εδώ θα παίξει τον ρόλο της η διαίσθηση σας, και θα είναι αξιόπιστη εκτός και αν αφήσετε το εγώ σας να υπαγορεύσει κάτι άλλο. Μερικές φορές οι άνθρωποι είναι απρόθυμοι να εγκαταλείψουν τις προσφιλείς τους θεωρίες και θα προτιμούσαν να ζήσουν με την αβεβαιότητα σαν σύντροφο για τα ταξίδια τους. Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να παραδεχτεί κάποιος ότι έχει παραπλανηθεί από αυτούς τους σημαντικούς ανθρώπους που εμπιστεύτηκε. Όταν όμως αποφασίσετε να είστε ο εαυτός σας, θα δείτε ότι δεν θα σας λείπουν οι πληροφορίες και η καθοδήγηση που θα σας βάλουν στο σωστό δρόμο.
 


Με απλά λόγια, όταν ψάχνετε για το σκοπό της ζωής, ξεκινήστε από το γεγονός ότι υπάρχει μόνο ένας Θεός μέσα στον οποίο υπάρχει όλη η ζωή. Θέλουμε να πούμε δηλαδή, αφήστε τις αποστάσεις ανάμεσα στις διαφορετικές θρησκείες, γιατί καμία σε αντιπαράθεση με κάποια άλλη δεν μπορεί ορθά να ισχυριστεί ότι είναι η μόνη που κατέχει την αλήθεια. Πέραν τούτου, έχετε απεριόριστη διάρκεια ζωής και δεν είναι παρά το σώμα σας που αλλάζει μορφή κάθε φορά που ενσαρκώνεστε. Ωστόσο, η ψυχή σας η οποία είναι ο δικός σας κήπος του θεού είναι άφθαρτη και αναπτύσσεται μέσα από την εμπειρία της εξέλιξης επιδιώκοντας πάντα τις ανώτερες διαστάσεις, με απώτερο σκοπό την Πηγή όλης της Ύπαρξης. Αν μπορέσετε να δεχθείτε αυτές τις δηλώσεις σαν αληθείς, τότε θα έχετε την βάση για να ανελιχθείτε και να γίνετε πιο φωτισμένοι.


 

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ακούσει για τους Δασκάλους που όταν έρθουν στη Γη, οι διδασκαλίες τους θα σας επιτρέψουν να ελέγξετε πόσο έχετε προοδεύσει στα πιστεύω σας. Θα υπάρξουν κάποιοι που θα είναι σε μια θέση χωρίς ιδιαίτερα πιστεύω και θα αισθάνονται ανέτοιμοι να πάρουν αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή τους. Αυτοί δεν θα εξαναγκαστούν σε κάτι διαφορετικό, αλλά θα είναι ξεκάθαρα ανέτοιμοι να φύγουν από την 3η διάσταση. Για το λόγο αυτό θα παραμείνουν σ’ αυτή τη διάσταση μέχρι να επιλέξουν να αφυπνιστούν. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να θεωρούνται αποτυχημένοι, καθώς είναι δική σας επιλογή πόσο θα παραμείνετε σε μια συγκεκριμένη διάσταση. Η αλήθεια είναι ότι μόλις γίνετε Όντα του Φωτός, θα έχετε μια έντονη επιθυμία να προχωρήσετε στις υψηλότερες διαστάσεις.

 

Στην αρχαία ιστορία σας έχετε πολλές αναφορές στους θεούς που ήρθαν στην Γη, συνήθως σαν «αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό». Δύσκολα θα μπορούσε να υπάρξει μια πιο περιγραφική παρατήρηση και εννοεί ακριβώς αυτό που λέει. Τώρα που εξοικειωθήκατε να βλέπετε για αρκετό καιρό τα σκάφη μας στον ουρανό σας, καταλαβαίνετε ότι είναι μια ξεκάθαρη αναφορά στα Όντα του Διαστήματος. Στον άνθρωπο μερικές χιλιάδες χρόνια πριν θα πρέπει να είχαμε φανεί σαν θεοί και αυτό εξηγεί πολλά που έχουν παραμείνει μυστήριο για πάρα πολλά χρόνια. Πάντως, δεν είχαν όλες αυτές οι εμφανίσεις την επιθυμία να σας βοηθήσουν και μερικοί εκμεταλλεύτηκαν την πίστη σας ότι ήταν θεοί. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολλές παρεξηγήσεις όσον αφορά τον σκοπό μας όταν ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι να πούμε ότι με τον καιρό η πλειοψηφία από εσάς μας αποδέχεται σαν Όντα του Φωτός. Με τις επερχόμενες υψηλές δονήσεις που θα επικρατούν στη Γη, δεν θα είναι πλέον εφικτό σε οντότητες χαμηλότερων δονήσεων να εισχωρήσουν στη Γη.


 

Στο δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους, οι Λεμούριοι που είναι οι αρχαίοι αδελφοί και αδελφές σας, θα έρθουν να σας συναντήσουν από το εσωτερικό της Γης και μαζί με άλλους επισκέπτες θα έχετε πολλά να μάθετε. Πολλές άλλες ψυχές μπήκαν πρόθυμα μπροστά για να συμμετέχουν στα τελικά στάδια της προετοιμασίας σας για την Ανάληψη. Θα υπάρξει περισσότερη από άφθονη βοήθεια για τα διάφορα πρότζεκτ (προγράμματα) στα οποία θα κληθείτε να βοηθήσετε. Φυσικά αυτό δεν θα τελειώσει με την Ανάληψη, αφού αυτή θα είναι η αρχή μιας καινούριας εποχής για συνεργασία που θα σας φέρει στο επίπεδο των Όντων του Γαλαξία. Έτσι τα επόμενα χρόνια θα είναι πράγματι συναρπαστικά και θα φτάσετε σε ένα επίπεδο ύπαρξης όπου οι αλλαγές στο φυσικό σας σώμα θα έχουν ξεπεράσει τις συνθήκες που σας οδηγούσαν προηγουμένως στη γήρανση.


 

Σας έχουμε πει τόσα πολλά για τις αλλαγές που θα γίνουν στο μέλλον, αλλά σπεύδουμε να προσθέσουμε ότι δεν θα γίνουν όλες στο διάστημα των επόμενων 12 μηνών. Η ταχύτητα με την οποία θα συμβαίνουν όμως θα σας κρατήσει αρκετά απασχολημένους. Τα επίπεδα συνειδητότητας σας θα πρέπει να έχουν ανέβει από την 11.11.11 και θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν αρκετά στο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό θα γίνεται παντογνώστες και θα έχετε κερδίσει το δικαίωμα να λέγεστε δάσκαλοι. Θυμηθείτε ότι κάποτε στο παρελθόν είχατε αυτά τα υψηλά επίπεδα συνειδητότητας και χάσατε τα περισσότερα καθώς πέσατε στην δυαδικότητα.


 

Αγαπητοί μας, εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας μαζευτήκαμε για τις τελευταίες μέρες της τελευταίας συμμορίας, η οποία μπορεί να παρέχει μόνο συμβολική αντίσταση τώρα που η δύναμη της έχει εξασθενήσει σημαντικά. Πάντα μπορούσαμε να διασχίζουμε τους ουρανούς σας με ασφάλεια και οι περιπτώσεις που μάθατε για συντριβή σκαφών είναι πάντα εισβολείς όπως ο Γκρίζοι και οι φίλοι τους οι Σαυροειδείς. Σύντομα θα αισθανόμαστε πιο ελεύθεροι σε ανοιχτά ταξίδια γύρω από τη Γη και την πρόθεση περισσότεροι από εσάς να δουν το σκάφος μας. Μπαίνετε σε μια περίοδο υψηλής δραστηριότητας τόσο επάνω όσο και έξω από τη Γη, η θεϊκή μέρα της Αποκάλυψης πλησιάζει γρήγορα και οι απαραίτητες προετοιμασίες που θα προηγηθούν της αναγγελίας της έχουν γίνει.  

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και μου αρέσει η ιδέα να σας δω χαρούμενους και ενθουσιασμένους όταν οι πρώτοι από εσάς θα κληθείτε στα πλοία μας. Μπορούμε να σας πούμε ότι μας αρέσει για τους εαυτούς μας και τα σκάφη μας, αλλά δεν υπάρχει τίποτε σαν την εμπειρία σας από πρώτο χέρι για να έχετε τις πραγματικές εντυπώσεις με τις οποίες θα μείνετε. Επίσης, με το να μας συναντήσετε θα διαλυθεί και η παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να είχατε για μας. Όταν λέμε ότι στέλνουμε την αγάπη μας, είναι κάτι που θα αισθανθείτε ξεκάθαρα κατά την παρουσία μας.

Ευχαριστούμε SaLuSa
Mike Quinsey.
Translator: Vasiliki

Translations
Originals and translations of Galactic Messages available at

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
 
posting ml