Αναγνώστες

TEXT

Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως.

SaLuSa 11-Ιανουαρίου-2012

Google+ Followers

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2010

8-Ιανουαριος-2010 SaLuSa


Όταν μερικοί άνθρωποι ακούνε για το τέλος του χρόνου, αντιδρούν με φόβο η με δυσπιστία, λες και ακούνε παραμύθι. Και όμως, όταν κοιτάτε τις ζωές σας, υπάρχουν πολλές προκλήσεις που σας πάνε στα όρια. Είναι μέρος της διαδικασίας εκμάθησης και επιθυμίας μας να δούμε πόσο μακριά ο άνθρωπος μπορεί να προσαρμόσει το φυσικό του σώμα και να αναπτύξει τις νοητικές του ικανότητες σε χαμηλές δονήσεις. Όταν απελευθερωθείτε από τους περιορισμούς της διάστασης, οι μεγάλες ιδέες και τα οράματα του μέλλοντος μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Η τεχνολογία σας αυτή την στιγμή έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου είσαστε πλέον έτοιμοι να γίνετε ταξιδιώτες του διαστήματος . Το τέλος του χρόνου λοιπόν για σας, που επισημάνει την λήξη της δυαδικότητας, είναι το κύριο βήμα προς την εξέλιξη σας. Είναι αρκετά δύσκολο να αφήσετε να αναδυθεί η ψυχική σας κατανόηση από την στιγμή που σας περιτριγυρίζουν πολλές ιδέες και γνώμες ως προς το τι είναι η αλήθεια. Για μεγάλο χρονικό διάστημα σας έχουν κρύψει την αλήθεια και πολλές φορές η γνώση έχει αντικατασταθεί από ανόητες προλήψεις.

Οι αμέτρητες θεωρίες όσο αφορά τους καιρούς μας, αποτελούν μια άλλη δυσκολία και πάρα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μεγάλες καταστροφές θα πλήξουν την Γη. Όμως μηνύματα που έχουμε λάβει από πνευματικές πυγές λένε το αντίθετο. Αναπόφευκτα θα υπάρξουν κάποιες φυσικές αλλαγές, αλλά όχι στον βαθμό όπου θα πεθάνουν χιλιάδες άνθρωποι. Να έχετε υπόψη ότι οι προφητείες είναι ένδειξη πιθανοτήτων, και όπως εξελίσσεστε, αυτές αλλάζουν η μάλλον τις αλλάζετε. Οι αλλαγές εξαρτιούνται από το επίπεδο της συνείδησης σας και από την στιγμή που αυτό έχει αυξηθεί πάρα πολύ τον τελευταίο αιώνα, μπορείτε να δημιουργήσετε πιο ειρηνικές αλλαγές. Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάτε ότι εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας έχουμε τον ρόλο μας να παίξουμε και χάρη στην προηγμένη τεχνολογία μας θα μειώσουμε πολύ την πιθανή καταστροφή. Γι’ αυτό αγαπητοί μου, να μην φοβάστε το τέλος του χρόνου , και να είστε σίγουροι ότι η Ανάληψη θα γίνει.

Πολλά γεγονότα θα δήξουν ξεκάθαρα το ξεκίνημα των μαζικών αλλαγών αν και οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν δημιουργήσει σύγχυση που δεν σας επιτρέπει να δείτε την πραγματική κατεύθυνση σας. Όταν η αλήθεια θα αρχίσει να βγαίνει προς τα έξω και η Ομοσπονδία μας θα ανοίξει την επικοινωνία με σας, τα πράγματα θα αλλάξουν γρήγορα. Πολύ θετικοί καιροί σας περιμένουν και είναι πολύ κοντά.

Όπως σας έχουμε συμβουλέψει πολλές φορές όταν λαμβάνετε κάποια μηνύματα και έχετε αμφιβολίες όσο αφορά το περιεχόμενο, ρωτήστε τον εαυτό σας και εμπιστευτείτε την κρίση σας. Θα υπάρξουν πάντα αντιφατικά μηνύματα και αυτό οφείλεται στα διαφορετικά επίπεδα συνειδήσεις. Οι λέξεις κουβαλάνε ενέργεια, αναρωτηθείτε λοιπόν πώς νιώθετε καθώς τα διαβάζετε. Αν σας ανεβάζει, προέρχεται από υψηλότερα επίπεδα. Πρέπει επίσης να δούμε πόσο ακριβές είναι το μήνυμα και πόσο το κανάλι το μετέφερε με κατάλληλες λέξεις. Μερικές φορές μια λάθος λέξη μπορεί να αλλάξει όλο το νόημα.

Όσο η αλήθεια θα αποκαλύπτεται από τα μέλη την Ομοσπονδίας και του Αρχηγού, θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις λόγο των εδραιωμένων, εδώ και πολύ καιρό, πιστεύω. Είναι ένας τομέας που χρειάζεται καθαρισμό, και για αυτόν τον λόγο η αλήθεια θα σας παρουσιαστεί από εξελιγμένες ψυχές που θα εμπιστευτείτε. Να είσαστε ευλύγιστοι με τα πιστεύω σας, για να αλλάξετε. Έξαλλου μόλις έχετε αρχίσει να ξυπνάτε από τον λήθαργο. Η αλήθεια είναι μέσα σας, και μόλις σας ξαναπαρουσιαστεί, θα αντηχήσει.

Πολλές Καλές Ψυχές, εντός και εκτός της Γης, εμπλέκονται στην διαδικασία της Ανάληψης. Προέρχονται κυρίως από ανώτερες διαστάσεις και διαφορετικούς πολιτισμούς πού σας έχουνε συνοδέψει στο ταξίδι σας. Αυτό αποδεικνύει πόσο σημαντικοί είσαστε όλοι σας, και πόσο σημαντική είναι η ολοκλήρωση της Ανάληψης για όλο το Σύμπαν. Τότε, ακόμα και το σώμα σας θα είναι ελεύθερο από το κάθε ελάττωμα, τα γηρατειά, τις αρρώστιες. Θα είναι η τέλεια έκφραση του ιδίου. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό από την στιγμή που συντονίζεστε με υψηλότερες δονήσεις.

Θα χαρούμε πολύ να δούμε την έκφραση των προσώπων σας όταν ο πρώτος μας εκπρόσωπος θα σας παρουσιαστεί. Όλοι οι φόβοι σας θα εξαφανιστούν όταν θα δείτε πόσο σας μοιάζουνε, διότι ανήκουν στην οικογένεια των ανθρώπων. Βέβαια, υπάρχουν άλλα είδη ανθρώπων, στα μάτια μας διαφορετικοί. Μην ξεχνάτε ότι προερχόμαστε όλοι από την Πηγή του Παντός και όλοι είμαστε Σπίθες του Θεού.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σύριο, και διαισθάνομαι το Φώς μέσα σας, όπως το διαισθάνονται και τα μηχανήματα μας. Είναι σαν μια φωτεινή αύρα που ενώνει τους όμοιους, η οποία ενώ μεγαλώνει γίνεται πιο δυνατή προσελκύοντας περισσότερο Φώς στην Γη. Όλα πάνε καλά, να είσαστε σίγουροι. Έχετε κάνει μεγάλα βήματα πολύ γρήγορα και έχετε κινηθεί πέρα από την επιρροή των σκοτεινών δυνάμεων. Κρατήστε ζωντανό μέσα σας το Φώς και την Αγάπη διότι αυτό θα βοηθήσει τους άλλους.

Ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.


Translator: Stella
Email: sg@stellagalanti.com


The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
. http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS UPDATED
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA UPDATED
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLISH
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- CASTELLANO/ESPAÑOL
*http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8 – JAPANESE
http://gfingreeck.blogspot.com/ - GREECK - NEW
http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIAN - NEW

Galactic Federation by SHELDAN NIDLE
http://www.paoweb.com - ENGLISH
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbysheldannidle.blogspot.com - DUTCH
http://spirit-messages.blogspot.com- CASTELLANO/ESPAÑOL
http://sheldaninswedish.blogspot.com – SWEDISH – NEW
http://www.oneness-web.jp/pao/index.htm - JAPANESE
http://www.paoweb.org/de/pages/index.html - GERMAN
http://www.costanza2003.org – ITALIANO
http://www.unitynet.nl/ ~NEDERLAND
http://paorg.sweb.cz/ - CZECH
http://sheldannidlefg.blogspot.com/ BRASIL

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2010

4-Ιανουαρίου-2010 SaLuSa

Αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν ανοίγουν τα μάτια τους.Αυτό αλλάξει καθώς η συνείδηση αναβαίνει και αποκαλύπτει την αλήθεια. Είσαστε ‘όλοι μέσα για το τέλος που εξαρτάται από την προβολή σας.


Ο χρόνος κινείται γρήγορα όπως και τα γεγονότα όπως τα αναμένετε. Έχουμε φτάσει σε ένα πολύ κομβικό σημείο. Η συνείδηση εξαπλώνεται και όλα είναι πιο ξεκάθαρα. Περισσότεροι άνθρωποι αμφιβάλλουν για τους παλαιούς τρόπους που μερικοί ακόμα υποστηρίζουν, και καινούργιες ιδέες προτείνονται που θα τους αλλάξουν ολοκληρωτικά. Όλοι σας μπορείτε να προσθέσετε την δύναμη σας εστιάζοντας στο καλό όλον. Η ανάληψη θα έρθει ανεξάρτητα από το τι θα δημιουργήσετε. Η εναρμόνιση σας με αυτήν όμως θα την κάνει πιο αρεστή. Να θυμάστε ότι πολλοί από σας αναμένουνε αποκαλυπτικές αλλαγές και εκεί έχουνε εστιάσει. Να είσαστε σίγουροι ότι ο καθένας θα συμβάλλει ουσιαστικά στο Φώς για να δημιουργηθεί μια ομαλή μετακίνηση προς το τέλος αυτού του κύκλου.

Αν και δεν γνωρίζετε καλά τι γίνετε πίσω από τα παρασκήνια, ξέρουμε ότι έχετε αρκετές αποδείξεις κινήσεων προς την σωστή κατεύθυνση. Βλέπετε καθαρά ότι όλο κε περισσότεροι άνθρωποι αμφιβάλλουν την πολιτική και τους αρχηγούς της, δημιουργώντας έτσι περισσότερη ενέργεια για αλλαγές. Αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν ανοίγουν τα μάτια τους. Η δύναμη των σκοτεινών δυνάμεων βρίσκετε στην τυφλή υπακοή των δούλων τους. Αυτό αλλάξει καθώς η συνείδηση αναβαίνει και αποκαλύπτει την αλήθεια. Είσαστε ‘όλοι μέσα για το τέλος που εξαρτάται από την προβολή σας.

Εμείς έχουμε τον δικό μας ρόλο και δεν θα μας κάνει καμία διαφορά αν χρειαστούν αλλαγές. Η Ανάληψη θα συνεχίσει και κάτω από δύσκολες συνθήκες και είμαστε έτοιμοι για την κάθε τυχόν αλλαγή του σχεδίου μας. Αν παράδειγμα θα πρέπει να επισπεύσουμε τον Ερχομό μας, θα προσγειωθούμε μαζικά, τόσοι όσο η παρουσία μας να μην μπορεί να αμφισβητηθεί. Μετά θα ακολουθήσει η Αποκάλυψη διότι θα πρέπει όλοι να το γνωρίσουν. Όπως σας έχουμε πληροφορήσει, παρακολουθούμε τα επίπεδα συνείδησης και μπορούμε να προβλέψουμε την αντίδραση σας σε μια δικιά μας ανοιχτή επικοινωνία.

Έχουμε στήσει στους αρχηγούς των χωρών ,και μερικές μικρότερες χώρες είναι πιο δεκτικές στον ερχομό μας παρά οι μεγαλύτερες.. Η ισχύ δεν είναι κάτι που οι πολιτικοί θα αποχωριστούν εύκολα. Έτσι και αλλιώς, οι αλλαγές που θα έρθουν, θα εμπεριέχουν περισσότερο μοίρασμα. Επίσης, εσείς, ο λαός θα έχει φωνή. Με συνειδητούς αρχηγούς θα είναι πιο εύκολο να σας οδηγήσουν τα τελευταία χρόνια με ειρήνη και σε ένα ευτυχισμένο περιβάλλον. Θα φροντίσουμε αυτό να γίνει με τον καλύτερο τρόπο. Εσείς και η Γη πρέπει να Ανέβετε όπως σχεδιασμένο.

Παρόλο τις μεγάλες αλλαγές που σας περιμένουν, είναι πολύ ωραίο που τόσοι από σας τις περιμένετε και γνωρίζετε πόσο καλό θα σας φέρουν. Μόνο ο φόβος και η απιστία σταματά τους ανθρώπους από το να αφυπνιστούν σε αυτούς τους καιρούς. Συχνά φταίει η έλλειψη πίστης στην ύπαρξη του Δημιουργού, διότι ο κόσμος δεν μπορεί να δει την δημιουργικές ικανότητες και την τάξη που υπάρχει πίσω από όλο αυτό. Αν ψάχνετε για έναν Θεό με ανθρώπινη μορφή, δεν θα τον βρείτε, γιατί στο επίπεδο που υπάρχει ο Θεός, όλα είναι καθαρό Φώς. Το Σύμπαν είναι Θεός, και ότι εμπεριέχετε σε αυτό είναι Θεός, δηλαδή ο Θεός είναι μέσα σας και δεν χρειάζεται να τον ψάχνετε αλλού. Είσαστε μια σπίθα του Θεού όπως κάθε μορφή ζωής, ζωντανή η αλλιώς.Το σύμπαν τραβά την προσοχή σας και όταν θα απελευθερωθείτε από τις χαμηλές συχνότητες, θα ταξιδεύετε ‘όπου θέλετε. Σαν Κοσμικά Όντα, μόνο με την σκέψη θα πηγαίνετε ακαριαίος από το ένα μέρος στο άλλο. Εσείς θα κατευθύνετε την εξέλιξη σας, αλλά αν το ζητήσετε, ανώτερα όντα θα χαρούν να σας συμβουλέψουν. Θα είσαστε ο θεός του αυτού σας, των δικαιωμάτων σας και τον δημιουργικών ικανοτήτων σας. Όπου και να πάτε θα δείτε ότι υπάρχει ζωή, και αν το επιθυμείτε θα μπορείτε να πάτε και σε παράλληλους κόσμους η άλλα σύμπαντα. Το μέλλον είναι λαμπερό και πλούσιο, και υπάρχει απέραντος χώρος προς εξερεύνηση.

Θα ξεχάσετε αυτό που γνωρίζετε και θα πορευτείτε στο «Τώρα» χωρίς κατέλειπα του παρελθόντος. Όλα απλά «ΕΙΝΑΙ» και εξελίσσονται συνέχεια, και όσο περίεργο και αν σας φαίνεται τώρα, τίποτα δεν μένει ακίνητο. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να ξεκάνετε διότι τίποτα δεν καταστρέφεται η χάνεται, μόνο αλλάζει.

Πρέπει να είσαστε ευγνώμων στον Δημιουργό για το Σχέδιο του προς τους ανθρώπους, τόσο όμορφο και πλούσιο. Τι είναι δύο ακόμα χρόνια δυαδικότητας σε σχέση με αυτό που σας έχει υποσχεθεί? Αυτή η περίοδος είναι όντος πολύ σημαντική για όλες τις Ψυχές ου θα έχουνε την δυνατότητα να βγουν από τον κύκλο αυτό για πάντα. Είναι η χρυσή ευκαιρία να καθαρίσετε το κάρμα σας. Δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν την Γη τώρα, όπου τόση βοήθεια είναι διαθέσιμη για τον καθένα, προσφέροντας μια αδιέξοδο για την απόκτηση πλήρους συνείδησης.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σύριο και λάμπω από την χαρά στα σημάδια του ανθρώπου που φτάνει στο Φώς, και ανακαλύπτει στην καρδιά την απέραντη αγάπη. Η Χρυσή Εποχή σας ανήκει δίκαιος.Ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS UPDATED
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA UPDATED
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLISH
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*
http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8 – JAPANESE
http://gfingreeck.blogspot.com/ - GREECK - NEW

Galactic Federation by SHELDAN NIDLE

http://www.paoweb.com - ENGLISH
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbysheldannidle.blogspot.com - DUTCH
http://spirit-messages.blogspot.com – SPANISH
http://sheldaninswedish.blogspot.com – SWEDISH – NEW
http://www.oneness-web.jp/pao/index.htm - JAPANESE
http://www.paoweb.org/de/pages/index.html - GERMAN
http://www.costanza2003.org – ITALIANO
http://www.unitynet.nl/ ~NEDERLAND


http://paorg.sweb.cz/
- CZECH
http://sheldannidlefg.blogspot.com/
BRASIL

1 Ιανουαρίου-2010 SaLuSa

Περιμένετε λοιπόν οι προβλέψεις να γίνουν πραγματικότητα και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους όσο αφορά τα γεγονότα που ξετυλίγονται.

Υποδεχθείτε το 2010 με ότι καλύτερο έχετε. Να έχετε πίστη και υπομονή, διότι είσαστε όντος στην αρχή ενός ιστορικού έτους, πολύ σημαντικό για το δικό σας μέλλον.


Αγαπητοί μας, διανέμετε μια χρονιά όπου αναμένετε οι προσδοκίες σας να γίνουν πραγματικότητα. Πολλοί από σας ανησυχείτε διότι περιμένατε εδώ και καιρό τις αλλαγές που θα σας υψώνανε. Μας ζητάτε σημάδια επιβεβαίωσης διότι εμείς είμαστε στο κέντρο αυτών των φαινομένων που γίνονται. Μέχρι να γίνετε όμως μέρος αυτόν τον αλλαγών, θα σας φαίνονται μακριά από σας. Περιμένετε λοιπόν οι προβλέψεις να γίνουν πραγματικότητα και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους όσο αφορά τα γεγονότα που ξετυλίγονται. Πέρα από το να εμφανιζόμαστε πιο συχνά στους ουρανούς σας, δεν μας επιτρέπετε να κάνουμε παραπάνω μέχρι την Αποκάλυψη μας.

Όπως και να έχει, εκτός Γης γίνεται απίστευτη δουλειά, κυρίως από τα οχήματα μας. Για να σας παρακολουθούμε δεν χρειάζεται να είμαστε κοντά σας διότι η τεχνολογία μας, μας επιτρέπει να δουλεύουμε έξω από την ατμόσφαιρα σας. Αν και βλέπετε το κύριο διαστημόπλοιο μας σε διαφορετικές διαστάσεις, προτιμάμε να χρησιμοποιήσουμε τα μικρά οχήματα για να έρθουμε πιο κοντά σας. Δεν μένουμε σε μια θέση για πολύ καιρό αλλά σε μερικές περιπτώσεις θα παραμείνουμε περισσότερο για να δείτε την πραγματικότητα της παρουσίας μας. Συχνά τα αεροπλάνα σας μας κυνηγάνε, αλλά οι προσπάθειες τους να μας καταλάβουνε είναι ανούσιες διότι έχουμε την ικανότητα να κινηθούμε πολύ γρήγορα και να αμυνθούμε εύκολα αν χρησιμοποιηθούν όπλα εναντίον μας. Δεν είμαστε εκεί έξω για να αναμετρηθούμε και οι ερχομοί μας στον πλανήτη σας ήταν πάντα ειρηνικοί.

Φέτος θα ξεκινήσουνε οι μεγαλύτερες αλλαγές για να απαλλαχτείτε από το παλαιό καθεστώς. Μετακινούμε την τελευταία σκοτεινή ομάδα που θα παραδώσει την ισχύ της, ίδει εξασθενημένη από ότι στης αρχές της χιλιετίας, και οι σύμμαχοι μας τους σπρώχνουν μακριά από τα πλάνα τους για ολικό έλεγχο. Σύγχρονος εσείς οι άνθρωποι γίνεστε όλο και πιο ικανοί να αναγνωρίζετε την αλήθεια όταν την βλέπετε και το μέλλον σας είναι πιο ξεκάθαρο. Αυτή η χρονιά θα είναι η αρχή μεγάλων αλλαγών και θα δείτε να πραγματοποιείτε το σχέδιο για ευημερία που σας υποσχεθήκαμε. Πολύ εξαρτάται από την Αποκάλυψη μας, διότι χωρίς την βοήθεια μας δεν θα μπορούσατε από μόνοι σας να νικήσετε τις Σκοτεινές δυνάμεις η να οργανώσετε τις αναγκαίες δυνάμεις για να καθαριστεί η Γη.

Είμαστε έτοιμοι να ενεργήσουμε ανά πάσα στιγμή. Δεν κινδυνεύετε να σας κυριεύσουνε οι σκοτεινές δυνάμεις. Ένας από τους κύριους σκοπούς μας είναι να σα ς επιστρέψουμε τα δικαιώματα σας και να σας απαλλάξουμε από άδικους νόμους. Η εξέλιξη ζητάει μια καινούργια νοοτροπία ο ένας προς τον άλλων, και μια επιθυμία να προσφέρουμε βοήθεια όπου χρειαστεί από την στιγμή που διανέμουμε μια περίοδος αλλαγών. Οι δυνατότητες σας είναι τεράστιες και όταν κατανοήστε τον λόγο αυτής της αλλαγής, θα δοθείτε με όλη σας την καρδιά. Υπάρχει ένα ουράνιο τόξο με διάφορες ακτίνες φωτός που υψώνουνε την συνείδηση σας, και φέρνει την υπόσχεση μίας Χρυσής Εποχής όπου όλα είναι σε Αρμονία και Ισορροπία. Αυτό που πάει να συμβεί στην γη είναι τα πρώτα βήματα για την δομή που θα φανερωθεί. Το όραμα είναι στις καρδιές σας και η Ανάληψη είναι η διαδικασία που θα σας οδηγήσει σε αυτό. Ποτέ μην χάσετε τον στόχο σας διότι είσαστε οι δημιουργοί της πραγματικότητα σας. Συνέχεια προβάλλετε την ενέργεια σας στο μέλλον, και ο καθένας παίζει τον ρόλο του στο να πραγματοποιηθεί. Επιτρέψτε στις χαμηλές ενέργειες να μετατραπούν , χωρίς να αποσπάτε την προσοχή σας από το σχέδιο της ζωής σας και το πεπρωμένο σας.Κοιτώντας τις πιθανότητες των επόμενων δύο χρόνων, βλέπουμε την θετική ολοκλήρωση του τωρινού κύκλου δυαδικότητας, όπως λέει ο Δημιουργός. Αν ήτανε να προβλέψουμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς, θα λέγαμε, αλλαγή της κυβέρνησης και σίγουρα η ανάδυση των πρώτων σημαδιών ευημερίας. Αυτό σημαίνει ότι η Αποκάλυψη μας θα είχε γίνει και άλλα πολλά σχέδια θα δουλεύονταν. Η ένωση του κόσμου καθορίζει την ταχύτητα της εξέλιξης, και θα επιτευχτεί πιο εύκολα όταν οι αρχηγοί των χορών θα συμφωνούν με το σχέδιο μας. Τα ψέματα και οι απάτες που σας κράτησαν τόσο καιρό στο σκοτάδι για το ποιός είναι ο σκοπός της ζωής σας θα διαλυθούνε. Μερικές ψυχές θα αντισταθούνε στο να δεχτούνε την αλήθεια, αλλά η άρνηση τους θα καθορίσει το μέλλον τους. Ο θεός δεν πιέζει κανέναν που επιλέγει τον δικό του δρόμο να δεχτεί το σχέδιο του Δημιουργού, διότι είναι γνωστό ότι θα βρούνε το μονοπάτι τους προς τις ανώτερες διαστάσεις και το Φώς.

Όσοι περισσότεροι από σας προβάλλετε τις θετικές ενέργειες γύρο σας, τόσο θα μετατρέπετε την ενέργεια του φόβου που ακόμα υπερισχύει στην Γη. Μόνο αυτό φτάνει να αποδυναμώσει το Σκότος που δεν μπορεί να σας εμποδίσει από το να κινηθείτε προς το Φώς και την Αγάπη που είναι γύρο σας. Είναι το μυστικό σας όπλο όπως το σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ που διώχνει το Σκότος που σας έχει κρύψει την αλήθεια. Μπορείτε να υψώσετε μια ψυχή μόνο με έναν καλό λόγο η ένα χαμόγελο διότι όλοι έχουμε μέσα μας το Φώς Θα σας δίνει μεγάλη χαρά το να το κάνετε και θα σας ωθήσει σε Αγάπη Άνευ όρων που είναι ο μεγάλος σκοπός σας.

Υποδεχθείτε το 2010 με ότι καλύτερο έχετε. Θα μπορούσαμε να σας ζητήσουμε και κάτι παραπάνω. Μάλλον θα υπάρξουν ακόμα δοκιμασίες αλλά σύντομα θα δείτε τι θα έρθει. Σκεφτείτε το 2010 ως καινούργια αρχή όπου το παλαιό καθεστώς θα εξαφανιστεί για πάντα. Η επιρροή τους διαλύετε και οι δομές τους καταρρέουν χάρη στους συμμάχους μας. Να έχετε πίστη και υπομονή, διότι είσαστε όντος στην αρχή ενός ιστορικού έτους, πολύ σημαντικό για το δικό σας μέλλον.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σύριο, κε σας κάνω τις καλύτερες ευχές μίας καλής Χρονιάς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία.

Ευχαριστώ SaLuSa.

Mike Quinsey.

Translator: Stella Galanti
Email: oreablematia@yahoo.com

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS UPDATED
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA UPDATED
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLISH
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*
http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8 – JAPANESE
http://gfingreeck.blogspot.com/ - GREECK - NEW

Galactic Federation by SHELDAN NIDLE

http://www.paoweb.com - ENGLISH
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbysheldannidle.blogspot.com - DUTCH
http://spirit-messages.blogspot.com – SPANISH
http://sheldaninswedish.blogspot.com – SWEDISH – NEW
http://www.oneness-web.jp/pao/index.htm - JAPANESE
http://www.paoweb.org/de/pages/index.html - GERMAN
http://www.costanza2003.org – ITALIANO
http://www.unitynet.nl/ ~NEDERLAND


http://paorg.sweb.cz/ - CZECH
http://sheldannidlefg.blogspot.com/ BRASIL